- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Webistvan
csendes tag
Én meg olyan progit keresek, ami fixálja az asztal tartalmait. Ne legyen véletlen rendezés.
Köszi aki segit! -
arnyekxxx
veterán
Thnx mindenkinek, nekilátok a vadászatnak
-
kelzsoca
félisten
válasz
arnyekxxx #38596 üzenetére
Ha rootolt a készülék, letöltöd a terminal emulatort Playből, majd megnyitod és beírod ezt:
su (nyomsz ENTER-t)
majd beírod ezt:
dumpsys alarm > /sdcard/alarm.log (nyomsz ENTER-t)
Az elkészült logban pedig látható, hogy mi az ami folyamatosan ébren tartja vagy keltegeti a készüléket.
A létrejött log fájlt megnyitod, és keresed a magas wakeups értékkel bíró folyamatot/alkalmazást.
Ránézés nélkül is van pár olyan alkalmazás ami "problémás" lehet: google play szolgáltatások, google maps, google talk stb..
-
arnyekxxx
veterán
Üdv!
Létezik olyan app ami logolja, hogy a tabon melyik program eszi az aksit screenOFF módban?
-
bel6
tag
válasz
gabikiraly2 #38589 üzenetére
Prestigio MultiPad 8.0 HD tn paneles.
-
dime27
őstag
Sziasztok
Tudna vki belinkelni nekem privátban vmi jó leirást egy Ainol Novo Spark 9-es kirootolásához illetve egy hozzá illő recovery feltevéséhez?!
Előre is köszönöm!
-
gabikiraly2
aktív tag
Sziasztok!
Új tab vásárlása előtt állok. árban max 38.000-at tudnék rákölteni. Amiket nézegettem eddig:
ConCorde tab SPEED
Prestigio MultiPad 8.0 HD 8GB
Az elvárásaimnak(7-8", normális kijelző, 4-5 óra üzemidő, support stb) nagyjából mindkettő megfelelne. De a Prestigio-ról nem találok sok infót (pl kijelző???).
Esetleg még valami más alternatíva?Köszi
-
zebede
őstag
Nem tudjátok T-nél lesz-e, és ha igen mikor Samu GalaxyTab 3 8.0?
Pár nap múlva hosszabbíthatnám a mobil netem és ez lenne nekem tökéletes, ha van rá remény akkor megvárnám. -
tjb007
nagyúr
válasz
DeltaFire007 #38580 üzenetére
Cyanogenmod nem készült hozzá, arra pedig, hogy valaha is készülni fog 0% az esély, szóval erről kénytelen leszel leszel lemondani.
A root megint csak nem megoldott ahogyan olvastam, szóval erről a cseréről os kénytelen leszel lemondani. -
vlevi
nagyúr
válasz
szlovibuki #38578 üzenetére
Arra meg erdemes odafigyelni, hogy az egymagos procik es a 800x480 felbontasu kijelzok kerulendoek.
-
DeltaFire007
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy navon raptor 7 típusú tabletet, és szeretnék rátenni cyanogenmod 10-est legalább.
Hogyan tudnám ezt erre a gépre feltenni, meg még olyan problémám is van, hogy külső sd kártyára nem enged telepíteni hiába partícionálom a memóriakártyát, a root hozzáférést nem tudom engedélyezni a link2sd-nek.Hogyan tudnám ezt megoldani ? Válaszokat előre is Köszönöm!!!
-
vlevi
nagyúr
válasz
szlovibuki #38578 üzenetére
ebooktok tökéletesen, mert az ebook olvasó szoftverek tetszőleges méretben át tudják tördelni az olvasandó könyvet. az epub, mobi, prc, satöbbi könyv állományokban nincs valódi oldalszámozás, ahogy a beállított betűméret, margók, satöbbi kiadják, úgy jeleníti meg. Akár 3"-os telefonon is, bár ott kissé már zavaró, ha csak 5 sor olvasható egyszerre. De megcsinálja
pl. Coolreader, fbreader, amit tudok ajánlani, én ezeket próbáltam, mindkettőben van sorkizárt megjelenítés, és normálisnak tűnő magyar elválasztás. Talán az fbreader szebben rajzolja a betűket.A táblagépemen viszont, hála az 1900x1200 felbontásnak, egy hasonló könyv így néz ki :
[link]
Vagy így, kisebb betűmérettel :
[link]Nem rakom ide a képet, mert a PH fórum lekicsinyíti...
pdf-et már macerás, mert a pdf-t nem lehet úgy tördelni, az akkor jó, ha az egész oldalt egyben látod.
Ezt pl. most így tudnám olvasni a telefonomon : -
szlovibuki
tag
Egy 7"-os tableten mennyire lehet jól e-book-ot olvasni?
-
oncsi
őstag
Sziasztok!
Barátom feleségének szeretne egy Tablet-et mert az X8-on már kissé nehézkesen ügyködik.
Ami tetszene neki az SG Note 10.1
Amire viszont most nem futja
Szempontok:
A legnagyobb,
Lehetőleg 4.1 vagy újabb.
1GB RAM. SD Bővíthetőség, OTG képesség.(ez nem annyira fontos, de jó lenne)
Garancia miatt szolgáltatói is lehet.
Akkár részletreAmi nem szempont:
Játék nem fontos! Kizárólag film, zene, internet, YouTube,
Üzemidő szintén nem érdekes, szinte csak lakásban lenne használva WiFi-röl.
Ezért 3G képesség sem kell.
1280-as felbontás a vágy, de 1024 is talán elég lenne.Főleg új készülék, de jó feltételekkel (megfelelő gari) érdekelhet használt is.
Hálás lennék minden javaslatért. -
heidricha
őstag
Jött egy Hyundai T10... persze nem magától, meg kellett venni sajnos.
Tapasztalatok eddg (bár a lányomé, aki intenzíven lenyúlta, azóta alig láttam, csak pár órám volt megnézni)
- tényleg minden megvan benne, 4 magos 1.4GHz Exynos, 2G RAM, 16G tár (1G rendszer, 13 "külső"), BT, GPS, SIM foglalat
- képe nagyon szép, fényerő nem veri ki a szemem, de szerintem elegendő lesz, ilyesmit zömmel nem szabadban használ az ember, a GPS ellenére.
- érintés nagyon jó, pontos, érzékeny. Launcherben nehéz megradadni a dolgokat, mert nem rezeg, nem tudni, mikor "szakad le" a háttérről
- nincs fénymérő, és pár szenzor, ami a telefonnál megszokott. Konkrétan csak gyorsulásmérő van.
- Simán visz HD videót, a demo kínai popzene, ez simán megért volna magában 10USD-t!Formátumokat eddig nem próbálgattam
- USB kábellel eszi a pendrive-ot. Onnan valami egyszerű xvid video kissé akadozik, ezt még nem vizsgáltam, mi lesz az oka, csak tegnap volt rá 10 percem, hogy egyáltalán elindul, vagy sem.
- WiFi térerő teljesen jó, de valamiért nem minden alkalommal szereti az otthoni routert. Lány most másfelé jár, nem panaszkodott, de nekem otthon vagy összejött, vagy nem - és nem a térerő, vagy a jelszó miatt. Vizsgálat folyamatban.
- GPS bár létezik, de nem talál semmit. Ezt sokan írták... ha igaz, jó lesz majd az, csak az alapértelmezése nagyon ázsiai piacra készült. Root+faster GPS kellene neki, egyelőre ezzel várok, annyira nem tétel a GPS. Gmaps WiFi pozícióval remekül működik.
- Van rajta pár magyarul nem tudó app, egy részét le lehetett tiltani, alig maradt mostanra. A rendszer amúgy teljes, átállítható magyarra minden tekintetben.
- 4.0.4 - a matricája szerint 4.2hátha tényleg meglesz egyszer...
- Nem mondanám, hogy teljesen akadásmentes, de a Telenor boltban megtapogatott Samsungnál sokkal gyorsabb, használatban teljesen megfelelő a reakciósebesség
- saját hangszórója elég halk
- kamera használható, mind a kettő. Talán ez sem a lényeg benne.Egyelőre ennyi, ha valakit érdekel, kérdésre szívesen válaszolok majd, ha megint a közelembe kerül a gép.
-
masholnap
senior tag
válasz
Handball94 #38568 üzenetére
erről szivesen látnék egy tesztet
-
justice84
aktív tag
Hali.
Ezek közül melyiket ajánlanátok?
Prestigio 10" Multipad Ultimate PMP7100D 16GB fekete
WAYTEQ 10" xTAB-100dci 3G
esetleg
ModeCom Tablet 10,1" - FreeTAB 1014 IPS X4
Egyszerűen nem tudom eldönteni melyik a jobb.
Vagy valami más ami 10"-es és max 70k-ba belefér. -
tvamos
nagyúr
válasz
Crytek #38548 üzenetére
Ez itt erosen OFF szerintem... Provald meg itt:
Android DUAL SIM (két SIM) okostelefonok topikja
Jo sracok, csak kicsit elfogultak az ehte kinai telefonokkal. (De neked, ahogy latom, ez kell...)
Ok kinabol rendelnek, nem is ertem, miert nem Kinabol telefon rendelos topik a neve...Esetleg probald meg itt:
Melyik okostelefont vegyem?Erre a ket topikra valo a kerdesed!
-
smkb
őstag
válasz
tjb007 #38557 üzenetére
Nem vagyok meggyőződve róla, hogy még akár -15%-al is megér e kb 100.000 et. Könnyen lehet, hogy inkább a most mindenhol 99 ért szórt xperia tablet s-t választanám. Engem nem győz meg az az intel proc (itt most a kompatibilitási problémákra gondolok). Főleg, hogy lehet 115 ért venni már Note 10.1-et, ami szerintem sokkal jobb cucc.
-
smkb
őstag
Épp nézem, hogy a Samu Galaxy Tab 3 8.0 99.000 huf. Vicc. Exynos 4212... alig jobb mint a Galaxy S2 -beli 4210. Mindez 100.000 ért. Samsungéknál nagyon megszaladt a ceruza... a Tab 2 7.0 is egy óriási vicc. Nem igazán értem őket, mit akarnak ezekkel az árakkal.
-
mima1017
tag
Sziasztok,
Hamarosan Tabletet szeretnék vásárolni. Azt most szögezzük le hogy nem igazán értek hozzájuk, mármint magához a tabletekhez. Sokan írják hogy játékra szeretnének tab-ot ez mit takar?
A keret kb 40-50.000Ft. A mérete az 7-10" között.
Tudnátok ajánlani esetleg valamilyet, tudom h ez nem a komoly kategóriához tartozik, de nekem ennél többet nem ér.Köszi előre is!
-
Tika79
tag
Erről vélemény?
[link] -
Kobe
veterán
Gondolkozom hogy beprobalom a wayyeg 100qcrt....15K val dragabb mint a kinezett pipo, de legalabb magyarorszagi garis. Kiutazas miatt kenyelmesebb lenne, nem szeretnek 2 nehez notit cipelni. Nem tudja valaki hogy csak feher szinben lesz vagy pl feketeben is?
-
banderasz77
addikt
válasz
DanielLong #38542 üzenetére
Szia!
Igen, elkapott a rendelési láz, van egy feelingje. De a lényeg az, hogy a párom is szeretne egy ilyen tabletet egy ideje (már jó pár hónapja). Szóval rárepültem. Sikerült is, így legalább letudom névnapostól évfordulóstól a dolgokat.
Remélem minden rendben lesz velük.
Ja, nem viszonteladóskodom.Csak így tulajdonképpen 1-et fizet 2-őt kap akcióban vannak az itthoni árakhoz képest.
Üdv.
-
szabonagyur
félisten
Hali
Újra én. ez a tábla milyen átlagos dolgokra? Nagyon max 40et adok érte és a Wifi bőven elég.
[link] 35e ft lenne és elég jónak tűnik, bár az 512 mega ramtól kicsit félek, hogy kevés lehet. Ja és egyelőre külföldről rendelt Tab nem játszik.
-
belajkl
tag
Tudom hogy nem idevág, de hogy lehet kapni vagy szerezni ilyen fokozatokat hogy:senior tag,szakértő, PH félisten.Ja és ennyi idő múlva leszek újoncból tag kb?
-
tjb007
nagyúr
Az Extreme Digitalnál ismét vannak kuponok, többek között minden Samsung tablet árából 15% kedvezményt adnak, így például a Galaxy Tab 3 7.0 közel 10e forinttal olcsóbba elhozható.
Aki tudja használja ki. -
DanielLong
senior tag
válasz
banderasz77 #38540 üzenetére
Szvsz nagyon jó vétel ez is csak úgy, mint a SmartQ. Viszont te most felcsaptál viszonteladónak, vagy mi ez a nagy vásárlási láz? Ha jól emlékszem eredetileg a lányodnak kellett egy gép és a SmartQ-t meg is vetted.
ui: nem tartozik rám a dolog, csak már napok óta látom, hogy mennyire érdeklődsz a két gépért
-
vlevi
nagyúr
válasz
Crytek #38524 üzenetére
Jó, hát, ha a kínai webshopos árakat is belevesszük, akkor geekbuyingon július 4-i akcióban az U9GTV 207.49$
4 mag, 9.7", retina display, kékfog, van rá gyári 4.2-es droid frissítés, satöbbi.
u.i.: Kicsit zavar is a dolog, mert nekem kb 1 hete van meg az U30GT2, amit nem akciósan drágábban vettem. Persze ehhez 1 hónappal ezelőtt tudni kellett volna, hogy lesz ez az akció, és hogy ennyi lesz az U9GTV, meg satöbbi, szóval mégsem bosszankodok olyan nagyon, csak kicsit. Mert ha ma rendelném, akkor 3 hét múlva lenne csak nálam.
-
kelzsoca
félisten
válasz
banderasz77 #38538 üzenetére
Igaz, csak azonos néven futnak a régebbi SoC-al szerelt gépeik is.
-
kelzsoca
félisten
válasz
banderasz77 #38536 üzenetére
-
banderasz77
addikt
Sürget az idő...
-
kelzsoca
félisten
válasz
Handball94 #38529 üzenetére
A héten, szerintem már a mai napon kint kellene lenni a viszonteladóknál.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Handball94 #38532 üzenetére
Szerintem még a héten elérhető lesz a viszonteladóknál is.
-
masholnap
senior tag
válasz
Handball94 #38521 üzenetére
hanyagold azt a myaudiót, egy fosadék, inkább érdemes megvárni, erre a WayteQ xTAB-100qcr-re mik lesznek a tapasztalatok
-
tjb007
nagyúr
válasz
Handball94 #38529 üzenetére
Hogy kinél mikor lesz raktáron, azt csak maga az üzlet tudja megmondani.
Nem tudom hova valósi vagy, de meg lehet vásárolni közvetlenül a WayteQ-től is. -
Crytek
nagyúr
válasz
Handball94 #38522 üzenetére
Pipo M8 Pro (non 3G) eléggé atomjó cucc!
$229.99
Más: Nem tablet (bár végülis de csak kis méretben)
Rendelt már pandawillről vagy kintről valaki valami 4 magos telefont?
Ha igen van nekik valami bajuk vagy simán jók?
-
Fandango
veterán
válasz
Amit linkeltel MyAudio az 80k, honnan jott a 60k?
szerk: tjb007 koszi azt nem lattam.
Egyebkent szerintem ez jo valasztas lehet: KATT
-
Handball94
aktív tag
válasz
-
Handball94
aktív tag
Ez megér 60 ezret? Hasonló árkategóriában (max. 60eFT) van jobb?
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Ez 160-170 dodóért mit tud? Megéri?
CUBE U30GT 1 Quad Core RK3188 10.1 Inch Tablet PC Android 4.1 1G 16G Bluetooth HDMI White
-
Handball94
aktív tag
Mi most a best-buy 40-50k-ból 8-10 inches méret között (minél nagyobb annál jobb) normális felbontású kijelzővel, játékra is? Várok ajánlatokat, köszönöm.
-
vlevi
nagyúr
Hát, látatlanban csak azt tudom ajánlani, ami kettővel lejjebb volt. A wayteq-et.
Ha a hardver tudja, amit írnak róla, akkor a retina kijelzőtől betojsz, olyan jó.
De ha filmezésre, játékozásra kell, akkor lehet (a játékok kisebb felbontáson jobban futnak) jobb egy 1280x800 felbontású eszköz. Affene se tudja. Mert azokban még 2magos proci van.
Ez a retina kijelző a könyvolvasásnál, netezésnél adja nagyon jól magát, mert 2mm magas betűk tökéletesen olvashatók rajta, a 3mm-es meg már nagynak számít -
Tika79
tag
erről vélemény?
-
vlevi
nagyúr
1-el előbb írták, hogy az Allwinner A31-esek helyett javasolt az rk3188-asokat választani.
Amúgy nekem van egy rk3188-asom, egy Kínából vásárolt Cube U31GT2. Nem tudom hasonlítani az Allwinner chiphez, de az 1920x1200 felbontást nagyon szépen viszi. Flippert próbáltam rajta, az megy rendesen. Ha bele akarnék kötni azt mondanám, hogy nem olyan folyamatos, mint PC-n, de ettől függetlenül teljesen jól játszható. -
Nigér
őstag
Sziasztok, van infótok erről a tablettáról?
[link]
tech. paraméterek alapján nem lehet rossz.
szerintetek megéri az árát? -
-
Mivel mind a ketto 1 magos , inkabb ne vedd oket , nezz ra a wayteq 70dc-re 2 mag tn panel, alu haz es arban nem sokkal dragabb mint amit te neztel.
Tika79
Neked a wayteq 100qci javallanam, igaz 10000-el dragabb de 4 magos rk3188 a lelke , ez elvileg eleg idot allo hw teren.
-
ludla
őstag
Sziasztok!
Vásárláshoz kérnék segítséget, az Auchan-ban most lesz majd LAZER 9" Tablet 26.990Ft ér vagy
Overmax TB-08 as 7" verzió + billentyűzetes tok 19.990Ft
Szerintetek melyiket érdemes venni? Vagy más típust tudok ajánlani? -
Tika79
tag
Segítséget szeretnék kérni. Apukámnak keresek kb. 10-es tabletet. Netezésre, film nézésre. Semmi extra használatra. Olyan kéne, amit azért pár évig tud használni. Melyik kínai márkát, és azon belül melyik típust javasolnátok? Kb.40-60 000 Ft szánok rá!
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Van itt valakinek esetleg ilyen tablete?
SmartQ T19 Android 4.1 Tablet PC 10.1 Inch HD IPS Screen TI OMAP 4430 8GB
-
maszekember
aktív tag
válasz
HornedReaper #35601 üzenetére
Nekem van,nem sokára írok is majd egy tesztet róla.
Az akksi idő gyengusz (NAGYON genygusz) ,azt most cseréltetem (kb. 7e ft-ból jövök ki,és így elvileg masszív játék,80%-os képernyő világítás mellett is 6-7 órát hoz,ami már elég kemény) ,egyébként mind tabletként,mind játékgépként remek. Erős,gyors,a felhasznált anyagok ellenére nagyon masszív (többször ejtettem már le az enyémet még betonra is,semmi baja) . A stickeket szokni kell,de utána már nem jelent problémát a használatuk.A game mapping tool szuperül működik,hihetetlenül jól meg lett csinálva,egyszerű beállítani,nem fagy le -hiszen tulajdonképpen egy háttérben futó program- és a segítségével tényleg minden játékot lehet iránytani a fizikai kezelőszervekkel is. Maga a gép könnyű,netezni is tökéletes.
Én szeretem,remélem,amikor ez már elavult lesz,archosék kijönnek egy kicsit erősebb modellel,tutti megveszem azt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Asustor NAS
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Androidos tablet topic
- Medence topik
- További aktív témák...
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged