- Google Pixel topik
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Yettel topik
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hungarikum87
tag
válasz
RufuszX #39623 üzenetére
olvasom én a topikját már mióta megvan
Láttam már róla videót is és a cikket, csak érdekelne egy nem promoter videó egy hétköznapi felhasználótól, aki életszerűen kezeli ezt a Multiwindow rendszer
(nem emlékszem h a topikjába vki említeni a multiwindow rendszert, vagy lehet h igen, csak úgyh h én ne értsem mi az
)
Én annyira ezekbe a főzött rom dolgokba nem vagyok otthon. laikusként próbálom értelmezni amit írtok mióta a forumot olvasom
sokat fejlődtem de még nem eleget
-
Hungarikum87
tag
válasz
RufuszX #39620 üzenetére
Annyira nem vagy otthon a témában. Nem stabilabb úgy a rendszer ha gyárilag van rárakva mintha te rakod rá tákolt romot?
Bár tudom h a kínaiak nem viszik túlzásba csak rákúrják és kész. Szóval csak érdeklődök
Esetleg nem raknál fel egy videót róla milyen használat közben?
-
monti0222w
addikt
válasz
RufuszX #37179 üzenetére
A wifi- je kellemes meglepetés volt nekem, mert nagyon jól veszi a jeleket nem dobál le unos- untalan, Cc tab playem volt elötte ami nem a legjóbb wifivel rendelkezett! A Cc után a Chuwi megváltás volt szinte minden téren! Az aksi tök jól birja szuflával kikapcsolva szinte nem fogyaszt semmit. A hang kihangósítva elég hangosan szól viszonylag tisztán, jó fülessel ez még iberelhető. Joutube lejátszás folyamatos, nekem ez új mert a telon is meg a Cc-n is akadozott. S gyors, jól tölti a böngésző oldalait es hozzá kell tennem gyári böngészővel nyomom, de az is jó igy nem töltőtem le másikat, mert szerintem nem kell! Ami talán a hátránya a kijélző felbontása, de nem rossz igaz vannak jobbak is ennél, de mindent nem pakoltak bele, mert akkor tökéletes lenne. Hát nagyjából ennyi jutott eszembe ha van kérdésed szivesen válaszolok.
-
Kobe
veterán
válasz
RufuszX #37148 üzenetére
sajnos az unboxing videó alapján nem lett a legjobban sikerült darab
A hardware ellenére akadnak azért lagok bőven, illetve a képernyő érzékelése sem 100-as...a rendszer nyelve ugyan változtatható, de pár dolog, főleg a widgetek és a saját skin nevű felület cuccai csak kínai nyelvet támogatnak....persze ettől függetlenül ha valaki főz rá egy jó romot, lehet kvajó kis készülék, de én azért a képernyő érintéséről szeretnék többet tudni, hogy hardveres vagy szoftveres...
A Pipo M7-et nem rég fedeztem fel, ugyanez a specifikáció, csak lesz benne GPS is, az akksiról nemt aláltam semmit, de remélem lesz arról is valami hír hamarosan
-
monti0222w
addikt
válasz
RufuszX #36828 üzenetére
Hétfő v. kedd az érkezés, már várom nagyon, kiváncsi vagyok a mostani gépemhez képest mennyivel jobb, gyorsabb! Most Cc tab playt használok. A wifi-től várok többet mert a Cc-é nem gyözőtt meg! Amúgy elégedett vagyok vele a wifin kivül nem volt baj nála. Hát majd meglátom mit hoz a Chuwi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- SkyShowtime
- VoIP telefonálás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- Samsung 990 PRO 2TB Heatsink MÉG GARIS
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest