- Íme az új Android Auto!
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Fotók, videók mobillal
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hungarikum87
tag
válasz
RufuszX #39623 üzenetére
olvasom én a topikját már mióta megvan
Láttam már róla videót is és a cikket, csak érdekelne egy nem promoter videó egy hétköznapi felhasználótól, aki életszerűen kezeli ezt a Multiwindow rendszer
(nem emlékszem h a topikjába vki említeni a multiwindow rendszert, vagy lehet h igen, csak úgyh h én ne értsem mi az
)
Én annyira ezekbe a főzött rom dolgokba nem vagyok otthon. laikusként próbálom értelmezni amit írtok mióta a forumot olvasom
sokat fejlődtem de még nem eleget
-
Hungarikum87
tag
válasz
RufuszX #39620 üzenetére
Annyira nem vagy otthon a témában. Nem stabilabb úgy a rendszer ha gyárilag van rárakva mintha te rakod rá tákolt romot?
Bár tudom h a kínaiak nem viszik túlzásba csak rákúrják és kész. Szóval csak érdeklődök
Esetleg nem raknál fel egy videót róla milyen használat közben?
-
monti0222w
addikt
válasz
RufuszX #37179 üzenetére
A wifi- je kellemes meglepetés volt nekem, mert nagyon jól veszi a jeleket nem dobál le unos- untalan, Cc tab playem volt elötte ami nem a legjóbb wifivel rendelkezett! A Cc után a Chuwi megváltás volt szinte minden téren! Az aksi tök jól birja szuflával kikapcsolva szinte nem fogyaszt semmit. A hang kihangósítva elég hangosan szól viszonylag tisztán, jó fülessel ez még iberelhető. Joutube lejátszás folyamatos, nekem ez új mert a telon is meg a Cc-n is akadozott. S gyors, jól tölti a böngésző oldalait es hozzá kell tennem gyári böngészővel nyomom, de az is jó igy nem töltőtem le másikat, mert szerintem nem kell! Ami talán a hátránya a kijélző felbontása, de nem rossz igaz vannak jobbak is ennél, de mindent nem pakoltak bele, mert akkor tökéletes lenne. Hát nagyjából ennyi jutott eszembe ha van kérdésed szivesen válaszolok.
-
Kobe
veterán
válasz
RufuszX #37148 üzenetére
sajnos az unboxing videó alapján nem lett a legjobban sikerült darab
A hardware ellenére akadnak azért lagok bőven, illetve a képernyő érzékelése sem 100-as...a rendszer nyelve ugyan változtatható, de pár dolog, főleg a widgetek és a saját skin nevű felület cuccai csak kínai nyelvet támogatnak....persze ettől függetlenül ha valaki főz rá egy jó romot, lehet kvajó kis készülék, de én azért a képernyő érintéséről szeretnék többet tudni, hogy hardveres vagy szoftveres...
A Pipo M7-et nem rég fedeztem fel, ugyanez a specifikáció, csak lesz benne GPS is, az akksiról nemt aláltam semmit, de remélem lesz arról is valami hír hamarosan
-
monti0222w
addikt
válasz
RufuszX #36828 üzenetére
Hétfő v. kedd az érkezés, már várom nagyon, kiváncsi vagyok a mostani gépemhez képest mennyivel jobb, gyorsabb! Most Cc tab playt használok. A wifi-től várok többet mert a Cc-é nem gyözőtt meg! Amúgy elégedett vagyok vele a wifin kivül nem volt baj nála. Hát majd meglátom mit hoz a Chuwi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- Formula-1
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Assassin's Creed Odyssey
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest