- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
z0d1AK #36397 üzenetére
Ez használatfüggő. A néhai, MT6575-tel szerelt aTAB5-öm netezési üzemideje ugyanannyi volt, mint a P3110-emnek (6-7 óra), 2800-as akkuval. Telefonként nem használtam. A feleségem 6577-tel szerelt, 5,3 collos tepsijének névlegesen 3100-as akkuja van, és ezzel neki 2 napot bír (pedig sokat beszél, és netezik is rajta wifin keresztül). De ez mind irreleváns, mert ugyanaz a konfig az egyik júzernél 4 nap, a másiknál fél. A lényeg: nem véletlenül népszerűek a tepsifonok.
-
csiribacsi
tag
válasz
this is life #36398 üzenetére
drága arányaiban a teljesítményéhez.
-
Az acernek van 2 magos tn kijelzos tabja b1-a71 a kijelzo mellett a viszonlag keves memoria a hatranya, de ismeros akinek van azt mondja hogy a kevesebb memoriaval is kellemesebben mukodik mint a volt myaudio808dcc tabja ara 45000 korul van. Amugy [ez] hogy tetszene ? Van 3g, gps, 2 mag , ips kijelzo ,fm radio...stb 2 ev gari . Igaz 8 col 4/3 kijelzo.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
b0bcat #36396 üzenetére
Nem tudom, hogy mit használsz, de a nagy gyártók 5"-os készülékei közül az SGS4-nek van a legnagyobb akkumulátora 2650 mAh-rel. És hát van olyan nagyobb név, ahol 2000 mAh is alig van. Na most az SGS4 is egy napos telefon, jó esetben 1,5 nap. Persze használattól függően. Ahogy én használom a telefont, az Xperia Z pl. sokszor csak fél napos.
-
b0bcat
addikt
"Az 5 colos mobilok meg nem mobilok, hanem tabletek csak GSM modullal A legkisebb funkció rajtuk, hogy telefonálni is lehet velük, a legrosszabb funkció pedig hogy ha használod minden nap töltheted ami egy telefonnál röhej."
A legtöbb ilyen tepsifont nagy, 3 Ah körüli akkuval szerelik, amivel normál használat mellett simán kibírnak 2 napot. (Tapasztalat.) Különben is egy jól kihasznált okostelefonnál normális, hogy nap végén tölteni kell. Az meg egyéni preferencia kérdése, hogy telefonnak nagy-e.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
monti0222w #36394 üzenetére
Ha már árat nem adtál meg (aztán majd mindjárt írod, hogy ennyit nem akarsz kiadni rá...), Galaxy Note 8.0, 170 ezerért. Minden paramétert teljesíti, minőségi szinten!
-
monti0222w
addikt
Sziaztok segitséget szeretnék kérni töletek, 8- as kijelző 4 mag 1-2 g ram, jó wifi, nagyjából ennyi az elvárás, a vállaszokat előre is meg köszönőm.
-
mexel
veterán
Pedig nem nehéz megérteni.
megfogod 2 kézzel jobbról és balról. A 2 hüvelykujjaddal nyomkodod a nyomkodnivalót. Pl játék, net, ikonok stb. És a 2 hüvelykujjad középen nem ér össze, azaz kimarad egy rész amit csak úgy érsz el ha felemeled a kezed, azaz elengeded a tabot. Ha valakinek kicsi a keze akkor nem ér el mindent, csak folyamatos elengedéssel, és ez esetleg kényelmetlen lehet. Persze ez függ a felhasználás módjától is, valaki nem így fogja a kütyüt. Így érthetőbb?
Középen kimarad kb 2-3cm-es rész amit a hüvelykujj nem ér el. A 9,7-es már keskenyebb, olyan 4:3-as. Azt éppen átéri a párom keze, tehát az kényelmesebb. És ezért nagy neki a 10.1-es, pontosabban csak széles. Ezért kell lecserélni. Nekem jó lenne, de nem én használnám. Valószínűleg az almákat azért is tervezték akkorára. A 10.1 nagyon jó, csak nem mindenkinek.Aki utazáshoz vesz tabletot, oda meg szerintem nagy a 10-es. Az főként otthoni használatra jó, hogy ne laptopon kelljen netezni, stb. Játékoknál is klassz, hogy nem egérmozit nézel, és minden alkalmazásban jó hogy normál méretű minden amit tapizni kell, nem olyan kicsi mint egy 7"-oson. Az jó utazáshoz inkább. Szerintem mindenkinek érdemes átgondolni mire akar használni egy tabot.
-
Prof
addikt
Részemről először a 10 colso tabletek tetszsettek, azát nkezemb fogtma egyet negyedórán át és rájöttem hamar a 600-700g sok. Az ilyet asztalra teszik térdre ölbe szerencsétlenkednek vele.
Mivel ugye tapiképernyő, általában egy kézzel fogod másikkal tapizod, arra pedig nagy /nehéz sokak szerintSzemély szerint nekem a keskenyített 8 colos 4:3-as modellek jönnek be legjobban. 350g-ig. Nem véletlen adta ki az Apple az Ipad Minit
Az 5 colos mobilok meg nem mobilok, hanem tabletek csak GSM modullal
A legkisebb funkció rajtuk, hogy telefonálni is lehet velük, a legrosszabb funkció pedig hogy ha használod minden nap töltheted ami egy telefonnál röhej.
-
tjb007
nagyúr
Igazából egyiket sem.
Mindegyikkel van valami probléma, az egyikben a 3G nem működik normálisan, a másikban WVGA felbontású TN panel van, a harmadikban arra nem elég a SoC, hogy a kijelzőfelbontást normálisan meghajtsa.Neked is azt tudom tanácsolni, hogy vegyél inkább egy 3G nélküli erős kétmagosat jó kijelzővel (pl. WayteQ xTAB-70dci, ConCorde Tab SPEED) és egy 3G zsebroutert. Kicsivel több, mint 50e forint, de így sokkal jobban jársz.
"A nexus 7 megy 3g stickkel?"
Igen, megy.
-
csmat
senior tag
A nexus 7 megy 3g stickkel?
-
Kobe
veterán
Aterni pl azert kell, erdemes, hogy utazas kozben pl lehessen vele 1 kezzel lapozni, stb. Ha valaki tomegkozlekedesi eszkozon hasznalja, nem art ha 1 kezzel is tud alap dolgokat csinalni vele, maskul kapaszkodas nelkul az elso fekezesnel a tablettel egyutt torli fel a padlot az illeto...
-
mexel
veterán
válasz
csiribacsi #36384 üzenetére
Ez a baj nálunk is. A páromnak kellett a gép, és csak itthonra, nem cipelgetni. Úgy gondoltam akkor a 10.1 a legjobb. Nekem tökéletes is lenne, de neki (lány
) kicsi a keze és nem éri át teljesen. Ezért 8" vagy talán 9,7" kell neki. Szomorú a dolog, mert itt a tökéletes masina, és el kell adni mert neki kényelmetlen. Pedig olvasásra, netre, mindenre nagyon jó a 10.1, de csak annak aki normál méretű kézzel rendelkezik (értem ez alatt hogy nem gyerek, vagy kisebb lány
)
hurcolászni szintén nagy lehet, viszont gépelni, meg kell a 10.1. -
csiribacsi
tag
válasz
zsolt19900 #36380 üzenetére
Nem erdemes annyira menni fel a colok szamaban, mert konnyen rafazik az ember ha tul nagy lesz a gep, es pont emiatt akarja lecserelni majd. Lattam mar erre peldat
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Mennyire ajánlott a lenovo A2107A tabja? Létezik hony nincs itt teszt róla?
Erre valaki tud javasolni valamit? -
Kobe
veterán
Az ainolt szerintem szamba sem erdemes venni, mivel az soc olyan gyenge hogy meg az 1280at sem szolgalja ki problemamentesen, nemhogy az 1920at.
a kollega egyebkent azt irta hogy a 10 colos fullhd cubeot azert csereli le, mert tul nagy, 7-8 colos gepet keresne rk3188al es 16:9, 16:10 es kijelzovel. Ns ilyen gep nincs, ekkora meretben max 1024 es felbontast lehet talalni, a nagyobb felbontas csak a 10 colos meretben divat, de sajnos ott is a beharangozott tabletek 95% retina displayt fog kapni. Pedig nagyon utos kombinaciok lesznek, 10000 mAh akksi, rk3188, 2 giga ram, igazi multimedias cuccok amik jobban elviselnenek egy HD keparanyt, nem kene mindenben applet majmolni
foleg ugy hogy egy filmnel majd a kepernyo fele fekete csik lesz....
-
tjb007
nagyúr
válasz
qwertly #36366 üzenetére
Elméletileg igen, de erre pontos választ itthon csak az után tudnak adni, ha megadtad a készülék szériaszámát.
(#36370) buci30
"P5100 és a WayteQ xTAB-100dci között nem látok nagy különbséget."
xTAB-100dci: erősebb SoC, szabványos csatlakozók, olcsóbb ár
P5100: 2 év garancia, nagyobb közösségi támogatás, GPS, nagyobb akku"A flash player ezeken se fut?"
A Flash támogatása a Jelly Bean megjelenésével hivatalosan is megszűnt, ez persze nem jelenti azt, hogy ne működne. Csak fel kell rakni a legfrissebb Flash verziót és a Maxthon böngészőt, be kell állatni, és már működni is fog.
-
BoB
veterán
Szerencsére nem kell megbarátkozni semmilyen ilyenféle gondolattal.
Pl.: Cube U30GT2
Mindkettő kijelzője 1920x1200 felbontású.
-
Nyusziman
tag
Sziasztok!
Én ezt a gépet rendeltem meg: Colorovo CityTab Vision 10.1 ---50ezerért
Van közületek vkinek ilyen tabletje?
-
Kobe
veterán
Pedig jobb ha megbaratkozol a gondolattal, hogy a normalisabb fajta kinaiak egytol egyig 4:3 as retina displayyel szerelik majd az uj tabokat, cube, pipo, mindenki csak retinas cuccokat jelent be. 1etlen kivetelrol tudok, a pipo m8-m9rol, de azok meg irdatlanul tularazottak, es 10 colra kicsit sovany az 1280, nomeg majdnem 300 dollar amiert mar idehaza is normalis cuccot kapsz
-
buci30
addikt
P5100 és a WayteQ xTAB-100dci között nem látok nagy különbséget. Vagyis a WayteQ javára abban van hdmi, és olcsóbb is. Ha e kettő között kéne váltani melyiket javasolnátok és miért?
Csak mert ezt a WayteQ márkát nem is ismerem.Vagy még valami szóba jöhet?
A flash player ezeken se fut?
-
mycso
veterán
válasz
buci30 #36362 üzenetére
Teljesen más a két tábla.
A p7500 szerintem felejtős (ez az első 10collos samsung tábla). Tegra SOC, optimalizálatlanság, a szoftveres támogatás teljes hiánya, stb...
A p5100 az megérdemel egy kört ha belefér a keretbe (ez a 10collos Tab2), a kolléga az imént erről írt neked. -
Zeki
nagyúr
válasz
HornedReaper #36367 üzenetére
Igen, az analógot ebben az évben kilövik.
-
HornedReaper
senior tag
Érdekes tablet, HDMI-n kívül sok mindent belezsúfoltak:
A9 7.0" IPS Android 4.1.1 Capacitive Touch Screen Tablet w/ 3G / Bluetooth / Analog TV / GPS / FM(analóg TV-adás hazánkban hamarosan megszűnik?)
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Engemet is nagyon foglakoztat a tablet vétel főként a olvasásra plusz rapid nettezésre.És nézegetem a Nexus mert az tetszik a legjobban de sajnos kicsi a tárhelye és nem bővíthető.A 32G meg csak 3G modemmel kapható itthon drágán.Így nézegetem a külföldön is mert van ismerős Angliába ott láttam 32GB Wi-Fi only verziót.Erre magországon érvényesíthető a gari? -
csmat
senior tag
Sziasztok!
Már majdnem megvettem a samsung p3110-est, mikor rájöttem, hogy még is jó lenne, ha lenne benne 3g.
Alapvetően ebook olvasásra, internetre használnám
Láttam egy lenovo A2107A-t eléggé jól mutatott..
Mit ajánlotok 30-50 e között 7" 3g-vel? nem baj ha van benne bluetooth, de nem kizáró ok, ha nincs, min 8gb memória, vagy bővíthetőség, elég a 2 mag, persze lehet négy is, jó lenne a megfelelő támogatás is mellé.
Itthoni vásárlás lenne egyébként -
buci30
addikt
Samsung Galaxy Tab 2 10.1-ből több fajta is van most nézem
Mi a nagy különbség? -
tjb007
nagyúr
válasz
Kunsztler #36344 üzenetére
Például Vatera és társai (illetve eBay).
Lehet természetesen újonnan is kapni, de amióta a PDA-k kimentek a divatból és átvették a helyüket az okostelefonok, amikben már alapból benne van a GPS, illetve amióta "fillérekért" lehet navigációs eszközöket (PND) kapni, gyakorlatilag megszűnt a piacuk, akik pedig még foglalkoznak vele jól elkérik az árát.
Emiatt érdemesebb inkább a használt példányok között nézelődni.Melyik a jó ? Bármelyik, az összes.
(#36345) Mr. Teddy
Nincs olyan, hogy tabletre, meg nem tabletre optimalizált változat. Amelyik hivatalosan bárki számára elérhető, azaz megvásárolható, az ugyanúgy megy tableten is mint telefonon (mondjuk lassan el fog mosódni teljesen a határ a kettő között).
Annál az egyetlen egy navigációs szoftverrel van ilyen jellegű probléma, amit iGO-nak hívnak. Annál is csak azért, mert kereskedelmi fogalomba nem került, az NNG pedig csak külön gyártói kérésre/megrendelésre készíti el az adott készülékre.(#36350) szabi__memo
3G
(#36351) buci30
3G-vel WayteQ xTAB-100dci, 3G nélkül ASUS MeMO Pad Smart.
-
-
Kunsztler
senior tag
válasz
this is life #36352 üzenetére
Na megrendeltem a Cube U30GT2 innen rendeltem meg meg ezt is vettem hozzá az egész volt 269 Dollár az az 61900-ft volt
-
buci30
addikt
válasz
this is life #36352 üzenetére
Köszi!
Más alternatíva?
A samu tab2 nem TFT kijelzős? -
válasz
buci30 #36351 üzenetére
Samsung tab 2 szerintem jo valasztas, igaz nem egy s3/s4 hw dobog benne, de a tempoja mindenre eleg,kijelzo pls lcd, wifi eros, uzemido 10 lazan megvan. Amivel furgebbe teheto a samu a gyari appokat fagyasztani a feleslegesekkel egyutt, nova launcher a gyari helyett es autobootbol kivenni azokat az appokat amikre nincs szukseg, innentol ha doccen is azt is csak ritkan... hdmi nincs rajta ha az gondot jelent... a prestigio mva kijelzos (fakobb mint samue) a videok hangerejevel van nemi gond 10 orat nem megy el egy toltessel mint a samu de azert nem rossz az uzemideje..mind kettobol a wifist javaslom es melle egy mobil router vagy mifi..Esetleg megvarod a galaxy tab 2 10.1 utodjat, hatha nem szalnak el arban , abban intel atom proci ht-vel, nemi gond lehet egy ket alkalmazassal ami nem fut x86 alapokon, de elvileg semmi gond nem lesz azzal a tabbal sem. A myaudio , overmax felejtos eszedbe se jusson. Amit talan erdemes megvarni a wayteq 100dci... lassan kaphato lesz.
-
buci30
addikt
Segítsetek nekem egy Tabot keresni.
Itthon szeretném megvenni nem külföld nem ebay.
Legyen minimum 10"-os és legyen benne wifi minden képen.
3G ha bele fér az árba.Max ár 100.000 FT de persze minél olcsóbban szeretném ez a plafon már.
Leginkább nettezésre lenne használva és kép nézegetések.
Talán filmek is.Tehát azért ne legyen lassú
Aksi ideje is azért jó legyen.S3-am volt most S4 ez a sebesség nekem megfelelő.
Dobjatok meg pár lehetőséggel.
Köszönöm előre is!szerk.:
Samsung Galaxy Tab 2vagy Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate 3G vélemény?
Vagy persze más ez csak én találtam... -
válasz
Mr. Teddy #36347 üzenetére
Nem tudom mit ertesz nagyitott kepen, de nalam 1280x800 normalisan jelenik meg a sygic, proba keppen felraktam es semmi gond vele. Gyorsan talal jelet a tervezes is jo, a felbontassal sincs gond. Azert azt tudni kell , hogy a hasznalhato navik fizetosek, de pl a sygicet ki lehet ingyen is probalni...
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
this is life #36346 üzenetére
És ezek mind úgy mennek, hogy pl. egy 7-10" méretű képernyőre vannak optimalizálva, vagy csak simán a telefonos kép van kinagyítva?
-
-
Sanraith
aktív tag
válasz
this is life #36342 üzenetére
Ennek 4:3as a kijelzője (szeretnék vele videózni, és nem akarok nagy fekete csíkokat), meg kicsit drága is; gondolom a 3g megdobja az árát. Nincs égetően nagy szükségem rá, úgyhogy nem szánnék rá sokat.
tjb007:
Ó, értem. Így egy fokkal jobb. -
válasz
Sanraith #36340 üzenetére
Ez nem lenne jo neked[prestigio 8 col 3g , gps] mediatech soc-al szerelt tab...
-
Sanraith
aktív tag
válasz
tjb007 #36339 üzenetére
A ConCorde-dal meg a 8Gb-os Nexus-sal is szemeztem már. A 8-as nexus a kis tárhely miatt felejtős, a nagyobb meg az ára miatt. Persze lehetne rá pendriveot kötni, de azzal csak a macera van. A külső GPS vevő esete hasonló, nem akarom hogy mindenféle izé lógjon ki belőle miközben használnám...
A GPS vevő azért lett volna jó bele, hogy a navigáció ne a telefont merítse. Viszont ha jobban belegondolok, nagy részben a maps tömegközlekedéses navigációját használom -> ahhoz kell net -> telefonról meg kell osztani a 3g-t -> mégis csak merül a telefon...
Át kell még gondolni ezt.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Sanraith #36338 üzenetére
A legolcsóbban úgy úszod meg, ha veszel egy egy olcsóbb kétmagost (pl. WayteQ xTAB-700dc vagy egy tízessel többért de jobb kijelzővel a ConCorde Tab SPEED) amiben van Bluetooth is, e mellé pedig veszel egy külső GPS vevőt ami 3-4-5e forintból megvan.
A következő lehetőség a Nexus 7, ez drágább, azonban ebben minden benne van amire csak szükséged van. Egy negatívuma azért van neki, mégpedig az, hogy nem lehet bővíteni, nem tudom mennyire lenne elég neked az olcsóbbik (refurbished) 8GB-os változat. -
Sanraith
aktív tag
Üdv! Tudnátok ajánlani valami olcsó androidos tabletet? Szeretném ha lenne benne bluetooth, gps, microSD foglalat, a kijelzője legalább 7'' "szélesvásznú" kialakítású, és örülnék ha menne rajta a GTA.
A kínaiaktól rendeléstől nem zárkózom el, de szívem szerint inkább itthon szerezném be.
-
mexel
veterán
Sajnos meg kell válnom a Cube U30GT2-től. A páromnak vettük, felraktam a legjobb 4.1.1-et rá, minden tesztet megcsináltam, minden tetszik és jó, de egyszerűen a 10.1-es tab nagy neki. Valószínűleg 8" körülit kell keresnem, az lesz a megfelelő méret. Sajnos hasonlóan jó paraméterekkel nem nagyon tudom melyik legyen. 8-as körüliből, jó kijelzővel, erős procival tud valaki ajánlani valamit?
Sajnálom az U30GT2-t, nekem nagyon tetszik de sajnos 2 darab most nem fér bele a keretbe.
Ha valakit érdekel egy új darab írjon
Nagyon jó gyors masina, a full hd kijelző ráadásul csodaszépEnnél lejjeb nem szeretném adni az újnál, kérdés találok-e.
-
wwhy
veterán
Wayteq 7 qdci-ről van vmi hír
-
Ha lenyeges hogy legyen benne 3 g akkor nem rossz valasztas a prestigio2 8 colos 3g verzio...[link] a nonametabletek kozt a prestigio eleg sikeresnek mondhatja magat, viszonylag gond mentesek a termekeik, sw tamogatas teren se rosszak nem egy rossz valasztas a prestigio sem.
-
Crytek
nagyúr
Az az álmom megmondom őszintén,hogy egy új amd win 8-as tabletem legyen ami max 80k!
De sajnos 150+ ezer felett lesznek (mondjuk az igaz hogy viszi a rendes játékokat mert nagyon erős de akkor is drága)Magyarokhoz vajon mikor fog begyűrűzni a 4 magos RK3166-os cumo?
-
tjb007
nagyúr
válasz
zsolt19900 #36329 üzenetére
Ha csak arra kell, hogy megnézd a híreket, az e-maileket, esetleg apróbb játékokra, akkor nem lesz vele gond.
1-2 főzött ROM van rá, de nincs olyan nagy közösség mögötte mint a Defy mögött.(#36330) Fandango
MODECOM FreeTAB 1002 IPS X2 + BT Keyboard újratöltve. Ha egy árban lesz akkor a nagyobb akku miatt jobb választás lesz a ConCorde.
(#36331) phDani
Itthon is körülbelül akkorra várható (+ pár nap vagy hét).
-
phDani
csendes tag
A Sony új táblagépe mikor jelenik meg hazánkban? Külföldi oldalak május 29-30at írtak.
-
Fandango
veterán
A ConCorde uj tabletjerol mi a velemenyetek?
-
zsolt19900
őstag
válasz
tjb007 #36326 üzenetére
amennyiben megelégszek a defy sebességével, akkor gondolom ezt sem vágnám a falhoz nemde?! annyira csak nem ramaty
a nexus a szívem csücske, de elosztó meg netosztás meg etyempetyem, én meg ha veszek táblát akkor használni szeretném akár telefon nélkül is, és nyugi nem azzal telefonálni non stop
de akár azt is
gondolom, hogy ugyan úgy -vagy ha van főzött rom még talán jobban is tudja pörgetni a masina magát, mint ahogy a tesztvideókon van
-
tjb007
nagyúr
válasz
zsolt19900 #36325 üzenetére
Ezt a gyártótól kéne megkérdezni
Itt nem a hasításon van a hangsúly, hanem azon, hogy ne akard 5 perc után a falhoz vágni. -
kacsip
tag
Hello
Kinéztem 2 tabot, nyáron amerikában lenne is rá lehetőségem megvenni, és az érdekelne, hogy szerintetek melyik legyen? Az egyik az iPad mini 16GB-os, a másik Sony xperia S 16Gb-os szintén.
Esetleg van még valami hasonló árfekvésben? -
tjb007
nagyúr
válasz
Kriccs #36317 üzenetére
Nem nézted rossz helyen.
Az Acer Iconia A210 90-105e forint körül van, az ASUS MeMO Pad Smart szintén 100e forint körül vásárolható meg, a P5110-es Samsung Galaxy Tab 2-t viszont már 80e forint alatt is megkapod (a P7300-as meg gyakorlatilag kifutott, ettől függetlenül pár helyen -leginkább sufnigéesemekben- még találni párat).(#36319) Crytek
Attól, hogy kínaiak azt írják rá, hogy 10000mAh még nem biztos, hogy tényleg annyi is.
-
Kriccs
tag
válasz
this is life #36293 üzenetére
Kössz! Valószínűleg a Lenovo lesz. Amúgy a többit én csak 100k környékén láttam, rossz helyen néztem? (árgép)
-
Attix70
aktív tag
Mondjuk 6-7 órát simán megy Wifivel. Nem hinném, hogy hazudozni akarnának, szerintem a kereskedők hibáztak.
Itt találhatók oldalak ( linkek ) ahol foglalkoznak ezzel a típussal : [katt]
[katt]
[katt]
Valamelyik linken látszik a 6000mAh az akkun, műanyag hátlapja van.
Létezik 8Gb és nem IPS-es kijelzővel is
Üdv, Atti -
Crytek
nagyúr
Erre tudnátok valami alternatívát mondani ahol ugyanezek a paraméterek annyi plusszal hogy több tárhelye van és nem ilyen csira az aksija lehet 8 colos is!
A hulladék Cubomat váltaná!
-
Prof
addikt
válasz
Attix70 #36304 üzenetére
Köszönöm, utánanézek nem túl részletes az ebay-en a specifikáció
Általában a kínai tabletek a wifinél buknak meg a fém borítás miatt.
Ebben sincs benne a 3G amúgy és ami fura 1024x720-as képernyőt írnak, amúgy jópofa kis tablet mert van benne bluetooth is.Nem értem ezt a 3G dolgot hogy írhatják oda, ennyi erővel az én PC-m tud 3D nyomtatni, mert van rajta port amire rálehet dugni
-
tjb007
nagyúr
válasz
Hege1234 #36298 üzenetére
Ebből aztán nem sok derül ki azon kívül, hogy valamilyen Eken (vagy egy átmatricázott Eken).
Kéne egy pontos név és típus.(#36300) zsolt19900
A Lenovo A2107A-val gyárilag nem lehet telefonálni (mármint GSM hálózaton, VoIP természetesen megy), azonban megoldható saját felelősségre, de még így is csak kihangosítva vagy (Bluetooth) headset segítéségével, mivel nem olyan a készülék kialakítása.
Mikrofon természetesen van benne."ha elrugaszkodunk a t-től és pl. eeeedigital kínálatát nézzük, jól néztem, hogy számomra ez jó alternatíva, ha fontos, hogy legyen sim foglalat és ne legyen nagyon magas az ár?"
, de túl sokat ettől sem kell várni, hasonlóan a Huawei Mediapad 7 Lite-hoz ez sem egy erőgép.
-
OTika
aktív tag
válasz
this is life #36288 üzenetére
Már majdnem maradtam a P3110-nél, erre most megláttam a Prestigio MultiPad 2 Prime Duo 8.0 16GB-t.
Újabb dilemma melyik lenne jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- VR topik
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- DELL T40 EMC Szerver
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest