- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #16091 üzenetére
Nekem Motorola Atrix 4G van. Filmeket inkabb csak TV-re kotve nezek rajta, utkozben csak Youtube-ot. Bicajon navigalasra + SportsTrackerre szoktam. Parades... kell neki a kulso aksi, az nelkul 3-4 orat megy. (Minden nem lehet.)
Vagy az Atrix II.
Vagy a Galaxy S III... -
tvse1995
senior tag
Sziasztok, maximum 50 de inkább 40k környékén milyen tabot érdemes venni?
Amire használnám:
-net
-filmek (a gépen és hdmi-n is)Elvárások:
-8 colnál le legyen kisebb( ha van valami nagyon best buy kisebben akkor ezen engedek)
-hdmi
-használható akkuidő
-jó kijelző
-kishazánkban érvényesíthető garancia3G modem nem szempont.
A most bemutatott xTAB-80 jó vétel?Előre kösz!
-
_ak_
addikt
Ilyesmivel már találkozott valamelyikőtök? Evromedia PlayPad M506. Ha minden igaz ez is olyan 40-50k között lenne. megérheti?
-
vamzi
senior tag
Én vásárlás előtt összeírtam 3-4 lehetséges készüléket. Livechaten pedig sorra kérdezgettem, hogy melyikből van raktáron. Kb egyikből sem, mígnem erőt vettem magamon és bedobtam az aduászom és abból meg volt. Azonnal küldték is. Pedig a tábla árának több mint a fele akkor már a zsebükben volt, mivel én is berendeltem anno egy olyan készüléket, ami nem volt raktáron. Csak én 2 hét türelmi idő meg next week után odacsaptam a klaviatúrának és addig mentem míg meg nem kaptam vagy a pénzem, vagy a kiszemelt kütyüt, amiről azt állították, hogy van raktáron.
Jah és aki el szeretne valami is érni pandán, az hajnal 5kor felkel és livechaten beszél velük, nem mélben, mert ott hülyeséget írnak, épp úgy mint az éjszakások...
-
tjb007
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #16091 üzenetére
Hivatalosan még az sem lett megerősítve, hogy lesz Note 2 de ha a pletykák beigazolódnak akkor nagyon ütős készülék lesz minden téren.
"Lesz előnye a 4.1-es robotnak a 2.3-al szemben?"
Lesz előnye, főleg ha a 2.3 -hoz viszonyítjuk.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #16087 üzenetére
Note-ra van már 4.0.3.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
tjb007 #16089 üzenetére
Sejtettem.
Természetesen pár pontot hajlandó vagyok leadni az igényeimből, csak igyekeztem minél pontosabban felvázolni az elvárásaimat.
A Note 2-vel kapcsolatban esetleg valami vélemény? Bár azt hiszem nem túl sok hivatalos infó van róla, de azért mégis érdekelne.
Lesz előnye a 4.1-es robotnak a 2.3-al szemben? És a feltételezett HW-nek? Természetesen az elvárásokat tekintve.
Shoo: Hmm. Érdekesen néz ki. A felbontás még passzol is, de a filmeknél nem tudom megoldható-e a lejátszás külső App-al.
A méret elsősorban felső határ. 4-6" közt keresgélek. A 7 már elég ormótlannak tűnik egy bicóra rögzítve, és zsebből is már XXL-eset kér, nem beszélve a telefonálásról. -
Shoo
senior tag
válasz
Ha a felbontásból és méretből lejjebb adsz akkor nem is kell egy dúrva telefon. A Blade-em tökéletes ilyen szempontból, videot nem szoktam nézni rajta, de nagyon szép képe van.
Talán hasonlót kell keresgélni...
-
tjb007
nagyúr
válasz
Ilyen paraméterekkel rendelkező tablet nem létezik, legalábbis egyelőre.
Az egyetlen ezeknek megfelelő eszköz az amit te is írtál, a Samsung Galaxy Note.
Az LTE -s változata USA only, ilyet itthon hivatalosan nem lehet kapni, plusz mivel az USA -ban is más frekvencián fut a szolgáltatás meg Európában is ezért itthon nem lenne használható.
Hardveresen a N7000 -es (ez az amit nálunk is kapni lehet hivatalosan) Note erősebb, az amerikai változatba csak azért nem került ugyanez a SoC mivel az LTE -t nem támogatja. -
Shoo
senior tag
Tévedtem.....
Jun 28, 2012 Transfer To Credit Card Completed Details Transfer To Credit Card -$223.29 USD
Select record 1 Jun 28, 2012 Refund From Shenzhen Danhonghaotian Ecommerce Co., Ltd. Completed Details Refund From Shenzhen Danhonghaotian Ecommerce Co., Ltd. 8Y889488AT8897926 $223.29 USDÚton a péz vissza
-
TESCO-Zsömle
titán
Üdv urak.
Újfent körülnéznék a piacon, hátha van tábla, ami kielégíti igényeimet.
Ez kéne:
5"@1280*720p
Filmek lejátszása FullHD3D szintig, akár BD formátumban (mappából, hálózaton).
Gyors, offline GPS. (bicóhoz)
BT, Wi-Fi, mobilnet.
Telefon.
USB, HDMI, microSDXC.Önerőből legalább 8 óra.
Eddig egyetlen készülékkel találkoztam, ami tényleg nagyon közel áll a témához, az pedig a Samsung Galaxy Note. Ennek van egy alap és egy 4G változata, eltérő belvilággal. Mindkettő Android 2.3-as, illetve idén jöhet a Note 2, ami meg már 4.1-es lesz.
Nem igazán vagyok tisztában se a HW-el, se a SW-el, se azok képességeivel, úgyhogy többek közt ezért szeretnék némi útmutatást, tisztázást kérni. Ha van/lesz esetleg alternatívája a három fenti készüléknek, azt is szívesen fogadom.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Crytek
nagyúr
Rajtam kívül van még olyan aki nem mondta vissza az U30GT-t?
-
Shoo
senior tag
Nekem ilyen gagyi pvc hatása van ennek az új toknak..
Még mindig látom a megrendelésem, remélem holnap reggel már nem fogom és a pénz úton lesz a kártyámra..
Neee...most nézem, hogy még utána is bőven fent volt, hogy írtam neki választ, hogy adják vissza a pénzt, aztán semmi...ez így jó lesz...
-
mipityu
tag
válasz
szilchi #16079 üzenetére
Ne nyüglődj azzal a kínai sza.ral.
Írd be a ragszámot a Magyar Posta nyomkövetésébe. Ha még nem passzolták át, néhány nap múlva meg fog ott jelenni és úgyis ott tudod csak követni a kikézbesítésig.A fentiek igazak a Singapore Postra és a Hong Kong Postra is.
Mindhármon keresztül szoktam csomagot kapni, tudom. -
szilchi
őstag
Semmit,mert én ... elfelejtettem,hogy ilyen is van és nem néztem meg
(F)ordítás folyamatban
jelenlegi állapota:átvételi iroda elfogadása (balról 3. oszlop)
rendeltetési ország:Magyarország(balról 4. oszlop)
jelenlegi tartózkodási hely:semmi(5. oszlop)...valószínüleg felküldték föld körüli pályára -
szilchi
őstag
Ez gyakori gond,én eddig a legtöbbször IE-vel tudtam belépni.
-
malwy
senior tag
Más be tud jelentkezni pandawillre? Beírom adatokat, login és nem történik semmi.
-
hdman
őstag
Atyaég, mekkora keverés meg felrebeszélés van pandawillen. Az admin is csak ködösít...
Tipikus. Amig a pénz kell, addig megtesznek mindent, a csillagot leigérik az égről, amikor teljesiteni kellene akkor meg megy a bullshit...
Az eddig olvasottak alapján, a panda megbizhatónak tűnt, de ezek után...
Eddig is megvolt a véleményem a kinai eladókról, és hát tényleg ismét bemutatkoztak és rászolgáltak a negativ hirnévre.
A gépet megrendelőknek teljesen igazat adok, szó sem volt oem gépről, (még ha tökéletesen ugyanaz is lenne). Erre mi a válasz? a staff nem tartotta fontosnak, hogy elmondja. jaaaaa, hogy úgy.
Azt hiszem a rendelés elmarad
Viszont jó hir a magyar forgalmazóknak, hogy az ilyen stiklik miatt a kinaiak hozzájuk terelik a vevőket
Cc 9,7Ips+ rulz.
-
Sanzaa
senior tag
-
hdman
őstag
A panda oem cubeokat fog kapni brandjelzés nélkül.[link]
-
-
Shoo
senior tag
Nahh elvileg mégis lesz 500 darab pandás U30GT a jövő héten. Jó hír azoknak akik nem törölték a vételt...Nekem is most írtak, hogy ott lesz náluk 1-én (érdekes, hogy az épp vasárnap....) és biztos törölni akarom-e a rendelést...Mondtam, hogy ja
-
Sanzaa
senior tag
-
tjb007
nagyúr
-
szilchi
őstag
Panda fórumon jött egy privi,hogy tegnap feladták a csomagot.Leírták a tracking number-t is,majd lesem merre tart a csomag.
-
tvamos
nagyúr
válasz
zoleee24 #16051 üzenetére
Hat lehet... de en nem vennek mar ilyet, a holnapi jatekok mar nem fognak menni. Azert egy ilyen cuccot legalabb egy evre vesz az ember... gondolom.
A bongeszeshez meg (flash, java) kell a proci. Szerintem tableten, ICS-sel az 1GHz+1GRAM azert kell, hogy hasznalhato legyen. -
zoleee24
tag
válasz
tvamos #16049 üzenetére
köszi, ezzel képben vagyok, onnan indultam, hogy Eink, de aztán változott a dolog, mert netezni is kell, meg skype is kell néha, szóval az Eink kiesett.
Most beszéltem live chat-en Anne-nel, ő az Aurora-t ajonlotta IPS-sel, annak jobb a képe ebook-ra, szállítás előtt ki is próbálják nekem, bár azt mondta mindegyiket ki kell próbálniuk, 15-25 napot írt a szállítási időre
a sima Aurora-n elfutnak azért GTA3, Max Payne?
-
tvamos
nagyúr
válasz
zoleee24 #16042 üzenetére
Ha az Aurora II bele fer, akkor inkabb az legyen!
Ha valami einkes cuccot valasztasz, akkor azok nem fognak melegedni, es kevesebb a fogyasztasuk. (Igy altalaban az uzemidejuk sokkal jobb, kis szerencsevel gyorsabban toltodik fol az aksijuk.) Ellenben mondjuk pdf-et olvasni -szoljatok ha nem igaz!- nem a legjobb valasztas.
-
janakbacsi
őstag
Ainol Novo 7 Aurora tabletem nem látja a telefonról megosztott mobilnetet, mig másik két okostelefon igen. Mi lehet a probléma?
-
vamzi
senior tag
válasz
zoleee24 #16035 üzenetére
Rövidke leírás: [link]
Röviden: A csomagolás megfelelő, szállítás gyors, vámon átcsúszásért mindent megtesznek, kereken 10 nap volt a szállítás, hibás darabot nem küldenek, de olyan megeshet, hogy ha a gyárban a kábeleket lazábban illesztették és a postán durvábban bántak a csomaggal, akkor van, hogy a kijelző nem működik elsőre. De ha megigazítja az ember, akkor utána teljesen jó. Ez sajnos javarészt a posta sara illetve a szerelés hanyagsága nem a pandawillé.
-
zoleee24
tag
Valaki aki a Pandawilltől rendelt , tud nekem tapasztalatot írni, hogy milyen a csomagolás, szállítás, vám, mennyi idő alatt ér ide, mennyire megbízhatóak, illetve nem küldenek-e hibás darabot.
egyre inkább húzok egy 120 dolláros Ainol, vagy ramos felé amiben normális CPU/GPU van, mint egy wayteq felé...
-
Shoo
senior tag
Nahh akkor a külső:
Teljesen fekete!!!, olyan mintha egy darabból lenne a gép, nagyon egyben van, csak abból lehet tudni, hogy mégse egy darab, hogy az oldala eltér az elő- és hátlap ívelésétől. Fogdosás közben olyan fura érzésem támadt a hátlappal kapcsolatban...megkocogtattam, majd elbizonytalanodva valami ilyesmit kérdeztem: ez műanyag?!, a válasz teljesen természetes volt: dehogy, fém. Szóval iszonyat masszív gép, bár súlyra nem tűnik fel. Előlapon természetesen nincs gomb, de oldalt annál inkább, ha jól emlékszem oldalt, bal felül bekapcs, tetején szintén balra menü(talán ez nem kéne...), aztán hangerő gombok, és nem emlékszem jól, de talán jobb oldalán felül szintén van egy gomb... szokásos csatlakozók plusz elöl és hátul is kamera. Szép, de a belsőből kiderül, hogy miért is nem tudok mást mondani rá. Az érintőfelület NAGGYON érzékeny!!! Szinte hozzá se kell érni és már reagál, multitouch is jól működik(csak azt vettem észre hogy letette a programot, aztán jöttem rá, hogy kisujjhajlattal véletlen egy cseppet hozzáértem)
Belső:
Marketre nem akartam beregelni magam, így csak a saját programjait próbálgattam ki. Gyorsan reagál, mapsbe lépkedés, nagyítás simán megy rétegeket gyorsan váltja. Netezés nagyon gördülékeny, eredeti böngészővel is. Prohardver fórum ugye alap, ogame oldal is simán fut, azonnal felismerte a flash videót is. 7015-ön ilyen sebességgel simán összeomlott a program :SA 9.7-es képernyőméret szerintem tökéletes, jól lehet gépelni rajta, a képarány is megfelelő.
Talán nem is kell még 3 hetet várni rá
-
Sanzaa
senior tag
Naná, hogy érdekel minket!
[De itt is nagyobb érdeklődés övezheti]
Meg egyébként is folyik a trollkodás orrba szájba, jöhetnek az infók -
Shoo
senior tag
Azt hittem azért pár embert érdekelni fog, hogy milyen az ips+....
-
CHIPman
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #15999 üzenetére
Nem kötöttem az orrukra.
Ha meg nem tesznek elérhetővé gyári szoftvert, akkor ne is várjanak jobbat...
-
hdman
őstag
Újabb cube hirek az egyik pandawilles emberkétől:
Dear
Much as we would like to post it as scheduled , however , we are encountering some problems now , the factory got the grade B screen which shows some ripple and a lot of bad pixels , which could not be sold . and factory is now negotiating with the screen factory and ask for the grade A screen . Estimated time for us to get the devices will be around 10 July . And also because we have more than 600 orders of this goods, so we need around 2 weeks to post all the orders out . So it is hard for the package to reach you by the July 12 . Do you have any problems ?
Anna
Igen,Anna probléma az van.
Szóval most ugy áll a szitu, hogy kb. augusztus közepére érnek ide a gépek.
-
Shoo
senior tag
ujra van gépem
megnyomkodtam az új gépet...
-
tjb007
nagyúr
válasz
scanman #16016 üzenetére
1. Ha mindkettőben ugyanaz a SoC van akkor az a SoC minden porcikájában megegyezik.
Attól, hogy Lee Mey Ling webáruház munkás nem írta oda mögé, hogy MP2 attól még az van venne. AML8726-MX = AML8726-M6
2. Semmiféle plusz 1 GPU magról nincs szó. Tegnap magyaráztam el, hogy mit jelentenek az MP után következő számok: [link] -
scanman
csendes tag
Teljesen azért nem ugyanaz, a Ramosban Mali 400 MP2 van, ami ha jól olvasgatom itt, akkor két magos GPU... Tényleg, a tábláknál mennyit jelent kb. százalékos arányban a proci és a gpu tudása... Vagyis mennyit jelenthet erőben, tudásban egy ugyanolyan gépen az a plusz 1 GPU mag? (bocs, ha hülye a kérdés, de tényleg nem tudom, és érdekel, hogy ez is jelent valamit, vagy csak marketing, hogy 2-4 magos GPU)
-
hdman
őstag
válasz
nightmare13 #15997 üzenetére
Elégnek elég, csak ezt is megjegyeztem, mint különbséget.
-
tjb007
nagyúr
válasz
hun_gery #16010 üzenetére
Mindkét modellben ugyanaz a hardver van (az MX -et néhol M6 -nak írják), szóval ilyen téren megegyeznek, innentől már csak az dönthet, hogy melyik szimpatikusabb számodra.
(#16011) janakbacsi
"Egyszerűen csak össze kell kötni a hozzá adott usb kábellel és a file kezelőben fogom látni a hdd lévő fájlokat?"
Igen, de nem árt tudni, hogy önerőből max. egy 1,8 -as HDD -t fog meghajtani, a többihez külső áramforrás szükséges (3,5: adott, 2,5: ha önerőből nem megy akkor aktív USB hub szükséges).
-
janakbacsi
őstag
Ainol Novo 7 Aurora tablethez szeretnék külső usb-s hdd csatlakozatani, hogy arról tudjak filmet nézni. Egyszerűen csak össze kell kötni a hozzá adott usb kábellel és a file kezelőben fogom látni a hdd lévő fájlokat? Más. Digis mobilinternet stick működhet a készülékkel? Ha igen, akkor van szükség valamilyen speciális beállításra vagy egyszerűen csak rá kell dugni?
Érdemes a készüléket root-olni és valamilyen custom rom-ot feltenni rá ami "simább" működést biztosít és nincsenek benne szükségtelen kínai alkalmazások. Ha igen melyiket?
Előre is köszi a segítséget. -
hun_gery
aktív tag
válasz
tjb007 #16009 üzenetére
tjb:
Aurora 2: Amlogic 8726-M6, 1.5GHz, Cortex-A9 dual core; GPU: Mali-400
Ramos w17pro: Amlogic AML8726-MX, 1.2GHz (up to 1.5 GHz), Cortex A9 dual core; GPU: Mali 400 MP2
Vajon melyik erősebb? Aurora 2 felé húzok az ips miatt, és az én elképzelésem szerint egyiknek sem lehet gondja a mostani izmosabb HD játékokkal (9mm, Modern Combat 3, Max Payne stb)
Szerinted? -
tjb007
nagyúr
válasz
zoleee24 #15985 üzenetére
Nem ez lesz a ROM buherátorok paradicsoma az biztos, a Play Store alkalmazás/elérés meg biztosan rajta lesz/adott lesz ugyanúgy mint az előzőeken.
(#15995) CHIPman
"Itthon van valami ezeknek megfelelő új cucc reális áron, vagy marad a panda?"
Egyelőre nincs, szóval marad a Pandawill.
80e forintért van Samsung Galaxy Tab 2 (P3110) de ez már bőven a maximum 60e forint felett van.(#15996) Shoo
Nem tudom, hogy mit buherálhattak ezen a tableten (vagy hogyan csaltak) de a VI40 -ben lévő SoC egyedül az órajelben veri (100MHz) az RK3066 -ot, minden másban alulmarad.
(#16002) tvamos
A W19 (ami itthon a WayteQ xTAB-70w név alatt lesz kapható bruttó 36900 forintért) minőségibb viszont hardveresen csak a felét teszi ki egy Elf II -nek, a 120 dolláros sávban meg ennél jobbat nem kapsz.
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
40-50k között van vmi ajánlott tablet? Igazából ismerős csajszi szeretne Kindle Fire-t (46k), de felmerült, h lehet, van vmi használható tablet is ilyen árban. Az a helyzet még, h az nem az itthoni piacon, hanem az Ukrajnában lenne megvéve, ez nem tudom, mennyibe befolyásolja az árakat, azt tudom, h Kindle cuccok barátságosabb összegben vannak, de tableteket anno nem néztem.
Szóval túl nagy elvárások nincsenek, csak nem lenne baj, h ha a Fire funkcionalitását meghaladná és mondjuk mehetne rá Skype vagy ilyesmi.
-
zoli1974
csendes tag
Én az akció után 1 nappal tapogattam meg a szolnoki MM-ban a Myaudio 8-at. Úgy véltem, 30-at megért volna, csak a multitaccsal nem volt jó tapasztalatom. Konkrétan GMaps-ban két ujjas zoomnál össze vissza zoomolgatott és forgatta a térképet. Lehet, hogy csak a kijelző védő fólia miatt volt, vagy szokott-e ilyen gond lenni a tabletekkel?
-
Shoo
senior tag
ááááááááááááááááááááááá......még 3-4 napot csúszik az U30GT...grrrrr
nahh lassan beindulok és megyek a szervizbe, hogy megműtsék a drágaszágom...már eléggé hiányzik a nyomogatás
-
tvamos
nagyúr
Szeretnek ajandekba egy tabletet. Mi a jobb valasztas?
Ramos W19 V2.0
Ainol Novo 7 Elf Ⅱ
Vagy van valami jobb valasztas? Eredetileg 100 USD-t szantam ra, de a 120 meg bele fer. Tulajdonkeppen... -
z0d1AK
nagyúr
Várhatóan már a héten lesz xTAB-80 bemutató videó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy ruhás topik
- Milyen széket vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Nintendo Switch 2
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged