- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dugesz77 #38050 üzenetére
Nexus7 refurbishedre is nezz ra, az acerben erosebb a hw mint a samu p3110 ben , ellenben a samu uzemideje hosszabb, samu 7 col, acer 8,n7 refurbished ,7 col, a leghosszabb uzemideju es legerosebb hw az osszes kozt, ellenben nem bovitheto sd kartyaval.
VMatteo
Neked is ezt a 3-at javasolnam kb egy arban vannak 50000 korul, neves gyartok nem gany keszuleke.
Titis
Pl wayteq 100 dci, esetleg prestigio ultimate pad 10col igaz ennek tipus hibaja a halk hang anvideok alatt, ugyanez a gyarto 9.7 colosa..
-
válasz
dugesz77 #37103 üzenetére
Ez is tipikusan igényfüggő. Én pl semmi zenét nem hallgattam még tableten, filmet is csak egyetlen egyszer néztem (akkor épp iPad-en) egy hat órás út során. Nekem semmit nem számít a tablet hangja.
Akinek viszont a tiszta hangzás számít, lényegtelen lehet a 3G slot.
Almát körtével tipikus esete... -
ZS3NI
őstag
válasz
dugesz77 #30096 üzenetére
Ez alapján:
"Mivel gyakorlatilag külföldi cégtől rendeled meg a terméket, így már meg szokott módon előre kell fizetni a vételárat. A fizetési teljesítést követően, a forgalmazó 10-20 munkanapon belül szállítja az áhított mobiltelefont, vagy egyéb kütyüt.
Garanciális ügyekben a számlát kiállító cég köteles eljárni. Amennyiben ez a cég külföldi, mint jelen esetünkben is, a cégnek rendelkeznie kell egy magyarországi ügyfélszolgálattal. Ezen ügyfélszolgálat tudja a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezelni az internetes értékesítésből eredő esetleges garanciális, vagy egyéb problémákat.
Garanciális ügyek intézésére a Forgalmazó a 3B206A, Colconda Cyber Plaza, Huafa North Road, Futian District, Shenzhen, China 518000 elektronikus elérhetőségi címen (ahol a garanciális igénybejelentéseket e-mail útján várják).."Valószínűleg igen az. Megrendelik helyetted és ráteszik a felárat.
-
Padam
aktív tag
-
spiritex
veterán
válasz
dugesz77 #28291 üzenetére
A film sebessége szempontjából nem igaz, hogy otthoni körülmények között ne menne a 24p. Az pedig már technikai kérdés, hogy pl. egy plazma tv gyártója hány frekvencián oldja meg a 24Hz-et, de az a film sebességére nem lesz hatással, mint pl. az 50-es Pal Speed Up. Mindenesetre, a windows-ban 23Hz-et kell beállítani, mert az felel meg a 24p-nek, emellett pedig a tv-nek alkalmasnak kell lennie a 24p-re, és gyönyörűen mennek a 24p-s filmek otthoni környezetben.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
dugesz77 #28033 üzenetére
Nálam tavaly járt egy ilyen androidos TV box, ami kb ugyan ezzel a funkcióval rendelkezett, csak akkor még dobozban volt. Nálam a távirányító és a billentyűzet egybe volt építve. Igazából én utáltam használni, mert rettenetes volt vele irányítani, nagyon nem jött be, igaz ez giroszkópos volt, nem touchpades.
-
hevizms
addikt
válasz
dugesz77 #28021 üzenetére
Ezek az eszközök tulajdonképpen mire jók?Addig vágom hogy a tv-re lehet dugni ha van usb csati rajt(vagy hdmi?)és a tv képernyőjén látható az android rendszer.Viszont mivel lehet irányitani?Vagy mondjuk irni a böngészőben?Sima egérrel meg billentyűzettel?Vagy hogyan?
-
Destr4ct
aktív tag
válasz
dugesz77 #28021 üzenetére
Én csak egy angol nyelvű blogot tudok, ahol ilyenekkel is foglalkozik a szerző.
Innen szoktam értesülni hasonló hardverek megjelenéséről.
http://www.cnx-software.com/ -
bpmcwap
senior tag
válasz
dugesz77 #26010 üzenetére
hm... köszi... mondjuk erre fel se figyeltem.... gondolom ha igy kiemelted akkor az IPS az valami jó dolog....???? És akkor mit szólsz ehhez??? valamiért nerm tudok linket beilleszteni.... http://www.merimobiles.com/aocos-qipad10-dual-core-elite-version-9-7-inch-ips-1024-768-with-android-4-0-4-16gb-dual-camera-hdmi_p/meri6915.htm
300 helyett 189???
Azért úgy látom hogy így karácsony fele 42000ért vannak lehetőségek.... Ez is + a múltkori is:
http://www.buyincoins.com/new_en/details/10-1-ainol-novo-10-hero-dual-core-a9-1-5ghz-android-4-1-tablet-pc-16gb-wifi-ips-product-20750.html -
bpmcwap
senior tag
-
rokarudi
aktív tag
válasz
dugesz77 #25721 üzenetére
Nem tudom, én a varázslásos angol Windows 7-re telepítgetős frissítés helyett az előzőt (1.5.5) is SD kártyáról raktam fel (recovery-ből), az úgy rendben volt, és azóta is működik (Onda v711). Lehet, hogy itt sem próbálkozom a számítógépes frissítéssel, csak ha minden kötél szakad. Hihetetlen, hogy mennyire bonyolult egy rohadt firmware-t frissíteni, pedig tök kíváncsi vagyok a 4.1-re.
-
Gege94
tag
válasz
dugesz77 #25471 üzenetére
Attici-nek is szól
: Nekem is full ugyanígy néz ki a trackingom
2012.10.22
03:51
Küldemény információ:
Küldemény felvéve / Item accepted
2012.10.23
13:17
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.10.23
19:30
Küldemény információ:
2012.10.23
21:20
Küldemény információ:
2012.10.24
21:19
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroadDe valahogy nem parázok
Csak megjön egyszer
-
csibe1
addikt
válasz
dugesz77 #24033 üzenetére
Szép mennyiség.
Ahogy nézelődtem az Onda tabletek között találtam pár érdekes típust:
V701 DualCore 800x480-as kijelzővel,és pár oldalon volt V702-es is 1024x600-as felbontással,meg V801-est láttam ami kb,mint a V811 csak nem IPS-el.
Valamelyiket csak egyik webshopban láttam
-(onda-sale vagy ondatablet - ezek amúgy gyári boltok?)-,de volt olyat amit teljesen más oldalon találtam egyedül(V801,V702).
Elég nagy a választék náluk a 8"-os kétmagos tabletekből,mert a 801,811 mellett még ott van a Vi30(alu hátlap),és a Vi30W(műanyag hátlap) is.Győzd eldönteni melyik lenne az igazi.(#24034) hun_gery
Ezt kinek írtad?
Használhatnád a válasz gombot. -
Tussky
tag
válasz
dugesz77 #23877 üzenetére
Hát a srác valami tablet mániás,összesen 35 van/volt neki ainol,teclast,window,cube,nexus 7,stb. Elsősorban arra alapoztam amit ő mondott,illetve amit az ottani fórumon írtak. Ő annyit emelt ki,hogy a window n70 illetve a cube mini nem melegszik annyira mint amennyire az AML8726-MX SoC-os tabletek amik voltak neki. Őszintén szólva ezzel nem is foglalkoztam,amíg nem említette meg nekem.
@Gege94: Pandawillről rendeltem ezt. Onda-val az volt a bajom,hogy a root-olásról nem kaptam tiszta képet Elvileg rootolva vannak gyárilag,gyakorlatilag akár melyik webshopba kérdeztem ennek pont az ellenkezőjét mondták. A Slatedroid-on annyit tudtam meg,hogy jó kis cucc a support is jó rá,ha RK3066-os lett volna én is azt veszem,de meggyőztek
-
rokarudi
aktív tag
válasz
dugesz77 #23820 üzenetére
Te sem tudod véletlenül, hogy a dualcore-os Onda tabletek mikor kapják meg a 4.1-et? Az utolsó hír, amit találtam az augusztusi volt, ebben azt írták, hogy már tesztelik, és nemsokára megjelenik, de most "csak" az 1.5 firmware jelent meg. Az viszont igaz, hogy a fórumokon sokan írták, hogy ez a rendszer stabil és nagyon jól használható.
-
csibe1
addikt
válasz
dugesz77 #23091 üzenetére
Jó teszt,igaz a guggli fordító nincs a helyzet magaslatán.
Finoman szólva is érdekes lett a szöveg.
Nem semmi képe van a kijelzőnek,először le se esett melyik az ipad.Más:
Októbertől a Concorde One 8GB-os háttértárral kapható,változatlan áron:Az ediginél még mindig a 4GB-os verzió van kint az oldalukon.
A Concorde fórumán írták:Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hogy mikor kerülnek az üzletekbe (konkrétan extreme digital) a 8gb-os belső memóriával ellátott tab One készülékek? És az áruk marad vagy esetleg drágább lesz?
KösziVálasz:
Ezt tőlük kell megkérdezni, mert tőlünk már a raktárukba elvitték a készletet.A 8GB változat a dobozon és a készüléken is jól láthatóan fel van tüntetve!
-
Kh@oSz
aktív tag
-
Kh@oSz
aktív tag
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz
dugesz77 #20176 üzenetére
Nah végre valaki aki még Ondat választott.
Nem értem miért nincs annyira felkapva ez a márka pedig brutál jók főleg a vi40 dual core. Total ipad érzetű anyaghasználat és kijelző.
Lassan elvileg jön rá a jelly bean szal figyeld a honlapjukat!
Egyébként az utolsó frissítés után 9200at teljesített antutun a gép -
devast
addikt
válasz
dugesz77 #20176 üzenetére
Nekem még régen volt olyan, hogy kínából küldött ems? azt hiszem, Angliába érkezett repülőn, és onnan jött Magyarországra. Akkor nem sem kellett vámoltatni. Viszont nemrég az usa-ból jött ems egyből Bp-re érkezett, jött is a vám/áfa minden... Simán lehet, hogy ems-el megúszod ha nem Mo-n száll le a repülőgép a csomagoddal. DHL tudtommal mindig közvetlenül hozza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest