- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csőnadrág
csendes tag
Egyiket sem...Most jelent meg az Overmax Solution 10. Ezzel a készülékkel kiköszörülte a Steelcore-os lekorlátozást. Bár szerintem jó készülék volt az is...De az új Overmax minden téren tarol! 60 ezer alatt 3G-s tablet? És nem is akármilyen. 3 napja tesztelem...Kitűnően optimalizált készülèk. Gyors,baromi jó akksi. Csak egy példa. Folyamatos 8 órás Wifi-zès. Antutuja 11300. Érződik. Ráadásul szálcsiszolt alumínium hátlap, nagyon jó wifi, elegáns, rejtett csatlakozók ízléses kis fedlap alatt. Érdemes rá figyelni!
-
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Régóta követem a fórumot, és nézegettem kinek miket ajánlotok.
Úgy alakult hogy végre a páromnak is megtetszett a tablet (ő főleg olvasni akar rajta) 50 e huf lenne a keret.
Samsung P3110re gondoltunk, mondván jól bírja az aksi, gyors, jól van optimalizálva, stb.. (bár be kell valjam, elgondolkodtam a 4 magos tabokon is, de szerintem nem használnánk ki.)Kérdés: mivel lehet rajta jól olvasni?
Milyen appot ajánlotok hozzá? Lehet rajta úgy olvasni mint egy ebookon?Esetleg más ajánlás? nexus7-en kívül? valaki mondta, hogy mi a hátránya, miben van lemaradva más tabokhoz képest, de nem találom..
-
-
-
Eleg ismeretlen darab, bar itt egy testvere de nehogy [meg vedd] csak peldanak irtam, lehet valami ismertebbet kene valasztani...a navon eleg szurke lo, nem tudni van e vagy lesz e megfelelo support es tsai. Az overmax meg egyenesen kerulendo, akar csak a myaudio cuccai.
-
korcsillio
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Hobby elektronika
- India és az AI a McDonald's jövője?
- Jövedelem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Apple iPad 10th Gen 64Gb Wi-Fi + Cellular Sim Kártyafüggetlen, Újszerű
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Apple iPad Pro 11 hüvelykes M1( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Update 08.07. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest