- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
-
törölt tag
Hali.
15-20 k körül milyen tabletet ajánlotok Kínából? Lehetőleg Spemall vagy Gearbest ahol van EU Express áfamentes szállitás vagy valami eu raktárbol. Műszak vezető anyosanak kellene,semmi extra csak netezne. WiFi kell, mobilnet nem muszáj. Van ennyiért használható ? -
7Sony7
addikt
Gyerekek, a Lenovo gyári frissítésével érdemes vigyázni, olvassatok utána, mielőtt belekezdtek.
A7 10f lenovora jött üzenet, hogy elérhető a frissítés. Rányomtam, megcsinálta, aztán újraindult.
Azóta másodpercenként feldobja a Google Play szolgáltatások leállt. Köszi Lenovo.Én csak ezután néztem utána, és nem én vagyok az első. Csak gyári visszaállítás segít.
-
cidalain
veterán
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Gabeszkutya #74094 üzenetére
1 GB RAM = nem.
-
andatti
senior tag
1. Van egy törött kijelzős asus 7 colos tabletem, amit 30ért vettem anno. ASUS MEMOPAD 7 Model : K01A(ME70C)
kb. 2 éve kértem árajánlatot a szakszervíztől. 25+áfáért csinálták volna meg, amit drágállottam.
De, azóta is hiányzik (milyen meglepő?), A héten egy helyi javító 20-ért vállalta volna.
Kérdés, görcsöljek rajta, vagy vegyek már egy normális újat? mivel ez 1ébként se volt valami acélos... Erősen hajlamos a fagyásra és szerintem gyönge hardveresen...
2. Ha vennék, legalább 2-3gb-osat, akár külföldi shopból... (olvasni, tvzni, böngészni, rádiózni, android 5.1, vagy jobb...)
Ötlet? -
Gabeszkutya
tag
Sziasztok. Véleményt kérnék az Emagnál kapható Navon IQ7/3 tipusú tabletról. Megéri megvenni? Filmnézésre+egy kis netre használnám. Köszönöm.
-
Sziasztok!
Szeretnem a segitsegeteket kerni! Fateromnak nezek tableteket, maximum 60e ft-ert!
Fokepp jatekra kellene, nagy jatekos az oreg!
Ebbol adodoan ugy gondolom a szoftver tamogatottsag-es kijelzo merete/minosege fontos lehet szamara. Jatekhoz termeszetesen sok RAM, eros proci-es grafikus gyorsito is ajanlott.Melyik tabletet ajanlanatok ? (Sajnos nekem otletem sincs, igy nagy szuksegem van segitsegetekre!)
Koszonom.
-
Rogiii
aktív tag
Sziasztok!
Huawei m3 lite tabhoz keresnék valami tollat vagy stylust.
Mit tudtok hozzá ajánlani? 10 ezer ft a maximum amit rászánnék.
Böngészéshez használnám.
Üdv! -
cidalain
veterán
válasz
kekesj #74088 üzenetére
Kulso modemen mit ertesz? Ezekben nem feltetlenul mukodik az USB-s sim kartyas modem. 1-2 evre menjen az mar nem szuksegmegoldas. Tableteknel az 1-2 honap
50 korul tudnek mondani 10-es meretet amit erdemes megvenni. Es akkor a sim-es modemed meg kerdeses. Ha sim-et fogadnia kellene, akkor 60 kornyeke inkabb. -
kekesj
tag
sziasztok!
milyen tabletet vegyek?
szükségmegoldásra, 10-es méret, nagyon egyszerű netböngészés szükség esetén, ritkán használva, külső modemmel neteznék, a lehető legolcsóbb gép kell, csak 1-2 évig legyen esély arra hogy elmegy, nem döglik meg
köszi!
-
cidalain
veterán
válasz
csipesz_70 #74086 üzenetére
Lehet persze, csak maceras, meg hosszu ido.
Ugye eleve vissza kell kuldeni a tabot kinaba. Ott tortenik javitas vagy csere, aztan 30 nap vissza. Also hangon 2 honap.
De hibatol is fugg, mert ha pl a toltoje romlott el, akkor felajanlanak 5-10 dolcsi karpotlast, vagy ha olyan a gond akkor adnak par dolcsit amivel megoldod itthon a javitast.
Nekem mar tobb garos ugyem volt (kisebb erteku cuccok, tablet ioyesmi szerencsere nem), es elegge korrektul kezeltek a dolgokat. 20 dollar alatti cuccnal nem is foglalkoznak visszakuldessel, megtartod a hibasat, es kapod az ujat (vagy a penzt vissza) -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
BomiBoogie #74084 üzenetére
Jól teszed, csak meglepodtem hogy rég láttam a szerkesztő urat
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Lacielvtárs #74081 üzenetére
(#74078) Narxis
Na, végül asszony unszolására iPad lett.Ne is mondj semmit.
(#74081) ELACielvtárs
Néha bekúszok egyes topikokba. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Lacielvtárs #74081 üzenetére
Gondolkozom, hogy vajon azt akartad-e írni, hogy "betűvetéseid" vagy "befüvezéseid".
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
BomiBoogie #74077 üzenetére
Jé, csigumester
jó estét
De rég lattam betuvezeseid -
Gyb001
senior tag
Üdv milyen tabletet javasoltok 70-80 000 forint körül?
Igények: 10" körüli kijelző, Csajos szinek. (Hiába van egy kihagyhatatlan ajánlat, ha fekete színű nem kell :/ )Csak magyar bolt érdekel.
-
Narxis
nagyúr
válasz
BomiBoogie #74077 üzenetére
Nekem sorozat, film nézésre kell meg youtube-ra, arra szerintem nem rossz ha jobb a kijelző és az aksi de a hangszórókat is jobbnak mondják. Én a Yoga-ra hajlok most aztán majd meglátjuk találok-e még valami infót valamelyikről de asszem már minden tesztet átolvastam. Van rá LineageOS 14.1 is: xda de nem nagyon érdekel. Szerintem a Tab4 se kap oreo-t és marad azon amin jött.
-
Narxis
nagyúr
válasz
BomiBoogie #74068 üzenetére
Én most az meg a Yoga Tab 3 10 Plus között hezitálok.
-
Dr.NX
Topikgazda
Lenovo P8 most best buy a 8"-esek között 139 USD-ért a 11NOV181 kuponkóddal. (mostani árfolyamon kb. 38 ezer HUF).
Erre még van EU Express szállítás (Priority Line-t kell választani, 6.59$), tehát elvileg ÁFA nélkül megúszható.
Specifikáció alapján ugyanaz, mint a Lenovo Tab3 8 Plus (TB3-8703F), csak más néven.
Snapdragon 625 Octa Core 2.0 GHz, 3 GB RAM, 16 GB tárhely (bővíthető), 4250mAh akksi. 1920 x 1200 (WUXGA) képernyő, dual WiFi. 210 x 125 x 8.9 mm, 329 g. -
hsgg16
újonc
Sziasztok, tudtok-e itt valami megbízható szakit, aki egy Alcatel tableten tud mini usb töltő foglalatot cserélni, szakszerűen, gyorsan és némi garival? Köszönöm
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
cidalain #74066 üzenetére
A Lenovo Tab 4 10 Plusnál maradtam, ez a legkorszerűbb, 8x2.0 GHz-cel, 3 GB RAM-mal és FHD felbontással, Adreno 506-tal valahol a középmezőny elején van, írják is egy tesztben:
With an 8 and 10-inch model, these two slates don't look to set the world alight with breakneck speeds or an insane sales proposition. But these could fill the void in the low to midrange of tablets that's currently dominated by Amazon and its Fire tablets.Köszönöm szépen a segítséget, a fórum nélkül képtelenség lenne eligazodni a tabletek számozásában.
-
Game-over
aktív tag
-
cidalain
veterán
válasz
BomiBoogie #74064 üzenetére
az a baj, hogy ilyen kérdésekben én is csak a benchmarkokra tudok támaszkodni, és abból én sem tudok semmi gyakorlati dolgot kiolvasni
(#74065) erahurka
kényes dolog a fizikai bill. talán a Logitech K480 egy értelmes opció lehet, BT-os, nem túl drága (15k).
viszont nincs belőle magyar kiosztású, és nincs í gomb (nem tudom megy e itt az ALT+J, ALT+I kombó, ami megy a PC-nél) -
törölt tag
Sziasztok!
Létezik valami jó minőségű univerzális billentyűzet Androidos tabletekhez? Ha nem is magyar kiosztású, legalább az Í betű helye legyen meg rajta. Illetve előny, ha rá lehet applikálni a táblagépet. Még nagyobb előny, ha nem ilyen tokos megoldás, hanem valami laptop szerű zsanérja van ami rendesen tartja a cuccot. Nyilván nem 2 fillért szánnék egy ilyenre, ha létezik egyáltalán, de azért jó lenne ha nem valami elszállt ára lenne.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
cidalain #74058 üzenetére
Ok, Huawei M3 8.4, de az 8-as.
De még erről is vegyes értékelések vannak, hogy mennyire erős grafikailag...
Egyes benchmarkokban kifejezetten alul szerepel listákon.Nekem ez szimpatikus lenne egyébként, de feleslegesnek tartom a nagyfelbontású kijelzőt, és ugye az jelentősen a grafikus teljesítmény rovására megy...
nincs ilyen hasonló erősségű tablet, de mondjuk "csak" FHD kijelzővel?Vajon melyik erősebb grafikusan,
a Huawei MediaPad M3 Lite 10.1" vagy a Huawei M3 8.4"?
Vagy a Lenovo Tab4 10 Plus... Az utóbbi talán optimális, FHD kijelzővel van, csak a grafikus erőket nem tudom összehasonlítani, annyi benchmark meg annyi chip van... bezzeg a PC-n ez egyszerűbb... -
cidalain
veterán
válasz
tozo86 #74059 üzenetére
60-ért szerintem csak 1 év bolti garis szürkeimportos van.
hivatalos 2 év garis nincs 80 alatt.
de persze meg kell kérdezni. a hivataloshoz samu által kiállított magyar nyelvű garipapír is jár.(#74062) rizso
nem tudok ilyenről. microHDMI már abszolút nincs az itthoni tabokon. Kínaiaknál is kezdenek róla leszokni.
vezeték nélküli csatlakozás projektorhoz (WiDi, Miracast) esetleg megoldható olcsóbb géppel, de ahhoz meg spéci projektor kell, és az átvitel sem tökéletes (én szoktam mindkét opcióval TV-re kiküldeni tab/teló képét, jellemzően képnézegetés, vagy a kamerával felvett videó lejátszása miatt, de nem vagyok elhalva. van hogy a kép töredezetten érkezik, és kell 4-5 sec, mire kitisztul - nem tudom ez mindek a baja, de ha a technológiájé, akkor problémás lehet egy projektorral is)
marad az MHL csatlakozás HDMI konverterrel. De MHL meg nincs olcsó tabletbe. Jellemzően a Samu microUSB csatijai MHL képesek. -
rizso
addikt
Sziasztok!
Micro HDMI-s tabletet keresek 30k körül ha lehet. Csak hazai beszerzés, számlával
-
cidalain
veterán
válasz
nyisziati #74053 üzenetére
Talan.
MiPad 2-vel azert mar nem terveznek, eleg regi. Bar hardveresen meg ott van.
Sw nem tudom mennyire stabil egyebkent rajtuk. Aki nem akar mokolni sw-t frissitgetni annak nem biztos hogy jo (bar mondjuk en sem csinalom a xiaomi telomon, megtalaltam az arany kozeputat)Ugy tunik, hogy a tab piac nagyon atalakult az utobbi evben. Kikoptak az eros gepek. 100-200k kozott alig van most valami komoly vas. Ok, Huawei M3 8.4, de az 8-as. Samu S2 szeria mar regi, es 4:3-mas. Samu S3 jo, de a 4:3 miatt nem kifejezetten jatekgep. Lenovo Yoga bikabb verzioi Atom soc-cal szerelve megint csak nem kifejezetten jatekra szant cucc, de legalabb van beepitett projektor...
Szoval hianyzik a csucs, jatekra valo tablet. Van az olcsobb netezos, a dragabb mindenes. Es 100 korul meg is allunk. Nincs ertelme egy atlag felhasznalonak most feljebb menni.
(#74056) csab2
Van magyar, persze. Hacsak nem valami nagyon belpiacos cuccot vennel.
Chuwi, teclast, onda, cube ilyeneknel biztos van.(#74057) tozo86
Ujonnan biztosan nem lesz, a fullHD 8-as Huawei M3 8 Lite most akcioban 67, amugy inkabb 75. 50-ert csak HD van itthon.
Hasznaltan: hirtelen egy jut eszembe az elmult 2 evbol olyan 8-as gep ami fullhd volt, es most beferne hasznaltam 50-be. Talan a Huawei elozo szeriaja: M2 8. Ha makod van meg garisan is megszerezheto -
tozo86
tag
Sziasztok!
50 000 Ft körül melyik tablet az ajánlott?
Fontos a minimum 8"-as kijelző FHD felbontással és min. fél év garancia (használt is szóba jöhet). Wifi only elég.
Köszönöm -
csab2
veterán
Kínából rendelt táblán van magyar nyelv?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
BomiBoogie #74052 üzenetére
Mondjuk a "Huawei MediaPad M3 8.0" is jónak tűnik (teljesítményben mindenképpen), csak ugye az kisebb, mint a 10"-os Lite.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
cidalain #74051 üzenetére
Igen, látom, köszönöm.
A Lenovóból még nem is nagyon lehet kapni, a Huaweiről meg ezt írják:"Gaming on the Huawei MediaPad M3 Lite 10 is possible, but not necessarily enjoyable. The rather demanding “Asphalt 8” is far from smooth on maximum details, the zombie-shooter “Dead Trigger 2” is running at a smooth and playable 30 frames per second.
Unfortunately, the GPU, first introduced in 2015 lacks support for AMD’s Vulkan API, but all other relevant APIs are supported. The tablet should thus be well suited for the near future, at least in terms of graphics APIs."Szóval ez végülis pozitív, ha az utolsó mondatot nézzük.
-
cidalain
veterán
válasz
BomiBoogie #74050 üzenetére
Samu mar egy eves, a masik ketto friss. A szoftvertamogatas miatt inkabb talan e ketto kozul dontenek (a samu cegen belul amugy is csak kozepkategorias, mert az S modellek a csucsok, ott van sokaig szoftverfrissites, uj android fo erzio)
Illetve a 3 GB ram is a huawei vagy a lenovo mellett szol.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
cidalain
veterán
válasz
BomiBoogie #74047 üzenetére
Kozepes jatekhoz azert eleg, talan tobbhoz is.
Nyilvan mondhatjuk hogy csucs 3D-hez a legerosebb tabot vedd meg Samu S3 200-ert, de azert ez elegge demagog lenne.
Nem nagyon vannak Androidos erogepek egyebkent jo aron. Inkabb semmi.Update: marmint tablet formatumra ertem ezt.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Sziasztok,
milyen tabletet ajánlanátok a következő paraméterekkel?
- 10" körüli
- kijelző nem lényeges
- vigye a közepes játékokat azért, szóval ne a leggyengébb legyen grafikusan
- Wifi only elégLehet használt/refurbished, akármi.
Néztem, amiket korábban ajánlottatok:
Huawei Mediapad M3 10 Lite
Samsung SM-T580
Lenovo tab4 Plus 10"Ezek nem gyengék játékhoz, multimédiához?
Köszönöm!
-
Meghivott
addikt
Üdv, Samsung T580 jó vétel? Vagy hasonló árkategóriában van jobb? Általános felhasználásra. Köszi
-
szvarog
tag
Sziasztok
Kéne egy kis segítség. Annó még a windowsos topikban kezdtem az efelől való érdeklődést, de ott és egyéb tapasztalatok alapján rájöttem, hogy ami kéne olyan már nem létezik így a windows-t elengedtük és ittt kérdezem, hátha tudtok segíteni.
Egy ilyen tablet kéne:
1. 8” kijelző max 8,4"
2. Vezetékes kivetítés, vagy ha vezeték nélküli, akkor automatikusan ismerje fel a korábban beállított másik eszközt (projektor), tehát ne kelljen minden egyes alkalommal QR kódot beolvastatni vele és ne a WIFI-t foglalja le. Pl. a miracastra azt mondták, hogy projektorfüggő, hogy melyik tudja kezelni, de egy kis átalakítóval kompatibilissé lehet tenni a projektort. Esetleg legyen MHL kompatibilis!
3. Mobilinternethez SIM kártya hely legyen benne
4. Legalább 64 GB memória (ha 32 és bővíthető 64-re, vagy tovább, az is jó)Valami ötlet / javaslat/
Ár nem érdekes.Köszönöm!
Balázs
-
cidalain
veterán
válasz
cyber86 #74039 üzenetére
Lenovo tab3 7" (A7-10F, Andy Lite néven is ismert)
van 8GB és 16GB háttértárral is. nyilván a 16 jobb választás lenen, ha a gyerkőc telepítgetne játékokat is, akkor hasznos a nagyobb háttértér. viszont ha az olcsóság a lényeg akkor lehet a másik is. fontos, hogy külső SD lehetőség van, de rá appokat telepíteni nem lehet direktbe...
Ezeknél olcsóbb, értelmes választás nincs. -
JoinR
őstag
válasz
atthany #74038 üzenetére
Nekem Teclast van, ennyiért nem rossz, de azért kell kompromisszumokat hozni. Böngészési és multitasking átlagos, külső hangszóró szörnyen szól, wifi egy átlag okostelónál kicsit gyengébb. A kijelző viszont szép, akksi min. 6 óra képernyőidőt bír. Új fóliával adják geeken. Nincs rajta fölösleges app.
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Gyereknek szeretnék venni tabletet amin tudna filmeket nézni semmi más. Max 7" és az ár kb 20e ft. A válaszokat előre is köszönöm. Annyi még, hogy az extremedigitálba lenne véve onnan mit tudtok ajánlani?
-
cidalain
veterán
válasz
Sanyi.mTs #74035 üzenetére
Huawei Mediapad M3 8 Lite
sok helyen más néven fut, néhol keverik a nem lite verzióval.
a lite-nak csak 8.0" a képmérete, a fullosabbnak 8.4". a lite 75 körül van, a fullosabb 100 körül.
Edigiben, Mediamarktban láttam már az árlistában. A Médiában most akciós 67-ért.(#74036) csab2
kérdés milyen film nézésére. a letorrentezett avikat elviszik, de mivel 20-25k-ért csak 1024×600px felbontás jár ezért értelme nincs még a HD felbontású tartalmaknak sem, pláne a fullHD-nek.
Lenovo Tab3 7 az ajánlott leginkább, 8 és 16GB háttértárral is van, előbbi 25 alatt utóbbi kicsit felette.
Ezért 1GB ram jár ám, ami eléggé lekorlátozza a használhatóságot, de egyszerre 1 dolog azért megy neki. 2GB ramhoz 40k-ra kell emelni a keretet mindenképp, vagy kicsit fölé. ugyanez érvényes, ha 7"-nál nagyobb méret kellene.(#74034) golyós
Gáznak nem gáz: van akit zavar, van akit nem. Nekem netbooknál nem volt zavaró 10"-on az 1024×600 sem. igaz, az munkagép volt.(#74033) Quqesz
Huawei Mediapad M3 10 Lite
Samsung SM-T580
Lenovo tab4 Plus 10" -
csab2
veterán
Sziasztok!
Filmnézésre mit javasoltok? Fontos a minél kisebb ár. A méret nem olyan fontos, jó a 8" is. A felbontás szintén nem annyira fontos. A legolcsóbb - 20 000 forintos kategória - alkalmas filmnézésre? -
Sanyi.mTs
addikt
ezer hála az összefoglalóba összegyűjtött tab listáért.
tudom, hogy nem kis munka, de lehetne frissíteni? 70-100k közötti tabletek többsége már kifutott termék, a többi pedig egy árra lejjebb került (ami nem gond)új tablet után nézek. most egy 2+ éves ASUS MeMo Pad 7 (ME572C / CL)-t használok, 60k volt újonnan és szeretem a fullHD felbontását. már nem garis és néha szórakozni szokott a kijelző érzékelése.
Az új géppel kapcsolatban az igények:
- 8" vagy nagyobb,
- Újat szeretnék, de nem zárkózom el a garis használttól sem. (utóbbival az a gondom, hogy vadászni kell),
- itthon venném,
- felhasználás: netezés, yt, egyszerű játékok (farm heroes, és 3 éves gyereknek játékok),
- 60-80K a keret, de minél olcsóbban
+ fontos (lenne): fullHD felbontás, 2 év gari, 2GB+ RAM, andoriod 6.0+
- nem fontos: LTE/3G
Néztem az ajánlott tabokat, de valahogy nem hozzák azt az érzést, mint a MEMO Pad 7-em, hogy jó hardvert vettem elfogadható áron.miket tudnátok ajánlani?
-
Quqesz
nagyúr
Sziasztok
Van egy 1,5 éves asus z300c tabom, aminek az aksija fele annyit tud már csak és nem is egy rakéta(intel 3200-es széria). Tudtok olyan tabot, ami hozza a telefonok gyorsaságát nagyjából és jó is? Kb 70-100e között.... -
Narxis
nagyúr
-
törölt tag
Sziasztok!
1280x800-as felbontás 8"-on mennyire lehet vészes? Néztem ezt a Lenovo Tab 4 8-at és ugye van belőle egy extrább meg egy alapabb verzió, de a socot (Snapdragon 4xx vs 6xx) leszámítva egyedül a kijelző tűnik tényleg sokkal jobbnak, ezek meg nem biztos hogy megérik a 40-50,000 forintos különbséget.
Amúgy a Snapdragon 400-as szériája kb. mire elég? Full HD videókat gondolom könnyedén megeszik,komoly gamingre meg nem hiszem hogy használnám.
-
A Zéé
addikt
válasz
Narxis #74023 üzenetére
alapból ilyen beállítási lehetőségek vannak:
Ha átállítom az alapértelmezett helyet az SD-kártyára, és telepítek egy appot, az is a belső memóriára megy.
SD kártya formázásnál nem kérdez semmit, csak szól, hogy minden adatot törölni fog, és utána ennyit ír ki:Külön az SD kártyánál szintúgy nem találok lehetőséget arra, hogy beállíthassam belső tárhelynek.Külön az alkalmazásoknál se látok lehetőséget átpakolni appokat ide-oda.
-
cidalain
veterán
válasz
mucsiattila #74018 üzenetére
Akkor valaszd a T3 szeriat: Huawei mediapad T3 10-est.
A T1 eleve 2 eves vagy tobb is. A T3 legapabb friss gep par honapja lehet kapni, jo aru kozepkategorias tab 2 GB rammal. Az ara is barati 50 korul mocorog. -
Fernet
senior tag
válasz
Narxis #74017 üzenetére
Köszi, ez jó lenne ha működne, de a korábbi hsz-ben linkelt tabletek közül tudhatja valamelyik? Vagy melyik az a tablet ahol tuti működik ez a funkció? (40k körül keresek tabletet)
-
mucsiattila
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Apukámnak keresek tabletet a következők alapján:
- mire kell: főként netezés, facebook, messenger, esetleg youtube (wifin is elég)
- képátló: kb 10"
- ár: lehetőleg 60.000 alattAz ajánlott "Huawei MediaPad T1 10" jó is lenne, de az 1GB memória nem kevés mostanság?
Ha van esetleg időtállóbb darab, akkor jó lenne, mert nem szeretném 2 éven belül lecserélni.Előre is köszi a segítséget.
-
Narxis
nagyúr
válasz
Fernet #74016 üzenetére
Android 6.0-tól van olyan, hogy adoptable storage. Ha nem tiltotta le a gyártó akkor belső tárhellyé kell formázni a memória kártyát viszont, hogy ne legyen lassú minimum class 10-es SD kártyát kell használni, legalábbis én ilyet használtam és nem volt probléma. Komplett játék volt rátelepítve és jól működött.
-
cidalain
veterán
válasz
Fernet #74010 üzenetére
nincs jelentős különbség valóban, így azt veszed amelyik szimpi. érdemes lehet megtapizni valami boltban mindkettőt, hátha az egyiknek szebbnek találod a képét, vagy jobb a fogása, ilyenek.
az, hogy sd kártyára lehet e telepíteni vagy sem, az android függő. 4.4-től már nem támogatott az sd-re telepítés. néhány gyártó ezt kiiktatja, a huawei és a lenovo viszont tudtommal nem ilyen. így arra kell számítani, hogy egyiknél sem fog menni. az appok bizonyos részét át lehet pakolni ugyan sd-re, de nem a teljes appot. hogy melyiknél mi megy át, mekkora méretben, az appfüggő.
16 gigára azonban már elég sok játékocska ráfér, az egyszerűbb játékok csak pár száz megát foglalnak.
jó egy ultrabrutál 3D autós játék mondjuk már azért többet.(#74011) CactuS
igazán nincs mit. -
Fernet
senior tag
Sziasztok!
Tablet vásárlás előtt állok, Huawei MediaPad T3 8.0 vagy Lenovo TAB4 8 a kiszemelt, úgy látom specifikációban, árban szinte egyformák. Van valami ami miatt mégis az egyiket vagy másikat érdemes választani?
Illetve lenne egy fontos dolog, a régi tableten (Gigaset QV830) nem lehetett az alkalmazásokat SD kártyára telepíteni. Ezeken a gépeken már 7.0 droid van, itt már van erre lehetőség?
Lányomnak lesz a gép születésnapra és fontos, hogy sok játék elférjen rajta...
szerk:
Esetleg érdemes lehet megvárni a Glamour napokat (okt. 12-15), hátha lesz valami akció? -
A Zéé
addikt
Hát szerintem véd: a tabot körbe fogja egy kemény műanyag, a kijelzőre meg rá lehet fordítani az elejét, aminek a külseje valami műbőr, a közepe kemény, belül meg valami plüss szerű dolog van.
Vittem már táskában többször, és jövő héten a nyaralás alatt is csak ebben a tokban lesz. 🙂 -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
golyós #73998 üzenetére
Lenovo P8-at azért nem találsz itthon, mert ez az Ázsiában használt neve a Tab 3 8 Plus-nak.
Érdemes Gearbestről venni Priority Line shippinggel (172 USD, nincs extar költség):
https://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_641529.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- SzoftverPremium.hu
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest