- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
válasz
csibe1 #30045 üzenetére
Összeget a flame esetleges kialakulásának elkerülése érdekében nem írtam, de veszteni valóm nincs vele.
Jelenleg 30e HUF környékén álmodozok.
:-)Volt egy ideig Nexus 7-esem, annál bebizonyosodott, hogy a 7" függetlenül a reletíve nagy felbontástól (nekem) kevés. Volt viszont előtte 9,7"-os iPad-om 1024x768 felbontással, ami (nekem) tökéletesen megfelelt.
Többek között ebből is jött a "legyen 7"-nál nagyobb" elvárásom.
Ha jelenleg nincs az elvárásaimnak megfelelő készülék nem gond, elfogadom azt is.
De meg kell próbálkozni, hátha mégis talál valaki ilyet.A Concorde tableteket figyelem folyamatosan, de a fenti méret+felbontás probléma ott is fennáll, ami nekem megfelelne, az már majdnem a dupla árkategória.
-
nyirog
tag
válasz
csibe1 #30045 üzenetére
és esetleg ez 98$ és IPS?
http://www.tinydeal.com/hyundai-x600-7-android-41-os-dual-core-8gb-hd-tablet-p-76788.html -
ZS3NI
őstag
Sziasztok!
Android Q88 Tablet Allwinner A13 tábláról van vélemény? Nagyon olcsón dobálják most aliexpressen.
-
Padam
aktív tag
Vett már valaki ceruzát, ami frankón működik IPS-sel?
Link esetleg?Köszi!
-
csibe1
addikt
válasz
Oldman2 #30038 üzenetére
Akkor esetleg Concorde Tab Play.Amúgy írhattál volna egy összeget,hogy mégis mennyit szánnál tabletre.
Más:
Találtam elég jó árban Window (YuanDao) N70S-t akcióban.
Ezzel volt-van valami komolyabb gond vagy érdemesebb inkább a Window N70HD IPS-t venni?
Az N70HD-vel van kb egy árban a Cube MINI U30GT IPS és az Onda V711 IPS és a Ramos W28 Dual Core 7inch IPS is. -
Padam
aktív tag
Ma megjelent az új ROM az Onda V972-höz és a következő hibákat javítja (Google fordító):
Frissítve: 2013/01/12
Leírás: Problémák a fényképezőgép csak 300.000 pixel elülső kamera
2 hátsó, optimalizálja az eredmények a kamera
3, növekvő hátsó kamera 1080p kamera
4, optimalizálja a rendszer teljesítményétMegjegyzés:
1 firmware csomag tartalmazza Brush bemutató és a Brush eszköz kefe bemutató Kérjük, olvassa el figyelmesen előtt;Már csak az kéne, hogy ne 30k-val jöjjön a 300MB-os rar
-
Cyrin
addikt
válasz
Crytek #30034 üzenetére
mester, amit letöltöttél az az adobe oldalán a Flash Player for Android 2.x and 3.x archives menüpont alatt szerepel, másrészt persze hogy nem találtál pl az operában plugin kapcsolót, mivel ha 4.1- re telepíted, akkor fel sem ajánlja, mivel mint mondtam hivatalosan már semmilyen formában nem támogatja. de ha lennél szíves feltenni egy boat vagy egy firefox böngészőt, akkor abban lesz kapcsoló. a chrome meg tuti nem flash pluginnal jeleníti meg, semmilyen készüléken.
-
Boogie33
senior tag
Hali.
Azt szeretném kérdezni hogy mi kell az Androidra hogy vigye az internetes videókat. Képtelenség , Indavideó stb ( A youtube az jó ) -
b0bcat
addikt
Kollégák!
Az mitől lehet, hogy factory reset után nem akarnak elindulni a mérges madarak a Navon Platinum 7 gépemen? És hogyan lehet segíteni ezen? Eddig gond nélkül futottak.
-
Crytek
nagyúr
Ami letöltöttem flasht az azt irják hogy 4.1 hez jó igaz nekem 4.2.1-van!
És ahhoz képest hogy nem támogatja ahogy mondod érdekes modon a telefonomon és a másik táblagépemen megy a farmerama a Chrome , Dolphin pároson simán.
Nem mellesleg amit mondasz nem találom valósnak mivel egyik böngészőbe se találtam plugin választás vagy ki be kapcsolási lehetőséget.Bár abból kiindulva hogy ugyanaz a program más készüléken full más menürendszerrel rendelkezik azok után már nem is csodálom.
-
b0bcat
addikt
válasz
Chaser #30032 üzenetére
"Tableteknél maradva 5V 1A-s töltő lassabban tölti fel az akkut mint 5V 2A-s."
Ebben nincs is vita közöttünk, hiszen én is azt írtam, hogy a töltőáram függvénye a dolog.
Tegnap jobban odafigyeltem a tepsifonom töltésénél, és azt tapasztaltam, hogy szinte percre annyi idő alatt tölti fel a 2800-as akkut, mint amennyi a "paraszt" kalkulációm alapján várható (2,8 óra, azaz kb. 170 perc). De ez nyilván véletlen.
-
Chaser
legenda
válasz
b0bcat #30010 üzenetére
Nem a felvett feszültésget szabja meg. A feszültséget kapja fixen. X Y Z, akármilyen értéket. Ha egy 5V-ot igénylő eszköz kap pl 10V-ot, akkor jön az elfüstöl effekt. Azt szabhatja meg a fogyasztó, hogy mennyi áram folyjon át rajta De ez is a rákapcsolt feszültség függvénye. Tableteknél maradva 5V 1A-s töltő lassabban tölti fel az akkut mint 5V 2A-s. Ami egyrészt nem túl jó, ha gyorsan kell, viszont az akkunak ez a jobb megoldás.
-
Cyrin
addikt
válasz
Crytek #30024 üzenetére
egyrészt nem azt tetted fel amit kell, ezt keresd ki:
Flash Player 11.1.for Android 4.0 (11.1.115.36)másrészt, írtam hogy azok a böngészők már nem támogatják a flash-t, ha felteszed ha nem, szóval más böngészőt kell keresned, ami még igen, pl firefox, boat, xcope stb.
sőt ezekben is lehet hogy alapból ki van kapcsolja és a beállításokban be kell kapcsolni. remélem most érthető, többször nem írom le :-)usb csatlakoztatáshoz pedig a stickmount-ot próbáld ki a play-ről. root kell hozzá
És tényleg gyere át az n7 topicba.
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
9-10" tabletet szeretnék, minimum 1280-as felbontással és JB-vel, de a retinára is nagyon fáj a fogam. Érdemes lehet még RK3066-tal szerelteket nézni, vagy inkább kacsingassak a 4 magosok(Actions, AllWinner), felé?
A WiFi-je nem hátrány, ha erős.
Kínából mehet. -
Magnat
veterán
Csak service-k tudnak a háttérben futni (illetve még a content providerek meg a broadcast receiverek is), activityk nem,tehát amit úgy írtak meg, h fusson a háttérben is, ott olyankor valójában egy service fut, nem az eredeti activity. (Activity pongyolán fogalmazva az, aminek van "képe")
-
tvamos
nagyúr
válasz
Crytek #30019 üzenetére
Ha Nexus 7-ed van, erdemes atjonni a topicjaba!
(#30006) b0bcat válasza tvamos (#29988) üzenetére
Manapsag ez mar ugy van, hogy az akumlator toltoarama nem feltetlen ugyan annyi, mint ami az adapterbol kijon. Lehet tobb is! Csuda dolgokra kepesek mar manapsag! -
Harlond
tag
A Ainol Novo 7 Fireről mi a véleménye a tisztelt egybegyülteknek??
mindenképp IPS-est szeretnék venni dual core-al, van benne bluetooth is 35k-ért. nos?
-
Crytek
nagyúr
flash_player_11.1.102.59.apk feltettem a nexux 7-re de ugyanugy a Chrome ,Opera ,Dolphin azt irja nincs fent flash
Aki esetleg még rájön erre hogy youtube hallgatás közben is lehessen böngészni ne tartsa magában!
-
ityam
őstag
Arra hogy OTGn csatlakoztatni pendriveot.
Ezt a progit találtam playen: Nexus Media Importer
nem próbáltam! Más progit nem tudok. Tesómnak van Nexus 7. szal nem tudok róla sok mindent. csak én vettem neki az OTG kábelt és itt szenvedtünk hogy miért nem megy. Aztán derítettük ki hogy csak rootolton lehet alap esetben.
Aztán persze lehet van hozzá nem fizetős cumó is de nem találtunk hirtelen. -
Crytek
nagyúr
Nexus 7-re nem lehet OTG-vel pendrive-ot csatlakoztatni?
Mert én megtettem és nem történt semmi!
Táblagépen lehet egyszerre több programot futtatni? Mármint pl a youtubon belül vagyok hallgatom a zenét de ha átlépek a böngészőbe akkor ne álljon le a zene?
-
b0bcat
addikt
válasz
Magnat #30008 üzenetére
Nekem ezt annó "úgy magyarázta ki Árpi", hogy a fogyasztó szabja meg a felvett feszültség maximumát (vagyis hiába nagyobb a legnagyobb névleges feszültség, ha nem kell annyi, akkor nem használja ki a fogyasztó a maximumot). Vagy én értettem félre valamit.
Ami biztos: nekem a nulláról bő 3 óra alatt töltődik fel a 2800-as akku 1 amperes (névleges) USB töltővel.
-
Oldman2
nagyúr
Eljött az a pillanat, amikor én is felteszem a már sokszor leírt kérdést...
Ezen kívánalmak kielégítésére mit ajánlanátok?
- Nagyobb mint 7"-os kijelző, az a méret már volt, a szememnek kicsinek találtatott,
- Felbontás min. 1024x768, ennél nagyobb csak 10" környékén jöhet szóba
- Alu ház, max. 500 gramm súly
- Elfogadható aksi kapacitás,
- Jobb minőségű kijelző,
- Külső SD kártya fogadása
- Gyártói, vagy közösségi támogatás a ROM fejlesztésére,
- Tokot lehessen hozzá kapni,
- Nem kell erőmű, elsősorban nem játékra, hanem Ebook olvasás, zene, video és netezés a cél vele
- Árat nem írok, de nem akarok érte sokat kifizetni.
- Lehet itthon nem kapható ajánlat is.Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Kukcaman
senior tag
válasz
tjb007 #30004 üzenetére
Nagyon köszönöm a gyors és kielégítő választ
Azt hiszem meg is győztél
Akkor marad a PRESTIGIO MultiPad 7.0 Pro DUO, vagy esetleg van valami más amit javasolnál, mert minél többet nézelődök, annál bizonytalanabb leszek.
Igaz muternak akarnám venni, de azért nem akarom, hogy pár hónap alatt eldobja a kanalat. -
tjb007
nagyúr
válasz
Kukcaman #30003 üzenetére
Gyakorlatilag ez volt az a modell amivel a HP végelegesen eltaknyolt a konszumer tablet (és vele együtt az okostelefon) piacon
Maga a rendszer (webOS) ami rajta van nem egy Android, a felhasználóbázisa is elenyésző és gyakorlatilag már nem is foglalkoznak vele de gond egy szál se mert ha nem tetszik lehet rá Androidot rakni.
Ha nincs ramaty, lelakott állapotban akkor annyit megérhetne de én inkább lebeszélnélek róla. -
Kukcaman
senior tag
Sziasztok!
Találtam egy HP Touchpad 16 GB-s gépezetet.
Képarány: 4:3
Felbontás: 1024 × 768 pixel IPS
Processzor: Qualcomm Snapdragon dual-CPU 1.2 GHz
16 GB Flash memória
1GB DDR2 RAM
Operációs rendszer: webOS3.0
Akkumulátor: 6300 mAh
Súly: 740 gramm
Méretei: 24 cm × 19 cm × 1,37 cm
1,3 megapixeles web-kameraMit gondoltok, megér 40k-t? Frissítések még vannak erre a régebbi modellre?
üdv -
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- iPhone topik
- Túra és kirándulás topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest