- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT 5G - versenyképes
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Ami letöltöttem flasht az azt irják hogy 4.1 hez jó igaz nekem 4.2.1-van!
És ahhoz képest hogy nem támogatja ahogy mondod érdekes modon a telefonomon és a másik táblagépemen megy a farmerama a Chrome , Dolphin pároson simán.
Nem mellesleg amit mondasz nem találom valósnak mivel egyik böngészőbe se találtam plugin választás vagy ki be kapcsolási lehetőséget.Bár abból kiindulva hogy ugyanaz a program más készüléken full más menürendszerrel rendelkezik azok után már nem is csodálom.
-
Fairplays
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a sok választ, véleményt!
Én is így gondoltam hogy ez valami átverés.... Rákérdeztem az eladónál hogy milyen chip gondoskodik a grafikáról, erre ír egy választ hogy benne van a leírásban. Márpedig nincs benn, írtam ismét, erre törölte az összes hozzászólásom. kíváncsi lennék milyen a gép belseje valójában!!!! Meg arra is hogy miért veri áz az embereket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Logitech MX Master 3 vezeték nélküli egér
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest