- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magyarított Android alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
spileraaa
senior tag
válasz
nyirog #31225 üzenetére
Koszi a tesztet nagyon jo es reszletes ( es meggyozo) !
Te melyik oldalrol rendelted ?
csak egy dolog zavar
espedig
Hyundai Cute X600
ebbol van ketfajta is ?mivel egyik oldalon szerepel az ips panel a masikon mar nem
pl itt igen :
[link]es a tesztben is ( mondjuk a tesztben nincs emlites arrol hogy lenne ketfajta ) [link]
de a tobbi oldalakon egyik helyen sem szerepel a leirasban az ips kijelzo ( de a keszulek a kepeken ugyanugy nez ki es az ara is kb egyforma intervalumban mozog)
vagyis
roviden a kerdes van ket fajta Hyundai Cute X600 vagy ha nem akkor hanyagsagbol maradt le az ips kijelzo tobb oldalon is vagy egyaltalan nem is ips kijelzos es az egyik oldal csak ugy oda irtaa masik kerdes pedig melyik oldalrol rendeljem meg ???
-
Mezcal
addikt
válasz
nyirog #31318 üzenetére
Tehát kijelenthető, hogy kisebbségben vannak azok a programok, melyekkel nem kompatibilis.
z0d1AK: Anno a plazmák jobb képminősége kompenzálta a kisebb felbontást, hát nagyon nagyítóval kellett nézni, hogy észre vehesd a különbséget FULL HD adásnál. Elég sok teszt van erről egy másik fórumon.
-
Mezcal
addikt
válasz
nyirog #31304 üzenetére
Számok alapján jelentősnek látszik a különbség, de szemmel nézve nem olyan feltünő. Pl anno az 1024x768-as 42-es plazma mellett senki nem mondta meg, hogy kevesebb pixelt jelenít meg, mint a mellette lévő FULL HD LCD. egyszerűen a szem nem érzékeli, esetleg nagyon kivélteles esetekben.
NGA: Az attól függ, hogy melyik kínai tablettel hasonlítod össze, és nem a képminőségről van szó, hanem a felbontásról.
-
Magnat
veterán
válasz
nyirog #31030 üzenetére
Jah lehet, csak linkeltem az elsőt amit találtam ... 1ébként itt egy másik link, itt 9 usd-vel több, cserében elvileg nincs rizikó a vámra, mert visszafizetik a bizonylat ellenében ha fennakad.
-
-
Pítőr
aktív tag
válasz
nyirog #30158 üzenetére
Szia.
Nekem is van, meg sokaknak itt a fórumon, azért nincs róla sok infó, mert mindenki megelégedéssel használja, köztük én is 4.1.1-es androiddal, rootolva, build.prop átírva (hála hun_gery-nek), egyszerűen tökéletes! Az akksija szerintem 3700mah-s, az anyém is annyi, de bőven elég, most próbálom meg alulfeszelni a kicsikét, hátha jelentős üzemidő hosszabbodást tudok vele elérni, már csak egy program kellene, ami mérni tudja, hogy bekapcsolt képernyővel mennyit használtam! Ajánlott vétel! -
csibe1
addikt
válasz
nyirog #30077 üzenetére
Okés,rendben.
Azt megvárom,mert kiváncsi vagyok rá.Ennyiért postával tényleg jó árban van.
Addig még gondolkodom a W28-ason,bejön ez a vékony dizájn.(#30076) fradimil3
Jó lenne ha utánanéznél külföldi fórumokban,a guggli fordítóval ki tudod vadászni a lényeget; meg youtube-on is lehet pár teszt,érdemes megnézni mielőtt döntesz.Keress rá a frissítésekre is,hogy támogatja-e pl. a magyar nyelvet,ha netán fontos neked.
(#30079) vvt
Nem,még nem rendeltem.Eddig a hotmidről vásároltam,onnan megjött gond nélkül,simán átjött a vámon,csak az OTG kábel maradt ki a csomagból,de visszautalták az árát.
Itt is érdeklődhetsz rendelés ügyben,hogy melyik oldallal mi a tapasztalat: Külföldi rendelések: nyomkövetés stb. -
csibe1
addikt
válasz
nyirog #30048 üzenetére
Nem rossz ez se,ahogy néztem ebben is és a Ramos W28-ban is benne van alapból a magyar nyelv.
Most a Ramos W28 is jó árban van az akció miatt,de más oldalakon a Hyundai X600 is drágább,
amit linkeltél az jó árban van.
Gondolkodok egy 7"-oson,mert könnyebben hordozható,mint egy 8"-os tablet,simán elfér egy nagyobb belső zsebben,és egy kézben könnyebb tartani.Majd meglátom hogyan alakulnak a dolgok,ha lesz rá keret akkor lehet rendelek egy Ramos W28-at vagy egy Hyundai X600-at.
Majd utánanézek,hogy mit írnak róluk.(#30047) ZS3NI
Q88-as keresés
A posta mennyi?Ahhoz ha teszel hozzá akkor már kaphatszsz kétmagost IPS kijelzővel,főleg ha akció van.
Linkeltem itt pár tabletet és
ezt is érdemes megnézni,igaz többe kerülnek,de azokkal kevesebb eséllyel lesz gondod.(#30049) Oldman2
A 10" az még jóval drágább 30 ezernél,és szerintem nem is fog nagyon lejjebb menni,kint is 200$ de inkább 250$ körül mennek a kétmagos IPS-es 10"-os tabletek.Inkább a 8"-osok amiket lehet kapni 30 körül,de az is kintről pl.: 8" RAmos W13Pro,de akad még pár hasonló típus.
Ahogy nézegettem eddig a tableteket 7"-nál nagyobb kijelzőnél elindulnak felfelé az árak elég rendesen.
Lehet találni 8"-osat 30 körül: ONDA V802.(#30061) CHIPman
Az a 8"-os Q88 a SmartQ Q8-as koppintása akar lenni ha jól tudom,
de akkor ezek szerint nem sikerült túl jól. -
tvamos
nagyúr
válasz
nyirog #29962 üzenetére
Erdekes ez a Tegra 3 Mali400-zal!
Nem semmi ez a HAndras, ez az allitasa nagyon tetszik:
Hat éve még szinte használhatatlan fotókat készítettek a mobilok, most meg első pillantásra alig lehet megkülönböztetni egy jobban sikerült mobilos fotót egy DSLR géppel készült társától.
talan a holdrol nezve!.. -
megint én
őstag
válasz
nyirog #29928 üzenetére
Ugye kérdezted, ragaszkodom-e az egymagoshoz. És írtad, hogy ennyiért kínai 2magosat is kapni? Nekem mindegy hogy milyen, mert nem igazán értek hozzá. Csak az a lényeg, hogy olcsó legyen, mert nincs rá nagyobb keret. De ha olyan 20-25.000 körül van jobb akkor természetesen jöhet, csak hol és melyiket vegyem?
-
tjb007
nagyúr
válasz
nyirog #29926 üzenetére
Egyrészt a Quadrant sz@r, mindig is az volt, másrészt meg olyan hatalmas nagy pontszámokra nem is kell számítani mivel a processzormag gyenge és visszafogja az egészet (ráadásul alacsony órajelen is jár).
Valahol 3500-4500 pont körül lehet reálisan az amit kapni kéne egy normális szoftverrel.
Az AnTuTu viszont nagyjából rendben van.(#29934) Kh@oSz
Ez Amlogic fícsör, csak az MX -szel szerelt tabletekben van ilyen lehetőség, szóval nem rendszerverzió függő dolog.
-
Padam
aktív tag
válasz
nyirog #29913 üzenetére
Hát ez már az
Úgy is indul, hogy QUAD QUAD QUAD
spiritex: Apex-et raktma fel elsőnek, ettől egy kicsit gyorsabb lesz, de pl, ha nyomok egy home-ot a főképernyőn, akkor elég darabosan hozza a többi képernyőt, mondjuk lehet a 10 letöltés/telepítés is közrejátszik, de mivel azt egyesével csinálja, így nem hiszem, hogy ez lehet a gond.
Néztem hozzá frissítést is a tablet infonál, de elvileg naprakész.
Remélhetőleg hamarosan lesz hozzá egy jó kis CM 10.1
-
spiritex
veterán
-
Harlond
tag
válasz
nyirog #29835 üzenetére
gartlálok magamnak sikerült el 'asznom... -.-
ez a másik. a 100 $-s. -
-
tjb007
nagyúr
válasz
nyirog #29820 üzenetére
Másban egyelőre nincsen. Van még egy SoC, a Marvell PXA988 amiben ugyanez van de ezzel nem nagyon fogunk találkozni.
"RK3188 vs. A31 párbajban melyik a győztes?"
A support egyiknél sem lesz gond. A teljesítmény az megoszlik, a processzor nyers erejét tekintve az RK lesz jobb, az IGP viszont az A31 -ben komolyabb, bár azt még mindig nem lehet tudni pontosan, hogy tényleg Mali-400 lesz e az RK3188 -ban vagy mondjuk 450 (vagy bármi más). A fogyasztás egyelőre kérdéses, mindkettőben vannak olyan pontok amik a fogyasztást pozitív és negatív irányba viszik.
(#29823) Magnat
A többivel nincs olyan nagy gond csak játszani ne akarj rajta, böngészésre viszont tökéletesen elég.
-
VMatteo
őstag
válasz
nyirog #29805 üzenetére
ÉS ez alapján menni fog?
"3. És így felteszed a romot (köszönet a leírásért rstwingo fórumtársnak)
Az LS-hez a csatlakozás : legelső csatlakozás
1; kikapcsolt készülék
2; hang le gomb nyomva tartása és
3; usb kábel csatlakozása és
4; power gomb nyomogatása, míg fel nem ismeri a PC és telepíti a drivert (ekkor el lehet engedni a hangerő gombot)Az LS-hez a csatlakozás : romolás
1 lépés >> kikapcsolod az ONE-t
2 lépés >> elindítod az LS 1.09-t és megadod az img fájl lelőhelyét
3 lépés >> lenyomod és nyomva tartod a hang le gombot (nem engeded el)
4 lépés >> csatlakoztatod az usb kábelt (nyomva tartod a hang le gombot még mindig)
5 lépés >> elkezded nyomogatni a power gombot míg fel nem ugrik az ablak, ami megkérdi, hogy törölni szeretnéd a teljes memóriát ( ekkor már el lehet engedni a hang le gombot)
6 lépés >> a kérdő ablaknál igent nyomsz, ha ICS romról váltasz JB romra
Ha ICS-ről ICS-re frissítesz akkor nem szükségen igent nyomni elsőre
Ha JB-ről vissza ICS-re, akkor igent kell nyomni elsőre is
7 lépés >> Ha végzett, magától újra indul lehet élvezkedni" -
Tomke
csendes tag
válasz
nyirog #29814 üzenetére
Én a Fire-re gondoltam, a Venus-t nem is ismertem, de elég komoly holmi. Úgy nézem a Google-nak fel kell kötnie a gatyáját
Csak az a problémám, hogy ezeknél a kínaiknál gyakori a pixelhiba, a visszacseréléshez meg már nem éri meg visszaküldeni.
Nálam fontos, hogy szép és hibátlan legyen, a teljesítmény nem minden. Bár Androidos eszközökbe kell az izmos hardware. Pl a Prestigio pro duo-nál is, talán az edigital oldalán olvastam, többen is visszavitték pixelhiba miatt, olyan is volt aki a pénzét kapta vissza. És természetesen én is nyugodtabb vagyok ha a magyar kereskedőket gazdagítom. -
kovacspityu2
tag
válasz
nyirog #29806 üzenetére
Megbízhatóak, ainol hivatalos viszonteladó. A free shipping nem free, de DHL-lel megy és extra gyors, van kivétel free shipping-re. DHL általában fennakad és 27% ÁFA plussz. Amikor beraksz valamit a kosárba, és check out (irány a kassza)-nál látod, milyen szállítás van hozzá. Ha sürgős és 27% áfa kalkulálva van, akkor dhl-lel 2 nap lalatt BP-en van és 1-2 nap vámolás, ha ellenőrzik, és utána szállítját.
Esetleg kérd meg a spemallt, hogy Digitális fotókeret meg 29USD-t írjanak rá és gift-ként adják fel, talán átmegy. Nekem repaired tablet 29USD-t írtak rá.
(Amúgy nem ártana pár hozzászólást elolvasni és már tudnád a választ.)
-
Egon
nagyúr
válasz
nyirog #28572 üzenetére
Nem akarom védeni az embert, mert eléggé átesett a ló túloldalára, de hogy van némi igazság a szavaiban, azt kár tagadni.
Az a baj, hogy Te nem arra szeretnéd használni a tabletet amire való, és amire kitalálták.
Miért, a netes videók nézése (silverlight) nem az, amire való, amire kitalálták a tabletet? LOL... Mondjuk péhátévét még sosem néztem (sokakkal ellentétben)), viszont sportközvetítést igen (ezzel gondolom nem vagyok egyedül...), úgyhogy igenis jelentős korlát ennek hiánya. Emiatt (is) ki lehet jelenteni általánosságban: egy (Androidos) tablet korlátozásokkal használható, még arra is, amire kitalálták... Más kérdés, hogy ezek a korlátok nem mindenkinek jelentenek korlátozást.
Hogy erről mennyiben tehet az MS (Silverlight vonatkozásában), az megint más kérdés, és nem is nagyon érdekel. A tartalomszolgáltatók viszont elgondolkodhatnának a váltáson: mivel egyre inkább terjednek a tabletek (egyesek szerint középtávon akár teljesen kiszoríthatják a PC-ket), és az egyik legnépszerűbb platform az Android, lehet nem ártana valami olyan formátumra cserélni a Silverligh-os videókat, amit ilyen tableten is le lehet játszani - de amíg ez nem történik meg, addig (azok számára, akiknek ez szükséges!) a tablet félkarú óriás marad... -
b0bcat
addikt
válasz
nyirog #28572 üzenetére
"Ha az állomáson állsz, és szeretnéd megnézni miért késik a vonat, akkor előkapod a laptopot, megvárod amíg bebootol a Win?"
Pontosan ez az egyik dolog, amit szeretek a mobil készülékekben (okostelefonokban ill. tablet-ekben): nem kell várni a boot-olásra. Pár másodpercen belül fent tudok lenni az interneten, amikor csak szeretnék, ami lényegesen rövidebb idő, mint a leggyorsabb számítógépemen.
-
altoalto
tag
válasz
nyirog #28234 üzenetére
A Flytouch 9-es tabrol irtak:
"Beépitett GPS, amely alkalmassá teszi autós navigációs vagy akár gyalogos kirándulások során navigáció alkalmazására"
Ilyenkor nincs szukseg fizetos adatforgalomra? Tehat a tablet offline tud navigalni a net nelkul???
Felteszek ra egy Igo-t es mukszik?
Lehetne win-es valtozata...
Telcsi nincs rajta. A 10 col miatt kisse nagy lenne a szelvedore cuppantva -
tjb007
nagyúr
válasz
nyirog #28214 üzenetére
Az S4 csak a generációt jelöli, nem egy konkrét lapkát (van vagy húszféle S4 -es SoC). Két darab Cortex-A7 (négy)magos Qualcomm SoC létezik de azokat is még csak a héten jelentették be amiből kézzelfogható dolog csak jövőre lesz (és azoknak az órajele is 1,2GHz).
Az a leírás úgy hibás ahogy van. -
stmiklosi
tag
válasz
nyirog #28210 üzenetére
Szevasz!
Persze hogy nem rossz a hardver. De hogy egyedi igények szerint? Ilyen nem létezik egy tabletnél.
Még egy megjegyzés: garancia nincs, számla nincs, személyes átvétel nincs, csak előreutalás.
És miért 6-8nap Magyarországon egy DHL?
Anélkül hogy megkérdőjelezném az eladó korrektségét, ezek bennem kérdéseket ébresztenek.
Így adjak valamiért majdnem 70000 forintot (szállítással)?
Üdv: Stmiklos -
Mezcal
addikt
válasz
nyirog #28135 üzenetére
Erősebb hardvere van a Prestigionak jobb processzorral és 4 magos GPU-val, míg a kínaiban csak két mag van. A prestigionak nagyobb a betekintési szöge és ledes háttrérvilágítású, bár lehet, hogy az ainol is, nem tudom. + nagyobb akksi van benne.
Mindensetre a jobb hardver, aksi és kijelző miatt megéri az a pár ezer forint többlet.
-
spiritex
veterán
válasz
nyirog #28119 üzenetére
Tőlük rendeltem a Crystal-omat. Maximálisan elégedett ügyfél vagyok. Minden e-mailre rövid időn belül válasz, élő, tehát Zöld logós chat-re azonnal, csomagra 15$ írva, minden tartozék, többek között EU-s töltő megérkezett. PayPal fizetési lehetőség van. Úgyhogy csak ajánlani tudom őket! Singpost-tal küldték, azt hiszem huszonpár nap alatt kaptam kézhez, a PayPal-on kifizetett árhoz pedig nem társult semmilyen járulékos költség...
(#28121) nyirog
Ahogy gondolod, de járj utána, hogy az is ennyire hibátlan-e, mint a Crystal, mert nem mindegy, hogy vacakolni akar-e az ember állandóan firmware-ekkel, vagy élvezni azt, amire vette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest