- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magyarított Android alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VMatteo #82187 üzenetére
Akkor a 4.4-es droid lesz a gond.
link
Ezen az oldalon láthatod, hogy a követelmény az Android 5.0+.
Magyarul a 4.4 kevés. Az sem biztos, hogy települni fog a legutóbbi verzió. Lehetséges, hogy egy korábbival kell majd próbálkoznod.Segítek: Az 5.2.2-es verziószámú Index alkalmazás az, ami még 4.1+ android oprendszer követelményű. A következő, ami már 5.3-assal kezdődik, már Lollipop 5.0+-os. Az már feltételezhetően nem működik, vagy nem is települ majd.
5.2.2 letöltési link: link
-
-
psg5
veterán
válasz
VMatteo #73733 üzenetére
Azért egy picit bogarat ültettél...bár tenyleg nem lesz jegyzetelni valo grafikon, fgv stb (pontosítva roppant elenyeszo esetben lehet akkor inkabb max ábra gondolom) és elvileg gyorsabban gépelek mint írok...mivel idáig kézzel tettem a jegyzetelést nem tudom nem vonja el túlságosan a figyelmet a gépi bevitel...
Nincs erre topik, hogy kinek mi a tapasztalata? -
Thusor
őstag
válasz
VMatteo #73733 üzenetére
Nem mintha a tabletbe nem lehetne rajzolni
Rajzolásra Bamboo Paper. Jegyzetelésre és ábrák készítésére Microsoft Notes programmal tökéletesen jó a tablet is. De egy billentyűzet, egér és ceruza elengedhetetlen hozzá az biztos.
Előadásaimat, illetve konferencia jegyzeteléseket, munkamegbeszélések, meetingek kivonatolását mind tableten csinálom már android 7 alól.
-
cidalain
veterán
válasz
VMatteo #73612 üzenetére
nem tudom hogy kellene rákeresni, hogy csak ilyen megoldásokat kapjál
tablet docking keyboard talán ez lenne a legjobb, de itt is lesznek támasztósok a listában. nem tudom hogy ennek a technikai megoldásnak van e valami külön neve
ezt a megoldást azonban legfőképpen csak gyári megoldásként láttam
-
cidalain
veterán
válasz
VMatteo #73610 üzenetére
létezik csak nem olcsó.
Nekem most a Logitech K480 jut eszembe, van rajta egy vájat oda kell beleállítani a tabot. de ugye az ott nem áll annyira stabilan hogy ölbe véve, mozgatva is ott maradjon.zsanéros megoldás is van, de ott is egy U alakú profil hajtogatódik, és abba kell belecuppantani a tabletet.
ezek a sínek bizonyos modelleknél lehet hogy mágnessel kombináltak, de hogy az az adott tabnál van e vagy sem az jó kérdés. -
cidalain
veterán
válasz
VMatteo #73608 üzenetére
az olyan tokok, amiben vájat van, és megtartja a tabot, ne adj isten még mágnes is van benne, az szintén horror ár, 20-30 ropi itthon.
ha nincs benne mágnes, akkor a tab csak befeszül a vájatba, esetleg hátsó kitámasztóval tartódik meg, de ölben gépelésre nem igazán alkamas szerintem. -
tjb007
nagyúr
válasz
VMatteo #54551 üzenetére
Szerintem a Sony töltője is 5V-os, szóval nem hinném, hogy ez okozta volna ezt.
Az meg, hogy kinyíródott-e csak azután derülne ki miután kicserélted az akkut. Amúgy még megpróbálhatnád azt, hogy leszeded a burkolatot, lecsatlakoztatod az alaplapról majd vissza. Hátha helyrejön tőle.(#54553) vegytek
LG G Pad 7.0, vagy Lenovo A7-50. Utóbbinál 2 megapixeles az előlapi kamera, viszont a garancia csak 1 év.
(#54554) Attila xy
A digitizerrel lehet gond, de az sem kizárt, hogy a szervizeléskor nem megfelelően lett visszarakva a kábel a helyére és ki van csúszva, nincs rendesen a helyén.
(#54555) mrsitn
WayteQ xTAB-8Q (nem túl jó a kamerája), vagy WayteQ xTAB-9.
Mindkettő nagyon jó ár/érték aránnyal rendelkezik, főleg utóbbi, ami most 15 ezer forinttal olcsóbban szerezhető be. Általában az xTAB-9-et nem szoktuk ajánlani, mert a hardver teljesítőképességéhez képest elég nagy felbontású kijelzőpanel van benne, de mivel játékra nem lesz használva így ez nem nagyon fog érződni. Plusz a kamerája is elég jónak mondható ebben az árkategóriában.
Ha esetleg valami nagyobb névre vágysz, akkor az LG G Pad 8.0-ra lenne érdemes ránézni (igaz ez már 55 ezer forintba kerül).(#54556) Márton
Nincs ilyen.
A használtakban nem tudok segíteni. -
peterk
senior tag
válasz
VMatteo #38408 üzenetére
A mobiltelefonok 1000-1500 mAh-s kis akksija más tészta, mint a tabletek 3000-10000-es akksijai. A nagyobbakat (jellemzően a 10-eseket) eleve nem is lehet tölteni USB-ről. Ha nem éred el, akkor ne az USB-t hosszabbítsd, hanem a hálózati töltőt dugd hosszabbítóra.
Mondjuk szvsz nem csak ez lehet a gond, mert ettől max. nem indulna el, de ettől még nem kéne recovery módba kapcsolnia. (Hacsak nem azért jutott oda, mert olyan gombkombinációt nyomtál.)
-
Mike88
senior tag
válasz
VMatteo #38344 üzenetére
Pipo-ról van szó, ugye?
Pipo tudtommal simán frissíthető img-ből. Szal firmware letölt, aztán átnevez update-re, microSD-re másolás, majd be a tabletbe, s a billentyűkombináció. Aztán elindul a frissítés.
S3 is 2× csinált nálam ilyet, úgy látszik akkor ez jellemző a pipo tabletekre. -
Bozek
nagyúr
válasz
VMatteo #38298 üzenetére
Nekem Nexus 7-en a legújabb Youtube is teljes képernyőn játsza le a videókat.
Más: Tiszta király lett így a tablet, hogy vettem billentyűzetes tokot és bluetooth-os egeret. Kipróbáltam a DosBox-ot (tudom, szentségtörés ezen a gépen DOS-os játékkal játszani) és nagyon szuper lett.
-
tvamos
nagyúr
válasz
VMatteo #38137 üzenetére
Nekem hatarozottan tetszik, hogy nagyobb a felbontas a N7-en, mint az Aurora II-n volt. Sokkal szebbek a kepek, meg minden. Szerintem jo dolog, az 1024 helyett az 1280. (Bar az is lehet, hogy a display minosege zavar meg. Bar ha jol tudom, mindketto LG display, vagy nem tudom.)
-
-
Chaser
legenda
válasz
VMatteo #37314 üzenetére
Átverős?..
10,1 hüvelykes IPS kapacitív kijelző 5 pont Touch
Felbontás
1920x1200 pixel
CPU
Samsung Exynos 4412 Cortex A9 négymagos 1,4 GHz-es
GPU
Mali400
RAM
2GB DDR3
ROM
32 GBJah, teljesen valószínű ennyiért, mikor Kínából rendelve is többszörös áron van.
Weboldal is érdekes, webshopnak még saját weboldala sincs, csak ilyen "készítős". LoL -
válasz
VMatteo #32451 üzenetére
Facebookra dolphin bongeszovel az m.facebook cimmel ,ugyan olyan mint fb app, az hogy a flashvideokat le kell tolteni nem olyan nagy gond,mert ha streamelve nezi az ember akkor is letoltodik,csak nem marad meg az eszkozon...de megnezem dolphinnal mit alkot,jelenleg nem elrerhetok...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
VMatteo #29280 üzenetére
Nah, nagynehezen csak bejött hangerő fel+powerON-ra, ugye a "fekvő robot" rajta egy sárga felkiáltójel, de viszont menü nincs ott, csak a robot. Ott még esetleg lehetne tenni valamit, vagy ha nincs választható menü, akkor kb. így jártunk, és ott csak a romot frissítené?
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
stmiklosi
tag
válasz
VMatteo #29257 üzenetére
Szevasz!
Nekem a megoldáshoz 1 másféle tabom és 2 ötletem van.
1. A Concordenak itthon nagyon jó a supportja és a hozzáállásuk is. Keresd meg a szervizeseket mit tudnak mondani.
2. Kezd el túrni a netet (saját dolgaim ügyében mindig ezt teszem) és néhány nap után körvonalazódik a lehetőség, vagy bezárul, mert nincs support, de égvilágon semmi (C110 telefon pl.)
De úgy gondolom, hogy van esély egy ROM cserére, ismert, kedvelt nagy számban létező tab (legalábbis a hazai előfordulást, cikkeket, teszteket látva)
Már rövid keresés is hozott biztatót, keressConcorde
Frissítés és custom romok. Frissítéseken folyamatosan dolgozunk, igyekszünk. A
ConCorde tab 7015 esetében esetében speciális a helyzet.
www.concorde.hu/forum/index.php?topic=349.0Üdv: StMiklos
-
peter76bp
aktív tag
válasz
VMatteo #28633 üzenetére
prohardver fórum
concorde fórum
itteni 7015-ös bejegyzésekLehet olvasgatni
-
peter76bp
aktív tag
válasz
VMatteo #28627 üzenetére
Azért ennyire nem kellene türelmetlennek lenni, 2 óra alatt nem jön válasz és újra beírsz? Tegyél fel egy Quick System info Pro-t vagy valami hasonló progit és nézd meg mi terheli a processzort, mi eszi a memóriát. Illetve van saját fóruma a készüléknek azt is át lehet olvasni. Én úgy látom mások sem dícsérik a teljesítményét.
-
Sanzaa
senior tag
válasz
VMatteo #17989 üzenetére
Női karóra. Ajándék lett volna. Nem én választottam, de nem rossz. Megy a szemem színéhez(fehér)
A legközelebbi órás már elég szenilis. Amikor a saját órámat vittem be szíjcserére, feltűnt neki, hogy ilyet még nem látott és aszonta' hogy erre kb 4000 Ft egy új üveglap
Az optikus, ékszerész nem hülyeség, bár főleg a kíváncsiság miatt vetném bele magam a visszaküldős mizériába. -
Sanzaa
senior tag
válasz
VMatteo #17982 üzenetére
1200 Ft volt az óra, így drágább lenne az üveg, mint az óra maga valószínűleg. A tinydeal a FAQ-ban azt írja többek közt, hogy fotózzam le a csomagolást elölről, hátulról, a sérült terméket, adjam meg a rendelés számát, egy leírást a hibáról stb. Utána cserélik vagy visszatérítik az árát a szállítás költséggel együtt. Csak ne csomagküldővel adjam fel, mert azt nem fizetik ki.
Van egy 180 napos átfutási idő, miután megérkezik a termék hozzájuk (elküldik a gyárba javítani) és utána küldik vissza. Ezt gondolom gyorsan cserélik, nem vacakolnak vele. Na majd holnap lehet elugrok a postára megkérdezni, mennyi az annyi és később lehet bele vágok a kíváncsiság kedvéért. De ha tényleg 5500 ft akkor lesz@rom. A dolog érdekessége, hogy kettő db bubis fóliába volt belebugyolálva, a saját fóliájába és egy buborékos borítékba. A csomagolás nem sérült. Hát ezért ne rendeljetek Csájnaföldről tableteket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Asus Rog Strix G16
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest