- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
zSSeli
tag
Sziasztok!
Mázlim volt, nekem is megjött még karácsony előtt a Concorde tab PLAY. Nagyon szuper kis taba kifejlző lefelé van csúszva 2-3 pixelnyit de totál nem érdekel mert általában am is fekvő helyzetben használom, ami picit zavart, hogy bal oldalt nem tökéletes az illesztés, van fél mm-es holtjáték a káva és a perem közt. Ha cseréltetni akartam volna nem ér ide karira + buktam volna egy 5-öst a mobile mastercard miatt. Használatra nagyon gyors, imádom. Kijelzője nagyon szép (úgy is, hogy rajta van a szállítási képernyővédő fólia meg az alatt még 1 képernyővédő fólia...
) Minden játék hasít, hd filmek, minden nagyon jó és gyors. Wifivel nettó 5 órát minimum bírja, tegnap reggel 8tól este 10ig ment a gép, úgy hogy 45 perc játék, 5 óra aktív wifi. Kiváncsi vagyok a következő fél évben milyen gépek fognak kijönni, ha az elmúlt 2 hónapban ilyenek jöttek már ki..
Akinek valami kérdése van a play-jel kapcsolatban szívesen válaszolok
-
Bocaa
senior tag
Dps dream7 vagy concorde tab one ?
-
z0d1AK
nagyúr
Magyarországon is elérhető lesz a Lenovo IdeaTab A2107A Dual SIM tablet.
-
DrKing
csendes tag
Valaki tudna segíteni? Fontos lenne
Kérdés: #28984 -
Brave_86
aktív tag
Kész az első afrikai táblagép és okostelefon
Két termékkel robbannának be a piacra. A [Way-C] táblagéppel és egy okostelefonnal, amit [Elikia] (“remény”) névre kereszteltek. A táblagép kijelzőmérete megegyezik a Samsung Galaxy Tab adataival és 300 dollárba kerül, míg az okostelefon ára mindössze 170 dollár. Ilyen árakkal könnyű lesz meggyőzni a vásárlókat, főleg, ha a minősége is jó lesz.
hát ööö...
-
Shoo
senior tag
Halihó!
Kicsit visszatértem... Már itthon vagyok, csak nincs túl sok időm, meg 20-án el is lopták a laptopom és így kicsit nehezebb...
Az iránt érdeklődnék, hogy megéri-e még venni tf201-et vagy esetleg tf300-at? Programok, támogatottság és használhatóság szempontjából mennyivel tud többet, mint a mostani 9.7ips+-om?
Köszi!
Üdv!És mindenkinek Kellemes Ünnepeket!
-
tjb007
nagyúr
válasz
Davebowman #28983 üzenetére
Addig nem is lesz vele semmi gond mert ugye maga a driver a lényeg az egészben.
A Pro verzióra is ugyanaz vonatkozik amúgy mint az ingyenesre mivel a plusz beállítási lehetőségeket leszámítva megegyeznek. Többen is kérték már hónapokkal ezelőtt a fejlesztőtől, hogy készítsen egy olyan változatot ami kompatibilis GB felett is de ez máig nem történt meg.(#28979) Krystal_s
Középkategória alja, ettől függetlenül nagyon jól el lehet venni a mai napig (főleg ha nincsenek extra igényeid).
-
stmiklosi
tag
válasz
anonym1s #28977 üzenetére
Szevasz!
Ne keverjük azért.
A számítógépek USB portja szabvány szerint (meg amúgy se) tud többet adni 500mA-nél, ennél ráadásul nagyobb a tab fogyasztása, még ellátni se tudja, töltésre nem igazán jut.
A hálózati USB csatolású töltő legalább 1,5A-os (inkább 2) az tud ellátni is tölteni is.
Üdv: StMiklos -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Krystal_s #28979 üzenetére
Azért még nem éljük azt a kort, hogy kötelező a négy mag. Igazából a Tegra 2 egy 2,5 évvel ezelőtti csúcs SoC volt, ami a maga korában jó szolgálatot tett. Ma már kicsit gyenge, vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy beleolvad a kétmagosok mezőnyébe a korából adódóan. Ennek ellenére szerintem azért nem beszélhetünk gyenge prociról, akár még jó is lehet, optimalizáltságtól függően (kiváló példa erre az ASUS Transformer).
-
DrKing
csendes tag
Hogy lehet visszahozni az értesítési felületet a jobb alsó sarokba Android 4. 0.3-on?
A tabletemen Android 4.0.3 OS van. Minap valamit félrenyomtam és eltűnt a jobb alsó sarokból a kis óra, amit ha felhúztam, akkor az akkumulátor töltöttséget, wifivel, bluetooth-szal kapcsolatos dolgokat lehetett megnézni, beállítani, kiírta a dátumot, az értesítéseket, gondolom tudjátok miről beszélek. Teljesen eltűnt, hogy lehet visszavarázsolni? Beállításokban nem találtam sajnos, gyári beállításokra visszaállítás lehetősége maradt csak?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Davebowman
senior tag
válasz
tjb007 #28955 üzenetére
Igazából feltettem, de nem drivereztem be, hanem uninstall és újraindítás. Nem történt semmi. A sima Chanfire3D(free) valóban írja, hogy csak régebbi rendszerre való, de a PRO leírásában már a "!! Android 2.1 and newer." szerepel, ez arra engedi következtetni az embert, hogy JB-re is jó, mert "újabb" Persze a hozzászólásokat is olvasni kellene. Na mindegy, hála istennek nem vettem meg.
-
lezlike1
csendes tag
Szevasztok,szép napot!
Vettem egy Modecom Freeway 7 gps tabletet.Az a gondom vele hogy az sd kártyáról nem települ fel egy navigáció sem.Ha a marketből telepítek fel valamit a belső memóriába teszi de ha átmásolom az sd-re/hely hiány miatt/akkor nem indul el.A Navigon esetében láttam egy furcsa dolgot,az apk telepítés után megkérdezte hova akarom tenni a cuccot.Én az sd kártyát választottam és kiírta hogy az ön készüléke operációs rendszere nem engedi az sd kártya használatát!
Erre tud nekem valaki valami információt nyújtani,hogy mi lehet a hiba?4.0.3 Android van rajta és nem rootolt,még kéthetes készülék az sd kártya fat32-re van laptopon formázva...
Előre is köszi... -
Krystal_s
addikt
Sziasztok, azt szeretném megkérdezni, hogy a Tegra 2 (NVIDIA Tegra 250) mennyire számít gyengének ?
A legtöbb programnak és játéknak már szükséges egy 4 magos cpu ? Nem tudom mennyire tudja kihasználni az Android és megér-e annyival többet egy olyan kis gép. -
anonym1s
őstag
válasz
laszlohu #28974 üzenetére
Sziasztok.
Vettem tesom lanyanak egy ICOO D70pro II tabletet. Itt nalam meg jo volt, elkuldtem neki postan, egy ideig mukodott de nagyon szarul, most meg azt csinalja, hogy bejon egy pillanatra az ICOO D70pro logo indulaskor majd eltunik es ujra ugyanez. Az alatt az egy masodperc alatt amig az ICOO logo lathato, van a kijelzon egy ures akku ajlan egy sarga haromszog amiben egy piros felkialtojel van. Szamitogep usb portjarol probaljak tolteni, de latszolag nem csinal semmit, tovabbra is ki-be kapcsolgat ahogy az elobb leirtam.
Mi baja lett ennek? -
Warter
addikt
Srácok, van alul egy szép nagy Link gomb, próbáljátok meg használni ha már van. Köszi
-
stmiklosi
tag
válasz
RMZ250 #28960 üzenetére
Szevasz!
Túrni kell NETet, de úgy tűnik nem reménytelen..
Pl: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:uu6AiNtSC2IJ:www.flashmyandroid.com/forum/showthread.php%3F1676-Cube-U18GT-Root-Roms+&cd=5&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&client=firefox-a
Guglizz, lesz találat, olvass sokat (nekem anélkül nem ment, más a tabom) és sok sikert, a HW jó....
Semm1
tag
Sziasztok !
Először is Boldog Karácsonyt mindenkinek !
Mostanában sokat olvasgattam a fórumot, mert bár van itthon asztali gépem, de sokszor felesleges azért bekapcsolnom, mert csak pár dolgot megnéznék a neten. Eladni nem akarom az asztalit persze. Nézegettem Tablet-eket, napi, főleg esti netezésre, nagyon ritkán pár játék kipróbálására, még ritkábban akár filmnézésre(egyszer kipróbálom, annyi biztos) is keresek egy gépet. A kritériumok:
-Szép kép(IPS panel), és nem túl alacsony felbontás, min. 7"
-Korszerű hardver, az alapok(gondolok itt a WiFi, és Jack csatlakozóra...) mellett min. 2 magos processzor, 1 GB ram, és tárhely bővíthetőség, de ez csak későbbre kell, nem nagyon fogom telepakolni
-Jó akkumulátor, netezés mellett azért min. 4-5 órát bírjon
-Keretem max 40000 Ft szállítással
A WayteQ xTAB-70dci-t néztem ki magamnak. Jó választás, nekem ezek alapján, akksi kb. mennyit bírhat?
Köszönöm !
Üdv -
RMZ250
senior tag
-
RMZ250
senior tag
Üdv. mindenkinek.
Előre szólok teljesen kezdő vagyok tablet ügyben. Sőt Androidos cuccom se volt még soha úgyhogy a jövőben biztosan sokat fogok itt kérdezősködni amiért előre is elnézést kérek.
Rögtön az első: szerettem volna HD filmet feltolni a gépre. Kábel bedug-másolás indul. Először néhány percet ír de kis idő után elkezd lassulni az adat átvitel és már több órát ír ki és folyamatosan lassul tovább.
Mit csinálok rosszul
Következő: később szeretném rootolni a cuccot. Ehhez tudna valaki leírást ajánlani, linkelni.
Tudom guglizzak de hiába. Már egy ideje böngészek és nem találok semmi érthetőt, mindenhol csak telókról és régi(2.0.....) Androidról van szó. Azért szeretném rootolni a gépet mert tele van kínai cuccokkal(szerintem játékok) és ezeket nem lehet egyenlőre uninstallálni.
Szóval egyenlőre ennyi, jaaaaa a gép Cube U18GT, amúgy tetszik eddig. Viszonylag erős hardvere van két magos proci(1.6GHz), Mali400 GPU, 1 G ram, 8G tárhely.
Előre is köszi. -
Blacek
tag
válasz
tjb007 #28955 üzenetére
Köszi, már Én is érzem, de mindegy, valaki nem akarja beszámítani egy jobba és ráfizetek mondjuk 10K-t?
Tom hogy nem ez a hardverpiac.
Ja köszi a linket, de sajna az Angol tudásom vetekszik egy amerikában élő kinai taxisoförével.
Ha mailban küldene valaki egy ROM-ot meg elmagyarázná, hogy kell használni akkor megpróbálnám feltelepíteni. -
korcsillio
addikt
válasz
qwertyqwerty #28936 üzenetére
-
tjb007
nagyúr
válasz
hun_gery #28953 üzenetére
A Play Store -ban is van jó pár bejegyzés arról, hogy téglát csinált a telefonból (a nagyja Jelly Bean -es volt). Mondjuk nem véletlenül van ott az a !! For Froyo and Gingerbread ONLY. NOT COMPATIBLE with Honeycomb/Ice Cream Sandwich/Jelly Bean !! kiírás.
(#28956) Blacek
Jól átvágtak, ér kb. 5000 forintot az egész és még lehet, hogy sokat is mondtam. 20e forintért már használható példányokat lehet kapni.
Magyar nyelvet tartalmazó ROM -ért meg itt nézz körül de én a helyedben nem piszkálnám, ha félresikerül valami akkor dobhatod a kukába. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Blacek #28950 üzenetére
Ez egy Eken M001, ez a legelső generációs kínai androidos tabletek egyike még 2010 nyaráról, azaz 2,5 éves. Ezen frissíteni semmit sem tudsz, ez már akkor is közel használhatatlan volt, mikor megjelent. Sajnálom, hogy ezt mondom, de ezt szinte felesleges volt megvenni.
(#28949) hun_gery: Én ICS alatt használtam és semmi baja nem volt, jól működött.
-
Blacek
tag
b igy néz ki a MID és android 2.1.1_ van rajt elvileg, ezt nem leht valahogy feljavítani hogy youtuberol tudjanak vele filmet nézni.
Itt van róla egy kép csak az enyém kicsit gyorsabb:
http://alkupiac.hu/termekek/29722_7-inch-android-tablet-pc-wifi-e-book-m001 -
Blacek
tag
válasz
z0d1AK #28942 üzenetére
Sokmindent nem tok irni a márkájáról, mert sehol sem találtam márkajelzést, csak annyit, hogy MID, még a könyvében sincs semmi..
Gogle android van rajt
Ram 256MB DDr2 800MHz
Igazából nem tudok róla semmit, ha elmegyek megnézni személyesen tuti nem veszem meg, ez egy elkapkodott dolog volt részemről. -
coolmpi
aktív tag
Sziasztok!
10"-os IPS paneles tabletet keresek, ami fontos lenne, hogy usb-ről lehessen tölteni. (ne külön töltő legyen hozzá)
Tudtok ajánlani párat? (árban 100 alatt jó lenne)
Előre is köszönöm!
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Blacek #28939 üzenetére
Igazából ezen kérdések jelentős részéhez a tablet márkáját, pontos típusát is tudni kellene.
Magyarítani nem lehet csak úgy, esetleg ha megvan a típus, akkor ROM cserével. Ha régebbi típus, az lehet az oka a lassúságra. Akkumulátor nem nagyon lehet csak úgy cserélni benne, mint egy telefonban. Esetleg egy-két szaki megtudja ezt tenni, de az sem teljesen garantált. -
DGery
aktív tag
kb 1,5 hetes nyúzás után az ONDA V712-ről pár sort
ami tetszett:
- az IPS kijelzőn igencsak élesek a képek
- érintésre azonnal és pontosan reagál, nem foltosodik a kijelző
- nem lötyög, nem zörög, az alu hátlap zseniális
- különösebb melegedést nem vettem észre
- a töltő cca 2 óra alatt 0-ról 100%-ra tölti, és USB-ről is tölt
- alapjáraton 500-600mb között muzsikál a szabad memóriaméret
- 720p-s filmeket (főként HDTV-Rip felirattal, de volt köztük 720p 8059Kbps-es, valamint 1080p 8923Kbps-es is próbából) szaggatás nélkül vitt, HDMI kimeneten is
- 1GB+13GB belső memória sok mindenre elég és még gyors is
- OTG-n pendrive, egér, billentyűzet, 3G stick nem akadály (persze nem egyszerre)
- malacos-madaras játékok, GTA III&VC, Dexter 2 simán futami kevésbé:
- bluetooth-ot nem támogat OTG-n (tervezek a romba beintegrálni egy BT drivert)
- aksi készenlétben sokáig bírja, de filmnézésnél kb 3 óra (külső aksit kap nemsokára)
- néha fülessel kis alapzaj hallható
- bekapcsolási idő kb 1,5percösszegzés:
Nem bántam meg, hogy lenyúltam uncsitesóm elől a kütyüt. Nem mondom, hogy hibátlan. Sokaktól hallottam, hogy küszködnek egyes kínai gépekkel, de én az ONDA-t merem ajánlani.
supportja van, pár héten belül ehhez is érkezik a JB, mint más sok eredetileg ICS-es ONDA-hoz már meg is érkezett.ui.: Ha valaki tud ajánlani valamilyen jó 6600mAh körüli külső aksi, ne tartsa magában
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Pocok256 #28938 üzenetére
Januárban jelenik meg a WayteQ xTAB-70dci, 35-ért, az ennek megfelel, még talán többet is tud.
-
Blacek
tag
Szevasztok, vettem használtan itt a PH-n egy MID Tabletet, az oprendszere Android, hogy lehet ezt magyarosítani meg frisíteni az Androidot?
Nem megy rajt a Youtube -meg sok internetoldalt enm nyit meg, meg egy kicsit lassú is.
Esetleg még azt meg tudná valaki mondani, hogy lehet akut cserélni benne, meg hogy hol lehet beszerezni?
Kösz a segítséget. -
Pocok256
veterán
Sziasztok 30-35k értékben kellene egy 7 collnál nagyobb tablet ami:
- minimum ICS -t futtat
- kb: 1024*768 -as felbontás
-min 2 magos 1,2 Ghz es proci
+Jó lenne IPS kijelző
Bárhonnan érkezhet és ÁFA és egyéb dolog nem érdekel az engem nem terhel.99%-ban internetezésre lenne használva szóval ez a része nagyon fontos, hogy gördülékenyen mennyen.
-
üszök
őstag
válasz
qwertyqwerty #28936 üzenetére
2 mag,1Giga ram,8 Giga háttértár,Mali 400Gpu,5000mAh aksi,1280x720 felbontás (IPS kijelző) egy jó pörgős Rom.Sztem ezek a minimális követelmények.1 magos 1Ghz-procival is elmegy a GTA3 a telefonomon,de a tabletemen azért más kicsit.És a 8 Giga tárhelyből is csak 4,5 körül tudsz használni,mert a többi a rendszeré.Az NFS Most Wanted feltelepítve 2 giga.És a többi jobb játék is 1 Giga körül van.
És az általad linkelt gép specifikációit,szerintem meg lehet venni 20-25000Ft között boltban Magyar garanciával. -
qwertyqwerty
tag
de mi a fontos a proci?
ha igen melyiktől kezdődik? -
laszlohu
addikt
válasz
qwertyqwerty #28932 üzenetére
Ha MO - i vételre gondolsz és ami van raktáron,
az az alábbi 2 magos procival, sajnos a kijelzője nem IPS - ses :az biztos, hogy annyira nem akadozik rajta, mint a többi egymagoson :
8": -
z0d1AK
nagyúr
válasz
qwertyqwerty #28932 üzenetére
Egymagos, 1GHz-es processzor, a legolcsóbb tabletekre. A GTA nem biztos, hogy megy rajta, régebbi FIFA még talán. De nem 25 ezres kínait kell venni, ha a legjobb játékokkal akarsz játszani.
-
AkosAkos
aktív tag
Gyorsan kellene nekem egy driver,mert a Windows nem ismeri fel a 4.1.1-es DPS Dream 9-es táblagépet. Előre is kösz a segítséget!
-
qwertyqwerty
tag
de elrbírja?
fog rajata menni csak lassan akadozva? -
CHIPman
nagyúr
válasz
qwertyqwerty #28930 üzenetére
Nehézkesen.
-
qwertyqwerty
tag
pl gta,fifa?
-
qwertyqwerty
tag
sziaztok
a krdésem hogy ezen a tableten futnának-e a jó játékok?
[link] -
z0d1AK
nagyúr
Újabb AllWinner A13-as tablet, Koobe S7 Easy. Csináltam is róla két videót.
-
maki12
senior tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék venni,és össsze is gyüjtöttem 90.000 Ft-t.Viszonylag hozzáértőnek tartom magam,de szeretnék segítséget kérni,biztos Ti jobban ismeritek a kínálatot!
Eleinte úgy volt hogy nem lesz ennyi pénzem,és egy Concorde Tab PLAY(45k)-t szerettem volna beszerezni.
Aztán az iskolámba ösztöndíjjas lettem,és itthon is több pénzt kaptam.
Ezért egyel feljebb léptem, és az elöző modell nagytestvérét néztem ki.És sikerült eladnom a fényképezőgépem,(További 25k) és most úgy vettem észre hogy ebből az összegből egy márkásabb gépet is beszerezhetek akár.Ebben szeretném a ti segítségeteket kérni!
Előre is köszönöm szépen!Ja és Boldog Ünnepeket!
-
stmiklosi
tag
válasz
CHIPman #28880 üzenetére
Szevasz!
A (jobb) antenna az adót és a vevőt is "erősíti". Ha nem jó, úgy az adó mind a vevőoldal gyengébb lesz.
Hiába az adóteljesítmény,ha gyenge az antenna, nem hasznosul kellőképpen.
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:EZptztAPFXQJ:www.slatedroid.com/topic/35891-wifi-hardware-modification/page__st__180+youtube+auroraII+wifi+antenna&cd=11&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&client=firefox-a
Alul találsz képeket.
A szétszedésre is vannak képek a youtubon (orosz oldalon), keresd meg...
z0d1AK
nagyúr
válasz
Davebowman #28919 üzenetére
Chainfire3D-vel adj neki Nvidia drivert.
-
Davebowman
senior tag
N70-esek! Akik kipróbáltátok az NFS MW-t, nektek is tök fekete a játék? Nincs textúrája a játéknak. Mit lehet ezzel kezdeni? Ja amúgy Nexus 7-ként ismeri a play.
-
gabo741010
csendes tag
válasz
kovacspityu2 #28915 üzenetére
Köszönöm a segítséget Még 1X !
Sajna nekem elég kinai amit irtál.
két gyerek 7 és 11 éves szóval főleg játékra szeretnék használni.Tudomásom szerint teljesen gyári minden.
Gabo741010@gmail.com a cimem, ha esetleg van még jó tanácsod számomra.köszi
-
Brave_86
aktív tag
válasz
gabo741010 #28914 üzenetére
Örülök neki!
(bocs az angol miatt, copy paste volt)
Nem volt rossz választás, ha visszaolvasol a fórumon elég sokan dicsérték és rendeltek is páran ilyet.
Te nem látod akivel skype-olsz, vagy ő nem lát, mert nem mindegy!? -
kovacspityu2
tag
válasz
gabo741010 #28914 üzenetére
Másik fórumon a reset dolgot magyarul megírtam, kicsit lekéstem ezen a topicban.
Szerintem a Hero ár/teljesítményben nagyon jó vétel volt. Gondolom gyári rom van rajta!?!?
Playstore, youtube egyéb kompatibilitási gondok lesznek valszeg.
Kicsit "lakjátok" be a tabot, hogy érezzétek milyen is. Nekem a gyári rom sokkal darabosabb volt mint a CM10 rom. Én ezt ajánlanám. Gyerekjáték felrakni.Ha érdekel, privátban segítek, hogy a többieket ne fárasszuk.
-
gabo741010
csendes tag
Brave 86 KÖSZI MEGMENTETTÉL !!!!!!!!!!!
Bár jobban örültem volna ha magyarul irod a megoldást!
DE KÖSZI !!!!!!!!!!!!!
Már mégse szar a gyereknek a karácsonyi ajándék!
Én teljesen analfabéta vagyok ezekhez a dolgokhoz , segíts légyszi!
AINOL HIRO 10" mennyire volt jó választás a gyerekeknek?
A SKYPON a hang tökéletesen müködik viszont a képet nem tudjuk előhozni belöle, mit rontottam el?Köszi
-
-
gabo741010
csendes tag
SZIA !
Köszi , de sajna ilyen reset helyet nem találtam és hiába nyomom a bekapcsoló gombot rövid vagy hosszabb ideig semmit se reagál rá.
Na ilyenkor mit lehet tenni????Köszi
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
zumi407 #28905 üzenetére
Igazából a Samsung lehet elindította a frissítést, de lehet a Te verziód éppen nem kapta még meg. Az OTA frissítésre a Kiesben, vagy a tablet beállításai között tudsz rákeresni, hogy elérhető-e, Ha esetleg még nem, akkor hivatalosan csak várni tudsz, hogy elérkezzen rá.
Nem hivatalosan másik verziót talán rá tudsz rakni odinnal, de ahhoz szükség van a 4.0 RAM-ra, ami jó hozzá, érdemes az XDA-n szétnézni ez ügyben. -
Brave_86
aktív tag
válasz
gabo741010 #28907 üzenetére
"There's a hard reset button inside the mic hole!"
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
gabo741010 #28907 üzenetére
Általában van rajta reset gomb egy apró lyuk mögött, amit tűvel tudsz benyomni. Azt kellene megkeresni. Ha nincs meg, akkor kb 10-15 másodpercig próbáld meg nyomni a bekapcsoló gombot, talán azzal még kikapcsolhat.
-
gabo741010
csendes tag
SEGÍTSÉG !!!
Eseteleg ezeken van RESET gomb?
KÖSZI
-
rokarudi
aktív tag
Akit érdekel: egy csomó Gameloft játék (pl. NOVA 2-3, Dark knight, Gangstar...) 1 dollár a Play-en. Boldog Karácsonyt!
-
zumi407
csendes tag
Sziasztok!
Eloszor is mindenkinek kellemes unnepeket kivanok. Az lenne a kerdesem hogy van e valakinek infoja samsung gt-p7500 wifi 3g frissitesrol. Nekem jelenleg 3.1 van rajta de neha mintha belassulna. Olvastam kulfoldi forumokon hogy 2012 jul-tol van ra ice cream sandvic de fogalmam sincs hogy kell csinalni. Ugyanakkor a samsung azt mondta hogy jelenleg nincs. Akkor most szerintetek?
-
gabo741010
csendes tag
Sziasztok !!!
SOS segítség kellene! A AINOL HIRO 10" tabletet kapott a gyerek karácsonyra és addig nyomkodta míg teljesen megfagyott és nem reagál semmire !
Már probáltuk kikpocsolni is de azt se engedi , még ha hosszan nyomtuk a gombot akkor se.
mit lehet ilyenkor tenni????Köszi
SOS
-
laszlohu
addikt
válasz
AkosAkos #28901 üzenetére
Az illesztőprogramot manuálisan frissítetted?
Ha felkiáltójeles az eszközkezelőben.- saját lemez - tallózás (keresd meg az android sdk telepítőcsomag mappa helyét) - c:/adt bundle windows x86/sdk/extras/google/usb driver/android_winusb
- Az első illesztőt válaszd a 3 közül abd... már nem emlékszem, majd települ a driver.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest