- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
TAKÍÍ
tag
válasz
laszlohu #31599 üzenetére
Hát köszönöm az eddigi hozzászólásokat.
Igen én is ezt az egyetlen egyet találtam ami nekem megfelelő lenne anno. Ami tulajdonképpen egy 25 ezres tablet megfejelve GPS el és 3G vel. A problémám a képernyő amitől félek, hogy nem lesz megfelelő. (nem IPS) Persze ennyiért ezt nem leht elvárni értem én.
Ezért kezdek egyre jobban megbarátkozni a 3Gs nélküli világgal. Mert könyvet E-bookot PDf et rárakok otthon. HA cikkeket akarok olvasni lementem itthon és majd ment közben olvasom. Az android BKV mentrend appok, meg tudtommal mennek Net nélkül is. Zenét rátudok rakni. youtubeot isitthon nézek
Email még gond dehát ez van. BÁR megírni az emaileket szintén meglehet, max csak később küldöm el.A google maps térképről meg itt a cikk: [link]
Elvileg nincs de mégis van BP n. A vége homályos egy kicst számomra valszeg azért mert sose volt még androidom." Ugyanakkor a próbák során kiderült, hogy ha nagyjából tíz-húsz másodpercen át ránagyítunk a térkép egy részletére, és ujjunkkal mozgatjuk a letölthető térképrészlet pozícióját, előbb-utóbb a kezelőfelület piros kerete türkiz színűre vált, és engedélyezi annak letöltését. Mindhárom telefonon sikerült letölteni a főváros térképét, és azokat a mobilt repülőgépes üzemmódba kapcsolva is tovább tudtuk böngészni.
Az új funkció segítségével a kizárólag wifivel felszerelt táblagépeken is elérhetővé válik a Google Térkép használata. Eddig külön programként volt elérhető a Google Navigáció, amelyet már a Térképből is el lehet érni, így a keresőcég fejlesztői valószínűleg hamarosan a navigáció offline módját is el fogják készíteni. Bár a navigáció használatához szükség van mobilinternetre, a vektoros megjelenítésnek köszönhetően ez nagyon kevés, néhány megabájtos internetforgalmat generál egy belföldi út során, ráadásul a visszaúton nem tölti le újra a már letöltött térképrészleteket."
Megjegyzem még a GPSt egyre kevésbé látom fontosnak, mert hát ha van térképem azon elvileg megtalálom magam az utcák és megállók alapján. Kicsit több idő, de a lényeg a térkép.
az a baj hogy a tanulópénzt szeretném most lespórolni:
Vehetnék egy alap 25 ezres Tabot. Azt elmondom sz@r nem kell Eladom veszek Androidos mobilt.Majd Eladom és veszek egy általad linkelt 3Gs tabletet. Majd végül rájövök nekem a google nexus kéne. A lényeg hogy nincsenek kialakult Tabletos androidos igényeim szokásaim. Ez szerintem csak használat közben alakul ki. Én mégis ezt próbálom előre kilogikázni, és a kanyarokat levágni, egyszerűsíteni.
Ja valaki írta KLIKK szolgáltatást. Majd annak is utána nézek.
-
edk-
őstag
le lehetne tölteni a google maps egy részét külön fájlként és így Net nélkül is OFFline van térképem
Magyarországon nem lehet, gugli nem engedi. Amit megnéztél, az cache-eli és egy ideig legalábbis offline is mutatja. Van sok más térképszoftver, ami offline.
Mert ugye kell net a mobilra legyen csak 3-500 MB adatforgalom és valamennyi minimálisabb lebeszélhető perc és rögtön fizetek a köv két évben havi 3-5 ezret is még. ami 60-100 zer forint.
Kétkártyás megoldással a mobilnet független lesz a beszélgetős kártyádtól. Djuice Reload Net fixen 5 Ft/MB. Vagy veszel egy Praktikum Express Minit 500 Ft-ért, aktiválsz rá havi 100 MB-os Klikket. Ez 3 hónapig ingyenes, akkorra le is jár a kártya, veszel újat. Ezzel megvan a havi 100 MB évi 2000 Ft-ból.
Mert kékfogon keresztül rácsatlakozok tabletra
Már ha van a tabletben BT. Nem gyakori.
-
-
TAKÍÍ
tag
Megpróbálom gyorsan vagy egyszerűen összefoglalni a problémám. Régóta akarok tabletet vagy androidos telefont. Most csak egy sima billentyűs NOKIA van kék foggal meg wifivel (és net sincs rajta).
Igényeim: Tudjak email t olvasni küldeni, Nincs kocsim, BKV zok néha elég sokat. Így tudjak olvasni cikkeket PDF et, metrón buszon. Menterend elérése android appokkal, Ezenkívül a térkép még jól jönne vagyis Google Map és vele együtt a GPS. (Ami érdekes kérdés, mert lehet nem azt értem alatta amit jelent)
Tehát adatforgalmam nem lenne olyan sok, videókat nem ezen néznék. Nem fontos az se hogy HD ban játsszon le filmeket és játékra se ezt használnám.
GPS:: A cél annyi lenne, hogy BP.-n belül tegyük fel olyan részen vagyok amit annyira nem ismerek, akkor csak előveszem a Tabot/vagy telefont. ÉS gyorsan megtervezem az utam egyik pontról a másikra tömegközlekedéssel.. ÉS esetleg ha ránézek a térképre lássam hol van bank, posta egyéb.
Úgy működjön mint egy interaktív térkép. Régen azt csináltam hogy mindig kinyomtattam a Google maps azon részét ahova mentem egy A/4 es papírra. Aztán az alapján próbáltam tájékozódni. Itt úgy látom annyi a baj hogy elvileg a Google Maps nek kell Net mert onnan szedi le az adatokat. Ami vicces mert a tablet kis részén van tudtommal 3G-s lehetőség. Többnyire csak drágábbnál és ugye a város közepén nem lesz Wifi amit fogjak.
Aztán olvastam mintha nemrég a google lépett és le lehetne tölteni a google maps egy részét külön fájlként és így Net nélkül is OFFline van térképem, ami már egész jó. (de asszem az útvonal tervezés csak nettel megy)
Gondolkodtam ám autós GPS eken, amik már 20 ezerért vannak, de ezekkel nem megyek sokra, mert hiába van rajtuk térkép, de tömegközlekedéssel nem fognak tudni velük tervezni és arra sincs szükségem hogy hangos a bemondják a piros hetesen hogy kanyarodjon jobbra.Ezt a szálat lehetne tovább fűzni de, hagyjuk.
NA most ha veszek egy alsó kategóriás androidos telefont azt én olyan 25-50 ezerre teszem. Ezen sokszor régebbi android 2.3 fog futni. Ezenfelül vehetek rá előfizetést, Mert ugye kell net a mobilra legyen csak 3-500 MB adatforgalom és valamennyi minimálisabb lebeszélhető perc és rögtön fizetek a köv két évben havi 3-5 ezret is még. ami 60-100 zer forint.
Ez nekem nem tetszett és mondom a jövő itt van tabletekben. Sokkal nagyobb képernyő Android 4.0 és talán gyorsabb is. Tehát kikerülöm a problémát mondjuk egy 30 ezres tabletta és azzal mindent megtudok csinálni amit egy okos telefonnal hívni pedig lehet a kőkori mobilomon is. Az egyik problémám az volt hogy nem 3 G -s, így félkarú Rambónak éreztem, mert nincs rajta net, akkor úgy éreztem se térkép se email, se internet útközben. Aztán sokkolt az a hír is hogy az emberek "otthonra vesznek tabletet". Rácsatlakoznak otthoni wifire És fotelből ágyból azt bögyözik vagy mondjuk játszunk rajta"Mariót" Mondom mi a halálnak?
ha ott a gép 22 colos LED es monitorral.Tulajdonképpen a célom az lenne hogy kihasználjam tabletet. Ne egy újabb fölösleges kütyü legyen. Mert szerintem ha az embernek van egy androidos teflonja (ráadásul drága) akkor minek vegyek tabletet? Dönteni akarok hogy csak az egyiket vegyem meg és azt ki is használjam. Olyan érzésem van: "akinek két órája van sose tudja mennyi a pontos idő" ezzel az erővel lehetne két Laptopom is, Azt nem tudom mit hova mentek és melyiken mi van?
Na most volt kezemben karácsonykor egy 25 ezres tablet, amit kategórián belül nagyon sok teszt dicsért. Nekem a képernyővel volt bajom. AZ hogy nem IPS panelos volt. Azt hittem ez nem fog zavarni, pedig zavart. ugyanis ha nem a megfelelő 45 fokos szögben tartottam akkor alig lehetett látni, ami súlyosbított az is hogy (a plázában ) tükröződött mint atom. A youtube videók amiket néztem rajta pedig elég gyérül néztek ki.
Ezek után éreztetem Google nexusaa " legdrágább a legolcsóbb" elven csak ami jó lehet.
Aztán itt WayteQ xTAB-70dci ami végre IPS panelos Android 4.0 és csak 35 ezer. Úgy tervezném valamelyiket megveszem az androidos teflont meg hanyagolom
És itt álljunk meg, mert ezt érzem viccnek hogy 35 ért ilyen jó tabletet kapni, miközben ennyiért milyen androidos telefon kap az ember 3 colos kijelző gyenge felbontás, régebbi android.
De a legnagyobb vicc az android Nexus telefonja ami horribilis áron van 130-180 ezrekért, amihez az ember még simán vesz havi 10 ezres előfizetést teflonra mobilnettre, Miközben a 7colos tablet-je fele annyi, sőt a 3G s verzió se több 100 ezernél.Na most hogy kifejtettem nézeteim/problémáim/igényeim
Tegyük föl veszek egy WayteQ xTAB-70dci tabletet. Az aksi tegyük föl nekem elég, ha netezni lehet vele 5-6 órát az szerintem elég lesz. A Google térképet lementem külön fájlként már nekem félig meddig elég. Ha nem 3g s nem baj előfizetek inkább mobil internetre 2 GB internet 2700 Ft USB stick/OTG kábel csatlakozok rá. ÉS ez a hiányosság megoldva. Ráadásul az USB stick Jó lesz Laptopba is.
A GPS még kérdéses, de nem tudom egyáltalán szükségem van e rá? Arra gondoltam veszek egy Bluetooth os GPS "vevő egységet". Az a bajom elég nehezen találok ilyet. Pedig ha lehetne ilyet olcsón 5-10 ezerért venni(Akár ebayről) Akkor ezt is gondoltam így kipipáltam. Mert kékfogon keresztül rácsatlakozok tabletra és az meg mutatja jelet a térkép. Gondolom én. Aztán hogy a valóságban is működne azt nem tudom...
Írjatok erre a gondolatmenetre valamit. Kíváncsi vagyok a tapasztaltabbak véleményére. mert ezt most csak fejben logikáztam így ki. -
violentSt
tag
válasz
solgew #31592 üzenetére
Valoban azt elmondtad, hogy a baleset nem befolyasolja a tab mukodeset ( de azt nem, hogy elotte is jelentkezett a problema)
Meg annyit ha softveres a hiba es megoldast szeretnel az a pontos tipus nelkul nem fog menni
Esetleg tobbet artasz vele (mondjuk egy rossz rom feltevesevel)
Illetve ha masnak is akadt ilyen jellegu gondja, be tudna azonositani a hibat es talan segitene
De te tudod...
Sok sikert hozza -
solgew
csendes tag
válasz
violentSt #31591 üzenetére
Bocs, nem szeretném megnevezni mégsem. És azt is elmondtam, hogy a baleset, nem befolyásolta a tablet tulajdonságait, működését. Csupán esztétikai probléma. Tehát előtte is vartyogott.
Továbbra is várom hátha lesz valakinek egy jó ötlete. Írjatok, mit érdemes kipróbálni.
Technikai paramétereket azonban adhatok, hátha így könnyebb a válasz valakinek:
Kijelző: 9.7 collod IPS LCD multi-touch kapacitív
Felbontás: 1024 x 768 pixel, 4:3 képarány
Processzor: RockChip RK 3066 Dual Core 1,6 GHz
Operációs rendszer: Android™ 4.1.1
Magyar nyelv: Van
Rendszer memória (RAM): 1GB DDR3
Belső memória (ROM): 16GB
Külső memória: Micro SDHC kártyával bővíthető 32GB-ig
WiFi: 802.11 b/g/n
Bluetooth: Van
Beépített 3G: Nincs
3G Webstick támogatás: Van
GPS: Bluetooth GPS vevővel támogatott
USB kapcsolat: USB 2.0 OTG (2db)
TV kimenet: HDMI 1080P
Hangszoró: Mono
Mikrofon: Van
Fülhallgató: Van
Első kamera: Van - 2 MPixel
Hátsó kamera: Van - 2 MPixel
Érzékelők: G szenzor, fényérzékelő
Támogatott videó formátum: MP4, DivX, Xvid, MKV, AVI, 3gp
Támogatott felirat formátum: .srt, ssa, .ass, .sub, .txt, .smi, .sami, .mpl, .psb
Támogatott audio formátum: MP3, WAV, AAC, OGG
Támogatott fotó formátum: JPEG, BMP, PNG, GIF
Akkumlátor: 9V, 7600mAh Li-Ion
Méret: 242 x 186 x 9,7 mm
Súly: 632g -
solgew
csendes tag
válasz
tjb007 #31585 üzenetére
Próbálkozz meg a szervizzel.
Messze is van, nem is garanciális, meg a szervizes a telefonban világosan fogalmazva elmondta, hogy nem látott még ilyet és ha nem szoftveres akkor nem tud rajta segíteni úgysem. Magyarul nem forrasztgatnak ott ők semmit sem.
Tehát magamnak kell megoldani szoftveresen ha ez egyáltalán lehetséges. Ezért kérdezem, hogy van-e már valaki aki találkozott valamelyik tabletnél ezzel a jelenséggel?
-
solgew
csendes tag
Köszönöm a válaszod!
Nem tudom, hogy rajta van-e. Hogyan tudom leellenőrizni, illetve hogyan tudom rárakni?
Egyébként ez a hangprobléma mindenféle hang és videó-fájlnál fennáll és nem függ a lejátszó programtól sem. Mindegyikkel ezt csinálja. És nem szakaszos, hanem állandóan van. Állandóan vartyog, de amikor erősebb az anyag hangja, akkor már nem hallható. A saját hangszórójából (ami baromi halk) meg egyáltalán nem hallható. Eddig összesen 6 féle fej/fül-hallgatóval próbálkoztam. Sajnos mindegyikkel csinálja.
-
solgew
csendes tag
Szevasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy találkoztatok-e már olyan hibával, hogy a lejátszott fájlok hangja vartyog? Ha éppen nincs hang, vagy ha halk, akkor nagyon jól hallható. Ráadásul nem függ a hangerősségtől. Nullán nincs, de a leghalkabbnál máris van. Mindegy, hogy MP, vagy egy AVI, esetleg Youtubos film, a jelenség fennáll. Egy -most általam megnevezni nem kívánt forgalmazó- tablettjéről van szó. Telefonon a szerviz azt mondta, hogy tegyek rá a honlapjukról letölthető 4.1.1-es operációs rendszert. Ilyen is volt rajta, de feltettem. Nem oldotta meg a problémát. Jó lenne tudni, hogy ez hardveres gond, vagy valóban megoldható szoftveresen?
(Mielőtt még mondanátok: nem tudom visszavinni garanciába, mert leesett és eltört oldalt az üvege. Ilyen módon elvesztette a garanciáját. Egyébként ez a baleset nem befolyásolta a készülék működését.)
-
Harlond
tag
válasz
kovacspityu2 #31575 üzenetére
igen ha lenne paypalos fizetés akkor nem paráznék, csak hogy nincs, csak bankkártyával ilyenekkel..
-
Crytek
nagyúr
Vennék ilyen Cube 2-öt nagyon, de rockchipet a gameloftos cuccok meg elég sok minden nem komálja én meg a mokoláshoz hülye vagyok :-(
Van valami értelmes 10 "os cucc amin mennek a gameloftos game-ek?
-
mimey
tag
válasz
interstate76 #31573 üzenetére
Nálam a Rockchip, a 32GB, és az előlapi 2,0Mp kamera miatt állt fel így... a sorrend
-
szilchi
őstag
válasz
Armagedown #31569 üzenetére
Én egy ilyennel zenét hallgatok,Word dokumentumokat olvasok meg néha szerkesztek,AutoCAD rajzokat nézek meg és mutatok meg másoknak,egyszerű játékokkal játszok,videóklippeket és sorozatokat nézek rajta néha,alkalomadtán böngészem a netet,van rajta BP. menetrend ha netalántán ott járnék,van rajta navi program ha szeretnék valahova menni és az odavezető legrövidebb utat megtervezni.Nekem kb. ennyire használható ez az olcsó tab.
-
beers
addikt
válasz
Flinter #31560 üzenetére
Ha nem találsz olyan romot, amiben működik a play, akkor ij sajnos!
Olcsó húsnak híg a leve.....!
Ezek alapvetően kínai piacra lettek gyártva, ott kínai play van!
Ha jól sikerült népszerű termékről van szó, akkor még reménykedhetsz a felhasználók supportjában, ellenkező esetben nem fogod használni rajta a playt! -
Harlond
tag
Ennek a megvétele szerintetek mennyire biztonságos?
-
interstate76
addikt
válasz
interstate76 #31572 üzenetére
Közben a kereső segítségével végigfutottam a 3 típusról írt dolgokat - továbbra is a Hero tűnik befutónak, de még nagyon zöldfülű vagyok a témában, olvasgatok.
Nagyon kösz a segítséget még egyszer mkinek, aki válaszolt! I Love Prohardver!
-
Mezcal
addikt
válasz
Armagedown #31569 üzenetére
Arra, hogy elmondhasd van egy tableted, másra nem nagyon.
-
mimey
tag
válasz
interstate76 #31568 üzenetére
Drágábbak, de megbízhatóbbaknak is tűnnek. 220-240$ környéke.
-
Armagedown
őstag
Mit gondoltok jó valamire egy ilyen olcsó tab ?
ICOO D50 -
-
mimey
tag
válasz
interstate76 #31564 üzenetére
Gondolom kínából rendelnél, ezért csak megjegyzem, mától 17.-ig holiday van náluk. Én csak ezért nem rendelek most, ne legyen belőle galiba. Nálam a sorrend így alakul: N101 II, Cube 30GT, Hero. Még 2 hetet várok, de lehet, hogy csak paranoia
-
interstate76
addikt
Köszönöm a gyors segítséget mindkettőtöknek!
Jelenleg a Novo 10 Hero tűnik befutónak, pandawill-es rendeléssel. Ha valaki tud jobbat, ne tartsa magában! Köszönöm!
-
válasz
interstate76 #31564 üzenetére
A c93 elmegy az árról nem nyilatkoznék ,a c94 meg annyit tud lényegében mint a c93 ...valahogy a freescale nem alkotott nagyot s talán kompatibilitási gondok is vannak az alkalmazásokkal ...
-
interstate76
addikt
válasz
this is life #31562 üzenetére
Kösz a választ! Amúgy a C93-asra gondoltál, ugye? A C94-es GPU-járól én sem olvastam túl jókat.
Esetleg valaki ajánlana másik márkát, esetleg másik webshopot, vagy 10"-os méretben bestbuy a C93?
Chaser köszönöm, megnézem!
-
Chaser
legenda
válasz
interstate76 #31561 üzenetére
Egyik se. Novo10 Hero. 1280x800 IPS, dual, mali400 mp2. kb 180$.
-
válasz
interstate76 #31561 üzenetére
Inkább a 10 colos mert a freescale féle a hirek szerint a gpu miatt nem egy erőmű...azaz rk3066 és az aml mx mali 400 mp vel is tud ennyi pontot, mint a freescales cucc
-
interstate76
addikt
Tanácsot szeretnék kérni: 10"-os táblagépet szeretnék, mit tartatok bestbuynak, ha minimum 2 magos cpu-s és mali400 gpu-s (vagy hasonló grafikai teljesítményre képes grafikus processzoros) gépet szeretnék? Külföldről történő rendelés nem akadály.
Én ezt és ezt találtam, ha tudtok jobbat, kérlek, írjátok meg!
Köszönöm!
-
Flinter
tag
válasz
tjb007 #31541 üzenetére
"Beállítások → Alkalmazások → Google Play Áruház → Gyorsítótár törlése, Adatok törlése, esetleg Frissítések eltávolítása. Ha nem hoz eredmény akkor nyomj egy gyári beállítás visszaállítását."
Hello, kösz a választ, de a gyári beállítások visszaállítását (menüből) már 2x is megcsináltam - semmi eredmény.
-
-
csibe1
addikt
válasz
Armagedown #31554 üzenetére
Ez kicsit durva.
Látom akadnak még hiszékeny emberek. -
Armagedown
őstag
válasz
this is life #31555 üzenetére
-
Ace owner
addikt
válasz
this is life #31555 üzenetére
Kedvedért bejelentkeztem arra a szennyre.
[link] -
válasz
Armagedown #31554 üzenetére
köszi ez jó volt
kéne a link mert én is vennék tőle
-
Armagedown
őstag
Akartok egy jót röhögni ?
komolyan hogy lehet valaki olyan hülye hogy beveszi az olyan dumát hogy egy tablet egyedileg összeállított ?
fail
3. és 5. hozzászólás az enyém.
nem értem az ilyen embereket. -
-
artiny
őstag
Olcso tabletek kozul melyik márka jo (Prestigo, GoClever, Tracer)?
Nekem foleg pdf,word olvasara,netezesre kellene,par szamolo appra.androidos...nem jatszasra.A sok ismeretlen 100€ alatti marka kozul talan meg ezzek hangzanak valami minosegesnek,ezek kozul melyik a kisebb rossz?
Prestigo,GoClever,Tracer? vagy ha esetleg mast tudtok meg ... -
size
tag
Sziasztok
Erről a web áruházról valakinek van infója?
[link]
Mert jó áraik vannak csak nem tudom megbízhatóak e? -
Mister_X
nagyúr
Üdv!
Lehet billentyűzetet csatlakoztatni tabletekhez? Van microUSBUSB átalakító, azzal menne? -
Crytek
nagyúr
Cube U30GT tulajok:
Milyen driver kell hogy a windows 7 lássa a táblagépet és lehessen rá másolni?
-
csaba1203
addikt
Valamelyik fórumtárs ígért egy tesztet WayteQ xTAB-70dci-ről.Nagyon érdekelne mert vásárlás előtt állok.
Ha véletlenül hozzájutott már valaki,akkor megköszönnék egy rövid tesztet róla. -
L.L.
senior tag
Sziasztok,
Segítséget kérnék. Rendelni szeretnék Kínából tabletet, a Banggood.com-ról, fizetésnél van egy opció amit be lehet pipálni, de nem tudom mit érek el vele. (Drop Shipping Order, Removes BangGood Logo from Package), ha találkoztatok már vele, légyszi segítsetek. Köszi -
tjb007
nagyúr
-
Kukcaman
senior tag
Sziasztok!
Ma jött meg a Yuandao N70S tabletem, tudja valaki, hogyis kell rá magyar nyelvet varázsolni rá? Mert nem igazán opcionális.
-
Flinter
tag
Tisztelt Hölgyeim/Uraim,
van egy óóóriási problémám - és sehogy se sikerül megoldanom - ebben kérném T. szakértők segítségét.
Mindhatni, férfias kihívás, mert tele van a kérdéssel a net [na meg a t¤k¤m] - http://href.hu/x/j9w6 - de választ (=müködö megoldást) igazából nem találok sehol.
A probléma:
Adott egy kínai tablet: Freelander PD10 Excellent (SXZ-PDX0-01)
Sw: Android 4.0.3
Kernel verzió: 3.0.8-tcc
zxp@kf-mid#137Fel szeretnék menni Wifin a Play áruházba (vagy a Google fiókba) - erre kiírja, hogy "Nem lehet megbízható adatkapcsolatot létrehozni a szerverrel".
Bármit mahinálok, csak ez a válasz, immár 2 hete.
Wifi kapcsolódás megvan, böngészni tudom a netet, csak a Play áruház/Google fiók nem megy.Próbáltam új Google accountot is létrehozni - akkor is ugyanezt írta ki.
Próbáltam más wifin (ami itt elérhető, publikus) - azzal se ment.A "vicc" az, hogy "kicsomagolás" (2012.12.19) után kb. 1 hónapig minden ment, saját "szokásos" Google accountommal fel tudtam jelentkezni a Play áruházba, aztán egyszer csak "se szó se beszéd"
elkezdte ezt a hülyeséget csinálni.
Már 2x reseteltem gyári állapotba - de nem segített.Van egy Motorola Defy I. telefonom is, már 2 éve, amellyel a Play áruház mindvégig a legnagyobb rendben működött/működik ugyanezen a wifi hálózaton, ugyanezen Google accounttal.
Tud valaki v.mi épkézláb ötlettel szolgálni, hogy mi a francot csináljak, hogy be tudjak lépni a Play-be??
Danke sőn mindenkinek a jó tanácsért.
Flinter
-
rvn_10
senior tag
Hyundai Rock X tabletem firmware frissítés után nem ad képet és be sem kapcsol. Orvosolható?
-
Lehet hogy ez is megérdemel egy kis figyelmet [link] gps + 3g is van benne
-
keccsa
aktív tag
Sziasztok!
Ezt nézte már valaki közelebbről? A GPS és a DVB-T miatt lehet érdekes, pláne így, 35 ezer körül... [link]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
rayman2006 #31529 üzenetére
Ami a hírben van, az mind elérhető lesz itthon. Egyelőre árat és időpontot azonban én sem tudok. Tapasztalatom viszonylag kevés van, de a Prestigio-hoz hasonlóan két év garancia van ezekre is,
-
Crondore
tag
Ezeket a nagy felbontásokat kitudják szolgálni ezek a cpuk, és a gpu-k?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
faresz5 #31522 üzenetére
Itthon lesz nemsokára a ModeCom FreeTAB 1106 IPS X4, az sokkal durvább lesz ennél! Az 11,6"-os FullHD-t kap, ugyan ús RK3188, 2GB RAM, Jelly Bean, 10000 mAh-es aksi, na meg két év hazai garancia. Azért ez sem semmi. Éppen csak a hazai ára nem ismert még.
-
faresz5
aktív tag
Nem tudom láttátok-e már de elég durva
Cube U30GT II RK3188 Qual Core 10.1 inch 1920*1200 with Android 4.1 OS Dual Camera HDMI Bluetooth 32GB 1.8GHz
Van valakinek tapasztalata vele?
[link] -
Crondore
tag
Fejjlemények:
- http://www.gadgetgreats.com -nak vissza ment a rossz tablet. 2012.12.17.
- 2013.01.31. -én megjött a csere/teljesene új(legalább is annak látszó), a legújabb firmaware-al.
- tehát a gadgeték teljesen megbízhatóak számomra!Tapasztalatok a Hero:
- gyári rom jó, teljesen használható.
- cm10.1/AOKP4.2 most jutott el oda hogy a teljesen könnyedén telepíthető, a multi user környezetet leszámítva teljesen működőképes, és használható...
Antutu:
- gyári legúljabb unsupported rom 01.28 - 9400 - nem ezzel jön....
- CM10.1 2013.02.02 - 7500Többszörös mérés eredményeit közöltem.
CM10.1 lassabb a tesztben de nagyon gördülékeny, és gyors... most már nyugodt szível ajánlom mindenkinek, én is ezt használom...
Bővebben:
http://www.slatedroid.com/forum/475-firmware-development/Mindenkinek köszönöm a segítségét, aki tanáccsal látott el!
-
-
tween
őstag
50ezerből keresek 3G tabletet...lehetséges?
-
dermar
csendes tag
Sziasztok,
Tablet vásárlás előtt állok.
Amire használnám: folmnézés, netezés, olvasás lehet néha játék is.
10'1-es kellene
Samsungot néztem a az új note-ot és a tab-2-őt melyiket éri meg jobban? vagy esetleg Ti mit ajánlanátok?Üdv.
dermar -
NGA
addikt
válasz
kovacspityu2 #31511 üzenetére
Ez a slashtop baromi jó, ha a tabletet rákötöm a tv-re hdmi-n, simán ki tudom küldeni a laptop képét a tv-re :-)
Köszi! -
Krystal_s
addikt
válasz
DrDante666 #31489 üzenetére
Értem és köszönöm a leírást.
Az a gép csak 2 napig volt nálam. Volt vele más gondom is. Jobbra számítottam, de másik üzletben is mondták, hogy ezekben a wifi sokkal gyengébb, mint pl egy notebookban és egyes márkásabb tabletekben. Valamint a fémes hátlap is sokat levesz a jelerősségből. Többet nem vennék kevésbé ismert márkát, mert nagyon nagy a szórás, márkás terméknél is, de talán ott jobban odafigyelnek a minőségre, (ha ezt a szót egyáltalán még használhatom a mai világban...) Hiába megfelelő a paraméter, ha 10-ből 8-nak van valami baja. Online rendelésnél pedig még nehezebb kifogni egy hibátlan darabot. Pont ezért nem mertem Prestigio-t sem venni. Szép és jó, de azok között is akad jópár hibás darab. Túl sok dologra kell odafigyelni, pixel, kijelző bevilágítás, wifi, g sensor, hangszóró, usb- hdmi stb. Aki megteheti, hogy személyesen átnézze az adott gépet, annak megéri talán. Online rendelésnél viszont hiába a 8 napon belüli visszafizetés, a futárt oda-vissza nekem kell fizetni, közben az ügyintézés is eltart 1-2 hétig mire visszautalják az összeget, nem mindenhol olyan egyszerű az a 8 napon belüli elállás, többszöri telefonos ügyintéz is szükséges ezzel kapcs.
Egy idő után, amikor már több hibás termékkel is volt dolga valakinek, akkor már bizalmatlanabb és megfontoltabb lesz az ember. Sajnos ma már a vevő lett a minőségellenőr, miközben még fizet is.Visszatérve a wifi-re, én le voltam döbbenve, amikor már mindenféle márkánál írták a jelerősséget max 8m körül, az számomra nagyon kevés volt. Pont ez lenne egy wifi tablet célja, hogy egy normál családi házon belül (nem vastag falak) mindenhol és még teraszon, előkertben is használni tudjam. Bennem az volt korábban, hogy ezek szabvány eszközök és kisebb eltérésekkel, de azért hasonló erősséget kéne tudniuk, mint akár egy netbook. Említetted a 3 antennás routert. Extrém igényeknél ez érthető is, és az erősítő, elosztók is, de amikor más eszközök megfelelően működnek, akkor azért egyetlen termék miatt biztos nem cserénék routert.
Bocsánat, hogy ilyen sokat írtam, de kijött belőlem.
-
Lazsnak
tag
válasz
Gabor970 #31506 üzenetére
pontosan, tableten csak kepet streamelsz a gepedrol ami barhol mashol van csak a kozeledbe nincs
hasznalom mar regota igy hasznalok logmein ignitionnel full office csomagot androidon ahhoz eleg gyors de filmet nezni jatszani nem tudsz vele persze, dropboxba dolgozom igy a tartalom is megjelenik a tableten nem csak a kep.office, cad es egyeb egyetemen hasznalando progikat futtatok igy a tableten
-
Gabor970
addikt
válasz
Lazsnak #31504 üzenetére
na várjatok
Ezt úgy értsem, hogy felraksz egy progit a tabletedre, illetve a párját egy PC-re, és a tabletről vezényled a PC-t, aminek a képernyőtartalmát a tablet jeleníti meg?
Tehát ezzel meg tudnám oldani, hogy a póker szoftverem fut a netbookomon, és én az ágyban fekszem/kint vagyok a strandon/bent a munkahelyemen stb a tabletemmel, és használom a szoftvert?
-
wurci
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni: 100e forint körüli (akár kicsit több ha megéri) összegem lenne egy jó, megbízható, minél gyorsabb, 10col körüli, minél hosszab üzemidejű tabletre. 3G jó ha van, GPS jó ha van de ez a legutolsó szempont.
Tudtok valami tutit ajánlani? Vagy nevezzek be én is egy Prestigio Multipad 10.1es best buyra?
Köszönöm szépen!
wurci
-
Lazsnak
tag
sziasztok
valoszinuleg rossz topicba irok de itt is felteszem mivel itt sok androidos tabletet hasznalo fordul meg :-)
nem tud valaki olyan tavoli asztal klienst tabletre amivel az otthon futo gepemre ha csatlakozom, akkor a tabletre csatlakoztatott eger-bill klavival tudok rendesen dolgozni, tehat az eger mozgatasara mozgatja az egeret.
hasznalom a logmein ignitiont de az nem jo, vagy csak nemtudtam rendesen beallitani, mert ott ad egy virtualis egeret amit kuilon kell toszigal,ni azandroidos egerrel, en viszont olyat szeretnek ami mozgatja az eger mozgatasara a tavoli gepen az egeret mintha csak azt hasznalnam egy az egyben.
ilyenretalaltam jot a Splashtop nevu alkalmazast de viszont az havidijas, ingyenesen csak helyi halon megy, netrol mar nem. nem faj h fizetos logmeint is megvettem csak ne havidijas legyen.
valaki otlet vagy tapasztalat?
elore is koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged