- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pítőr
aktív tag
-
Pítőr
aktív tag
válasz
z0d1AK #39721 üzenetére
Így már valamivel korrektebb a hozzászólásod, mert én nem ajánlgatom, hanem felhívom a figyelmet, hogy elég jók a paraméterek, nem tudja senki megvenni, hiszen nem egy webshopot linkeltem, hanem egy honlapot, majd, ha jön a kolléga, és érdekli, akkor meg lehet neki mondani, hogy még nem kapható, és kész! Nem ismertem magamra, ezért kérdeztem!
-
Pítőr
aktív tag
válasz
z0d1AK #39718 üzenetére
"Ajánlom figyelmetekbe az alábbi tabletet, elég jó paraméterekkel rendelkezik!" ->"És nem megbántásból, de ésszel kéne ajánlgatni bármit is Kínából, főleg ilyen esetben, hiszen te is úgymond kiemelted ezt most, mert hogy jónak tűnik. Holott konkrétumokról, árról, minőségről szó sincs, és mint írtam, ez nem egy darabos tételben érhető el..." -> Ezt biztos nekem címezted, vagy félrement?
-
Pítőr
aktív tag
Ajánlom figyelmetekbe az alábbi tabletet, elég jó paraméterekkel rendelkezik!
-
Pítőr
aktív tag
Kicsit gyengébb ugyan, de több mint elég hd kijelzős készülékekhez! Reményeim szerint viszont jóval kevesebbet fogyaszt, mint a hasonló tudású chipek!
Ui: És a 3g/gps/bluetooth sem elhanyagolható!
-
Pítőr
aktív tag
-
Pítőr
aktív tag
válasz
stmiklosi #31364 üzenetére
Találtam egy jó kis írást, hogy hogyan is kell tölteni az akkukat, hogy minél tovább bírják, talán hasznos!
-
Pítőr
aktív tag
Külföldi fórumokon olvastam, hogy nem bírják a tabletek akkujai, ha töltés közben használja az ember!?
Ezt meg tudnátok erősíteni, vagy cáfolni!? -
Pítőr
aktív tag
-
Pítőr
aktív tag
A tableteden 4.1.1 van, vagy 4.0.4? Csak azért kérdem, mert jó kis tablet ez, de jobb lenne ha JB-val lenne "szerelve"!
Nekem inkább ez tetszik ez IPS-es! -
Pítőr
aktív tag
-
Pítőr
aktív tag
válasz
nyirog #30158 üzenetére
Szia.
Nekem is van, meg sokaknak itt a fórumon, azért nincs róla sok infó, mert mindenki megelégedéssel használja, köztük én is 4.1.1-es androiddal, rootolva, build.prop átírva (hála hun_gery-nek), egyszerűen tökéletes! Az akksija szerintem 3700mah-s, az anyém is annyi, de bőven elég, most próbálom meg alulfeszelni a kicsikét, hátha jelentős üzemidő hosszabbodást tudok vele elérni, már csak egy program kellene, ami mérni tudja, hogy bekapcsolt képernyővel mennyit használtam! Ajánlott vétel! -
Pítőr
aktív tag
Sziasztok!
Van egy window n70-em, szeretném rootolni, slatedroid-os megoldás valamiért nem működik, nem tudom miért!?
Köszönöm!
-
Pítőr
aktív tag
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy hogy a fenébe lehet az N70-re felrakni bármilyen romot, ezek közül, mert kínaiul nem értek, fordítóba nem tudom bemásolni!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Goddess of Victory:Nikke
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest