- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
DGery
aktív tag
válasz
Benderember #31059 üzenetére
Az Ondák tapasztalataim szerint jó cuccok, folyamatosan jönnek hozzájuk a frssítések, és a custom ROM-ok.
Hogy mennyit bír az aksi azt passzolom, ilyet nem tudok innen senkinek h lenne... -
DGery
aktív tag
Nahszal lenne 1 kérdésem...
Adott, h a t-home-nál lehet venni Galaxy Tab 2 WiFi-t. a T-home oldalán fel van tüntetve h A--GPS van benne, míg a Samsung oldalán amire hivatkozik a t-s oldal ez nincs feltüntetve...
Valaki meg tudná mondani, h akkor most van-e vagy sem? Mert akkor lehet nem ezt vennénk, hanem inkább notit...
Jó, tudom, külső BT megoldja a dolgot, de nem nekem kellene, na mindegy, hosszú sztori
-
DGery
aktív tag
válasz
Magnat #30329 üzenetére
Az sem mindég 100-as megoldás, mert driverakadások előfordulhatnak.... szívtam már sajna emiatt :/
Amúgy ha az alaplapodon be lehet állítani h támogassa az USB-HDD mod-ot, akkor elméletileg egy 8GB-os pent üresen rátolsz, és winXP-t a pen-re tudod telepíteni
Vagy portable WinXP
-
DGery
aktív tag
Nem tudom ki keres occsó pénzért 10" tabot, bocsi h nem olvasok vissza :/
Igaz nincs még reportja az eladónak, de PP-s fizetés mellett egy próbát megér szerintem...
-
DGery
aktív tag
válasz
Kh@oSz #29994 üzenetére
V712 eredeti ROM-al egy hulladék volt leírások szerint. aztán megjelenés után az Onda 1-2 héttel kiadott egy frissítést, amit további 3 követett, egyre jobban optimalizálva. Sajna a legtöbb kínai gyártóra ez nem jellemző, de az Onda és ha jól tudom az Ainol is odafigyel erre, szeretné ha valaki tőlük vesz valamit, az később is válassza az ő terméküket... egyszerű üzletpolitika
-
DGery
aktív tag
érdemes egy factory resetet csinálni, hiába először volt bekapcsolva.
Tablet infonál nekem sem jelezte ki, hogy elérhető az enyémre (V712) a JB, de a weboldalukon (http://www.onda.cn) fent van. érdemes ott is megnézni.
Ahogy látom ott a tiédhez már van fent frissítés is (pontosabban ITT.) -
DGery
aktív tag
V712 jó cuccos, nekem bejött. gyári rom nem a legjobban sikerült, bár az 1.5.5 már nagyon jól használható. Most feltettem a Valkoz féle ICS custom ROM-ot, ezzel sokkal gyorsabb, és használhatóbb. gyári
csingcsungkínai alkalmazások kiszedve belőle, optimalizálva, pár extra beleépítve, stbstb...Ha most vennék, újra ezt venném meg
-
DGery
aktív tag
válasz
Luissimo #29882 üzenetére
Nahszoval ampermérőmérő és feszmérő a konnektor és a töltő közzé, de ez becsapós, mert itt többet vesz fel, mint amit lead (saját működés, hőtermelődés).
Aztán volt egy kibuherált micro USB aljzatom egy telóból, amire kötöttem a vezetékeket, áramerősség mérő plusz feszültség mérő, és egy mico USB dugó.Az első műszer ha jól emlékszem kb 45W-t vett fel (232V, 0,18A), a leadott pedig 5,05V 1,78A volt ami kb 9W
-
DGery
aktív tag
Én tecsóban vettem gyári Nokia micro USB-s töltőt 990-ért, ami 1,8A-t ad le. Rámértem, és 1,78A-t adott le. Úgy érzem beszerzek mégegyet
[Moderálva]
Ne itt hirdess, mert tilos!
[ Módosította: CoolMan ]
-
DGery
aktív tag
Ejjha, érdemes meglesni EZT a videót... nemsemmi a tab... vagy inkább a csávó? XD
-
DGery
aktív tag
válasz
Kh@oSz #29781 üzenetére
V712-en 4.0.3 FW1.5.5 optimalizálása szerintem nagyon jól sikerült
(eléggé bug-os 2 rom után)
csak sajna egy dolog hiányzik belőle (ami minden Onda rom-ból, az UDB-s BT támogatás)
Most megjelent a 4.1.1, erre elég sokan panaszkodnak, főként az akku újbóli hibás kijelzésérő (amit már az ICS-ben nagy nehezen sikerült megoldani) valamint 3G modem hibákról...
Várok még pár napot mielőtt felteszem...
Valakinek Nexus 7 kijelzővédő fólia? mert véletlenül rosszat rendeltem :/
(19.1 cm x 11.5 cm x 0.1 cm) -
DGery
aktív tag
Megjött az első DX-es rendelésem, és az olcsó 3,5usd-s DX-es művászon tok a célnak tökéletesen megfelel, merem ajánlani bárkinek
Első használat után ki kell mosni, de mit nem, ami kínából származik?
Pár napon belül várom a miniHDMI-HDMI kábelt aztán minden meglesz ami kell az ONDA-hozValakinek Nexus 7 kijelzővédő fólia? mert véletlenül rosszat rendeltem :/
(19.1 cm x 11.5 cm x 0.1 cm) -
-
DGery
aktív tag
válasz
Benderember #29020 üzenetére
Én ITT írtam pár sort az általam használt ONDA V712-ről.
Én személy szerint maximálisan meg vagyok vele elégedve.
Viszont ahogy hallottam sajna a onda-tablet.com nem a legmeegbízhatóbb beszerzési forrás. Ajánlom inkább az AlieExpressvagy a DealExtremeoldalakat.szerk: DX-en sajna még nem kapható
-
DGery
aktív tag
Az is okozhatja a problémát, h a konnektorban az egyik csati a fázis, míg a másik a 0. Vannak bizonyos eszközök amik jobban, míg mások kevésbé érzékenyebbek erre.
Pl.: hangtechnikai eszközöknél is a hálózati kábelt kétféleképpen lehet a konnektorba csatlakoztatni, de az egyik esetben mindig jobb hangot kapunk.
Egy egyszerű próbát megér, hogy dugd be fordítva a töltőt a szobádban, és lehet megoldódik a dolog
-
DGery
aktív tag
kb 1,5 hetes nyúzás után az ONDA V712-ről pár sort
ami tetszett:
- az IPS kijelzőn igencsak élesek a képek
- érintésre azonnal és pontosan reagál, nem foltosodik a kijelző
- nem lötyög, nem zörög, az alu hátlap zseniális
- különösebb melegedést nem vettem észre
- a töltő cca 2 óra alatt 0-ról 100%-ra tölti, és USB-ről is tölt
- alapjáraton 500-600mb között muzsikál a szabad memóriaméret
- 720p-s filmeket (főként HDTV-Rip felirattal, de volt köztük 720p 8059Kbps-es, valamint 1080p 8923Kbps-es is próbából) szaggatás nélkül vitt, HDMI kimeneten is
- 1GB+13GB belső memória sok mindenre elég és még gyors is
- OTG-n pendrive, egér, billentyűzet, 3G stick nem akadály (persze nem egyszerre)
- malacos-madaras játékok, GTA III&VC, Dexter 2 simán futami kevésbé:
- bluetooth-ot nem támogat OTG-n (tervezek a romba beintegrálni egy BT drivert)
- aksi készenlétben sokáig bírja, de filmnézésnél kb 3 óra (külső aksit kap nemsokára)
- néha fülessel kis alapzaj hallható
- bekapcsolási idő kb 1,5percösszegzés:
Nem bántam meg, hogy lenyúltam uncsitesóm elől a kütyüt. Nem mondom, hogy hibátlan. Sokaktól hallottam, hogy küszködnek egyes kínai gépekkel, de én az ONDA-t merem ajánlani.
supportja van, pár héten belül ehhez is érkezik a JB, mint más sok eredetileg ICS-es ONDA-hoz már meg is érkezett.ui.: Ha valaki tud ajánlani valamilyen jó 6600mAh körüli külső aksi, ne tartsa magában
-
DGery
aktív tag
Valakinek van valami jó tippje milyen progit használjak filmlejátszásra?
Olyan kellene, ami feliratokat is normálisan kezel, különös tekintettel az ékezetes karakterekre, nem lassul be vagy gyorsul fel a lejátszás, stb...
Az ONDA-n a gyári jó lenne, de ékezetes karaktereknél behal, és kricckraccol csak :/ -
DGery
aktív tag
Megjött uncsimnak az ONDA V712, de lenyúltam tőle, mert megtetszett
Rendszerbe nem kezdtem még el belenyúlni, de alapból sem teljesít rosszul.
Ezt a kép is bizonyítja szerintem -
DGery
aktív tag
Üdv!
A következő lenne a problémám:
Gmail app indítás után egyből leáll. Próbálkoztam már gyári beállítások visszaállításával, utána újra leszedtem a Gmail appot, de akkor is ezt csinálja...
Valakinek ötlet?
ONDA V712 -
DGery
aktív tag
válasz
tininindzsa #27997 üzenetére
Elméletileg igen, ha leveszed a fényerőt, stb...
De én javaslom, hogy szerezz be mellé egy ehhez hasonló külső aksit, és azzal igencsak meg lehet növelni az aksi készenlététzacsek21
olvasd el EZT a hsz-t, az megoldás lesz a tiédre is elméletileg
-
DGery
aktív tag
válasz
pempellini #27623 üzenetére
A mai gépek már a 32GB-s microSD-kkel simán elbírnak...
vieri2000
Vagy BSPlayer, nekem azzal simán ment minden (igaz telón)
-
DGery
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #27605 üzenetére
ha nem jutsz vele sokra, akkor állítsd vissza gyárira... hátha...
-
DGery
aktív tag
A Teamviewer egyik kiegészítőjének van ilyen funkciója, annyi, hogy az neten fut.
Tehát wifi-n fellövi a netre, a másik gép meg leszedi. A kommunikáció történhet úgy, hogy a tabletről irányítod a gépet, és látod a monitort, vagy fordítva. Ez attól függ, hogy a sima TV-t használod (tablettel gép irányítás) vagy a TV QuickSupport-ot (géppel tabot).
Bővebb infó ITT -
DGery
aktív tag
Én is nézelődtem dealextrem-en.... valakinek tapasztalata róluk?
-
DGery
aktív tag
A csatlakozó kiosztás elméletileg világszabványos. Elméletileg bármilyen fülest veszel mindnél a hegy a bal, a gyűrű a jobb, a tőke pedig a közös negatív érintkező... Ha el van kötve, akkor max felcserélődik, vagy az egyik nem fog menni (vagy csak nagyon halkan).
Ezek alapján a hiba sajnos a készülékben van valószínűleg.
Bár előfordulhat az is, hogy a csatlakozó belsejében az érintkezők mélyebben helyezkednek el. Próbáld meg azt, hogy lejátszol valamit, és közben lassan bedugod, vagy kihúzod a fülest. Ha közben hallanál valamit, akkor valószínűleg túl mélyen van a csati. -
DGery
aktív tag
Reggelt!
Sikerült megtudnom mi a neve ENNEK a tabnak.
Broncho N802
Valaki hallott már valamit erről a márkáról? nem valami bizalomgerjesztő, h a gugli is szinte csakkricc-kraccoskínai oldalakat dob felSzóval várom az infókat róla, ha tud valaki valamit
-
DGery
aktív tag
Üdv!
Unokahúgomnak szeretnénk tabot venni 20-25k körüli árkategóriában. főként e-book olvasás, net, esetleg zenehallhatás és játék célra. Mit mernétek ajánlani?
Hallottam hideget-meleget mindenről, meg ahogy vissza is olvastam...
Szóval tippeket várnék, rövid leírássalDPS-el szemezünk, bár ahogy hallottam a V1-essel előfordulnak spontán hibás rootolások,, a V2 az jobb lett e tekintetben?
Előre is köszi!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged