- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
DonThomasino #30898 üzenetére
Galaxy Tab 1 nincs, vagyis van, csak ott az egyes lemaradt, ez a P1000/P1010, illetve nagyobb méretben már ott van a szám is, mint 10.1, 8.9.
A másodig generációnál már Galaxy Tab 2 majd utána a kijelző méretére utaló szám (7.0: 7"; 7.7: 7,7"; 8.9: 8,9"; 10.1: 10,1"). Ezeket követi várhatóan jövő hónapban a Galaxy Tab 3.Wifi az összesben van, 3G már nem. Van külön csak wifi és wifi+3G model. A típusszámban meg a p10x0 típusszám esetében az x jelzi, hogy van-e beépített 3G. Ha az x=0, akkor 3G-s, ha az x=1, akkor csak wifis modellről van szó.
-
domojko
senior tag
[Erre senki semmit?] Ezalatt azt értem hogy magyar nyelvű legyen. Mert nincs benne magyar. Azt hiszem Froyo 2.2 van rajta. Lehet-e rootolni, ha igen hogyan? Vannak hozzá custom romok? Root után vissza lehet állítani gyárira? A garancia miatt.
-
DonThomasino
veterán
A samsung tablet et hogy csoportosítjuk?
Van 1 és 2 ?
Mi az a 7.0 8.9 10.1 a kijelző méret ?
Nem mindegyikbe van WIFI? -
Gabor970
addikt
Sziasztok!
Tabletet szeretnék vásárolni. Novemberben vettem egy Lumia 800 telefont (ez az első okosteló a családomban) s az Asszonykám folyton lenyúlja olvasás céljából. No, akkor vegyünk egy e-book olvasót gondoltam. Aztán ami már tetszik is, az 35e Ft környéke. No de ha szeret a telefonon is olvasni (nem e-ink) akkor talán szeretne egy tableten is, és mégis jóval szélesebb felhasználási lehetőség tablet esetén.
Az első amin gondolkodom, hogy ha amoled nem bántja a szemét, és azon szívesen olvas, akkor ugyanez érvényes lesz-e IPS kijelzőre is?
A következő természetesen az, mit érdemes venni, ha 7", és IPS kijelző a kívánság. Nexus7 természetesen ami még a leg laikusabbnak is beugrik elsőre, csak az a 65e Ft nem kevés ahhoz képest, hogy prestigio 7" + IPS tabletet látok 42000Ft árban is, illetve pl [még olcsóbban is]
Mennyire érdemes lefelé keresgetnem?
Köszönöm előre is a válaszokat, igyekszem kicsit visszaolvasni is a fórumot. Előre látom szomorú sorsom, ha én valami műszaki terméket akarok vásárolni, azt képes vagyok két hónapon át körbejárni minden fórumon
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Ismét visszajöttem. Készítettem magamnak egy kisebb táblázatot a jelöltekkel:
ITT ELÉRHETŐ
A puszta tényeken túl:
- Samsung azért tetszene, mert Samsung... fanboy vagyok, eddig még nem csalódtam benne (kezdve az alapkategóriától a luxuscikkig)
- Nexus-ról mindenhol csak ámuldoznak, agyon van dicsérve, rossz nem lehet!
- Transformerek nagy előnye a csatlakoztatható dokkoló (billentyűzet), ami praktikus és megduplázza a tab üzemidejét, ami fantasztikus, de az Amazon.com-on az értékeléseknél nagyon sok rosszat olvastam hibás és gyorsan meghibásodó darabokról.
- iPad pedig iPad, telefonból nem vennék iOS-t, de itt, ahol a biztonság és megbízhatóság számít - nem a moddolhatóság, hanem stabil működés - (az Apple rugalmas garanciakezelése) egy iOS nem hagyna cserben.A 4 mag nagyjából csak szemfényvesztés, S3-am butítva van (2 aktív mag és 45%-kal visszavett GPU órajel), de még a Dead Trigger sem kottyan meg neki, nemhogy a rendszer futtatása.
2 GB RAM praktikus lenne Androidnál, mert ezzel szűkén vagyok az S3 esetében is.
Legszívesebben egy TF700-at vennék dokkolóval, csak félek a sok visszhang miatt.
Valami vélemény a listával kapcsolatban? Ki melyiket preferálja, melyikről van tapasztalatotok?
-
kiju
csendes tag
Sziasztok! Kaptam ajándékba egy Toshiba At 300 tabletet. Következő lenne a problémám vele ,hogy hiába dugom össze a számítógéppel nem érzékelik egymást.Esetleg fel kell telepítenem valami programot a számítógépre hogy lássa a tabletemet?
-
válasz
Osynho #30892 üzenetére
Én is pont erre gondoltam csak fordítva,de nem lennénk hiteles statisztikai adatok
1 vevőn még nem mérhető a hibahatár,amúgy meg épp egy myaudio 808 dcc büszke béta tesztere ,lassan többet van szervízben a kütyü mint itthon,és kezd elegem lenni ebből...Váltani fogok csak még nem tudom mire,ha begorombulok n7 lesz belöle és bekap....a az összes ferde szemű .
-
Osynho
addikt
válasz
this is life #30891 üzenetére
Nekem az akksi tűnik kicsinek, persze ez sem jelent semmit. Vegyél egyet és meséld el, milyen.
-
-
Osynho
addikt
válasz
this is life #30887 üzenetére
Ez tetszik!
Van erről valami infó? Ahogy nézem, nem rég kezdték forgalmazni. Jó lenne megtudni néhány felhasználói véleményt első kézből.
-
Daneee14
tag
Sziasztok!
Az Asus Transformer Pad TF300T és a Samsung Galaxy Tab 2 P5110 közül melyik éri meg szerintetek jobban? Árban kb egy szinten vannak. Mindkettő 10.1, wifis, 16Gb, RAM is megegyezik de a processzor eltérő, kijelzőben melyik a jobb? Illetve a 22Wh-s akku az kb. mennyi mAh, mert a Samsung 7000mAh-es?
Tudnátok véleményt mondani, hogy melyikkel járnék jobban?
Köszi -
ZS3NI
őstag
Kínai 10colos tabletből mit érdemes nézni?
Van most pár esélyes. Ainol-Novo Spark (Firewire), Hero 1-2 , Onda v972, és ami most jött képbe az a Flytouch 10 (az új, A31-el) Van tapasztalata valakinek? -
-
Osynho
addikt
Üdv!
Van egy Aurrora II-m. Kezdetektől szopok vele, sajnos. Először is van egy pixelhiba rajta, majdnem középen, ami sajnos mindig szem előtt van. Aztán a füles kimenete cicereg, ami fényerő, aktivitás szerint más és más hangnemben adja elő magát. Elég zavaró.
Ezek miatt nem garoztattam volna, bár lehet, hogy lehetne, de nemrég elkezdett egy másik hülyeséget.
Már AOKP rommal is kezdte, de néha megjavult, aztán végleg úgy maradt a szenzor, amivel a gép helyzetét érzékeli. Magyarul nem forgatja a képet a gép, hiába forgatom. Alap helyzetben vízszintes volt, aztán ha lezártam a képet és feloldottam, akkor átállt függőlegesre. Illetve pl, ha youtube-ot néztem és kitettem teljes képre, akkor elfektette a képet és úgy is maradt.
Szóval azt gondoltam (reméltem), hogy ez szoftveres hiba, ezért feltettem a CM 10.1-et, de ezzel is csinálja.
Az android sensor box szerint nincs se orientation sensor, se gyroscope sensor. Ezeknek gondolom aktívnak kellene lenniük.Esetleg valaki megnézné a saját gépén, hogy aktívak-e?
Namost, ha ez hardvers hiba, akkor postázhatom vissza kínai testvéreinknek, ami jó móka lesz...
Még a gyári szoftvert lehet, hogy érdemes kipróbálnom.
Ötlet? Ha tényleg garanciális probléma és nincs már Aurora II, akkor levásárolhatom a vételárat? -
hbala
aktív tag
Sziasztok!
Hol találom meg, hogy a Wayteq xtab-70dc, ill. xtab-70dci milyen stick-ekkel kompatibilis? Konkrétan Huawei K3520-al az? -
todie
tag
sziasztok!
milyen tabletet tudtok ajanlani 20 ezer forint magassagaban? lehet hasznalt is.
olyan kene, amire van stabil software, lehetoleg gyari, hogy ne kelljen hozzanyulkalni.
7-8 inch eleg meretileg.elore is koszi!
-
Departed
őstag
válasz
midBaller08 #30881 üzenetére
Külön töltőcsati van rajta, USB nem ad elég kakaót ahhoz, hogy 4 óra alatt feltöltse üresről maxra. Így feltölti. :
Plusz adalék: szinte semennyi áramot nem használ készenléti módban. Tegnap este óta 1%-ot használt összesen.
-
midBaller08
csendes tag
válasz
midBaller08 #30878 üzenetére
jaaa, és a töltés hogy megy rajta?? Usb-n keresztül vagy van valami saját cucca?
-
akoska87
csendes tag
Ainolo Novo Elf 2-öm van és olyan problémám van h az akku merültésgi szintjét mindig 100%-ra írja, padig merül! És mikor kimerül kikapcsol normálisan! Megoldás vki?
Köszi előre is! -
alienpapa
senior tag
Sziasztok!
Van egy galaxy tab 2 gépem. Szeretnék rá másolni egy pár filmet, de a windows nem jelzi ki nekem tárhelyként. Az a gond hogy nincs benne micro sd? Bocs, ha hülyeséget kérdeztem, de teljesen kezdő vagyok androidon. -
Departed
őstag
válasz
midBaller08 #30876 üzenetére
Az MVA inkább az IPS mellett van mint a TN-hez közelebb. Teljesen jó képet ad, mondom ezt úgy, hogy a PC-m az IPS monitoromra löki a képet.
Pendrive-val próbáltam eddig, tökéletesen kezeli. Ugyanez lesz a helyzet valószínűleg a külső vinyóval, de ma letesztelem azt is.Ami a 3G verzió firmware-ét illeti, majd ha a gyártó mondja akkor próbálkozom meg vele, ahhoz túl jó cucc hogy téglát csináljak belőle.
Remélem hamarosan arra is elkészül, elvileg dolgoznak az ügyön. -
-
T0rnad0
addikt
válasz
tininindzsa #30857 üzenetére
Esetleg ezt a programot próbáld ki.
-
Departed
őstag
válasz
midBaller08 #30866 üzenetére
Nekem Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate-em van, és kiváló tablet. Jól van összerakva, erős és támogat mindent ami csak eszembe jut. Kijelzője MVA, ez az IPS-hez hasonlóan remek. Már csak a 4.1-es frissítést várom rá.
Én 61k-ért vettem a 3G nélküli változatot (ha akarok a telefonomon keresztül tethering-gel kap wifi-t bárhol), tüzetes tájékozódás után. Remek cucc. -
tvamos
nagyúr
válasz
70 ezerert en a Nexust valawsztanam annak ellener, hogy csak 7".
(Es nem irtad, mekkora legyen...)
Vagy vennek gyP3110-et, azt adapterrel HDMI tv-re lehet kotni.
(Marmint, ha otthon nem kapcsolsz asztali gepet.) -
Chaser
legenda
válasz
Nemrég jött ki, nincs még róla tapasztalat. A 3G nélküli verziója 65k környékén van.
-
yodee_
őstag
Üdv Mindenki!
Lenne nekem egy Easypix Monstertab Red Ninja tabletem, és olyan gondja van hogy nem tudom elindítani a rendszert, mert bekapcsolás után rögtön az fogad, hogy az indító alkalmazás sajnos leállt. Fogalmam sincs mit tudnék vele csinálni... valaki valami ötlet?
Köszönöm
-
midBaller08
csendes tag
Sziasztok!!
Kérdésem az, hogy mi a véleményetek a következő tabletekről:
http://www.notebookzone.hu/mid.php?l=PRESTIGIO+MultiPad+10.1+Ultimate+3G+(PMP7100D3G_DUO)&mid=1&lkod=147&skod=17612
http://tablet-pc.arukereso.hu/acer/a210-16gb-p108408413/termek-leiras.html
Most akarok majd tabletet venni olyan 70000 Ft környékén.
Főleg netezésre, tanulásra, filmezésre, kis játékra lenne használva. Jó aksi szóval nem ártana.
Ha van valami jó ötletetek a kereten belül akkor várom a tanácsokat!Esetleg Yarvik tabletekkel volt e dolga valakinek, vélemény róla??
-
kovadika
őstag
Kindle Fire HD 7" 16GB vs. Nexus 7 16GB? pdf nézegetés, böngészés, facebook, üzemidő fontos
-
Attila xy
tag
Sziasztok!
Ö,szóval azt szeretném kérdezni hogy mit tudnak ezek a tabletek,ipadok,miben különböznek egymástól ezek az új fajta kütyük?
-
DGery
aktív tag
Nahszal lenne 1 kérdésem...
Adott, h a t-home-nál lehet venni Galaxy Tab 2 WiFi-t. a T-home oldalán fel van tüntetve h A--GPS van benne, míg a Samsung oldalán amire hivatkozik a t-s oldal ez nincs feltüntetve...
Valaki meg tudná mondani, h akkor most van-e vagy sem? Mert akkor lehet nem ezt vennénk, hanem inkább notit...
Jó, tudom, külső BT megoldja a dolgot, de nem nekem kellene, na mindegy, hosszú sztori
-
Sziasztok
40-45k-ig keresek tabletet: 7"-8" IPS, 2 mag, erős Wifi, itthon is kapható legyen.
Az eddig kinézetteknél (Concorde Tab Play és MyAudio Tablet Series7 708AG) elég sok panaszt hallottam a gyenge wifire, (állítólag a fém hátlap miatt) mennyire lehet ezeknek hinni?
A különböző billentyűzetek mindegyik gyártó tabjával kompatibilisek?
-
domojko
senior tag
Sziasztok!
Meg lehet azt oldani valahogy hogy az archos 10.1 internet tablet 8gb, magyarul kommunikáljon velem? -
tininindzsa
csendes tag
Sziasztok!
Van egy MyAudio 708ag tabletem (android 4.1.1), amellyel a következő problémám akadt:
Amikor feloldom a képernyőzárat, és elkezdek netezni, kiválóan működik (kék a WiFi jel), majd kb. 5 perc múlva meg áll a net, de úgy, hogy erről az alsó részen lévő WiFi ikon semmilyen jelzést nem ad (illetve néha egy pici háromszög is megjelenik, de arra még nem jöttem rá, hogy milyen logika alapján). Hasonló a problémám akkor, amikor használom a tabletet, de nem netezésre, mondjuk fél órán keresztül, és ha akkor próbálok netezni (ilyen esetben mindig szürke a WiFi ikon), akkor ismételten nem működik.
A dolgon segít, ha kikapcsolom a tableten a WiFit, majd vissza, de ezt egy kicsit macerásnak találom. Olyan egyébként, mintha egy idő után alvó módba tenné magát, de nekem erre nincs szükségem, azt szeretném, ha folyamatosan müködne. Olvasgattam angol fórumokat is, ott is hasonló problémára panaszkodtak, de megoldásra nem leltem. Az sem segít, ha a WiFi beállításainál beállítom, hogy mindig tartsa bekapcsolava a Wifit alvás közben.
Esetleg Ti tudtok rá megoldást? -
Magnat
veterán
Szia,
én semmiképpen sem vennék 512 megás tabot... nem mondom, h nem lehet vele együttélni, mert nem igaz, de hogy kompromisszumot kell kötni hozzá az tuti. Bármilyen widgetet, launchert v éppen billentyűzetet akarsz feltenni, mindig azt kell figyelni, nem futsz-e ki a memóriából. Scannelt pdf-ek esetében meg pláne jól jön a plusz ram.
-
Harlond
tag
válasz
Deion Branch #30852 üzenetére
attól függ, van más apple terméked vagy nincs? ha van és kereted is van rá akkor én ipadot mondanám az egész rendszer miatt amit kapsz vele a többi apple eszközöd mellé.
-
Magnat
veterán
válasz
Deion Branch #30852 üzenetére
Szted egy androidos fórumban erre várhatsz objektív választ?
-
Deion Branch
tag
Ipad Mini vagy Nexus 7 inkább?
(és Minit használtan lehet már kapni 70 körül, vagy az is álomkategória?) -
z0d1AK
nagyúr
-
mntn
tag
Sziasztok!
Eléggé szemezek a Acer Iconia B1-el, viszont nem tudom mire lenne elég az 512 Mb ram. Főleg netezésre (hírek, youtube, email, blogolás), film nézésre (nem HD), képregény/manga és néha pdf magazin olvasásra használnám. Többi tulajdonsága nekem megfelel, nem kell IPS, nem kell hdmi.
-
tjb007
nagyúr
válasz
bedohazi #30837 üzenetére
Felrakod ezt az alkamazást és ha azt látod mint ami ezen a képen is van akkor rootolva van és igen, root nélkül nem tudod azokat a fájlokat törölni és bemásolni.
Közben látom már megnézted.
Keress utána a rootnak a neten. -
laszlohu
addikt
A Minap találkoztam olyan kínai tablettel, melyet nem neveznék meg,
amelynél a webshopban 6600 mah - ás akkut írtak,
de ha a készülék honlapjára megyünk, látható, hogy 3800 mah - ás akkuja van,
ez meg a másik probléma, az emberek átverése. -
violentSt
tag
-
Imy
veterán
Most milyen tabletet érdemes venni? 10', IPS legyen jó akksival (8-10 óra minimum!) Árban 50-70e.
100is-t akarom lecserélni.
-
z0d1AK
nagyúr
-
Bad Pritt
félisten
sziasztok Cube-ról általánosságban mik a vélemények? láttam a 30GT-t szeretik, nekem a kistesó (U21GT) tetszett meg 120 dollárért. Valaki a cég saját honlapjáról rendelt már, vagy érdemesebb inkább pandawillről beszerezni?
-
Daneee14
tag
Sziasztok!
Tablet vásárlás előtt állok és egy kis segítséget szeretnék kérni, hogy milyet is vegyek...
10 colosat szeretnék azt már tudom. Árban 80-100ezer között keresnék.
Eddig amit találtam az a Samsung P5110 illetve Asus Transformer Pad TF300T billentyűzet nélkül.
Egyetemen használnám e-mail olvasásra, böngészésre, tanuláshoz pdf és ppt fájlok olvasására, illetve hosszabb utazás közben film nézésre.
Ami fontos az az akku idő, valamint megfelelő processzor, ram. Illetve legyen megbízható...
Mit tudnátok tapasztalataitok alapján ajánlani?
Köszi -
tjb007
nagyúr
válasz
bedohazi #30817 üzenetére
Rootolva van a készüléked ?
Ha igen akkor töltsd le ezt a fájlt és csomagold ki, a készülékeden egy root explorer funkcióval rendelkező fájlkezelő segítségével menj a system/etc/firmware könyvtárba és ott töröld ki az audiodsp_codec_ac3.bin és audiodsp_codec_ac3.bin.checksum nevű fájlokat, majd másold be ugyanide azokat a fájlokat amiket letöltöttél. -
bedohazi
aktív tag
Udv,
Android 4.1es tablethez milyen videolajatszot javasoltok mkv, foleg 720p-s videokhoz ami szaggatas nelkul vinne a filmeket? Ketmagos 1.5mgh-es procival, es mali 400MP-s gpuval nem lehet gond, megis egyes lejatszok akadozva viszik a filmet, es ha atteszem hardveres dekodolasra akkor tokeletesen fut a film, de minde 3 masodpercben egy sziszeges hallatszik lejatszas kozben.
Valami tanacsok, hogy mivel lehet gond? -
ZS3NI
őstag
Hi!
Nagyon belemerültem a témába, és úgy néz ki egy "komolyabb" tabot vennék.
Aino Novo9 Firewire vagy Onda V972?
Mi a véleményetek?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
#54715584 #30813 üzenetére
Magát a kijelzőt én sem szeretem, az iPad 3 Retina kijelzője előtte valóban jobb volt. Persze hozzá lehet szokni. Ha elérhető volna, akkor lecserélném Nexus 10-re, de egyelőre még marad ez, most úgyis többet dolgozom, így kevesebbet használom.
Az ár meg relatív. Persze a kínai tabletekhez mérve drága, de igazából nem sok közük van egymáshoz minőséget is megnézve. -
kovadika
őstag
Milyen tabletet tudnátok ajánlani 50k-s keretben? Pdf nézegetésre lenne használva tanulás céljából + néha facebookozás. Tok+billentyűzet kombót láttam már. Ez mennyire használható, praktikus, mert eléggé tetszett? Esetleg olyat ajánlanátok, amit így is tudnék használni?
-
LámaZ
addikt
válasz
fpatrik17 #30755 üzenetére
"10"-os minimum kétmagos 1 giga RAM-os gép, mennyire képes kiváltani egy Netbookot?"
Kiváltja."Mindenféleképpen büllentyűzetes tokkal használná, és Office-os dolgokat futtat legtöbbet"
Sokat írkálni nem jó. Az ember hamar leszokik a külső billentyűzetről, hacsak nem asztalnál ül.", netezget, blogot ír, sorozatokat néz, torrentezik,"
Okés." esetleg képek vágása, szerkesztése."
Felejtős. -
bedohazi
aktív tag
Sziasztok
Van egy Allview Alldro 3 Speed Duo tabletem, a kovetkezo lenyegesebb tulajdonsagokkal:
Cortex-A9 1.5 GHz Dual Core proci, IPS LCD HD 9.7 inch 1024 x 768-s kepernyo, 1GB DDR3 ram, Mali 400 Dual Core gpu es Android 4.1 Jelly Bean.
Minden tokeletes, egy dolgon kivul.
Eszrevettem, hogy egyes kepeknel, weboldalakon, a megjeleno billentyuzetnel stb, ahol szinatmenetek, kulonbozo arnyalatok vannak nem tokeletes az szinatmenet, egyik pixel teszem fel fekete es a masik ami pont melette van mar sokkal vilagosabb, mintha csak ez a ket szin letezne es kozottuk nem lenne tobb arnyalat.
Peldaul ha van valahol egy csik aminek az egyik fele fekete es masik feher akkor az atmenet ilyen "pixeles", ugyan igy peldaul a bongeszo cimsoraban, vagy a Facebbok alkalmazas megnyitasanal ahol a kek szin kivulrol befele a kepernyo kozepeig egyre vilagosabb kek lesz. Ami meg FURCSA hogy peldaul egy fenebb emlitett csiknal nem ugy van az atmenet, hogy egy centi fekete, utana fuggoleges vonal es sotet szurke jon, utana megint fuggoleges szakadas a szinben stb, hanem ezek a szinszakadasok kulonbozo gorbe alakuak.
Megemlitenem meg, hogy az asztali szamitogepnel ami most hetedik eves, regen a kocka monitorral minden jo volt, amikor pedig uj lcd kepernyot vettunk hozza, ugyanilyen szinatmeneti hibak latszodtak rajta, egyes kepeknel oldalaknal stb. Azt hittem a kepernyo a hibas, viszont mikor bekottunk egy sokkal performansabb gepet, sokkal jobb videokartyaval akkor az lcd kepernyo is tokeletes volt, semmi szinatmeneti hiba, semmi nem latszott pixelesnek, tehat kiderult, hogy a mar elavult, regi 256 MB-s videokartya nem megfelelo a kepernyohez.
Visszaterve a tablethez, az a kerdesem, hogy ott mitol lehet a hiba, mert azt nem hinnem, hogy a grafikus egyseg legyen elavult, de javitsatok ki ha rosszul tudom. En magara a kepernyore gondoltam , hogy a
1024 x 768-s felbontas kicsi a szinte 10inchhez es ezert lesz pixeles.
Ha nem a videokari, sem a kepernyo a hibas akkor mi mas lehet, esetleg valami szoftveres dolog?
Teljesen tanacstalan vagyok, hogy mitol van ez, mert ha semmikepp nem szabad ilyen legyen akkor lehet a garanciahoz kell fordulni.
Meg annyit megtudtam, hogy egy sokszorosan dragabb samsung tableten, a facebbok kezdooldalan szinten jelen van ez a dolgo csak nem latszik annyira.
itt egy kep a jelensegrol -
z0d1AK
nagyúr
válasz
kovacspityu2 #30808 üzenetére
Az iPad Minin folyamatosan megy a wifi. Általában hetente egyszer töltöm ha csak netezek rajta minimális fényerővel. Szinkronizálás megy és nincs bekapcsolva. De mint írtam, holnap reggel 6 órától este 8-ig gond nélkül fog menni masszív netezéssel, filmezéssel, navigálással úgy, hogy szombat délelőtt sem fog még sípolni, hogy tölteni kéne.
Ezt nem tudja általában egyik kínai tablet sem. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
#54715584 #30805 üzenetére
Hát, a legtöbb kínai esetében óriási és a mai napig fennálló probléma az, hogy készenléti állapotban is jelentős mértékben merül. Az iPadek hetekig elvannak készenlétben, egy átlag kínai tablet szerintem 3-4 napon belül lemerül, ha nem hamarabb. Megoldás erre általában csak a teljes kikapcsolás. Az autóban való töltés sem minden esetben adott, hiszen ha esetleg nem tölt microUSB-n keresztül, akkor szinte bukta, mert nem nagyon találni hozzá USB-s töltőt.
És igen, összességében jó a mini. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
#54715584 #30800 üzenetére
Nem tudom, kinek mi a tapasztalata e téren, de én még nem találtam olyan kínai tabletet, ami utazásra igazán jó. Persze nem reggel és délután fél óra munkába járásra gondolok. Holnap megyek Budapestre Debrecenből, ez vonattal közel 3 óra egy irányba, odafele írok rajta majd egy-két hírt, talán filmezek, illetve netezek az iPad Minin. Budapesten is szükség lesz a netezésre, de e mellett navigálok is majd vele. Ezek után hazafele megint volna 2,5-3 óra amikor nyomogatnám majd. És tudom azt, hogy az iPad Mini gond nélkül kibírja majd, nem lesz gond az üzemidővel. Ellenben eddig egyik androidos kínai tablet sem tudott hasonlót, egyik sem bírt volna ki ennyit. De a márkás készülékek között is keresni kell tényleg az ilyet, a Sony Xperia Tablet S például 4 óra aktív használatot alig bírt ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- Energiaital topic
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged