- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
[w]
őstag
sziasztok!
kezeim közé került egy egyszerű 9,7-es kínai csoda, márkanév valami iNET MID970.
külső 3G sticket korlátozottan támogat, a listáján nincs rajta az a modem, amivel a tulaj már eleve rendelkezik.
feladat: működésre bírni az elvileg nem támogatott eszközt.
van erre valami javaslatotok? honnan, hogyan kellene hozzáfogni stb?
-
didros
senior tag
Mi kell ahhoz, hogy videókat tudjak nézni tableten a putlocker oldalról? Nálatok milyen programokkal működik ez?
-
diablo666
tag
Helo
meg mindig nem valaszoltak az ainolstore-tol a refundhoz...most neztem az oldalukon,hogy a HKG posta is eltunt,helyette singapure van...
ha ezt beirom a paypal refundhoz ertheto lesz?(rossz az angolom...)
Hi
I made an order on oct. 11 (HKG post) and still no response. After I made a refund my status switched to complete on ainolstore.com on oct. 20. Please send me a tracking number . If I doesn't recive my tablet until nov. 9 I'll recive my money back?
-
tevike
senior tag
Csak az én kiváltságos dolgom az, hogy 3.szor írok ebbe a topicba 2 nap alatt, és csak én nem kapok egy reakciót sem ?
-
tjb007
nagyúr
válasz
dragon1993 #24992 üzenetére
Igen, azt jelenti.
-
dragon1993
őstag
Sziasztok.
Október 21-én vettem egy Window N90-et a merimobiles.com-ról.
A a termék státusza: "This order is marked as Awaiting Fulfillment".
Ez ezt jeleti ,hogy még fel sem adták ? -
Guszty81
tag
válasz
AMD Power #24990 üzenetére
ConCorde-nak nincs 10"-os tabletje (max. 9.7" viszonylag kis felbontással, nekem ez volt a szűk keresztmetszet), picit drágábbak a MyAudiohoz képest, cserébe kevesebb velük a szoftveres gond, és jobb a supportja... bár ebben nincs tapasztalatom, csak mások hozzászólásaira tudok támaszkodni. (ez a saját, szubjektív véleményem, ezt vedd figyelembe!)
-
AMD Power
titán
Márkában a Concorde vagy a MyAudio jobb általánosságban?
-
spiritex
veterán
Nem tudja valaki lehet-e írni a Singpost-nak, hogy ez és ez a számú csomagom éppen hol van? Hogy miért írja 11. napja ugyanazt a csomag Status-a mellett?
-
rokarudi
aktív tag
válasz
spiritex #24946 üzenetére
Hát, tegnap este olvasgattam kicsit a Singpost-ról, és nem a pozitív vélemények voltak többségben. Érdekes módon az egyik fórumtárs 10 nap alatt megkapta a csomagját, mi meg még mindig szopunk ezzel az egésszel. Remélem, hogy előbb-utóbb azért csak megérkezik, nincs kedvem most nyomozgatni, hogy ki és hol hagyta el a csomagot, meg abban sem vagyok biztos, hogy lesz bárki is, aki visszatéríti az árát, ha elveszett. Nem volt biztosítva, és a magyar posta is csak a feladás árát adja vissza az ajánlott levélnél, ha külön nem volt biztosítva...
-
Csygusz
tag
válasz
nonoka74 #24979 üzenetére
Ez függ attól is, hogy mennyi pénzt szánsz rá, milyen erős hardvert szeretnél, mi a fő funkció amire használnád.
De amit belinkeltél, számomra annyira nem meggyőző, de természetesen nem jelenti azt, hogy nem jó.
Próbálni kell sajna, ez ilyen. Magyarországon tuti nem kapsz ekkorát olcsóbban. -
spiritex
veterán
válasz
vertigojames #24980 üzenetére
Lehet olyan szállítást kérni, amelyiknél nem hozza a futár munkaidőben a munkahelyedre, hanem be kell menni a cuccért a postára? Mert nem szeretném a munkahelyemen átvenni...
-
vertigojames
tag
Én mindig onnan rendelek mostanában. PayPal-lal tényleg nem lehet, de lehet Moneybookers-szel fizetni. Az ugyan úgy működik. Ja, és ahogy korábban már írtam, az Aliexpress egy kiskereskedőket összegyűjtő oodao, amin sokan árulják ugyan azt a terméket is akár. Ezért nagyon jó árakat, és csomagokat lehet kifogni.
Viszont az oldal megvéd, mert amíg nem jeljed vissza nekik, hogy nálad a termék, addig nem utalják tovább a pénzed (ha pedig nem kapnád meg a terméket, az Aliexpress visszautalja neked).
Szóval nyugodtan rendelj innen, megbízható az oldal. A kiskereskedők meg minősítve vannak, így közülük is látod ki a megbízható... -
zebede
őstag
-
z0d1AK
nagyúr
Az elsőre régebben volt a beállítások között egy pont, hogy ne jelezze a frissítéseket. Bár a legtöbb esetben ez csak javítani szokott a helyzeten.
Az utóbbi probléma valamilyen szoftveres optimalizáció hibája lehet így első gondolatra, talán az említett frissebb szoftver ezen segíthetne, de nem garantált.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
-Solt- #24972 üzenetére
A Lenovo ezt a készüléket nem hozta be Magyarországra és nem is tervezi tudtommal. Emiatt sajnos ha kimaradt belőle a magyar, akkor utólag a gyári ROM-ba nem is igazán bele tehető. Esetleg ha van rá valamilyen custom rom, talán az tartalmazhat magyar nyelvet, de az sem garantált.
-
devast
addikt
Nyilván majd fekszem az ágyban, a tabletet meg 30-45 fokban felfele fogom a levegőben kézzel.
ps: az ips mindenben jobb, ha általánosítunk, mint technológia, kivéve a fogyasztásban és a válaszidőben. De ott sem nagy a különbség. Az egyes panelek minőségi szórásaiba meg inkább ne menjünk bele. Nyilván vannak jobban sikerült tn panelok is, de minek játsszak zsákbamacskát, ha egy ips/mva panel garantálja a jó betekintési szöget? Ráadásul már nem is drágák annyira, persze kínában. -
kerekfej
őstag
-
kerekfej
őstag
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak!
Adott egy Lenovo IdeaTab A2107A 16GB. A nyűgöm az, hogy nincs rajta magyar nyelv. ( Olaszországból származik ) Hogy lehet rávarázsolni? Abszolút homály nekem az android, úgyhogy szájbarágósan kérném a választ...
Előre is köszönöm.
-
Vovi1
aktív tag
válasz
devast #24970 üzenetére
Pedig megfogadtam, hogy többet nem írok ide, de talán mégis, hogy helyretegyek dolgokat. Lehet, hogy az IPS jobb panel, de ez csak a betekintési szögre vonatkozik, meg jóval drágább, mint a TFT. Egy éve van tab-om, az első XPad volt, valóban borzasztó minőségű kijelzővel. A Q8 viszont HD paneles, nem egy kategória.
Amikor megjelent még májusban, csak egy 8"-os volt IPS panellel, de gagyi hw-vel. Azóta is a 8"-ok között még mindíg a HD panel a jellemző, talán nem véletlenül.Tapasztalatból mondom, hogy nem kell pontosan merőlegesen nézni. A kijelző gyönyörű színes, színhű, tűéles, gyors, napfényben is remekül látható és úgy tudom, kevesebbet fogyaszt mint az IPS. Egyébként jó tokkal - tartóval használva oda lehet állítani ahová akarod, nem kell fogni.
-
devast
addikt
válasz
Attici #24955 üzenetére
Monitorom spva, tv-m ips, tabletem ips, telefonom (még) tn, de már úton van abból is az ips. Telefonra tényleg nincs sok értelme, viszont egy tabletnél sokat számít. Vagy te az ágyban fekve halálpontosan merőlegesen tartod a tabletet ? Akár órákig ? Ez vágta ki nálam szinte teljesen a biztosítékot... fekve nem tudtam használni a tn-es tabletet, mert ha úgy fogtam, hogy lássam a képet, akkor 5 perc múlva rándult görcsbe a kezem, ha meg úgy, hogy kényelmes legyen sz*rt se láttam a képből. Ez nem olyan mint a notebook, hogy megdöntöd kicsit aztán kész. Ezt keményen fogni kell a kezedben.
-
spiritex
veterán
Kérdezd meg a forgalmazót. Ők biztosan segítenek!
Híresek a "jó" supportjukról!
-
zoleee24
tag
válasz
vertigojames #24967 üzenetére
Tesztet róla please
-
vertigojames
tag
válasz
Chaser #24961 üzenetére
Fura ha gyártót szidják (pláne a support miatt, amikor gyakorlatilag elsők közt jöttek ki a 4.1.1-es Androiddal, holott eredetileg ezen is 4.0 volt)
Nekem bejön. Összeszerelésről egy még: erős feszegetésre se ropog.
Ja, és tényleg elképesztően gyors, még 2 és fél óra nyüstölés után is lenyűgöz.
Aliexpress-en vettem egy YKST Technology kiskereskedőtől. DHL-es szállítással, tokkal, 157 $ volt. -
afgk2012
tag
válasz
vertigojames #24957 üzenetére
Ez lenne az? Pont elfér a kezedben? Ezt hogy kell értenem? Az enyémben egy notebook is elfér.
Egyébként mekkora a képernyő felbontása?
-
Thewi
tag
Érdeklődtem egy kínai boltban a yuandao n70 készlete iránt és kínai ember ifive MINI-t ajánlotta helyette.
A leírás alapján tökéletes is lehetne, egyedül a HDMI kimenet hiányzik belőle.
Esetleg valaki hallott már erről a kütyüről valamit? Az ára kb. megegyezik az N70-el és minden másban u.a. -
DGerg
csendes tag
Szevasztok!
Van egy Navon Paltinum Andorid tabletem amivel kapcsolatban lenne két kérdésem.
Az egyik az lenne hogy: bekapcsoláskor mindig frissíteni akarja az androidot. Ezt hogy tudom kikakapcsolni hogy ne próbáljon frissíteni?
Másik: Amikor feloldom a képernyőzárat elég lassan reagál mire meg tudom fogni a kis kurzort, hogy feloldjam. Ez mitől lehet? Lehet tenni ellene valamit? -
Chaser
legenda
válasz
vertigojames #24960 üzenetére
Már magáról a gyártóról. Nincs support, sz@rnak az ember fejére. Mondjuk ha alapból megcsinálják normálisan akkor annyira nem fontos a support
Mennyi volt/honnan vetted ha nem titok?
-
vertigojames
tag
Nem tudom milyen urban legends volt róla. Nekem bejön nagyon. Egyébként pont hogy nem igazán volt róla sehol semmi...
-
Chaser
legenda
válasz
vertigojames #24957 üzenetére
Akkor urbanlegend hogy nem lett túl jó?
Speckói tényleg nagyok jók, de nem rizikóztam be.
-
nonoka74
tag
sziasztok!valaki ismeri ezt:PC - PC9317
ér 30ezret,van-e nála jobb azonnali vétel üzletből(10")? -
vertigojames
tag
Megjött srácok a Hyunday HoldX. Elképesztően jó.
Ha már a Saneit agyba-főbe dícsértem, akkor erről már csak szuperlatívuszokban lehet beszélni...
Kegyetlenül gyors, és stabil. Amíg a Sanei, meg az összes eddigi Android-os készülék amit a kezemben tartottam csak szépen átúszik a másik menübe, addig ez egyenesen szalad. (Lehet csak a JB miatt, de a készülék is komoly)
Összeszerelés parádés, és nagyon tetszik, hogy alig van kávája. Ettől simán elfér a kezemben.
Elsőre ennyi. Ígérem erről is írok majd egy részleteset.
Ja, egy benchmark eredmény: AnTuTu: 8041 -
Attici
őstag
válasz
devast #24909 üzenetére
Nekem a monitorom és a telefonom is TN+Film paneles és egyáltalán nincs vele problémám. TN és TN között is óriási különbségek vannak(ahogy IPS és IPS között is).Persze jobb lenne, ha plazma lenne, de ekkorában nincs. A háttér világítású kijelzők mind gagyik, de együtt lehet élni velük.
Neked már minden cuccod IPS paneles?
(#24910) Osynho:Senki nem állítja, hogy a SmartQ Q8-as lenne a tökély, de én ebben a kategóriában ár/érték arányban nem találtam jobbat. Bár még várok rá, mert saját tapasztalatom még nincs vele.
Nekem is jobban tetszett kinézetre és leírásban a Rock X, de amiket olvasgattam róla, teljesen elvették a kedvemet tőle,pedig papíron tényleg egy nagyon jó kis masina lenne. -
Magnat
veterán
válasz
jaffa 2843 #24953 üzenetére
Huhh, nézz be légyszi a fórumba, mert nem vagyok biztos benne, h az új kernellel, aztán meg a Joestone féle 4.0 meg 4.1 verziókkal mi volt ami meggyógyult és mi ami nem, amit hirtelen eszembe jut, az a böngészőből való kilépegetés, óra elállítódás (ez az enyémen is volt, már a gyári update is javította), sajna több nem jut eszembe hirtelen...
Mod: még egy dolog, néha eldobja a wifit, de nem úgy mint az olcsóbb modellek, h gyenge az antenna v ilyesmi, inkább driverhiba, wifi ki-be kapcs vagy restart javítja, de amúgy sem gyakori jelenség, sőt inkább akkor fordul elő, ha mondjuk melóból hazamegyek és az otthoni wifire nem mászik fel csak restarttal, az még ritkább, h egy adott wifit dobjon el, mondjuk 10 alkalommal fordult elő nálam február óta (pedig napi szinten használom).
-
-
Magnat
veterán
válasz
jaffa 2843 #24930 üzenetére
Hi,
nekem az van, nem vagyok túl igényes ilyen téren, de sztem teljesen jók a színei. Legnagyobb hibája a 3.2, de Joestone már faragja hozzá a 4.1-et ... 1ébként sztem f@sz@ gép, bár tény, h van közte pár problémás darab.
-
hun_gery
aktív tag
válasz
nekem nem volt bajom a smart tab 7 színeivel, szerettem azt a panelt, de szerintem kérdezd meg a saját topicjában is, ott aktív felhasználók is vannak, nekem meg csak az emlékeim.
-
kisda
aktív tag
Aliexpressről rendelt már valaki? Ha igen, mivel fizetett? Paypal-al elvileg nemlehet,csak azért kérdezem.
-
dugesz77
őstag
válasz
Attici #24903 üzenetére
Érdekes a hozzá állásod.... Két hete még egyszerre ötféle tabot akartál venni mert azt se tudtad melyik legyen.
Most meg hirtelen minden szar mert te megtaláltad a szent grált. Ha mind lett volna már a kezedbe megérteném de így.
Igenis egy tabletnek a legfontosabb része a kijelző.(pont)
HA nem kellene játékra vagy nagyobb pdf illetve flash tartalmakhoz azt mondanám észre se venném hogy egy vagy több magos egy tablet. Igazság szerint tök mindegy mi van mögötte de a kijelző az eldönt mindent. Forgathatod,döntögetheted ha nem tartod megfelelően és emiatt nem látod megette a fene az egészet.
A "megbízható" jelszót megint csak nem értem. Ki szerint megbízható? Hibás készülékek száma alapján? Akkor tuti az Ipad a befutó. 100 milliót eladtak abból csak ha a 0,5% lesz hibás akkor is igen durva egy szám jön ki. Pedig nem mondanánk rossznak az apple termékeket. Vagy aszerint, hogy egy-két nagyobb szájú user kifogott egy hibás példányt? Ne már. Akkor holnaptól ne vegyen senki ASUS alaplapot mert az enyém bes#rt.
Bocs kicsit hosszúra nyúlt csak próbáltam rávilágítani hogy ne csapjuk már be magunkat az önigazolással és hogy mindenki csak a saját lovát dicsérje. -
zebede
őstag
válasz
jaffa 2843 #24940 üzenetére
nemtom én tés vagyok
pl. [link]
-
almafa42
aktív tag
Sziasztok,
Egy olyan programot keresek, amivel lehet egy egyszeruen kezelheto "katalogust" csinalni, amit utolag konnyen lehet boviteni
Elinditod a programot, van egy fomenu, alatta alkategoriak, az alkategoriakban cikkek szoveggel, kepekkel. Mindez szep designnal, es amennyiben lehet, tobb nyelv tamogatasaval.Platform: az lenne a legjobb, ha a program ios-en es android-on is futna, de ha nincs mas, akkor jo a platformfuggo megoldas is.
-
-
zebede
őstag
válasz
jaffa 2843 #24937 üzenetére
Akkor legjobb ha választassz egy vodás feltöltős netet és használhatod a smart tab 7-et a gyári Honeycomb-al, működő kamerával.
-
devast
addikt
válasz
csibe1 #24920 üzenetére
Mit milyen ? Volt már tn és ips/mva paneles tableted ? A TN panel-t pont szemből nézve látod csak normálisan, és van egy irány amiben kegyetlenül torzul. Itt nálam már nem minőségről beszélünk, hanem használhatóságról.
Meg ha ráesik egy targonca az is milyen szar húúú... biztos nem bírja ki.
Az mva/ips-nek meg nem csecsének kéne lennie 2012-ben, hanem alapnak. -
-
sz_gabor
tag
Valakinek van Window/Yuandao N101 II tabletje? Ha van ,milyen a készülék megéri megvenni?
-
zebede
őstag
válasz
Én is ilyet használok most, szerintem nagyon szép a képe
mégiscsak 1280x800 a felbontása.
Kérdés milyen SIM kártyával akarod kihasználni a 3G-t? Ha vodás vagy akkor semmi gond, ha viszont más szolgáltatónál vagy, mint én, akkor fel kell raknod egy főzött romot amitől független lesz, viszont ugrik a kamerád. -
Nova96
őstag
Üdv csak érdeklődés, hogy a két retinás Kína gép mennyire jó? Gondolok itt a akku időre és az anyaghasználatra, de a legfontosabb nálam 10-bites 1080p videók.
Mivel amit érdekelne az egész csak jobb lenne azon mint a laptopon.Ha nincs külsőre kötve.
Vagy inkább várni kéne, hátha jön tegrás retina?Szerk: Akkor felejtős...lassúcska az nem pálya.
És nincs is még olyan retinás ami jó lenne?
Ipad 3 jó lenne, de mkv-t b*szik lejátszani csak egy kisebb trükkel képes.Meg az ára.
-
-
Knilee
tag
Hali
Szeretnék venni egy olcsó tabletet de keveset tudok róluk ezért kérném egy hozzáértő véleményét. Filmezés ebook olvasásra kellene 20.000 körüli összegre gondoltam régebbi akár használt is megfelel találtam párat itt a hirdetések között de én nem tudom melyik jobb: Yeahpad A13 , Ghoo Tab 7000S, LY-F2S 7 , MyAUDIO 7 708R Árban megegyeznek tudásban is csak minimális az eltérés. A 4 közül melyik lenne a legjobb választás?
Köszi -
laszlohu
addikt
válasz
tjb007 #24923 üzenetére
Igen, arra értettem, hogy az új Navon specifikációban csak annyi van írva, hogy Cortex A9,
nem derül ki, hogy melyik,
és az emberek tudatlanságára alapozva, nagy valószínűséggel
Wondermedia Cortex A9 van benne,
lehet ez egy reklámfogás, és olcsó is, viszont teljesítményben nem sokkal jobb, mint bármely Cortex A8 - as -
Nara19
aktív tag
válasz
AMD Power #24922 üzenetére
Az e-ink olvasót használók ezért lehet, hogy megköveznek, de:
- az e-ink kijelzős e-book olvasók járatos mérete 6" (nekem kicsi) és csak a legújabbakkal tudsz sötétedés után olvasni.
- szürkeárnyalatos a kijelzője (technológiájából adódik)
- az internetezés velük nem olyan nagy élmény
viszont 3-4 hetente kell csak tölteni őket.Én évek óta LCD-n olvasok, (van e-ink kijelzős olvasóm is). Jelenleg egy 10"-os, IPS paneles gépet használok olvasásra (is), amit 2 naponta töltök.
A CoolReader olvasó programot használom, de sokan az FBreader-t vagy az Aldikót kedvelik.
Ezekben a programokban a háttérvilágítás, betűméret, éjszakai mód stb. rugalmasan állítható, így szemkímélő(bb) üzemmód is beállítható. -
TayRol
nagyúr
Szevasztok!
T-Home-nál rendeltem a netem mellé feleségemnek ajándékba egy Tab 7 2-est. A kérdésem az volna, hogy csak wifivel lehet használni vagy mehet bele sim is és 3G-s nettel is működik?
Többféle infót hallottam róla és tisztázni szeretném (esetleg létezik 3G-s én nem 3G-s verzió?).Köszi,
TayRolu.i.: bocs ha off a dolog.
-
tjb007
nagyúr
válasz
laszlohu #24905 üzenetére
"a Wondermedia procik is Cortex A9 - ek, de sebességben nem sokkal, vagy semmivel sem gyorsabbak,
mint a Cortex A8 - asok,"Ezt most mire vonatkoztatva érted ?
Magára a Wondermedia SoC -re összehasonlítva egy Cortex-A8 magos SoC -hez (mondjuk AA10) vagy csak a processzormagokra ?
Ha előbbi akkor némi igazság van benne viszont ha utóbbi akkor te valamit nagyon rosszul tudsz. A Cortex-A9 mag közel kétszer olyan erős a nyers erejét tekintve mint egy Cortex-A8 mag és még ott vannak a mikroarchitekturális eltérések is. -
ugyeletes
tag
válasz
tvamos #24916 üzenetére
lehet, wifi is van benne, meg 3g is, de nem arra van.
arra jo, hogy pl: ukrajnaban megnezd a gmailodat, vagy az index.hu -t ingyen 3g-n at.
google mapsot is nyomtam rajta kulfoldon.
valaki idojarasallomast csinal belole, vagy rss feedes kijelzot, amin mindig a friss hirek vannak, ilyenre jo, mivel sokaig tart az akkuja.
szoval foleg olvasni jo rajta, pdf es djvu -t is kezel, de terminal emulacio is van rajta. -
csibe1
addikt
-
Stalki
csendes tag
Én megértem Attici-t is. Én se tudom mit vegyek, abszolút jól hangzik a Hyundai ROCK X papíron, de panaszkodnak wifire, foltos kijelzőre, akkuidőre, JB frissítésre. SmartQ Q8 régebbi, de megbízhatóbb, talán jobb minőségű, gyári supporttal, csak az a fránya IPS hiányzik belőle.
-
tevike
senior tag
Sziasztok. WayteQ xTAB-80-hez mit szóltok? 37.000 ft újonnan az E-digitálnál. Megéri ennyiért?
És most nem arra vagyok kíváncsi, hogy a 2magos 1gb ramos samsung vagy ipad-ek jobbak, és hogy azok jobbak netezésre vagy skypera....ez 37.000ft.
Designe nekem bejött, tudás és tesztek nem rosszak, valami tapasztalat?? Vagy ha nem ez, valami más ilyen ár Limittel?
-> Zodiak : a te tesztedet néztem meg youtuben-n a wayteq 80-ról. Wifivel minden rendben van? Saját tapasztalat, illetve hasonló ár kategóriában?
-
royalka
őstag
Hali mindenki. Szerintem tudnatok segíteni. 8" -os tabletet szeretnék 45 körül. Eddig a myaudio 808dcc tünik a legjobb választásnak. Esetleg ha van jobb javaslat akkor szivesen fogadnam.
-
AMD Power
titán
Azt nem is kérdeztem ,hogy E-book-ok olvasására ezek a Tabok mennyire ajánlottak?
-
hun_gery
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #24899 üzenetére
smart tab 7?
2mag, 1gb ram, főzött jb, 3g, bt, gps
nem ips, de igen jófajta lcd
illetve usb/hdmi nincs csak átalakítóval a spéci csatlakozó miatt, viszont használtan olcsó nagyon. (35-40k) -
ugyeletes
tag
köszi a tippet, a http://hongkongeek.com-ról vettem egy low-end tabletet, mert:
- ha 1 hónapon belül beszarik, az odapostát is visszatérítik
- ha vámot kell fizetni, visszadellázzák
Minden más oldal leszarja a vámos dolgokat meg nem térítenek vissza kupont/zsét, ha te feladod drágán a postára a visszárut.Van gyakorlati tapasztalata valakinek ezekről?
Kaptam visszaigazolást is, processing, meg minden. Korrektnek tűnnek!
Egy gagyi Q88 -at vettem, 14kHUF alatt megkapom postával. -
laszlohu
addikt
Múltkor kérdezte valaki :
Navon platinum 7" IIa II jelölés az új procit jelzi,
mindenhol azt írják : Cortex A9 - es proci,
a II jelölés nélkülinél : Cortex A8 - asBár ez bizonyos esetekben megtévesztő lehet, ui.
a Wondermedia procik is Cortex A9 - ek, de sebességben nem sokkal, vagy semmivel sem gyorsabbak,
mint a Cortex A8 - asok,kiváncsi lennék, milyen proci van ezekben az újakban,
az ára is kedvezőbb lett, 26900 Ft helyett 24700 Ft -
afgk2012
tag
ConCorde-ből jön mostanában valami új 9,7"-os? (A prónál a hardverrel nincsen bajom, de tetszene az 1024 helyett az 1280-as szélesség.)
-
tvamos
nagyúr
válasz
Csucsu88 #24900 üzenetére
A Concorde forumon, vagy az ugyfelszolgalaton erdeklodj utana ennek a HDD dolognak! Nem biztos, hogy birni fogja "etetni" a tab. Kelleni fog hozza tapos USB hub.
Szerintem netezesre mar gyenge ez a hw, nem vennek mar ilyet, kell a dual-core + 1GRAM! (Video telefonalasra is! Ha neked is ezt helenti a kommunikacio...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged