- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tityahome
aktív tag
válasz
Sanzaa #22393 üzenetére
Ezeket az adatokat én is tudom csak sajnos a táblagépen és a dobozán egy szikra adat nincs hogy ez pontosan melyik típus lehet, ezért csak a képek alapján tájékozódom a myaudio oldalán.
Én hivatalosan egy 908A típusút vettem, de a kinézet alapján és a myaudio képei szerint ez egy 916 DCC!
...de már tök mindegy mert ha minden igaz pont most nyírtam ki a kicsikét egy setcpu programmal!
Egy kicsit fentebb húztam a procit,megfagyot,nyomtam egy resetet és azóta teljesen halott! -
gyuszmó
őstag
válasz
Sanzaa #22395 üzenetére
Köszi
Még nem laktam be igazán,nem volt sok időm rá ezért érdemben nem volt mit írni
Eddig minden ok. amiket olvastam teszteket, leírásokat azok alapján azt kaptam amit vártam.
Nyilván az ár miatt kell kompromisszumokat kötni,leginkább a kijelző terén,de elfogadtam,hogy ilyen ennyit tud. Gyors,teszi a dolgát,aksi tuti,film megy,pdf,ebook is oké.
Eddig minden elvárásomnak megfelel. -
z0d1AK
nagyúr
-
gyuszmó
őstag
Üdv
Melyik Pdf olvasót ajánljátok ? Nekem az " EZ PDFvan fent,nem nagyon tetszik
köszi -
Tityahome
aktív tag
Egy másik topicban már feltettem a kérdést de nem kaptam rá választ és elnézést ha ezzel szabályt sértek hogy több helyen is megkérdezem!
Arról lenne szó:
Hogyan lehet azt megállapítani hogy mi a táblagépem pontos típusa?
Azért kérdezem mert vettem anno egy myaudio 908a táblagépet (ami megjegyzem szinte tökéletesen működik) és most hogy nézegettem a myaudio többi táblagépét kinézetre a 916DCC-re hasonlít.
A gép boltból lett vásárolva újonnan! -
didros
senior tag
Nem, kaptam tracking numbert a megrendelés után 3 nappal. Ezt a számot ellenőrzöm naponta a kínai és a magyar posta rendszerén is, de 7.-e óta változatlan az eredmény. A Magyar Posta szerint: "küldemény felvéve, item accepted" Szerintem a kínai postaközpontban akadt el a csomag valahol.
-
didros
senior tag
Sziasztok! Rendelt valaki más is a Pandawilltől szeptember elején? Kiváncsi lennék, hogy a Ti esetekben is van-e megakadás a kínai postán? Az én csomagom státusza szept. 7. óta változatlan: "posting" Kezdek aggódni egy kicsit... Egyedüli eset ez vagy belefér még a normálisba chinapost esetén?
-
Bagira01
veterán
Onda vif40-ről mi a vélemény pld az n90-hez képest. Valahol olvastam, hogy ipad minőség. Tényleg olyan jó?
-
hevizms
addikt
válasz
Kh@oSz #22370 üzenetére
Ez most egész pontosan milyen tablet és milyen pontszám?Onda Vi40?
Mert ha Antutu összpontszám,akkor az nem semmi!Több kiadása is van ennek a tipusnak?
Kiváncsiságból rákerestem és pld itt "csak" 7337 pontot ir a hirdető.
http://www.ebay.com/itm/Onda-Vi40-Dual-Core-9-7-IPS-Capacitive-1-5GHz-Android-4-0-ICS-Ultra-Thin-Tablet/261073673425Ekkorát dobna rajt egy új rom?
Mindenesetre rendesen lepipálja a hasonló tabokat.
-
SLYM
veterán
sziasztok, mikor jelenik meg a nexus 7 tablet magyarországon?
-
tvamos
nagyúr
válasz
Ultraviolet #22367 üzenetére
Mer' franko. Egyebkent meg... a dual core abszolut indokolt, nekem a Gadmei T883-on sokminden akadozik. (Foleg a bongeszonel idegesito a lassusag, mert ugye azt eleg sokat hasznalom. Mondjuk 3D jatekok nelul azert lehet elni... persze bongeszo, sot tablet nelkul is, de ez a gondolatmenet eleg messzire vezet...) Ugyan ezek a dolgok az Ainol Aurora II-n mar rendesen mennek. Gondolom azert egy Google Nexus 7 meg sokkal gordulekenyebb lehet. Bar az a resze mar frankosag + a nagyobb felhajtasu kijelzoket egyre komolyabb proci tudja csak meghajtani ugy, hogy ne akadozzon.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Davebowman #22378 üzenetére
Szingapúri posta. Olyan nemzteti posta, mint itthon a Magyar Posta
-
Davebowman
senior tag
Mit jelent a Singapore Post?
-
Vanka
tag
válasz
Ultraviolet #22367 üzenetére
Nem drágább ,időtállóbb
-
Chaser
legenda
válasz
tjb007 #22366 üzenetére
Ezzel kezdtem reggel, de mondom ez annyira kínai hogy nem lehet az
Biztos át lehet váltani angolra, de nem találtam.
Davebowman: Ha RK3066-os gép kell akkor:
N70
HoldX
Fire
Amik 40k alatt annak 7"-ban.
Elsőről van tapasztalat, az a legolcsóbb. Ha rákeresel itt topikban, látod hogy vállalható. Másodikról még igazáról semmi nincs, pedig elég vékony gépecske és fém burkolatos, BT-vel megspékelve. Árban középütt van. Fire-ről problémákat írtak eddig, akkuja és felbontása jobb mint a HoldX-nek. Ha a 3 közül kéne választani és a legbiztosabbra mennék akkor most N70-et vennék. -
-
tvamos
nagyúr
válasz
gyuszmó #22303 üzenetére
En az AirDroid-ot hasznalom. Nagyon SMART! Csak a host gepre kell telepiteni, a masikon meg bongeszobol lehet nyomulni. Tenyleg nagyon jo, es egyszeru kezelni.
Latom, megeloztek... de attol meg jo.
Probald meg a Total Commandert, lehet, azzal konnyebben boldogulsz. (Nekem egyszerubb, mint az ES.)
-
Vanka
tag
4 magos proci?
Ez is jó lehet! -
x.pet
tag
válasz
Bagira01 #22346 üzenetére
Nagy hibájáról nem tudok. Egyedül a fat32-es sd particiót nem szereti, ntfs-el ok, de ez is csak 4.0.4 alatt van, 4.1-el tudtommal már nem jelentkezik.
Akku jól bírja, kb 8-10 órát lehet használni. Eddig egy 2 órás HD filmet néztem rajta, akkor kb. 30%-ot esett.
Az eredeti és az oem változat a házban és a bekapcsoló gomb helyében különbözik. Az eredetinél ajtó mögött van az sd és az usb, a bekapcs gomb pegig a hátlapi kamera mellett és annak fehér a hátlapja.
Rootolni lehet, a 4.0.4-re már cwm is van, a szoftver támogatottsága jó. -
Kh@oSz
aktív tag
-
dugesz77
őstag
Nagyon jó a gép gratulálok hozzá. Az enyém kb. 4 hete jött meg azóta semmi hiba nem jött elő,piszok gyors és szépen teszi a dolgát.
Nem is tudom miért nem választják többen az Ondát. Elég megnézni a kínai oldal,hogy miket gyárt és nem gyártat (alaplap,videokari) rögtön kiderül,hogy nem egy rizsföldi sátras dzsunka gyár.
[link]
Hamarosan jön a JB rá jó a support (pont ma jelent meg hozzá új firmware)
Állítólag az uj firmware-el 10000 pötty fölött van AnTuTu-val (most nálam olyan 9500 körül mozog) -
hrabanc
tag
válasz
Davebowman #22353 üzenetére
Nem tudom hol olvastad, hogy nem küldik el, csak Kínába? Ha mégsem, akkor pl. a GadgetGreats.comról is megkapod. Ott még ajándék fóliát és tokot is kapsz hozzá. Most azt írják, hogy szerdán kezdik el postázni. Úgyhogy érdemes még várni a rendeléssel, legalább addig. És mielőtt megrendeled, livechat-en meg is tudod kérdezni, hogy van-e már in stock vagy csak előrendelhető.
-
Davebowman
senior tag
válasz
Davebowman #22353 üzenetére
Bocs előbbit javítanám: Ainol Flame-re gondoltam. Akkor most megrendelhetem és küldik Mo-ra? Vagy maradjak a tuti N70-nél?
-
kisda
aktív tag
Szevasztok!
Miért van az, hogy a 2.2-es rendszer nem jegyzi meg a beállításokat? Újraindítás után visszaáll minden alapra,telepített alkalmazások eltűnnek, stb.
Flytouch Superpad 3 tábláról van szó.
Dávid
-
hrabanc
tag
válasz
Davebowman #22348 üzenetére
Az ELF II az volt, a Crystal pedig annak az utódja. Ha minden igaz...
-
buek1967
tag
Blackberry Playbook vs Nexus 7
Van egy dilemmám. Angliában hétfőn vásárolhatnék Blackberry Playbook 64GB-ot 45ezer magyar forintnak megfelelő fontért. Vagy 16GB-os Nexus 7-t 70.000-ért. Ti melyiket vennétek?
Tudom, hogy a nexus tegra 3, meg itthon is van gari, de nincs hdmi, kamera, 16GB vs 64GB, BB-n jó a hangszóró, ELVILEG futtat androidos appokat, meg persze az árkülönbözetből kijön még egy androidos RK3066-os tab, ami azért jelentős különbség. Szóval vmi ötlet? -
Bagira01
veterán
Na eldöntöttem 9,7"-os tablet kell. YuanDao N90 Dual core-t néztem ki. Vannak ismert nagyobb hibái? Mennyire hihető a 8000Mah-s akku? Illetve mi a különbség a az OEM és a másik verzió között a pandawill-en?
-
hrabanc
tag
-
azozo
senior tag
válasz
hrabanc #22342 üzenetére
Crystal is jó csak mivel ez lenne az első tabletem, ezért a gps egy hasznos plusz ,legfeljebb az öcsém megkapja szülinapra ha nekem lassú lenne. Neki ugy is a gps lesz szerintem a fontosabb ...
+film ,mese nézés a keresztlányomnak
Az hogy most a legujabb 3d -s játékok nem futnak nem annyira fontos,
1gb ram kell, a kijelző az amiatt miatt még nem rendeltem ( tft-s és relative kisebb felbontás)
ja és hdmi kimenet -
azozo
senior tag
válasz
hrabanc #22330 üzenetére
Én is ezt néztem ki ;:
most nézem a forumokat a gps miatt mennyire gyors használható...
a proci ghzre kisssebb, de pár 3d jáék elfthat szerintem plnoa3-at emlitették spanyol forumon csak hát google fordítás miatt nem bizti...)
És a tft kijelző minősége miatt vacilálok... -
DonAtt
csendes tag
Sziasztok!
Egy tabletet keresek főként könyvolvasásra és néha netezésre, 20 ezer alatt. A fő szempont, hogy PDF-eket rendesen lehessen rajta nézni, megfelelő felbontással és sebességgel. (Az e-könyv formátumok nem játszanak, mert a programozós szakmai könyvekben a kódokat össze-vissza törik, ezért is lőttem ki az e-könyv olvasókat.)
A fórum és egyéb források alapján az Ainol Novo 7 Mars tetszik legjobban, viszont olvastam róla régebbi leírásokban, hogy a kijelzője néha nem érzékeli rendesen az érintést, és hogy gondok vannak a WiFi-vel. Elvileg kapott egy firmware frissítést emiatt, de erről még nem találtam tapasztalatokat. Szerintetek megér egy próbát, van valakinek ilyen gépe?
Ha nem ez, akkor milyet ajánlotok?Előre is köszönöm a segítséget!
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Angelotti #22328 üzenetére
Mivel a legolcsóbb árkategóriát keresed, így nincs legjobb vétel, nagyjából az összes ugyan azt tudja, esetleg apró különbségek lesznek. A legtöbb kínaiban nem is lesz GPS sem, bár újonnan sem tudok olyan 7"-os tablet 30-ért, amiben lehet GPS egyáltalán.
Egyetlen tipp ami talán szóba jöhet használtan, az egy Huawei S7 Slim -
Angelotti
tag
sziasztok!
nem kaptam választ, ezért újra felteszem a kérdésem
tabletet szeretnék venni max 30 ezerig, mind1, hogy használt vagy új, hogy külföldről kell rendelni.
A LÉNYEG: melyik/melyek a legjobb vétel ebben az árkategóriában?
Az fontos, hogy GPS (navigálásra is szeretném használni) is legyen benne, és 7"-os legyen a kijelző mérete. -
Chaser
legenda
válasz
Davebowman #22317 üzenetére
A crystal IPS paneles és 4.1-gyel jön. Egyik tagnak van, szerinte wifi is jobb mint A2-ben, meg a touch rész is rendben van.
-
hevizms
addikt
válasz
Davebowman #22317 üzenetére
Fogalmam sincs milyen különbségek vannak,nem figyelem annyira azóta,meg nem is értek hozzá.
Nekem év elején jött a fejembe a gondolat hogy kell egy tablet.
Elkezdtem a fórumokat olvasgatnui és itt a prohardveren rátaláltam az --Ainovo Novo7 Paladin: ICS táblagép 79 dollárért--topicra ahol aza elf meg az aurora volt a sláger az ár/érték aránya miatt.IPS kijelző meg nagy tárhely meg kapacitiv stb stb.
Szóval jó vételnek tűnt.
Csak hát eltelt 1 hónap és még fel sem adták!!!!
Úgyhogy refundot kértem és vissza is küldték a pénzt.
Még jól is jártam mert azóta vettem egy nagyobb tabot kinából(Teclast A10T),meg egyet itthon(CC ips+).
Az Aurora meg ahogy jött úgy el is tűnt a süllyesztőben,helyette a beégést követően hamar kiadta a cég az Aurora II-t.
Na szóval a Pandawill végig csak hitegette az embereket,akik sorban kérték vissza a pénzüket. -
gyuszmó
őstag
Valamiért nem tudok file kezelővel az sd-ről saját memóra másolni,át kell állítani v.mit?
-
hevizms
addikt
válasz
Attici #22294 üzenetére
A pandawill már sokan leirták hogy abban a formában megbizható hogy pénzzel nem ver át,nem nyúlja le.
Viszont nagyon szeret reklámozni olyat is ami még a láthatáron sincs nemhogy náluk.
Igérget akár hetekig hónapokig is hogy a jövő héten jön meg hasonló.
Aztán vannak ezek az akciói amikor is az első 5 megrendelő a megadott időben rácsap a készülékre akkor az övé bevezető áron,de még nem olvastam olyanról akinek ez sikerült volna,csak olyat hogy nem.A lényeg hogy amit kinézel,arról akár több emailben chaten is kérdezz rá hogy van-e nekik,mert adott esetben sokat kell várnod.
Ha van nekik akkor semmi gond,nyugodtan rendelhetsz.
Nem olvastam még olyanról akinek lenyúlták volna a pénzét.
Még év elején én is rendeltem tőlük Ainol Aurorát,mert akkor az volt a sláger.kb 1 hónapig hitegettek,amikor is meguntam azt visszakértem a pénzt,amit vissza is adtak. -
rpeter
csendes tag
válasz
gyuszmó #22303 üzenetére
AirDroidot ajánlották erre a célra, jó értékelései is vannak. Dropbox-nál lesz két felesleges adatforgalom is (feltöltés dropra és letöltés dropról).
-
gyuszmó
őstag
Üdv
lehet,hogy hülye kérdés,de ha a defym tud netet adni a Tabnak wifin akkor esetleg fájlokat is lehetne ezen az útvonalon küldeni nem?
Milyen progi kell erre a 2 gépre? És,hogy mükszik?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- SzoftverPremium.hu
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged