- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
tevike
senior tag
Valóban Viber hiba volt.. Érdekes, köszönöm!
Aki 40-50ert keres tabletet bátran ajánlom az Asus memo pad 7et már én is egy nap használat után.
Köszönöm a tippet!
-
tevike
senior tag
Na elhoztam egy ASUS MeMO Pad 7 ME572C-t. Kibontottam, szinte gyermeteg izgalommal csodálva tapogattam körbe, és tettem próbára.
Egy dologra eddig felfigyeltem negatívumként : Viberen mikrofon hangüzenet küldésekor a hang olyan mint ha a NASA fogott volna 3 fényévről érkező zavart hangfrekvenciát, recseg és ufó hangom van.
Ez szoftveres vagy hardveres? Még nem volt alkalmam tovább próbálni egyenlőre.
Illetve kicsit a fényerő szakaszosan állítódik ha automatikus, látni a lépcsőfokokat ahogy állítgatja, ez ronda de nem negatívum.
-
tevike
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, egy tablet vásárláson gondolkodtam, használt (de új/jó állapotút keresgélek), az alábbi feltételekkel:
- Androidos
- 40.000 - 60.000,- forint között legyen
- 1920x1080-as felbontás, ha 7" a 10"
- 4 magos 1-2gb ramos (nyilván 2 jobb, de az ár miatt nem remélem)
- Lehetőleg ne túl nagy otromba kerettel legyen, ne 50%-a legyen a kijelző a tabletnek
- Aksija bírja ki a napotDióhéjban ennyire gondoltam. Találtam már pár dolgot, de összezavarás miatt nem akarom leírni. Tanácstalan vagyok.
A felhasználási része az alábbi lenne:
- Játékok (nem Real Racing 3)
- Netezés
- Filmezés
- Zene/Tv-re kirakás..stbElőre is köszönöm a segítséget!
-
tevike
senior tag
Köszönöm a segítségeket, otthon megtekintem majd
-
tevike
senior tag
Samsung Galaxy Tab (P1000)-hez a gyári Froyo-n kívül van valami korrekt frissítés?
-
tevike
senior tag
2380-as benchmark test a wayteq xtab 80 esetében milyen eredménynek számít a közép árkategóriás laptopok között? ( szóval nem samsung vagy ipad-hez viszonyítva )
-
tevike
senior tag
Csak az én kiváltságos dolgom az, hogy 3.szor írok ebbe a topicba 2 nap alatt, és csak én nem kapok egy reakciót sem ?
-
tevike
senior tag
Sziasztok. WayteQ xTAB-80-hez mit szóltok? 37.000 ft újonnan az E-digitálnál. Megéri ennyiért?
És most nem arra vagyok kíváncsi, hogy a 2magos 1gb ramos samsung vagy ipad-ek jobbak, és hogy azok jobbak netezésre vagy skypera....ez 37.000ft.
Designe nekem bejött, tudás és tesztek nem rosszak, valami tapasztalat?? Vagy ha nem ez, valami más ilyen ár Limittel?
-> Zodiak : a te tesztedet néztem meg youtuben-n a wayteq 80-ról. Wifivel minden rendben van? Saját tapasztalat, illetve hasonló ár kategóriában?
-
tevike
senior tag
Öröm ide írni hozzátok, egy válasz se jött
-
tevike
senior tag
tripla hozzászólás -.-"
-
tevike
senior tag
dupla hozzászólás -.-"
-
tevike
senior tag
Valami hozzáértő válaszolna a fentebb leírt igényeimre Tabletekkel kapcsolatban?
-
tevike
senior tag
Jó, akkor úgy kérdezem, hogy melyik tablet a leghasználhatóbb 30-35.000 között ! Köszönöm
-
tevike
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy tabletet, 30-35.000 ft között.
A kérdésem a következő : Melyiket vegyem (Használtan!)
Az igényeim nem nagyok, jól összerakott, nem recsegő-ropogó műanyag noname dolgot keresek. Legyen megbízható, bírjon az aksija relatív sokat, és ne legyen lassú. 1GHZ proci minimum, félgb ram, multitouch, kapacitív kijelző, 3.5jack,normális kamera AF-el és lehetőség szerint vakuval.
Néztem: Samsung Galaxy S wifi. < egyenlőre ez tetszik a legjobban >
Az sem baj, ha nagyobb a kijelző, és csak táskában cipelhető.
Ötleteket szeretnék kérni, és érveket, hogy miért azt, és mi a jó, illetve rossz benne.
Köszönöm nektek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- DOOM - The Dark Ages
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest