- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magyarított Android alkalmazások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronson
őstag
válasz
hamyka #22196 üzenetére
Hát tabletre kétlem, hogy lett már volna valakinek vele kárrendezése.
Erre igazából nem az a klasszikus garancia és szerintem a jótálásra vonatkozó fogy. véd. jogszabályok sem érvényesek rá. Ez egy biztosítás, annak minden kárrendezési nyűgjével,de hát csak nem hagynak szarban.
-
Chaser
legenda
válasz
laszlohu #22187 üzenetére
Oké, de milyet? Még a gyári garnál is elég szépeket látok fórumokban a hozzáállásukról, el tudom képzelni milyen lehet a kiterjesztett gar. Pláne nem néhány k-ért +2évet...
Mit vállalnak? Ingyen megnézik mi a gép baja? Aki ilyenre adja a fejét annak helyében alaposan elolvasnám az apróbetűs részt.
szerk: hamyka A jó dolog az, sokan hiszik még hogy vannak csodák. Ez is kb olyan lehet mint a myaudi 1+1 év garja, 2. évben csak a szervizelés van ingyen alkatrész nem. Na onnantól lehet is kidobni a gépet, hogy panelrt v lapot kell benne cserélni saját ktsg-en..mert az ilyenek csak hivatalos forrásból fognak cserélni.
-
rpeter
csendes tag
válasz
tjb007 #22183 üzenetére
Root után otg kábellel bármekkora pendriveval bővíthető, kis kényelmetlenség, hogy lóg belőle egy kábel, mintha töltőn lenne.
saját otg kábelt próbálta már valaki? Felmerült, hogy szétbuherálok egy régi pendriveot és csinálok egyet direkt erre a célra, bár most így leírva nem tűnik túl praktikusnak a számítógépes kompatibilitás elvesztése... viszont egy ilyen aktív usb hub már praktikus lehet :-)
-
Chaser
legenda
válasz
stargatelost #22175 üzenetére
Ha olyat szeretnél ami sokáig jó lesz, ott kezdődik hogy 2 év garosat vegyél. Kör gyorsan le is szűkült. Ha szerencséd van a 2 év után is működni fog még 1-2 évig, de akkor olyan hw-eset kell venni ami a mostani átlagnál jobb. Én is nexus7-et mondanám.
Más kérdés az sd bővíthetőség hiánya miatt magamnak pl nem vennék, de lehet neked nem szempont.
Ha meg nagyobb kell. /sztem kell, bár kinek a 7" jön be, kinek a 10, vkinek meg köztes/ akkor hirtelen nincs is 5letem 100k-ig bezárólag 2 év garos erős hw-es gépre aminek természetesen IPS kijelzője is legyen. Talán CC 9.7+, de ott csak 1 év a gar és hw-ben azért gyengébb mint a N7.szerk: Esetleg egy iPad régebbi verziója is megvan 100k körül, ha nem fontos hogy droidos legyen. Talán azok nem döglenek annyira hosszú távon.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Utazgatáshoz a 7 colos méret ideálisabb, könnyebb hurcolászni és szállítani is.
Mondanám azt, hogy Google/ASUS Nexus 7 de nem tudom, hogy egyszerre mennyi filmet/sorozatot szeretnél tárolni rajta mivel csak 13,2GB a felhasználók által szabadon felhasználható tárhely mérete ami SD kártyával nem bővíthető. -
tvamos
nagyúr
válasz
Nekem Aurora II van. Szerintem 7" 2 mag 1GRAM ami kell.
-
-
stargatelost
csendes tag
Sziasztok!
Egy ideje már gondolkozok azon, hogy be kéne szerezni egy táblagépet, most el is határoztam, hogy még az ősszel veszek egyet
De nagyon nem vagyok képbe a piaccal.
Elsősorban vonaton használnám, filmek, sorozatok nézésére (720p), pdf-ek, wordök olvasására (szemkímélés?). Hány col erre a legmegfelelőbb? Meg ha van wi-fi a közelben, akkor netezésre (tehát erős wi-fi is kéne bele). Olyat szeretnék, ami a mai kínálatban az élvonalban van, és még pár évig azért meg fogja állni a helyét
50-100ezerig lenne a keret rá. Utóbbi összeg azért csak végesetben
Szóval mit ajánlotok?
Köszi előre is! -
Kulinger
tag
Sziasztok!
Nagyon nehéz döntés
MyAudio Tablet Series 9 916DCC vs ConCorde Tab 9.7 IPS Plus?Hm????? -
SilverToM
tag
Hali!
Elkezdtem autót vezetni, már túl vagyok pár órán, de nem ismerem a kerületet, ahol tanulok. Egyszer találkoztam már egy programmal, ami rögzíti merre járok, csak akkor nem tettem fel és most nem találom.
Köszi a helpet!!! -
zoleee24
tag
válasz
Davebowman #22166 üzenetére
Kb sehol hivatalosan, max apróhirdetés útján, de az ugyan az mintha magad rendelnél Kínából.
-
Prof
addikt
válasz
Davebowman #22166 üzenetére
pl itt: [link]
-
Davebowman
senior tag
Ainol Aurora II -t hol lehet venni/rendelni mo-n?
-
z0d1AK
nagyúr
-
laszlohu
addikt
Egy videó egy
Jelly Bean - es(Android 4.1.1) Tabletről : -
laszlohu
addikt
Szeptember 20 - tól az MM - ben
a Navon Platinum 7 - es 25000 Ft lesz.A Myaudio 708R - ről meg olvastam egy elég negatív véleményt, úgyhogy azt nem ajánlott venni.
így az ajánlott típusok ebben az árkategóriában :
Dps Dream 7 - es
Concorde Tab One
és a fenti, amit korábban írtam. -
Crytek
nagyúr
"Sorry for keeping you wait so long
But could you please wait one more week
We will inform you as soon as it come back to us"Atomjaimból építik újjá a Cube-omat ,ha ennyire húzzák
-
laszlohu
addikt
Az Ainol Aurora II , ami 2 magos , Antutu - ban 7038 pontot ért el,
és a kijelzőt Hitachi - ról LG - re cserélték. -
axioma
veterán
Na a tablet akcio beinditotta a fantaziat... viszont nem ertek hozza. A valasztek: kinai vagy semmi (hasznalt esetleg, ha ennyire lemenne az ara, de gondolom nem). Csak kene kb. 10 inch, erre mar azert csak jobb mint 800x480 felbontas, es 4-es droid.
Tudom, hogy a rezisztiv kijelzo nem multi-touch, de a tablet leginkabb irodai programok es netezesre lenne hasznalva -> tud ez igy mukodni androidban? (Pl. szokasos bongeszokben hogy lehet ilyeneknel nagyitani? Szamokat potyogni peldaul az android bill-en, ha epp nincs lehetoseg fizikait rakotni?)
Olvasom hogy hibas kijelzo-szeria van, ez csak azokat a termekeket erinti, ahol a Flame szerepel a termkeben vagy leirasban?
Ebay es pandawill-en kivul hol erdemes valogatni (csak paypal)? Itthon esetleg ahol ezt a kategoriat meg szabad venni, persze tobbert de azert nem tul sokert? (A kintire is szamolom az afa-t, legfeljebb orulok ha nem.) -
Chaser
legenda
válasz
r3dsnake #22148 üzenetére
Nincs BT a Crystalban, de cc 27k-ért IPS panellel?
Ne legyünk telhetetlenek. 125-ért van A2 16GB nand-dal, 140-ért Hyundai Hold X 8 gigás. Na ebben már van BT és RK3066, 150-ért van a 16 gigás verzió. Sajnos még nincs gyakorlati tapasztalat róluk.
szerk: Nem normál USB-s egyik sem és 1ébként se működne, ez nem win vagy linux, droid kicsit macerásabb.
-
Davebowman
senior tag
Akinek myaudio series 8 808dcc -je van az írna pár új fejleményt? Gondolok itt az ismert hibákról(fennállnak-e), Programok(játék, weboldalak) használhatósága egy laptophoz képest, pl: flash alapú weboldalak, seafight, piratestorm, ilyenek. Köszönöm előre is. Ja a DPS Dream 7 usb-aljzata megadta magát
MM-be vittem, de ez a 8" jobb választás lesz.
Még egy kérdés annyira nagy durranás ez az IPS tapizás van 7" -os tab is? -
Sanzaa
senior tag
válasz
luciferk #22141 üzenetére
Az IPS Plus concorde.hu topicjában most olvastam, hogy arra szerdán publikálják a nyilvános verziót.
Utána kerül terítékre a sima ConCorde 9.7 IPS, a 7015 és a One is.
Én egy hónapon belült mondok, de szerintem nem lesz annyi. CM10 meg letölthető most is a sima 97 IPS-re. -
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Létezik már olyan 7"-os tablet, ami jó áron van és jelly beannel kapható/rendelhető?
köszi!
-
zoleee24
tag
Rossz hírek a Flame-ről, touch screen tömeges elromlás, még a gyár sem tudja mi a pontos hiba :
-
Luissimo
veterán
Gyereke , jóestét !
mongyátokcsak, hovatűnt ZODIAK ??
lemaradtam valamiről ? -
kerekfej
őstag
válasz
devast #22053 üzenetére
Nekem is Samsung MicroSD-m van és raktam már mindenhova és sehol se volt probléma. A Nagy memóriakártya topicban se panaszkodott rá eddig senki. Lehet kifogtál egy hibásat vagy egyedi kompatibilitási probléma lehet. Ha tudod próbáld ki Class6-ossal is. Telefonoknál is előfordul, hogy a Class10-eseket nem szeretik, de ez ultra ritkán márkafüggő.
Samsung MicroSD-k jelenleg a piacon a legjobb vételt képviselik. Csepp, por, mágnes és ütés és vízálló, ráadásul megbízhatóak és viszonylag nem is drágák.
-
Chaser
legenda
válasz
dave93 #22133 üzenetére
Nem, az a régi verzió. Az IPS+ az új. Ebben a méretben nem sok alternatíva van. Amiből ne engedj, az IPS kijelző. Van még wayteqtől 1 magos gép IPS-sel, de igazából ez a 2 mag, 1GB ram kombó már hoz olyan szintet, amiért nincs értelme netbugot venni igazából. Persze Kínából pláne kisebb méretben lenne választék bőven, de itthoni 10" ips 2 maggal nem sok van. Ez a gép kb minden szempontból korrekt, hát igen lehetne olcsóbb. Valszeg azért nem az, mert nincs vetélytársa összességében.
szerk: Van ph-s topikja is. Be kell menni egy multiba és megnézni a méreteket, ha mindenképp kell ekkora akkor későbbi bosszúságokat elkerülve - főleg mivel leányzóról van szó - én ezt venném. Myaudio ilyen verziója is jó lenne 65-ért, ha jó lenne, de eddig úgy tűnik nagyon nem az.
szerk2: A 75k-ban benne van egy billentyűzetes tok is, amit nem dicsértek éppen agyon de ha véletlen többet kell gépelni jó lehet.
-
Guszty81
tag
-
Chaser
legenda
válasz
dave93 #22129 üzenetére
Ez a lényeg, akkor nem kell worldwide gar, mire elkészülne is a szerviz már úgyis jönne haza
75-ért van a concorde 9.7 IPS+, az egy ígéretes gépnek tűnik. Ipad méret és képarány. Kereten túlmegy az ára, viszont a használati élmény kárpótolni fogja sztem. 2 magos, erős vga-s gép. Az elődje sajnos csak 1 magos. Mindenképp IPS kijelzőset vegyél neki, én bnőm is odavan a T60 képéért, ha amúgy számtech analfa is
Lenne még a myaudio ami itthoni és kb ugyanaz a gép 65-ért, de erősen kérdőjeles még a megbízhatósága és támogatása a gépnek eddigi tapasztalatok alapján.
-
yuti80
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérek!
Most készülök Tab-ot vásárolni.
Eme 2 gép között gondolkozom:
- wayteq xtab-80
- ainol novo 7 aurora II (kínából , angol nyel)Véleményeket várok!
Előre is köszi.... -
z0d1AK
nagyúr
válasz
dave93 #22125 üzenetére
Tabletet tekintve a márkások között kifutóban találni jobb áron Galaxy Tab 10.1-et (P7510), Galaxy Tab 8.9-et (P7310), ezek 10,1 és 8,9 colosak, persze így is drágább még, mint 60 ezer, viszont világ gar van rá. Fontos viszont az is, hogy ne GSM boltban vedd, 0% áfásan olcsóbban, mert arra sima bolti gar lesz, csak a hivatalos, 27% áfás cuccoknál szokott elérhető lenni a nemzetközi jótállás.
-
krain
tag
hali, a myaudio s7-hez milyen tokot ajánlanátok? mű/bőr, könyvszerű izé érdekelne...kösz
-
Chaser
legenda
válasz
dave93 #22125 üzenetére
60k-ig nem sok "komoly" gép van. De sztem is inkább tablet kell neki. Az a nem mind1 milyen gyakran járna külföldre, ha esetenként pár nap akkor azért nem feltétlen kell egy világgaris gép és máris kibővülnek a lehetőségek. Méretet neki kell tudnia, 7-10"-ig van választék rendesen.
-
válasz
z0d1AK #22124 üzenetére
Köszi. Mondanál egy-két ajánlott típust? Sajnos ezekhez én sem értek abszolút. Mire kell itt figyelni? Mennyit bír egy ilyennek egy akksija? Van rajta egy android rendszer és úgy működik kb mint egy telefon csak nem lehet telefonálni? Felbontásuk nem zavaró túlzottan? Szóval összességében Te is azt mondod hogy inkább tablet mint EEE PC vagy egyéb kicsike netbook?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
dave93 #22123 üzenetére
Személy szerint itt a "B" kategóriás és kínai tableteket ki is zárnám, mert ezekkel akarva, akaratlanul is van olyan probléma, amit egy lány nem biztos, hogy eltud hárítani, külföldön pedig nem lesz szervize.
Igazából én Samsungot, ASUS-t, vagy valami hasonlót vennék, amivel vagy nem lesz baj, vagy ha ne adj' isten mégis, akkor van garancia rá külföldön is! -
Sziasztok!
Full laikus lánynak kellene tablet, amit külföldre való utazáskor magával visz, hogy este böngésszen kicsit. Csak zsír új jöhet szóba. 60k körül indulnak a 10"-os netbookok, a milyen NETbookot vegyek topicban azt a javaslatot kaptam inkább tabletet vegyen erre a célra. Mit lehet ennyiért kapni ami már használható és full laikusan is használható? -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Fecamester #22120 üzenetére
"MID WM8650"
Ez nem pontos típus. Ha nincs még csak neve sem, hanem valami noname kínai csoda, akkor még csak pontosan hozzá való ROM-ot sem fogsz találni, amivel jó lesz. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Fecamester #22120 üzenetére
"MID WM8650"
Ez nem pontos típus. Ha nincs még csak neve sem, hanem valami noname kínai csoda, akkor még csak pontosan hozzá való ROM-ot sem fogsz találni, amivel jó lesz. -
Fecamester
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy fantasztikus MID WM8650-es Tablet kínai izét. Bütykölni kellett, nem várok tőle csodát. De nem műkszik az érintőképernyője....Valaki segítene, hogy hogyan tudnám újrahúzni vagy resetelni vagy ilyesmi? Programok, kábelek stb? Üdv.!!
-
Sanzaa
senior tag
válasz
hun_gery #22116 üzenetére
Én csak tippelek, de szerintem nem kell közzétenniük a forráskódot.
A Jelly Bean forráskódja július óta elérhető, a lehetőség adottAz OHA tagoknak egyáltalán kötelező közzétenni? Vagy valamelyik közzéteszi alapon megy ez?
Az információ érték, még egy nyitott platformnál is.
De mondom, csak szerintem van így.
Szerk:
fejlesztőnek jelentkezhetsz:-)
www.concordetablet.com/fejlesztoknek.html -
hun_gery
aktív tag
Szerintetek várható valamikor, hogy a ConCorde/Wayteq közzétegye a forráskódot, amit használ?
Vagy már nem kell a "gyártóknak"? (hiszen elvileg gyártók, még ha csak szitáztatnak is) -
tjb007
nagyúr
válasz
Chaser #22082 üzenetére
Hiába egyeznek a nyers adatokat tekintve attól még a komponensek különböznek/különbözhetnek egymástól. Elég ha csak például az egyik típusban másfajta touchpanel van máris nem fog működni (vagy ha igen akkor hibásan). Hogy egy hazai példát is hozzák ott van/volt a WayteQ xPAD-70 és az xTAB-70 amik ha csak a nyers specifikációt nézzük mindenben megegyeznek de utóbbiban már egyik más típusú kijelző és touchpanel található ami miatt nem jó rá az a ROM mint az előbbire.
(#22109) smkb
A HiSilicon -nak (Huawei) évekre nyúlik vissza a Vivante -vel való kapcsolata, szóval nem ez az első alkalom, hogy Vivante GPU tesz szolgálatot az általuk gyártott chipekben, idén májusban amúgy meghosszabbították újra a köztük lévő licencmegállapodást.
A GC4000 -t meg ne írd még le előre. -
madmike
őstag
Sziasztok!
40.000ft környékén mi most a legjobb vétel? Ujonan, használtan is érdekelne. 9.7-es vagy 10'-os elsősorban. -
szaszapi
őstag
Egyre érdekesebb a kínálat a 6 colos telefon gps kombóra kíváncsi leszek
-
smkb
őstag
Nah, már kapható a HUAWEI MediaPad 10 FHD
Full HD, Quad Core, bár a Vivante GC GPU eléggé elrondítja a képet... miért kellett a Vivante alig alkalmazott GPU licenszét megvenni... biztos olcsóbb, mint a Mali vagy a Power VR SGX, de a Vivanteval a Rockchip is csak szívott eleget ...
-
zeg74
aktív tag
Sziasztok.
Hozott az egyik barátom magának egy 7' táblagépet Angliából, mégpedig egy WonderMedia wm8650 -est (iszonyat
) Froyo 2.2 van rajta, amit frissíteni kellene. A WondeMedia hivatalos oldalán semmi frissítési lehetőség nincs. Találkozott már valaki ezzel a remekművel?
-
Sanzaa
senior tag
Az én ConCorde 9.7 IPS Plusomon már a hamarosan kiadandó Jelly Bean van péntek óta.
A hangpattogás megszűnt, tehát csak szoftveres gubanc volt.
Valami pufferbuffer méret volt elvileg alacsonyra állítva, ezért akadozott alig észrevehetően a hang. De mint írtam, ez JB alatt MEGSZŰNT. -
Chaser
legenda
válasz
Attici #22103 üzenetére
Én is nagyon remélem, de azért felettébb érdekes a dolog. A Hold X eleve 4.1-gyel jön, tehát ha vesz valaki meggyőződhet róla gyorsan
Többek között az egyes sd kártyák inkompatibilitása is kísértetiesen egyezik a 10" myaudio - 9-est nem néztem de ott is biztos - és az CC IPS+ közt, tehát az biztosan SoC probléma lesz. De legalább azt át lehet hidalni más sd kártyával. viszont ha a hang gebaszos marad 4.1-nél is, az nem jó. -
-
Attici
őstag
Tényleg nem tud senki 8"-osban egy jó kis masinát ajánlani?
7-10" között nincs élet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest