- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guszty81
tag
Péntektől Tesco-ban akciós a Myaudio 1008B!
Bár elírás is van, újság szerint 10"-on 800*480 a felbontása! Siralmas is lenne az a sok kis kockaDe ami még siralmasabb, hogy a beharangozott 33e körüli összeg helyett 40e Ft lesz! (újság szernt 55e helyett)
-
Guszty81
tag
válasz
bopeti98 #25093 üzenetére
Ha amazon.com oldalról rendelsz, akkor Amerikából jön a cucc, ez esetben vámköteles a termék, amazon.co.uk oldalról pedig Angliából jönne, tehát nincs vám (EU-n belül). Innen már rendeltem én is fényképezőgépet, EU garancia miatt pedig izgulnom sem kellett.
Nexus 7-nek kisebb a kijelzője, nincs HDMI, és SD bővítési lehetőség, cserébe erősebb a hardver.
MyAudio-nak nagyobb az LCD-je, SW hiba miatt SD bővítés egyelőre nincs, plusz ha éjszakára nem kapcsolod ki, akkor minden nap mehet a töltőre. (szintén SW hiba) Egyébként a 2 magos proci szerintem bőven elegendő jelenleg mindenre, legújabb játékok is akadásmentesen futnak rajta.
Én is ez a 2 között vacilláltam picit, de nekem könyvolvasás miatt fontos volt a nagyobb kijelző, ezért döntöttem a MyAudio mellett... nem bántam meg.
-
Guszty81
tag
Ha az eladó is elfogadta a rendelés lemondásodat, akkor vissza fogja utalni a pénzt a számládra! Sajnos ez 2-3 napot is igénybe tud venni (tapasztalat, ugyanígy jártam, csak pandawill-en).
Ilyen esetben semmit nem kell tenned paypal-en.
Egyébként a paypal oldalon, a fizetés részleteinél alul van egy Resolution Center... ott tudod kezdeményezni a pénzvisszafizetést, ha az eladó nem hajlandó visszautalni a pénzed. -
Guszty81
tag
válasz
AMD Power #24990 üzenetére
ConCorde-nak nincs 10"-os tabletje (max. 9.7" viszonylag kis felbontással, nekem ez volt a szűk keresztmetszet), picit drágábbak a MyAudiohoz képest, cserébe kevesebb velük a szoftveres gond, és jobb a supportja... bár ebben nincs tapasztalatom, csak mások hozzászólásaira tudok támaszkodni. (ez a saját, szubjektív véleményem, ezt vedd figyelembe!)
-
Guszty81
tag
válasz
Vinyard# #24865 üzenetére
Nekem MyAudio 1016DCC-m van. Sajnos SD hiba miatt ez sem bővíthető (állandóan eldobja az SD-t, várakozok a hibajavításra), meg szintén szoftveres gond, hogy alvó módban is max 2 napig bírja a 7200mAh-s akksija. De ezen kívül szerintem minden nagyon jó rajta. Sokan írják még hibának a gyenge WIFI-t, mert fém a hátlap, és árnyékol, de nekem egy 110nm-es lakásban a 2 véglet között is van stabil jelem... bár már elég alacsony, de van.
A Concorde elvileg 1024*768-as felbontású, 9,7"-os, így a 150ppi-be sajnos nem fér bele (132-re jön ki), viszont ennek sokkal jobb a supportja (tapasztalatom nincs, csak sok fórumot olvasok), és elvileg semmi hibája nincs.
10" körül pedig ha jól tudom, sok egyéb választásod nincs is (MyAudio 916DCC-vel nagyon sok a SW-es hiba, az új JB-ről pedig még mindenki hallgat, ami nem túl jó jel)
-
Guszty81
tag
válasz
szabi__memo #24362 üzenetére
Nekem szerencsém volt, reggel akkor vettem észre itt a fórumon, hogy akció van, amikor már csak 10 fő volt hátra... még pont belefértem.
-
Guszty81
tag
Mivel nekem minden, amit rendeltem, van raktáron, inkább felhívtam a MCM supportot.
El se hiszem, nem én vagyok az első, aki ilyen probléma miatt telefonál ma reggel.
A hiba feltárása, javítása már folyamatban van!
Azt ígérték, hogy 1-2 órán belül telefonon értesítenek, hogy mi lett az eredménye a dolognak. -
Guszty81
tag
Na itt a lényeg, nekem a telefonon nem villant fel a fizetés... azóta sem!
Edigitalnál írták, hogy fontos, hogy a telefonszám azonos legyen az MCM-on regisztrálttal. Az Edigitalos weboldal automatikusan be is írta a telefonszámomat, amivel regisztráltam, viszont nem volt ott a + jel az elején! Te ezt módosítottad, vagy hagytad simán 36x0xxxxxxx formátumban? (esetleg MCM azonosítót írtál)
Jobb ötletem nincs, hogy miért nem jön a fizetési értesítő.Szerencsére a MasterCard-ot sem lehet felhívni, hogy mi lehet a gond, mivel a MC.com oldalon a kapcsolatnál Magyarország az egyetlen, ahol nincs megadva telefonszám, csak egy cím!
-
Guszty81
tag
Szia!
Nekem mákom volt, az utolsó 10 embernél vettem észre, hogy újra van ilyen akció!
Mindent végig csináltam, telszám stimmelt, levonás is látszott (regisztráció előző akciónál megvolt, azóta fizettem már MCM-lal T-mobileos számlát is).
Viszont már több, mint fél órája várok, és semmilyen értesítést nem kaptam, csak az Edigitaltól a szokásos rendelős e-mail-t. (abban is ott van, hogy -10e, és a rendelés módja: MCM)Neked mennyi idő után jött üzenet a telefonra, hogy fizetni kell? (Nekem T-mobileos számlánál kb. 3 mp. volt!)
Köszi
-
Guszty81
tag
válasz
afgk2012 #23574 üzenetére
Én épp most rendeltem meg ugyanezt! Galaxy Tab 2 7.0 kicsinek bizonyult 1 hét után, így most azt cserélem le erre a Myaudiora. 2-3 nap múlva többet tudok mondani, elvileg addigra kellene ideérnie.
Rendelésnél nem dobott fel személyes átvételi lehetőséget, pedig nekem is jobb lett volna. Marad a Pick Pack Pont.
Garancia Myaudionál 1+1 év. A második annyit jelent, hogy az alkatrészt te, javítási költséget a szervíz fizeti. Tehát mintha nem is lenne. -
Guszty81
tag
http://www.mastercard.com/hu/personal/hu/mobile/partner-promotions.html
Tényleg csak az első 400-ra vonatkozik!!!
-
Guszty81
tag
-
Guszty81
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, hátha valaki tudja a választ!
A Samsung Galaxy Tab-ok alján mindegyiken ugyanaz a csatlakozó van, vagy vannak azért különbségek? Én most rendeltem T-home-tól egy Tab2 7.0 WIFI-t (P3110), bátyámnak pedig Tab 7.0 (P1000) van. Fogom tudni használni az ő cuccait? E-bay-en elég sok cuccnál írják, hogy bizonyos típusokhoz jó, valamelyikhez meg nem! De az érdekes, hogy vannak átfedések is!Így nem kicsit összezavarodtam, hogy most akkor mit is rendeljek!
Köszi
-
Guszty81
tag
Sajnos MyAudio 808DCC késik már Edigitalnál is, így inkább lemondtam a rendelést, és ugyanazon az áron rendeltem Pandawilltől egy Window N90-est.
Ha minden jól megy, hamarabb nálam lesz, mint a MyAudio lett volna.x.pet
Tudsz nekem mondani pár dolgot róla? Olvastam már egy-két tesztet, de mindig jobb a személyes, konkrét tapasztalatot hallani!(jöhet negatív, és pozitív kritika)
Akár privátban is! Köszi -
Guszty81
tag
Én egy kölcsön kapott Samsung Galaxy Tab 7.0-n (P-1000, 1Ghz 1 mag proci, 512 RAM, 1024*600) próbáltam, azon egy 17-20 megás PDF, ami képként volt szkennelve, 5-6 másodpercig is tartott, míg megjelenítette a képet minden scrollozásnál! Számomra ez már elég zavaró volt, én ezért is döntöttem egy 2 magos mellett. Ennek már nincs gondja semmilyen PDF-el. (legalábbis én még nem találtam meg, pedig már elolvastam párat)
Szóval erősen javaslom a 2 magos procit, ha nem akarsz idegeskedni! -
Guszty81
tag
Ezekre a csájníz tabletekre lehet valahogy varázsolni magyar nyelvű androidot?
Pandawilltől gondoltam rendelni egy Window N90-et (gyárilag elvileg nincs magyar nyelv), de ha nem megoldható, akkor nagyon elgondolkodom, hogy inkább kihagyom. -
Guszty81
tag
Sziasztok!
Légy szíves, adjatok tanácsot... 2 termék között gondolkozom.
Az egyik a MyAudio S8 808DCC, a másik pedig a Window N90-es.
Tisztában vagyok, hogy a 2 nem egy kategória, de árban nagyjából azonosak (kb. 45e Ft, ez a max. keret).
Viszont a MyAudio-ra ugye van 2 év helyi garancia, a Window-ra viszont 1 év van, de a gyártónál, azaz Kínában. Ha bármi gondom lenne a Window-val, a posta nagyon drága, hogy visszaküldjem (Ajánlott levélként 5360Ft, ha értéknyilvánítást is kérek, akkor már 8510Ft, csomagként meg 12235Ft)!
Szerintetek érdemes megkockáztatni a kínait (Pandawill-től rendelném), vagy nem?Köszi: Gus
-
Guszty81
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- World of Tanks - MMO
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Minden, ami Unreal Engine
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Microsoft Edge
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest