- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
Sziasztok!
50e ft-ig bezárólag keresek 3G(4G) képes tabletet. Az összefoglalóban található ASUS ZenPad C 7.0 Z170CG a legajánlottabb, vagy van esetleg jobb ár/érték arányú példány is?
Köszi,
TayRol -
TayRol
nagyúr
Sziasztok,
8 éves lánynak kellene egy tablet. Újonnan, akár innen az apróról, játékra és filmre 45e ft környékén. +/- pár ezer belefér. OS mindegy.
Mit tanácsoltok?Köszi!
szerk: galaxy tab 4-et nézték eddig, ha minden igaz...
szerk2: erről vélemény? esetleg erről?
-
TayRol
nagyúr
válasz
this is life #42509 üzenetére
köszi a tippeket!
-
TayRol
nagyúr
Szevasztok,
Szüleimnek keresek tabletet, 90%-ban videótelefonálásra, hogy lássák az unokát sűrűbben.
Hány hüvelykes legyen a kijelző ? 9-10
Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni ? Új (vagy nagyon megkímélt garis használt)
Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció ? Mindegy
Mire szeretnéd majd leginkább használni ? Net, videótelefonálás
Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum ? Nem tudom, ennyiért lehet-e kapni valamit, de induljunk 50e-ről.Köszi,
TayRol(#42505) this is life : nekem 7 colos tab van, kicsit nagyobbat szeretnék, mégiscsak 50+-os emberek használnák (a baromi nagy felbontás nem is számít), ezt az acert még nem ismerem.
-
TayRol
nagyúr
Szevasztok!
T-Home-nál rendeltem a netem mellé feleségemnek ajándékba egy Tab 7 2-est. A kérdésem az volna, hogy csak wifivel lehet használni vagy mehet bele sim is és 3G-s nettel is működik?
Többféle infót hallottam róla és tisztázni szeretném (esetleg létezik 3G-s én nem 3G-s verzió?).Köszi,
TayRolu.i.: bocs ha off a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Futás, futópályák
- EAFC 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MÁV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest