- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun_gery
aktív tag
válasz
128bit #30212 üzenetére
smart tab 7-en is megy a hanghívás főzött rommal
ajánlott olvasmány hozzá
klasszisokkal frissebb gép, még ma is megállja a helyét, a slim pedig kifutó nagyon, bár a maga idejében jó vas volt.
ár/érték arányban kb fényévekkel veri a smart tab a slimet (tapasztalatból beszélek, slim van itthon, smart tab meg volt (ellopták, nem eladtam))
nem akarlak én rábeszélni semmire, de ha e közül a kettő közül kéne választanom, eszembe se jutna a slimet venni pár ezerrel olcsóbban...
összehasonlító táblázat -
hun_gery
aktív tag
válasz
stmiklosi #30183 üzenetére
ok, hiszek neked.
ityam: igaz, benéztem. ez viszont csupa 6577-es tábla 130-160 usd körül
-
hun_gery
aktív tag
válasz
128bit #30178 üzenetére
FreeLander van mtk6577-el is szerelve, telefonokban nem rossz soc az áráért, pl ez is ilyen
inkább az, mint a tcc chipsetes -
hun_gery
aktív tag
Nézd, ha már van kidobni való 10000-d, rendeld meg DHL-el, és azt a tizest meg befizeted ÁFA-ként.
3-4 nap alatt itt van, követhető, és még Kuszaszem elvtárs is örül
Egyébként mi félelmetes van egy kinti rendelésben?
(PayPal, DHL kombónál szerintem nincs biztosabb a világon. Ha félsz, hogy nem azt küldik, amit rendeltél, a DHL-es futi előtt nyitod ki a csomagot, és ha baj van vele, nem veszed át, hanem visszaküldöd, gép elé visszaülsz, és indítasz egy dispute-t.) -
hun_gery
aktív tag
válasz
Notebook2012 #28704 üzenetére
szerintem a mali órajelére gondolt.
-
hun_gery
aktív tag
válasz
kovacspityu2 #28698 üzenetére
picit visszaolvasol, és látni fogod, hogy épp tegnap ajánlottam valainek márkákat, meg keresési ötleteket. (segítek: itteni gyorskeresőbe írd: slatedroid)
-
hun_gery
aktív tag
válasz
kovacspityu2 #28661 üzenetére
Szerintem kezdésnek nézegesd meg a fenti márkák megfelelő méretű darabjait, írd fel, hogy mely típusok maradnak a kalapban, aztán irány a slatedroid, esetleg a dragondevs v. tabletrepublic megnézni a főzött romokat/véleményeket.
(én így csináltam, nekem bevált)
"sajnos" nagy a választék, nem könnyű dönteni. -
hun_gery
aktív tag
válasz
kovacspityu2 #28658 üzenetére
window , onda, ramos, talán ainol.
-
hun_gery
aktív tag
(#28445) buta29030: lehet azért nem hasonlította össze senki, mert az az alma a körtével esete.
Kicsit olyan a hozzáállásod, mint az, aki kéziváltós autóból szidja az automatát. Nem jobb egyik a másiknál, egyszerűen más.
Ne hasonlítsd már össze az asztali oprendszereket egy mobil rendszerrel. Egyszerűen az egyik (pc) tartalom-előállításra, míg a másik (mobil)tartalom fogyasztásra van kihegyezve. Az megint más kérdés, hogy sokan egy asztali gépen is csak fogyasztanak tartalmat, mint ahogy az is, hogy sokan szeretnének tartalmat előállítani táblán, ami a rendszer sajátosságai miatt nyögvenyelős lehet. (áthidalható egérrel, billentyűvel, de az esetek nagy részében kompromisszumokra kényszerít)
Az, hogy egy ismeretlen oprendszeren valamivel nem boldogulsz, az szerintem nem _feltétlen_ az oprendszer hibája.
Hány órát szívtál eddig életedben windózzal, meg linuxxal, míg minden flottul ment? Ugye?
Hány cikket olvastál el _vétel előtt_ tájékozódásul ilyesmikről, hogy: "a 10 legjobb ez az amaz androidra"?
Hány youtube videót néztél meg a rendszer működéséről?
Nincs senki a közeledben, akinek van valami androidos cucca, amit megtapogathattál volna legalább pár percig?
Nincs semmi áruház/telefon/akármi bolt a környéken, ahol ki van állítva egalább egy androidos telefon v. tábla?
Feltetted a kérdéseidet a megfelelő fórumon vásárlás előtt?
Tényleg azt érzed, hogy felkészülten vágtál bele egy új oprendszeres készülék vásárlásába? -
hun_gery
aktív tag
válasz
pempellini #28122 üzenetére
így megcseréled a memóriakártyát, meg a belső memóriát.
(telefonomban épp 32GB belső memória van -
hun_gery
aktív tag
válasz
cincinatus #27420 üzenetére
nem tudom az előzőt szerkeszteni, de: linkeltem egyet, szerintem jópofa, illetve én rk3066-os táblán gondolkodnék.
fateless: valóban nem tűnik kompetensnek
-
hun_gery
aktív tag
-
hun_gery
aktív tag
válasz
szabi__memo #27321 üzenetére
főzött rommal függetlenek. A topicjában mindent megtalálsz, ami csak kellhet.
-
hun_gery
aktív tag
-
hun_gery
aktív tag
válasz
korcsillio #27070 üzenetére
smart tab 7 / samsung galaxy használtan
Újonnan még Kínában se. -
hun_gery
aktív tag
válasz
tvamos #27006 üzenetére
Az olcsó hús-híg lé kapcsolatáról énis elmondtam a saját álláspontom, mások vagyunk, ennyi.
"Szóval nem bántásképp, de ha előbb olvasol, VÁRSZ a felhasználói tapasztalatokra, slatedroid-on körülnézel, nem veszel első szériát bétatesztre drágán, majd utána körültekintően választasz, akkor nem biztos, hogy ez a kép alakult volna ki benned a kínai táblákról."
En is ezt irtam, ha figyelmesen visszaolvasol...
Akkor megkérdezhetem, hogy miért vettél AML-es táblát, amikor ez már a sokadik generációja, és még mindig egy bughalmaz?"Viszont egy elemedett koru kinai tabot megvenni meg azert veszelyes, mert felejtosek a frissitesek. Az elso tabommal pont igy jarta, megrekedt a Froyonal, ami szerintem a useless kategoria. Az Android nekem a GB-nel kezdodik."
Én hol írtam elavult táblákról?
(egyébként a párom teljesen elvan az ideos 7-es táblájával, amin 2.2 van. Mérgesmadarazik, olvasgat, filmet néz, fészbúkol, netezget, zenét hallgat. Ezeket mind kiválóan tudja a táblája, és neki így jó. Nem mindenki akar romot flashelni naponta 3x, mint mi)
-
hun_gery
aktív tag
válasz
tvamos #26967 üzenetére
Szenvednek a népek az rk3066-al? Hmmm...
Nem akarok vitát gerjeszteni, de az rk3066-al kb tizedannyi probléma sincs, mint az AML-szériákkal. (nem folyik le a processzor a nyákról a saját maga által termelt, elvezetetlen hőtől, nem dobálja el a wifi-t a tróger módon megoldott antenna miatt, nem telefonba való touch-sensor van benne, stb)
Az én N70-em a legelső gyári romtól kezdve hibátlanul teszi a dolgát, 2 perc alatt rootoltam, még egy perc volt a build.prop átírása, innentől nincs kompatibilitási gondom, megy minden, ahogy kell.
A képernyő 4%-on van, ha olvasok, 25-50-en, ha filmet nézek, 100%-on kiégeti a retinámat.
Lehet, hogy a nexus 2,37 mp-el gyorsabban tölti be valamelyik izmosabb játékot, de onnantól nem szégyenkezik az n70 sem.A fogyasztása lehet, hogy magasabb, de: az n70-et, ha akarom, hdmi-n kilököm TV-re, microsd-n van plusz 32 gigám, és a nexus árából veszek még egy n70-et, (az asszonynak, vagy tartalékba) meg egy 10.000 mAh-s powerbank-ot, ha az 4-5-6 órás filmnézés után enni kérne, és sehol sincs egy szivargyújtó, vagy egy konnektor.
Szóval nem bántásképp, de ha előbb olvasol, VÁRSZ a felhasználói tapasztalatokra, slatedroid-on körülnézel, nem veszel első szériát bétatesztre drágán, majd utána körültekintően választasz, akkor nem biztos, hogy ez a kép alakult volna ki benned a kínai táblákról.
És mielőtt azt mondod, hogy nincs pénzem jobbra (ami nem volna ciki akkor sem, ha igaz lenne), de van/lenne.(mostanában így voltam: rápörögtem a ramos w17-re, ott eltántorított az lcd, aztán az el2-re, ott a fenti hibk, aztán a pipo s1-re, ott a gyatra akkuidő, aztán jött az n70, ami most van, és bejön. Most hogy lennék, ha rögtön beleugrok valamibe? Sírnék a képernyő/hardverhibák/akkuidő miatt, és minden kínai cucc szemétdomb, meg mindenki hülye lenne, csak én lennék gyalogkakukk)
Én még herotab-bal kezdtem, ha ez mond valamit, illetve volt nexus7 nálam egy hétig, nyüstöltem rendesen, de ANNYIRA nem ájultam el tőle. Rendben van, össze van rakva rendesen, de az sem a szent grál, meg lehet akasztani azt is, ha akarod.
----
Az érvelésed pedig, hogy gyűjtsön a 30-35000-s tábla árához valaki még ugyanennyit, ne haragudj, de ez önmagában is vicces. Valószínűleg azért ebben az árban nézelődik, mert ennyit akar/tud rászánni, de szeretne egy ilyen vackot magának.szerk:
ON: 35-ért ez a prestigio cucc hazai garival igen jó vétel lehet. Kb annyi, mint egy n70, vagy egyéb ugyanilyen rk3066+ips-es cucc, ha bukik a vámon. (vagy vámmentesen +30usd dhl felárral a gyorsaság miatt.) -
hun_gery
aktív tag
Window N70 (és valószínűleg egyéb rk3066) tulajok!
Ha érdekel valakit, a Digi mobilnethez adott ZTE mf190-es stickjével kiválóan megy a net a táblán az itteni 1. hsz-nél lévő képen található APN beállítások használatával. (APN típusának default-ot adtam meg)
-
hun_gery
aktív tag
istentelenül offtopic leszek, de nincs valakinek egy legalább félig kijátszott Bad Piggies-ről egy titanium backup mentése, amit elküldene nekem email-ben?
Újraraktam a táblám, és elfelejtettem menteni. -
hun_gery
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #24930 üzenetére
nekem nem volt bajom a smart tab 7 színeivel, szerettem azt a panelt, de szerintem kérdezd meg a saját topicjában is, ott aktív felhasználók is vannak, nekem meg csak az emlékeim.
-
hun_gery
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #24899 üzenetére
smart tab 7?
2mag, 1gb ram, főzött jb, 3g, bt, gps
nem ips, de igen jófajta lcd
illetve usb/hdmi nincs csak átalakítóval a spéci csatlakozó miatt, viszont használtan olcsó nagyon. (35-40k) -
-
hun_gery
aktív tag
Én nem lökném meg a táblámat 12V2A töltővel, lévén 3,7 voltos akkucellák vannak benne.
Jó annak az 5V 2A.
szerk:
Ha azonban 12V a gyári, akkor hajrá...
(érdekes, hogy az n70-hez meg 5v töltő jár...) -
hun_gery
aktív tag
válasz
dragon1993 #24333 üzenetére
10000+ eladás 97% pozitív értékelés?
Hmmm.... ez már ebay-en is jónak számít a sokkicsibizbaszt árusító kacatos kínaiaknál is, nem az ali-n egy főleg táblagépeket árusító bolttól.
Én nyugodt szívvel meg merném rendelni.
(bár az a TNT-s szállítás szinte biztos, hogy sarcot jelent majd a határnál...) -
hun_gery
aktív tag
-
hun_gery
aktív tag
minden rk3066-os tábla rootolható pikkpakk ZhuoDaShi-2.2.0-val
linkeltem a telepítőt és a hihetelen bonyolult 2 lépéses leírást is korábban
-
hun_gery
aktív tag
project margarine:
Features
* Based on Rockchip firmware releases.
* Rooted.
* /system, /data, /cache EXT4 formatted.
* Full market access + spoofed as Nexus 7.
* Removed chinese and extra stuff.
* Ad-block through hosts file.
* Changed boot animation.
* Init.d scripts support.
* Build.prop and kernel tweaks.
* OTA updates through "Update Me"
* Other minor things(#24022) Bagira01: a g3 ha megjön, és nem kell, átveszem
(nálam ebben a hónapban már nincs rá keret, hövő hónapra meg híre megy a húúútabletnek, és AKKOR fognak lelépni a pénzzel, nem most a felfuttató szakaszban (lásd: piramisjáték alapjai 1. fejezet))
-
hun_gery
aktív tag
a legfelső szerintem az n70S-re való, de emlékeim szerint jó a sima n70-re is.
(pár napja volt fent ez is a gépemen, ez szivárgott ki először, mint ZZ-n használható 4.1 a yuandao bbs-re)----
@24005) Smithy87: flash után: programok ikon, beállítások ikon/ "A" betűs ikon, görgetés, "magyar" gomb... ennyi.
leírni több volt, mint megcsinálni----
én mondjuk biztos valami főzöttet használnék inkább, amit a legújabb gyáriból főztek, de ti tudjátok
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Davebowman #23994 üzenetére
Rosszul flashelni?
Azt hogy?
Áramszünet flashelés közben? Notebbokom van, nem érint, máshogy meg elképzelni sem tudom, mi lehet a baj
Táblát feltöltöm legalább félig, aztán hajrá, nekiesek annak a 2 perces műveletnek, ami egy img flashelése.
--
Ha AZ-re ZZ-s romot teszel, vagy fordítva, max bootloop lesz (de valójában azt hiszem, hogy csak a wifi nem megy), de akkor meg ráflashelsz egy másikat újabb 2 perc alatt -
hun_gery
aktív tag
válasz
Davebowman #23965 üzenetére
üzletelhetünk
de hidd el nem lesz rá szükség
--
ha bekapcsolva teszed gépre->háttértárként látja
ha kikapcsolva (hangFEL gombbal)->akkor flashelhető android device-ként
(írtam asszem többször, hogy kikapcsolt állapotban, hangFEL gomb nyomvatartása mellett kell rákötni a gépre)azt hiszem ezt a kommentet hosszabb idő volt begépelnem, mint a flashelés maga...
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Bagira01 #23898 üzenetére
hangerő fel gomb nyomvatartása mellett dugd rá az usb-re, látni a kell, ha jól van fenn a driver.
esetleg próbálj másik usb-t, másik kábelt. (nekem anno a smart tab 7 nem szerette a noti egyik usb portját... mire rájöttem)
---
kérdésedre nem tudok érdemben válaszolni, nekem 4.0 alatt is villámnak tűnt.
de azt hiszem, hogy a kernel maradt 3.0.8, max a mali drivereket frissítették.akku még nincs túl 5 cikluson, de álmában alig merül, és ez tetszik.
dobd fel a 4.1-et, mi bajod lehet?
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Bagira01 #23874 üzenetére
viszont így ugye nem megy az img kiterjesztésű romok flashelése, ami igazából nem hátrány, a dragondevs-en is csak zip-elt cwm-es romok vannak
cwm-hez egyszer kell rádugni, amikor ráflasheled a cwm-et. (akkor viszont kénytelen vagy. bírd ki fehér képernyővel azt a 20 mp-et.)
utána hangFEL+bekapcs gombbal a cwm menübe jutszui.: mi nem megy?
driverek?
próbáltad a linkelt pdf alapján szóra bírni?
nekem a w7 magától lerántotta a netről a drivereket -
hun_gery
aktív tag
válasz
Davebowman #23843 üzenetére
Davebowman, Bagira:
ez alapján pikkpakk lehet .img romot cserélni (egy darab img file lesz a letöltött rarban, vagy esetleg mellette a tool)
4.1-4.0 különbségeit megtalálod bárhol, nem írnám le külön.
A kernel 3.0.8 maradt, elvileg a mali drivereket frissítették.IMG Romcsere menete:
tábla kikapcs
hang FEL gomb nyomvatartása mellett usb-re rádug
windóz bimbammol (ha nem akkor drivert telepít(esz neki kézzel))
rkbatchtool elindít
"1"-es gomb zöld
img file betallóz
"restore" megnyom
vár
boldogságCWM romcsere:
dragondevs-ről mindent beszerez
rom zip-je az sd-re másol (NEM KICSOMAGOLVA)
tábla kikapcs
hang FEL gomb nyomvatartása mellett usb-re rádug
windóz bimbammol (ha nem akkor drivert telepít(esz neki kézzel))
rkandroidtool elindít
"flash rom" gomb megnyom
tábla cwm recoveryvel újraindul
wipe
install zip from sd
choose zip...
zip tallóz
yes
vár
BOLDOGSÁGkínai IMG formátumú romok rootolása:
át kell nevezni zip-ről exe-re
leírás a root-hoz angolul
1. Download and install a Chinese Android manager application called ZhuoDaShi-2.2.0-setup.exe
2. Run it ZhuoDaShi
3. Connect the device via USB and wait till the app detects the device
4. The application will automatically push a APK to the device and run it on the device
5. On the PC app, click the Root link under the device image
6. Wait till finished -
hun_gery
aktív tag
válasz
Davebowman #23826 üzenetére
nekem 4.1 van a tabon pár napja. (cxlinga 0826)
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Tussky #23720 üzenetére
@Tussky:
szerintem a class 6 egy jó középút. (filmeknek, nagy fájloknak jobb a class10, de az android sok kis fájlt használ, annak a class4 jobb, tehát szerintem class 6
)
@Vanka:
de van hír, sőt rom is
jelly bean has released for "n70 S Yuandao zz" innen szedhető,
SCOURE: [link]én a magam részéről nem cserélem le emiatt a cxlinga-t, de kb ugyanaz a kettő (illetve én a projectMargarine-t használnám, de valamiért az istennek nem mennek fel nekem a 4.1-es romok cwm-ből, ne kérdezd miért...).
kernel 3.0.8.@all:
AnySoftKeyboardnál tényleg én vagyok akkora balfék, hogy nem tudom rábírni arra, hogy látszódjanak az ékezetes karakterek?
(fektetett/osztott/tablet nézetben) segíjjetek mán lécci -
hun_gery
aktív tag
válasz
dragon1993 #23430 üzenetére
szerintem remek választás
-
hun_gery
aktív tag
válasz
dragon1993 #23421 üzenetére
nézd még át ezt, meg ezt, ha megvan, ami tetszik, nézd meg máshol is, hogy mennyi, aztán kérdezz arról, amit találtál
Én ips paneles táblát vennék a helyedben .
Mondjuk ezt igaz, hogy 30usd-vel több, mint amit rendeltél, de lehet, hogy máshol van olcsóbban is (merimobiles nem épp a legolcsóbb)
window-ra, onda-ra, smartq-ra, mondanám első körben, hogy minőséget gyártanak, és van gyártói support/fw-frissítés is -
hun_gery
aktív tag
válasz
Tenager18 #23321 üzenetére
Papíron tényleg jó a pipo u1, kivéve, hogy a külföldi fórumokon szidják, mint a bokrot a pixelhibás panelek, a ghost-touch, meg a csapnivaló akkuidő miatt.
Szerintem mostanában a legjobb vétel az n70, ha nem kell kékfog.
(én is a pipo u1-ainol fire- n70 közt vacilláltam, de részemről ez győzött, és nem bánom egy pillanatra sem.)
gyors, mint a villám, akku okés, képernyő kiváló, pontos, van rá jó főzött cm9-cm10, ics, jb, kínai, olasz, mi kell még?quadrant 4100, antutu 8000 körül
-
hun_gery
aktív tag
válasz
didros #23203 üzenetére
a gyári fw is gyors,, és szerintem problémamentes, de ez már csak így megy
részemről a kíváncsiság az, ami miatt megnézegetem a főzött romokat, mert szerencsére a gyári is teljesen jó, nem a hibái miatt cserélgetem őket.
meg aztán ott a türelmetlenség is
nincs még hivatalos jb az én ZZ-s gépemre, csak az
AZ-sekre, ezért ha meg akarom nézni, muszáj főzöttet feltenni.nem utolsó sorban pedig azért egy főzött romban vannak típusspecifikus optimalizációk, amiket nem biztos, hogy a gyár mérnökei is megtettek.
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Bagira01 #23177 üzenetére
próbáld ez alapján
nekem is befehéredik a széle, ha flashelem, de álalában akkor, ha töltöm is közben
-
hun_gery
aktív tag
window n70 tulajok!
fontos infok, how-to-k, kezdésnek
ROM hegyek -
hun_gery
aktív tag
window n70 tulajok!
romok: itt
Project Margarine: 4.1
RockCream: 4.0
cm10: 4.1
cm9: 4.0
sorozatszámot nézegetni romolás előtt! (AZ vagy ZZ van középtájon a számban)ha kérdeznétek, itt nyugodtan, de előtt olvassátok légyszi a linkelt fórumot is
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Buster17 #22919 üzenetére
smart tab addig vodás, míg a gyári hulladék fw helyett felteszed JoeStone munkáját. (kb 5 perc letöltéssel együtt). Ár/érték/hw arányban 3g-s táblák közt szerintem magasan a legjobb.
Jó példa?
például olvass vissza légyszíves párszáz hsz-t.
ugyanazok a kérdések pörögnek kb 3 naponta újra és újra.
"táblát vennék. mit ajánlotok?szűkíts:
7-9-10"?
új/használt?
Mo/Kína?
Keret min/max?
3g/wifi?
ips/tn?Kínai cucc esetén nézegess pl. pandawill-t, olvass slatedroid-ot, és hipphopp meglesz az a 2-3 tábla, ami közül már könnyebb lesz ajánlani
-
hun_gery
aktív tag
Szerintetek várható valamikor, hogy a ConCorde/Wayteq közzétegye a forráskódot, amit használ?
Vagy már nem kell a "gyártóknak"? (hiszen elvileg gyártók, még ha csak szitáztatnak is) -
hun_gery
aktív tag
Mondja már el nekem valaki légyszi, hogy mitől jobb 4:3-on olvasni... kb az összes olvasóprogram újratördeli a sorokat ha pl. állítod betűméretet. Akkor meg nem mindegy?
(elolvastam jópár könyvet 7"-on, szintén egy nagy adagot kindle touch-on, de én valahogy nem érzem a különbséget (leszámítva persze azt, ami a kijelzők közt van)) -
hun_gery
aktív tag
válasz
didros #21778 üzenetére
Yuandao (window) n70:
van rá két nemhivatalos JB... Project Margarine, meg CM10. Azok nem jók?itt lapulnak
Inkább egy kernel forrás kéne a bt-támogatás miatt, de a rockchip-et ismerve fújhatjuk... -
hun_gery
aktív tag
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Tussky #21659 üzenetére
Ha kínai táblához kell UK webshop, akkor a futeko-t javaslom, bár ott csak ainol fire, meg elf 2 van
Egyébkén én a részemről inkább n70-et vennék (veszek is hamarosan), mint egy most megjelent ainolt (crystal), amiről még nem tudni, hogy igazából milyen minőségű az lcd, illetve a sokat szidott aurora2. Bár lehet, hogy vannak hibamentes aurora2-k is, bár a wifi gyengesége, a pattogó hangszóró általános gond.
aurora 2 topic -
hun_gery
aktív tag
-
hun_gery
aktív tag
válasz
tvamos #21595 üzenetére
gadgetgreats paypal checkout egyébként nem olvastam róluk még rosszat.
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Loituma69 #21377 üzenetére
itt: firmware szekció / instructions elvileg megvan minden, ami az rk3066 rootolásához kell
-
hun_gery
aktív tag
válasz
gyuszmó #21076 üzenetére
olvasni a legjobb tényleg az -eink, de:
nook tablet e-ink alapú, de android fut rajta, kicsi hekkel teljes értékű tabletté varázsolható, még a képernyőfrissítés is felnyomható, youtube-n keress rá: nook tablet angry birds
érdekes.
Jó megoldás, de kompromisszumos.A másik:
kyobo mirasol ereader. Színes e-ink-es tablet, egyedi androiddal, ami hekkelhető gyárira.
400 usd körül volt, a gyártó leállt vele, ezért leakciózták cca. 80 usd-re, de már elfogyott, én épp azt próbálok keresni valahol, mert 400 usd-t nem adnék érte, viszont 100 körül beruháznék rá. -
hun_gery
aktív tag
válasz
Davebowman #20912 üzenetére
i7, 8gb ram viszi szépen
Vanka: köszönöm, egyre inkább húzok felé
-
hun_gery
aktív tag
akkor kérdeznék:
rk3066-os n70, vagy a régi?
összeszerelés minőség? nyiszogás? recsegés?
hangja hangszórón? kevés/ok/jó/üvölt
képernyő színei, betekintési szögek?
érzékelés minősége?
rendszer sebessége?
-------
tőszavakban elég ám válaszolni, nem koptatnám el az ujjaidatitt vannak hozzá romok, ICS, JB egyaránt
(CM9=ICS, CM10=JB mármint az alapja persze) -
hun_gery
aktív tag
válasz
devast #20867 üzenetére
köszi, ezt nem láttam.
Pipo u1-re tényleg sok panaszt olvastam n70-re nem, bár attól még a pcb ugyanaz. Tényleg nagy.
Viszont cserébe nem lehet rajta tojást sütni, mint állítólag az ainolokon, illetve talán maradt hely a wifi-antennánál a rézfóliának
(mondjuk nálam a pipo - a sok felháborodott bejegyzéstől eltekintve - a hdmi hiánya miatt eleve kiesett) -
hun_gery
aktív tag
-
hun_gery
aktív tag
válasz
balpeter04 #20743 üzenetére
eddig is pont így volt.
magánszemélytől magánszemélynek 45 EUR-ig,
kereskedőtől 22 EUR-ig vámmentes (és ÁFA-mentes) a küldemény EU-n kívülről.ebben a cikkben egy mondat érdekes: "Az áru értéke alatt azt az összeget kell érteni, amennyiért az megvásárolható, önmagában az ajándékozás ténye nem jár vámmentességgel."
Ezek alapján az ÁFA/vám értékének megállapításakor nem számolják bele a postaköltséget?
(jó lenne, mert eddig a postaköltséggel növelt vételárra szabták ki a terheket)energy4ever: support = támogatás (jelen helyzetben gyártói/forgalmazói, nem xda/slatedroid, az a community support, vagy magyarul közösségi támogatás)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest