- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nara19
aktív tag
Sziasztok!
Egy hónappal ezelőtt rendeltem az Emag-ról egy Lenovo IdeaTab 2 A8-50 gépet, ára: 39900 Ft. A tablet jellemzői: 1200x800 felbontású, 8"-os, 1/16 GB háttér, MTK8161 processzor, android: 5.02, sztereó hangszóró Dolby-val. Garancia 2 év Emag.
Pár napig volt nálam, néhány benyomás a készülékről:
- két nap alatt, 3 frissítés után az op. rendszer 5.1
- a processzor nem túl izmos, a filmnézés és a net akadozásmentes
- a kijelző jó
- a hangszórók szépen szólnak
- játékokat nem próbáltam
- teszteket (AnTuTu, ...) nem néztem -
Nara19
aktív tag
válasz
SunMount3r #65076 üzenetére
Az "egyedi" kérdésed naponta kb. 10 alkalommal válaszolódik meg, egy kis visszaolvasással ezt a streszt elkerülheted.
-
Nara19
aktív tag
válasz
daniel2121 #47189 üzenetére
-
Nara19
aktív tag
Tegnap az egyik MM-ben lehetőségem nyílt az LG GPad 8.3 (1920*1200, 89.900 Ft) tablettjét megnézni.
A bekapcsolás után szembetűnt a gyönyörű színekkel és tűéles képpel ébredő főképernyő. A tesztekben és leírásokban dicsért megjelenítő nekem is meggyőző volt, nagyon tetszett.Néhány alkalmazást elindítottam a tabon, gyorsnak tűnt, a net-re nem tudtam kimenni. Mivel az LG-vel elfogult vagyok a Samsung rovására, így kaján vigyorral arcomon nyugtáztam, hogy az LG mellé a Samsung Galaxy Tab 3 8 colos gépét (1280*800, 79.900) tették ki. Bekapcsolás után megnyugodva láttam, hogy az LG képe mennyivel szebb, élesebb, telítettebb egy szóval nem egy kategória a két gép, a Samsung meg milyen sz@r.
A feleségem javaslatára aztán mindkét gépen maximumra állítottuk a fényerőt és láss csodát a kijelzők különbségei (közel 1 méterről nézve) szinte eltűntek.
A sértett önérzetemet (az LG jó a Samu nem) a Samsung sebességének "tesztelésével" próbáltam nyugtatgatni, de igazából nem találtam kivetni valót rajta. Komolyabb játékot, Web oldalakat nem tudtam betölteni/futtatni, így igazán a hardver különbségek sem nagyon jöttek elő.
Miért lett ilyen bő lére eresztve agymenésem?
Habár utálom a Samsung fizikai gombját és ismertem a két tab tesztjét, ha tegnap, ott és azonnal kellett volna választanom a két tab között, nem biztos, hogy az LG-t választottam volna.
-
Nara19
aktív tag
Sajnálom, hogy ilyen "felhasználóbarát" a hozzáállásuk, a karácsony előtti akciókban teljesen korrektek voltak.
A gép itthoni árát csökkenteni kellene, hiszen a Lenovo USA már 199 USD-ért árulja.
Az Amazonon is hozzá lehet jutni 199$ és 225$-ért.Ennyiért kimondottan versenyképes (lenne).
-
Nara19
aktív tag
válasz
daniel2121 #47110 üzenetére
A tablet.hu-n láttam még akciót a Lenovo Yoga 8-ról. Ha jól értem, beviszel egy régi gépet, cserébe 55-ért megkapod a Yoga-t.
Decemberben vettem, én is 55-ért, nem bántam meg. Ha HDMI és 3G nem kell, ennyiért talán a legjobb 8"-os gép. -
Nara19
aktív tag
válasz
szotyika77 #46972 üzenetére
A felsoroltakra mind a két gép alkalmas, ha neked a Samsung "jön" be, akkor válaszd azt. A MeMOPad HD 7 vs. Tab 3 7 -re én is azt tudom írni, amit GPS76 írt: az Asus nagyobb felbontású, gyorsabb (nagyobb háttértárral) és valószínűleg üzemidőben is jobb.
-
Nara19
aktív tag
válasz
Szabina 1986 #46932 üzenetére
Acer-ről kevés információm van.
A szövegszerkesztéshez a KingSoft Office ingyenesen letölthető bármelyik androidos készülékre.
Az Asus MeMO Pad HD7 nem tud usb OTG-t és nincs HDMI kimenete. Üzemideje 10 óra átlagosan (játékkal kevesebb, enegiatakarékos üzemben több).Ebben a fórumban ugyan ha valamelyik gép nevében nincs benne a W....q, akkor ritkán ajánlott, ennek ellenére az Asus nem rossz gép.
Bővebben a topicjában:[link] -
Nara19
aktív tag
válasz
Muki94 #46274 üzenetére
Az Asus MeMO Pad HD 7-ről túl sok rosszat nem lehet írni, legfeljebb azt, hogy az USB-je nem OTG-s. A 2012-es Nexus 7 erősebb hardverű, mint a MeMO Pad, amiben "elmarad": nem bővíthető és nincs hátsó kamerája (ha ez hátrány). A refurbished (ha jól írom) is egy év garanciát kap.
Igazából nem értem, hogy a 2012-es Nexus 7 miért "esett ki".A MeMO Pad HD 7 összetéveszthető a "sima" MeMO Pad-dal, ami nem ajánlott.
A MeMO Pad HD 7-nél elég szigorú az Asus, már a root is garanciavesztést jelent(het), ugrik a 2 év.
Összegezve: mind a Nexus 7, mind a MeMO Pad HD 7 jó választás lehet.
A Wayteq-et nem ismerem.
Üdv.
-
Nara19
aktív tag
-
Nara19
aktív tag
A HDMI kábeles tv rákötés alternatívája lehet a Miracast dongle. A kábel használata egyszerűbb (bedugod és kész) a wifi használata kényelmesebb (nem vagy kábelhez kötve).
A Miracast dongle árak változóak, a full HD átvitelt támogatók drágábbak.A Chromecast (35$) nálunk elsősorban a Youtube megjelenítésére alkalmas, de hozzá is megjelent már olyan modul, ami a saját netes vagy lokális tartalmat jeleníti meg a tv-n (egyéb eszközön).
Chromecast topic: [link]
-
Nara19
aktív tag
Itt a fórumban többször összehasonlították a Nexus 7 - Asus memo pad hd 7 gépeket. A 2012 évi Nexushoz (1) képest az Asus processzora gyengébb, a többi tulajdonságukban hasonló a két tablet. (Asusnak van hátlapi kamerája és bővíthető micro SD kártyával).
A 2013-as Nexus (2) nagyobb felbontású kijelzővel és erősebb hardverrel jelenleg az egyik legjobb androidos tablet. (Talán az LG Pad 8.3 fut még vele egy kategóriában.)
A Nexusokon a gyári android fut, esélyesen a legfrissebbek, míg az Asus a 4.2.2-nél tart, bár küldözgeti a frissítéseket.Az Asus - a gyengébb processzor ellenére - teljesen alkalmas filmnézésre, jó a gyári hangkiemelése, netezéshez is teljesen rendben van. Az Asussal egyező hardverrel bír a Lenovo Yoga 8, ha akciósan 55k Ft-ért hozzájutsz, hasonló (jó) felhasználói élményt ad, mint a memopad.
-
-
Nara19
aktív tag
A 8"-os, nem csillagászati árban mért tabletek többsége1024*768-as kijelzővel rendelkezik.
Ha már az "A" brand-es felhozatalt nézzük (és androidnál maradunk), akkor a 8"-ban marad az LG és az Asus Memo pad 8, az első igen kellemes paraméterekkel, a második meg erősen túlárazva.
Még itt található (árban) a Samsung Galaxy 3 8" is, ami szintén drága a tudásához képest.Ha a Lenovo Yoga 8 ( ami a tesztek alapján a Memo Pad HD 7 teljesítményét hozza) nagyobb kijelzőt és még hosszabb üzemidőt ígér (mint az Asus MP HD7), mindezt 55.000-ér, akkor jó vételnek tűnik. (nekem)
Főleg úgy, hogy ezen az áron "A" brand-es masina az Acer Iconia A1 8 van, kisebb felbontással és harmad üzemidővel.
Én köszönöm mexel -nek, hogy felhívta rá a figyelmet, többek között ezért olvasom a fórumot.Az az eddigiekből "lejött", hogy neked a csak és kizárólag a nexus 7 vonal a "tablet" de szerencsére nem vagyunk egyformák, mert nekem a 2012-es verzió nem jött be.
-
Nara19
aktív tag
Én is Asus hd7 - Acer 8 közül válaszottam.
A bemutató Acer gép hatására megvettem az Asust. Az előző tabletem ( a sokat emlegetett MyAudio, abból is a 908A 9.7"-os, atomstabil rendszerrel, de ijesztően gyenge wifi-s ) után egy gyors, stabil, hosszú üzemidős, jó felbontású, erős wifis gépre vágytam.
Az Asus e mellé még 16GB háttértárat és 2 év garanciát is adott. Lehet, hogy az Acer is jó gép.Ja, én is az "idősebb" korosztályhoz tartozom.
[ Módosította: Qru ]
-
Nara19
aktív tag
Rendszeresen olvasok tableten. Életkorom miatt a szemem sem túl jó. 10"-os 1024*768-as tablet (IPS) kijelzőjén sem volt gondtalan az olvasás. Most a 7" 1280*800 felbontással (és Cool Readerrel) kellemesebb. Nekem "bejön" állítva ill. fektetve a 7" olvasásra.
De nem vagyunk egyformák. -
Nara19
aktív tag
válasz
greg83 #43797 üzenetére
Rendszeresen olvasok a táblagépeimen, így pdf-et is szoktam. Az e-book olvasók "járatos" kijelző mérete 6", sem ez, sem a viszonylagos lassúságuk, sem a kis felbontásuk, nem kedvez az állandó nagyítgatásnak. Sötétben olvasáshoz léteznek háttérvilágítású e-ink-es olvasók, de áruk és (korlátos felhasználási területük) :-) miatt érdemes tabletben gondolkodni.
A pdf magazinok / állományok olvasásához nagyobb kijelző felbontást és gyors(abb) hardvert célszerű választani. A nagy felbontás éles képet ad, a gyors gépen nem kell 20-30 másodpercet várni az oldalak betöltésére.Jelenleg Asus MeMO Pad HD 7 gépen olvasok, nekem az 1280*800-as felbontás 7"-on elég az esetenkénti pdf olvasáshoz és ez hordozható méret.
MM, Edigital boltokban ha segítséget kérsz, ki tudod próbálni, hogy a kiválasztott tableten hogyan jelenik meg a pdf.Sok szerencsét
-
Nara19
aktív tag
válasz
snake888 #43630 üzenetére
Acer Iconia A1 810 vs Asus Memo Pad HD7:
Attól függ, hogy mit szeretnél? 8" kijelző 1024*768-as felbontással (4:3) vagy 7" 1280*800-al (16:10). Ha teheted, nézd meg egymás mellett ezeket pl. MM-ban vagy az Edigital-nál.
Teljesítményben a leírások szerint nincs nagy különbség, üzemidőben a Memo Pad HD7 jobb. -
Nara19
aktív tag
Ha a Nexus 16 GB vagy nagyobb háttértárral van, vagy 3G-s akkor Nexus.
Ha csak 8 GB a háttér, akkor szerintem Asus Memo Pad HD7. (Én legalábbis ezt választottam)
Nexus7 refurb.: 1 év garancia, erősebb, + referencia modell, de nem bővíthető. Az Asus-ra 2 év a garancia, és alapból 16 GB a háttértár.
-
Nara19
aktív tag
válasz
G.Peter #42261 üzenetére
Bocs, hogy a nagyok után szólok, de nem írtad, hogy a Nexus 7 I mekkora háttérrel rendelkezik? Ugyanis nem bővíthető. Az Asus MeMO Pad HD 7 alapból 16 GB-ot kapott, ami bővíthető is.
Asus: -: gyengébb hardver, android 4.2.2
Asus:+: bővíthető, hátsó kamera ( ha ez fontos), a megjelenítő ua., könnyebb.Az Asus - t meg tudod nézni pl. MM boltban is. A lényeg, hogy a gép neked legyen jó, hiszen Te fogod használni.
-
Nara19
aktív tag
válasz
nemethszab #41983 üzenetére
Ha az 50.000 körüli árbelefér, akkor az Asus MeMO Pad hd 7 is érdekes lehet.
-
Nara19
aktív tag
válasz
Krisztynlol #41554 üzenetére
ASUS MeMO Pad HD 7. Jó felbontás, hosszú üzemidő, 16 GB háttértár, 2 év garancia - 50-ért. Ráadásul BT, GPS is van.
-
Nara19
aktív tag
A negyedik tabletemet használom (különböző gyártó, típus, android stb.) és mindegyikkel megvoltam / meg vagyok elégedve
Az utolsó kettő éppen Samsung / Asus, nekem nem volt problémám egyikkel sem.
"A sok reviewból az derult ki, hogy nemcsak nincs tokéletes, de annak kozelében sincs egyik sem."
Kérdés: mi a tökéletes? amihez mérni kell a "tobbi hasonló tablet"-et?
-
Nara19
aktív tag
válasz
alderaan_ #39959 üzenetére
Memo Pad HD, gyári akku teszt: alacsony fényerővel, bekapcsolt wifi-vel és szinkronizációval a háttérben, 10 órán keresztül filmlejátszás ment.
Ezt nem ellenőriztem
,
de intenzív használattal (wi-fi, film, egy-két óra olvasás naponta) 2 naponta,
lazább használattal (wi-fi, olvasás) 3 naponta töltöm.Az IPS panel 1280*800-as, nekem matt fóliával is élvezhető a szabadban.
A memória alapból 1/16 GB, ami bővíthető. A gép "egyben" van, nem nyöszörög. Garancia 2 év.
A hátsó kamera 5 MP, de a telefonommal jobb képeket készítek.
A Nexust valamilyen üveglap védi (gondolom GorillaGlass), a Memo Pad-on nincs, de ennyivel könnyebb is (302 gr).
A Memo pad processzora gyengébb, ha mond valamit, az Antutu 12200 pontot adott.
A gyengébb proci használat közben nem érződik; amikor a kolléga nexus 7-el "hasonlítottuk össze" nem láttunk számottevő különbséget. Természetesen ez erősen szubjektív, nem vagyunk egyformák -
Nara19
aktív tag
válasz
Razermazer #39181 üzenetére
Samsung Galaxy Tab 2 (1/8 GB, 1024*600, 2 év garancia, 2 mag, GPS, stb.) 50,
Nexus 7 (8 GB, GPS ...) Refurbished 50,
Asus Memo Pad HD 7 (1/16 GB, 1280*800, GPS, MTek négy mag, 2 év garancia) 50,
Acer Iconia A1 8" (1/8GB, 1024*768, GPS) 55,
Acer Iconia A1 8" (1/16GB, 1024*768, GPS) 60.000
-
Nara19
aktív tag
Bocs, ezek wifi only, nincs sim foglalat.
-
Nara19
aktív tag
válasz
ßrainiac #39167 üzenetére
Samsung Galaxy Tab 2 (1/8 GB, 1024*600, 2 év garancia, 2 mag, GPS, stb.) 50,
Nexus 7 (8 GB, GPS ...) Refurbished 50,
Asus Memo Pad HD 7 (1/16 GB, 1280*800, GPS, MTek négy mag, 2 év garancia) 50,
Acer Iconia A1 8" (1/8GB, 1024*768, GPS) 55,
Acer Iconia A1 8" (1/16GB, 1024*768, GPS) 60.000 -
Nara19
aktív tag
-
Nara19
aktív tag
válasz
adam9998 #29458 üzenetére
Ahogy Cyrin is írta, kapacitív stylusban a DAGI Pen lehet a megoldás. Egy 508-ast használok, aminek az "íróhegye" vékony, az ujj vastagságát egy átlátszó, kör alakú fóliadarabbal "helyettesíti". Erre a fóliára is lehet védőfóliát tenni
, hogy ne karcolódjon, ez az alapcsomagban található egy + íróheggyel.
A toll nem olcsó, átlagban 30USD-t kérnek érte. (én ajándékba kaptam
)
-
Nara19
aktív tag
válasz
kovacspityu2 #27692 üzenetére
"Szép könyvespolc jellegű ebook" olvasó
progi
Az ismertebb és kedveltebb olvasók:
- CoolReader
- Aldiko
- FBReader
- MoonReader
- ezPDFReader
stb.Én a CoolReader-t használom, a pdf-et kivéve szinte mindent olvas.
Üdv: Nara
-
Nara19
aktív tag
válasz
AMD Power #24922 üzenetére
Az e-ink olvasót használók ezért lehet, hogy megköveznek, de:
- az e-ink kijelzős e-book olvasók járatos mérete 6" (nekem kicsi) és csak a legújabbakkal tudsz sötétedés után olvasni.
- szürkeárnyalatos a kijelzője (technológiájából adódik)
- az internetezés velük nem olyan nagy élmény
viszont 3-4 hetente kell csak tölteni őket.Én évek óta LCD-n olvasok, (van e-ink kijelzős olvasóm is). Jelenleg egy 10"-os, IPS paneles gépet használok olvasásra (is), amit 2 naponta töltök.
A CoolReader olvasó programot használom, de sokan az FBreader-t vagy az Aldikót kedvelik.
Ezekben a programokban a háttérvilágítás, betűméret, éjszakai mód stb. rugalmasan állítható, így szemkímélő(bb) üzemmód is beállítható. -
Nara19
aktív tag
válasz
gyuszmó #22550 üzenetére
Kb. 6 éve lcd-s gépeken olvasgatok, főleg este. Egy PDA-n (ASUS MyPal 620: 3,5" 320*200 pixel) kezdtem, egy NEC MobilePro géppel folytattam (7" 640*200), egy éve használom a Huawei S7 Slim-et (7" 800*480) és most barátkozom a MyAudio 908A-val (10" 1024*768 IPS).
E-book readerrel is olvasgatok nap közben, ha tehetem (PocketBook 611 Vizplex, 6" 800*600).A tableten olvasáskor engem nem zavar a háttérvilágítás, mert:
- le tudom csökkenteni a fényerőt
- a könyvolvasó szoftverekben (CoolReader, Aldiko, FbReader) van éjszakai üzemmód, itt sötét hátteret és világosabb betűket tudsz beállítani.
[link]
Üdv: Nara -
Nara19
aktív tag
válasz
Viszlát #22462 üzenetére
A pc-n készített ms ppt-k animációja nem működik az általam kipróbált 3 android office-ban. Szerkeszteni meg sem próbáltam tableten, mert itt csak az alap funkciók működnek. Hdmi csatlakozós projektort még nem sikerült felhajtani, tv-n szépen működik.
Megnézem a Play-en, biztos van valamilyen "profi" ppt szerkesztő. Eddig a pc-n szerkesztettem és a tableten néztem a prezentációkat. Ha valamire jutsz, írd le légyszíves, engem is érdekel. -
Nara19
aktív tag
[link]
A képek borús délelőtt készültek, a tabok teljes fényerőn.
A PocketBook 611 - most már helyesen (köszi tjb) - a gyengébb Vizplex kijelzővel. -
Nara19
aktív tag
válasz
Attici #21884 üzenetére
A MM-ban kapható Nook 42.000, 6", e-ink, bővíthető, androidos. DE ez csak könyv olvasásra ajánlott (PDF már nem), de arra nagyon jó és tölteni is néhány hetenként kell csak.
Ha néha netezni, filmet nézni stb. is szeretnél, akkor marad a tablet.
Én sokat olvasok 7" 800*480-as tableten, de sok embert zavar az lcd-n való olvasás. Ha van lehetőséged menj el pl. egy MM-be és nézd meg, hasonlítsd össze a két technológiát. -
Nara19
aktív tag
válasz
Kroni1 #21728 üzenetére
Ha e-book (e-ink) olvasóban gondolkodsz, MM-ban 42 kFt a Nook. Ha este olvasnál, világítós könyv kell (pl. kindle v. nook). Ha net, néha film, esetleg sok pdf az igény, akkor tablet ajánlott. A pdf 10"-on kellemesebb, mint 7"-on.
(A Nook tárhelye bővíthető, a Kindle nem) -
Nara19
aktív tag
válasz
gyuszmó #21149 üzenetére
Nem értem azt, hogy ne legyen epub. A CoolReader beolvassa a prc, doc, rtf, txt, html és epub formátumokat. Ha ez nem lenne elégséges, akkor a Calibre ingyenes programmal átkonvertálhatod a saját könyvedet. (én spec nem szeretem a Calibre-t).
Más: egy párszáz hsz. ezelőtt panaszkodott valaki a MyAudio 908A HDMI ki(nem)menetére.
Ma kaptam egy HDMi-mini HDMI kábelt. A 908A minden állítgatás nélkül kiadja a képet a tv-re. A tab képe is látszik közben. A tv tipusa: LG LK 530. -
Nara19
aktív tag
Még mindig olvasás: a Huwaei S7 Slimen naponta kb 1,5 órán keresztül olvasok, erre is használható a tab. Én a CoolReader-t használom, mert tudja a prc, doc, txt, rtf, epub formátumokat, különböző betűtípusokat, éjszakai üzemmódot, fejléc beállítást stb.
Annyira megkedveltem, hogy a PocqetBook 611-re (e-ink-es olvasó) is sikerült feltenni. -
Nara19
aktív tag
válasz
kissj83 #21033 üzenetére
Huawei S7 Slim-hez vettem micro HDMI kábelt. A gép (Huwi) nem támogat mindenféle tv-t, a tv-k meg nem szeretik (általában) a 800*480-as felbontást. Ha a CC One-ról van szó, az is "csak" 800*480, így HDMI van vagy nincs, nem mindegyik tv eszi a képét.
A HDMI S7 - LG tv kombómat 3 alkalommal használtam együtt (Angry Birds 42"-on
), de a nagy képernyőn nem igazán jó a 800*480. Természetesen, ha valahol előadást akar(na) tartani és a projectorra csak így viheti ki a képet, akkor probléma lehet a HDMI hiánya.
Ha meg előadást tart rendszeresen, akkor meg úgyis nagyobb gépet vesz, nem? -
Nara19
aktív tag
válasz
kovaripeti #20986 üzenetére
Törlés után a gép újraindítása?
-
Nara19
aktív tag
spgabor 20395: az xtab/xpad gépeknek külön topikja van itt a ProHardver-en. Lehet, hogy Kelzsoczáék tudnak segíteni.
PeL 20399: Próbáld ki a VLC player-t, hátha a lejátszó hibája. De lehet, hogy előbb a filmet kéne más eszközzel is ellenőrizni, lehet h. nincs is hangja.
-
Nara19
aktív tag
válasz
SShadow #20317 üzenetére
MyAudio 908A (egy proc., 9.7 ips, 1gb/8gb, Mali gpu).
Műszeres mérés nem áll rendelkezésemre, de a wifi-je gyengébb, mint a Huawei S7 Slim tabletemé.
A filmeket szépen viszi, összeszerelés jó. Egy szépséghibája van, a microsd kártya vége kilóg a gép síkjából.
A Hdmi-t nem tudtam kipróbálni, mert ez mini hdmi, nekem meg csak micro kábelem van.
Összegezve: arra a célra, amit írtál, tökéletes (szerintem). -
Nara19
aktív tag
pusihusi
Köszönömtjb007
Az én mailomnak más lehet a szaga.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged