- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
DGerg
csendes tag
40k körül melyik tablet jelenti a legjobb vételt? Mit ajánlanátok?
-
DGerg
csendes tag
Lenne egy olyan kérdésem még a Navon Platinumról, hogy alapjáraton elkezdett zúgni a hangszórója de csak addig amíg bele nem dugok egy fülest, de a fülesben nem zúg.
-
DGerg
csendes tag
Navon Platinum tablethez meg tudná mondani valaki hol találok szoftverfrissítést?
Kösz! -
DGerg
csendes tag
Szevasztok!
Van egy Navon Paltinum Andorid tabletem amivel kapcsolatban lenne két kérdésem.
Az egyik az lenne hogy: bekapcsoláskor mindig frissíteni akarja az androidot. Ezt hogy tudom kikakapcsolni hogy ne próbáljon frissíteni?
Másik: Amikor feloldom a képernyőzárat elég lassan reagál mire meg tudom fogni a kis kurzort, hogy feloldjam. Ez mitől lehet? Lehet tenni ellene valamit? -
DGerg
csendes tag
Üdv!
Olcsó tabletet szeretnék venni netezésre, játszásra. Amiket néztem: Navon platinum 7" és Concorde ONE. Mind a kettő 25 000 ft körül mozog. Valakinek van ezekről valami véleménye? Ti melyiket ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest