- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpi.
addikt
válasz Shkiz0 #38953 üzenetére
Még egy utolsó utáni (tudom, hogy hülyeségnek hangzó ) ötlet. A csere (" másik SSD-t is a frissen kibontottal is ezt csinálja.") ssd is M.2 ? Ha van kéznél egy Sata-s vagy akár egy sata-s Hdd is, M.2-t kiszedve is megkotlik install alatt ?
Bár már túl vagy a táp cserén is, szóval nem igen látok rá esélyt, de hallottam valakiről, akit nem kicsit szopatott meg a +3,3V. [Ő voltam az. ] Itt még nem tudtam, hogy mi okozza, de később meglett a hiba....
No, mire bepötyögtem, már úgy néz ki, hiábavaló volt. Legalább van valami fejlemény.
Simán lehet, hogy változott az ic ! Gyártója válogatja, hogy meg lehet-e mondani a pontos típust. Patriot-ot annyira nem vágom, de ha egy általánosabb spec. (pl. 3200 c16-18-18), akkor kb. bármi lehet. (amennyiben a patriot-nál nincs az ic-re utaló kód / számozás) Ha ilyen, akkor szinte biztosan változtattak idővel. :/[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8600K 6mag 6szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- AKCIÓ! Intel Core i7 9700 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Processzor felvásárlás
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest