Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz Sirandrish #3546 üzenetére
Egyetértek, de 6700k-ról jobban igazolhatónak érzem a váltást így
Nem kerget a tatár (hogy még a pasziánsz is szaggatna) de na azért bosszant, hogy ennyire problémás, és főleg az, hogy eleve nem is volt normális készlet egy olyan kicsi piacocskán, mint az EU.
Pl az amcsi helyzet az elfogadható, ott is hiány volt bő 2 hétig, de azóta ha gyors a kezed megveheted listaáron.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
Léc
tag
Ez öröm ez bódoktág
Remélem hamarosan beérkeznek mert már nagyon várom kb 3 hete rendeltem én is bár nem az Alzából de ha ott már van akkor lassan máshol is megérkeznek
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7900X3D, ARCTIC Liquid Freezer II 360, MSI GeForce RTX 3080 SUPRIM X 10G, Corsair 32GB KIT DDR5 6200MHz CL36 Vengeance Black, ASUS ROG STRIX X670E-F GAMING WIFI , iPhone XR 64GB, Playstation 5 Digital Edition (https://www.twitch.tv/hangyapajesz)
-
fudi2002
veterán
válasz Walter_White #3550 üzenetére
Most eladni mikor épp csak elindult felfelé a ram ár? Inkább majd ha újra felment rendesen
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
Sirandrish
legenda
Én 6500ról váltottam...átérzem
Ha nem kellett volna rá ennyit várni, lehet befizettem volna egyre, de valszeg megbántam volna...persze sose ismertem volna el, de mindegy[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
gaborw
tag
CORSAIR 16GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz CL16 KIT CMK16GX4M2B3200C16R ram párosból 3466 Mhz-et tudtam kihozni, gyári időzitésekkel, 1.35-ös feszel. 16-18-18-36 2T-ben. Egyenlőre így hagyom, később lesz kedvem időm foglalkozok vele még. R7 3800X, Asus PRIME X370-PRO lap.
-
Sirandrish
legenda
válasz solfilo #3558 üzenetére
Nem csoda...sokan egy hónapja mást se csinálnak csak ezt várják
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
subaruwrc
félisten
válasz Sirandrish #3559 üzenetére
aztán meg nem kell nekik
-
-
Zolás
addikt
Üdv urak.
Épp szívatom magam egy msi b450 tomahawk lappal és egy ryzen 3600 procival. Biost frissítettem de nem indul. Valakinek van valami ötlete?
Már betettem a kérdést pár fórumba, jó lenne ha használhatnám is a gépet.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
nagyúr
Üdv !
Milyen CPU-val frissítettél ?
Melyik módszerrel ?
A régi CPU-val sem indul el ?
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
Dyde
aktív tag
Írtam alaplapos topicban erről, ugyanez a kombóm volt. Nem csak nálad van, hanem nagyon sok Tomahawk tulajnál köztük nálam is ez volt. 10-ből kb 4x indult a gép, volt hogy fél óráig semmi. Röviden és tömören sz*r a bios még mindíg. Szerintem marketing miatt nem csinálják/csinálták meg normálisan, mert ugye jött a Tomahawk MAX és azokat így jól el lehet adni. Megoldás: én visszaküldtem a tomahawkot mert nincs rá megoldás még, csak ha egyszer hajlandóak lesznek normálisan megcsinálni. Vettem tomahawk MAX-ot, tökéletesen megy....
szerk: megtaláltam a reddit postot is, rengetegen írtak anno mikor néztem: [link][ Szerkesztve ]
-
palfitom
félisten
-
Zolás
addikt
Neked legalább indult, nálam semmi. Elhiszem, hogy szerintük ezzel arra vezetnek rá, hogy új lapot vegyek, csak azt nem értem, miből gondolja, hogy tőlük veszek majd?
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz subaruwrc #3565 üzenetére
Megvolt, semmi hatása. Ha bedugom a billentyűzetet, nem is világít rajta semmi. Ezek szerint jól megszívtam...
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz subaruwrc #3571 üzenetére
Elvileg igen, egy percig villog a led, utána gyorsabban villog pár percig, és utána újraindul. Ha jól olvastam, akkor ennek így kell lennie.
Már az elemet is kivettem 10 percre, meg minden áramot kilőttem, de így se.
CPU led nem világít, a visszajelző ledek szerint minden rendben van.[ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
válasz subaruwrc #3575 üzenetére
Igen, bios flashback volt, csak ez a procim van hozzá.
Igen, a 4/8as csatit azt én is elfelejtettem elsőre, de minden a helyén van.
Pár másodpercig világít a piros cpu led, de kialszik.[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
Ez inkabb az mintha a DDR training nem futna le rendesen, cmos reset és pihentetés illetve 1 modullal nezd meg.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
palfitom
félisten
A proci nélküli BIOS-frissítés nem 100%, hogy működik, volt már vele szívás, sajnos!
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Zolás
addikt
válasz wwenigma #3579 üzenetére
Beraktam másik modult, még megvan a b150 intel gépem, azt váltanám. Nem indul vele, másik foglalatban sem.
Legfrissebb biost raktam fel természetesen.
Ventik forognak, usb-n nincs áram, biosig nem jutok el.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Sirandrish #3590 üzenetére
Egy apróság:
Mire lehet elég a hozzáadott Wraith Spire hűtő ?
Gondolom, azért az FX8xxx-hez adotthot mérve jobbak az esélyek, hogy ezzes sem fortyog játék közben (a szintetikus benchelés, render, stb az más tészta, oda gondolom azért már határeset).
Van pár durva léghűtőm, de sajna AM4 lefogató egyikhez sincsen (régebbi kiadások, Alpenföhn Matterhorn Black rev C, Be Quiet! Dark Rock Advanced C1, Dark Rock Pro 2 és 3), illetve egy CM Nepton 140 XL AIO.
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
Sirandrish
legenda
-
ziyan
tag
válasz Apucy01 #3586 üzenetére
Én még 180 190 Ft-ért rendeltem. Ma vette át a futár, így igen valószínű, hogy küldik
Már alig várja a Gigabyte X570 Aorus MASTER és a G.Skill Trident Z RGB 2x16GB 3200MHz CL14 itthon. Kíváncsi vagyok, mit tudok kihozni ebből a memóriából, elvileg jól binelt B-die.[ Szerkesztve ]
-
grunge
addikt
Eddig birtam...megerkeztek a cuccok: 3700x, B450 carbon, Crucial 3200 CL16 Micron, nomeg egy uj nvme.
Melo utan kiepitem az Ivy-t, kipucolom a gephazat, azt meglatom mi lesz.Kerdes: van valakinek tapasztalata be!quiet AM4 Mount Kit + Dark Rock Pro2-vel?
159 SW 1.9 jtdm <3
-
Zolás
addikt
Most szívtam meg egy tomahawk lappal, remélem neked működni fog.
Jól felidegeltem magam, megyek veszek egy x570 lapot.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
nagyúr
válasz Apucy01 #3596 üzenetére
Alpenföhn Matterhorn-hoz találtam AM4 kit-et, kemény 900 pénzért, már be is rendeltem (a három betűs webáruházban )
jó még a leírás szerint az Olymp és az Atlas variánsokhoz is.
Találtam még egyet, de az meg a Brocken szériáé...
A K2 az mennyire régi ? s478/s775/s462/s939 ?
[ Szerkesztve ]
-
Atom_Anti
senior tag
Mi a fenéért eng samplés a processzorom? És folyamatosan 90fok felett alapjáraton is
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- CPU Processzor Kiárusítás SALE
- AMD Ryzen 3 3200G // 4C/4T // 4GHz // AMD RX Vega 8 (4K RDY) // AM4+Box // -25 ezer újonnan jelenleg
- AMD Ryzen 5 2400G processzor 4x3.6GHz AM4
- AMD Ryzen 7 5700X3D BOX - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó! 78.000.-
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, tesztelt - Gari 2029.01.04. -ig - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen