- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Kis telefon hatalmas teleppel
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atom_Anti
senior tag
Mi a fenéért eng samplés a processzorom? És folyamatosan 90fok felett alapjáraton is
-
jokeph
nagyúr
válasz
Apucy01 #3596 üzenetére
Alpenföhn Matterhorn-hoz találtam AM4 kit-et, kemény 900 pénzért, már be is rendeltem (a három betűs webáruházban
)
jó még a leírás szerint az Olymp és az Atlas variánsokhoz is.
Találtam még egyet, de az meg a Brocken szériáé...
A K2 az mennyire régi ? s478/s775/s462/s939 ?
-
grunge
addikt
Eddig birtam...megerkeztek a cuccok: 3700x, B450 carbon, Crucial 3200 CL16 Micron, nomeg egy uj nvme.
Melo utan kiepitem az Ivy-t, kipucolom a gephazat, azt meglatom mi lesz.Kerdes: van valakinek tapasztalata be!quiet AM4 Mount Kit + Dark Rock Pro2-vel?
-
-
jokeph
nagyúr
válasz
Sirandrish #3590 üzenetére
Egy apróság:
Mire lehet elég a hozzáadott Wraith Spire hűtő ?
Gondolom, azért az FX8xxx-hez adotthot mérve jobbak az esélyek, hogy ezzes sem fortyog játék közben (a szintetikus benchelés, render, stb az más tészta, oda gondolom azért már határeset).
Van pár durva léghűtőm, de sajna AM4 lefogató egyikhez sincsen (régebbi kiadások, Alpenföhn Matterhorn Black rev C, Be Quiet! Dark Rock Advanced C1, Dark Rock Pro 2 és 3), illetve egy CM Nepton 140 XL AIO.
-
Zolás
addikt
válasz
subaruwrc #3571 üzenetére
Elvileg igen, egy percig villog a led, utána gyorsabban villog pár percig, és utána újraindul. Ha jól olvastam, akkor ennek így kell lennie.
Már az elemet is kivettem 10 percre, meg minden áramot kilőttem, de így se.
CPU led nem világít, a visszajelző ledek szerint minden rendben van. -
Dyde
aktív tag
Írtam alaplapos topicban erről, ugyanez a kombóm volt. Nem csak nálad van, hanem nagyon sok Tomahawk tulajnál köztük nálam is ez volt. 10-ből kb 4x indult a gép, volt hogy fél óráig semmi. Röviden és tömören sz*r a bios még mindíg. Szerintem marketing miatt nem csinálják/csinálták meg normálisan, mert ugye jött a Tomahawk MAX és azokat így jól el lehet adni. Megoldás: én visszaküldtem a tomahawkot mert nincs rá megoldás még, csak ha egyszer hajlandóak lesznek normálisan megcsinálni. Vettem tomahawk MAX-ot, tökéletesen megy....
szerk: megtaláltam a reddit postot is, rengetegen írtak anno mikor néztem: [link] -
Zolás
addikt
Üdv urak.
Épp szívatom magam egy msi b450 tomahawk lappal és egy ryzen 3600 procival. Biost frissítettem de nem indul. Valakinek van valami ötlete?
Már betettem a kérdést pár fórumba, jó lenne ha használhatnám is a gépet. -
subaruwrc
félisten
válasz
Sirandrish #3559 üzenetére
aztán meg nem kell nekik
-
gaborw
tag
CORSAIR 16GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz CL16 KIT CMK16GX4M2B3200C16R ram párosból 3466 Mhz-et tudtam kihozni, gyári időzitésekkel, 1.35-ös feszel. 16-18-18-36 2T-ben. Egyenlőre így hagyom, később lesz kedvem időm foglalkozok vele még. R7 3800X, Asus PRIME X370-PRO lap.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
Walter_White #3550 üzenetére
Most eladni mikor épp csak elindult felfelé a ram ár? Inkább majd ha újra felment rendesen
-
warcat
veterán
válasz
Sirandrish #3546 üzenetére
Egyetértek, de 6700k-ról jobban igazolhatónak érzem a váltást így
Nem kerget a tatár (hogy még a pasziánsz is szaggatna) de na azért bosszant, hogy ennyire problémás, és főleg az, hogy eleve nem is volt normális készlet egy olyan kicsi piacocskán, mint az EU.
Pl az amcsi helyzet az elfogadható, ott is hiány volt bő 2 hétig, de azóta ha gyors a kezed megveheted listaáron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest