Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Október 12-én mutatkozik be az Oppo K12 Plus
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apucy01
őstag
Üdv Urak!
Az lenne a kérdésem hogy az uj Ryzen prociknál figyelni kell e a ramokra olyan értelemben hogy B-Die legyen vagy más is lehet?
Ezen gondolkodom a 32 gb fontos lenne, [link]
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Apucy01
őstag
válasz SECTORnooB #1892 üzenetére
Hát akkor meg is rendelem, most már csak a lapon agyalok x570 kellene 3800x alá valahogy sem a gigához sem az asus felé nem húzok tipp valakinek?
-
Apucy01
őstag
Köszönöm mindenkinek.
-
Apucy01
őstag
Nem akarok senkit hülyeséggel bactani de szerintetek ez az ár valós?
-
Apucy01
őstag
-
Apucy01
őstag
Nem tudom mennyi idős a K2Mikor a cm játék vizem a gari lejárta után 2 hónappal meghalt akkor vettem egy K2 t az aprón FM 2 cucc még van hozzá gyárilag. A Másik pedig bontatlan vadi uj egy boltos haver bezárta a boltot és megkérdezte kell e 5000 ért mert már évek óta csak hányódik a raktárban.
-
Apucy01
őstag
Ujabb RP's Lair videó sok édekes dologgal [link]
-
Apucy01
őstag
Nekem magával az RGB vel szemben is undororom van valahogy fölöslegesnek tartom. Ramot is azért nem rendeltem még meg mert olyat keresek ami nem RGB s de sajna nem nagyon van főleg 3600 as és 2x16 gb nincs, vagyis biztos van de nem találtam még.
-
Apucy01
őstag
köszi srácok
-
Apucy01
őstag
válasz galaktikus #3913 üzenetére
Szerintem még mindig jobb a páros időzités CL16/3600mhz szerintem jobb.
-
Apucy01
őstag
Tudom hogy off , de erről a házról kérnék véleményt épített víz menne bele. Nem szteretném megjárni a házas topicot mert évekkel ezelőtt mikor ott jártam azt hitték fát hasogatok a házon és még azon is ülök kajálás közben. [link]
-
Apucy01
őstag
válasz Foglalt név #4420 üzenetére
Miből gondolod hogy az AM4 nek mondjuk jövőre annyi lesz? Jó ezeket az értesüléseket olvasni, ha ilyen aggályaid vannak akkor maradj meg inkább a kék oldalon sok fejtöréstől kiméled meg magad.
-
Apucy01
őstag
-
Apucy01
őstag
válasz Hardstyler01 #4519 üzenetére
Ez B-die ramos dolog amit linkeltem ezt ilyesmit kérdeztél nem?
-
Apucy01
őstag
-
-
Apucy01
őstag
válasz SECTORnooB #5125 üzenetére
Ugye nem RGB ram? léci áruld el honnan rendelted?
-
Apucy01
őstag
Az ilyenektől kapok agyvérzést 3900x ről van szó.
Drága, melegszik, én többet vártam nagyon fel volt hypolva. Még mindig i9 a király. Ja és olcsóbb is 40000ftal.
Előnyök
Munkára elég erős.
HátrányokJátékok alatt elmarad egy i7-9700k tól is, ami jóval olcsobb.
-
Apucy01
őstag
Egész jól összerakott teszt a3900x ről [link]
-
Apucy01
őstag
válasz worxland #5244 üzenetére
Véleményem szerint az épített vízig minden más Vízhütésnek nevezett dolog játék. Szinte az összes compact gyártó ugyan azt a kis pumpát használja ami elégé sokszor beadja a kulcsot vékonyak a radiátorok kicsi a hatásfok egy jó léggel ugyan azt éred el vagy jobbat, nem tudsz folyadékot utána tőlteni hiába zárt redszer párolgás van és ami párolog az egyszer csak elfogy....
-
Apucy01
őstag
Ne haragudj de erről az emberől mindent elmond nekem ez a videó delideli a procit majd mikor rájött hogy nem lesz jó csiszolja a proci kupakot [link] még jó hogy nem köszörüli.
az intelek miden példánya tudja tudta a ráírt adatokat?[ Szerkesztve ]
-
Apucy01
őstag
Én csak azt kérdeztem hogy a konkurencia minden terméke mindig tudta a ráírtakat?
Kár ezen vitatkozni vannak lapok amiben mennek a procik rendesen és vannak amiben nem szerintem ez nem az AMD sara csupán csak bios gond azt meg ugye a lap gyártójának kell mególdania nem az AMD nek.
A dolog másik óldala emlékszem mikor kijöttek az első magyar tesztek PH stb az uj procikról hogy lelkendeztek sokan hogy milyen jó meg 5ghz lesz meg igy meg úgy csak azt felejtették el sokan hogy ez egy uj vagyis az AMD nek uj gyártástechnológia és idő kell neki hogy minden kappoljon.
Úgy látom most akik vettek ilyen procit azoknak jelentős része nem igazán akarja ezt az időt megadni a cégnek,
mert ugye nem megy annyit amit irtak (milyen lapod is van barátom?) melegszik (milyen hütésed van milyen szellőzése van a háznak amiben van, 1000x le lett itt irva miért olyan a főfok amilyen) de úgy látom ezek már senkit nem érdekelnek csak nem megy annyit és meleg és mik ezek a feszek? stbCsak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Apucy01
őstag
Ezt is érdemes megnézni azoknak akik elégedetlenek [link]
-
Apucy01
őstag
-
Apucy01
őstag
Urak!
Kicsit más, mint a mostani Booostol nem Boolstol meleg nem meleg vita akinek van ilyen lapja ASROCK X570 Taichi legy kedves írja már le stabil e nem stabil stb igen fontos lenne köszönöm.
-
Apucy01
őstag
Undorító ez a fazon minek pakol ösze AMD gépet ha szerinte nem jók a procik? [link] hiába na kell a katt kell a pénz és a hírnév.
-
Apucy01
őstag
Engedd meg kérlek csak röviden és tömören!
derbuhernak minden baja volt a procikkal most meg AMD gépeket pakolászik össze na ez az ami nállam nem fér bele!
Te pedig ha emlékezetem nem csal te voltál az aki ezt az egész men boostol addig hisztit itt elindította, szintén Derbuher müködése alapján ameddig Derbuher nem publikálta azt a videót addig örültél a szerintemis bivaly és gyönyörú gépednek mint kisgyerek a tortának!
az meg hogy ki mit hogy fog föl az hagy legyen már mindenki magánügy azt hiszitek hogy Derbuher hatására javitották a biosokat hát nem!
Tudod én már akkor AMD t nyúztam amikor lehet te még csak azon gondolkodtál vegyél e gépet vagy sem! Duron ismerős az elnevezés? de amúgy meg nem mindegy neked meddig boostol? bányászni igy is több mint jó.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.