- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kovsol
titán
válasz
rovtiv3 #14358 üzenetére
Én megnéztem, de eleresztettem inkább a dolgot.
Két játékot teszteltek, az egyikben az AMD volt elől a másikban az intel jobb volt, a CB tesztben megint az AMD volt jobb. Konklúzió, hogy vegyél intelt.
Eleve nem túl sok ember hajt 2080Ti -t. Ha meg mondjuk egy közép kategória mellé rakjuk be szerintem kb 2600x felett elhanyagolható lesz az eltérés fps-ben. -
válasz
rovtiv3 #13857 üzenetére
"a jócskán beparázott, értetlen júzer első reakciója tipikusan a kérdezés."
Milyen mázli, hogy nem az asszony elverése, mert ilyen alapon az is igazolható lenne. Hagyjuk, mert teljesen szétoffoltuk már a topikot, felesleges a szájtépés. A legegyszerűbb az lenne, ha beírnánk végre az összefoglalóba, azután pedig szisztematikusan ignorálnánk a kérdést, ha hozzászólásban érkezik.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
rovtiv3 #13851 üzenetére
Ha engem érdekel valami akkor az utolso 500 hozzaszolast szoktam átfutni minimum vagy hasznalom a google-t. Olvasson vissza eloszor mindenki, használja a keresőt, ne varja a sultgalambot vagy hogy mas törölje ki a seggét. Ha magaert nem hajlando valaki a MINIMALISAT megtenni akkor milyen alapon várja el a masiktol?
-
válasz
rovtiv3 #13851 üzenetére
De épp az a lényeg, hogy nem kell órákon át olvasni, csak egyszerűen bevered a google-be a problémádat, ami kettesével tolja az arcodba a megoldást! A fórum motor keresője szintén, mi kellene még? A megjelenést követően még alig volt erről infó, mert a híres-neves tesztoldalak is hallgattak, de ahogy gyűlt a tapasztalat, néhány hét múlva már nyakig álltunk a probléma felvetésekben, és az azokra adott megoldási javaslatokban. Jelenleg ez a helyzet:
Még egyszer kérdem, mi kellene még?! Aki ennyit nem képes megtenni, az ne építsen gépet, pláne ne nézzen hőfokot, csak használja úgy, ahogy van. No offense, de pont ez a baj a mai kor digitális bennszülötteivel, hogy a sírásnál már csak a picsogás megy jobban, ha valamiért jogosan leoltják őket.
Nézd meg az én első kommentemet, amelyet a vásárlást követő néhány napon belül írtam. Bár beírtam ide a problémát, az is látszik, hogy próbáltam önmagam megoldani is, és - mint utólag már egyértelműen látszik - a kezdeti UEFI hibák miatt jóval durvább gondok voltak akkortájt, mint szimplán a magas hőfokok. Valami ilyesmi metodikával kellene nekiállni egy probléma megoldásának. Magyarán, mielőtt telesírjuk a fórumot, nem ártana próbálkozni a józan ész alapján, vagy ha kevés a tudás és a türelem, legalább utánaolvasni.
Még egyszer: nem támadni akarok, akarunk itt senkit, és szerintem elég segítőkész is a csapat. Azt viszont szerintem azért jogosan várjuk el, hogy ne csak write-only módban kommunikáljon minden ide tévedő...
(#13853) wwenigma: +1.
-
fanti
addikt
-
Martin2004
tag
válasz
rovtiv3 #3588 üzenetére
A Kingstonból - papíron - ebből a típusból csak a 2*8 támogatott a lapban, de a G.Skill-ram honlapján fel van sorolva a WS. (http://www.gskill.com/qvl/165/184/1536110922/F4-3200C16D-32GVK-Qvl)
Itt mondom el, hogy aki G.Skill-t nézett ki magának, az a kompatibilitást nem csak az alaplap QVL-listáján, hanem a szóban forgó RAM honlapján is meg tudja nézni, ott ugyanis gyártónként és chipset-enként a kompatibilis alaplapok vannak felsorolva, amelyekből, ugye, sokkal kevesebb van, így könnyebb őket megtalálni.
Én is ezt a lapot néztem ki, a beígért speciális - "magas minőségű"- forgó alkatrész miatt.
Kíváncsi vagyok az eredményre, de majd biztos mesélsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mobil flották
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest