- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raggie
őstag
válasz
Bacusuz #35906 üzenetére
MSI Afterburner-nek a monitorozó része összekad a programmal.
Ha megfigyeled, akkor jelenik meg a színes csíkozás, amikor a jobb felső sarokban megjelennek a monitorozó számértékek is. MSI afterburner melyik változatát használod? Ottk éne keresgélni és mást feltenni, vagy driver-t frissíteni vagy hasonlók. De ne aggódj, csak szoftveres hiba, nem a kártya rossz. -
-
-
Habugi
addikt
válasz
Bacusuz #35378 üzenetére
Főleg CPU limites vagy ahhoz közeli szituációkban jöhet nagyon jól a magasabb RAM órajel, ez HSM tesztjéből is szépen látszik.
Itt konkrétan arra játszottak rá (CPU limit), hogy látszódjon mennyit számít(hat): [link]
Rise: SoR..
Más kérdés, téged ez a 4790K megléte mellett annyira nem fenyeget..
-
HSM
félisten
válasz
Bacusuz #35376 üzenetére
A VGA-nak mindegy, a procinak nem.
Én az i5-4690K-mnál azt tapasztaltam, hogy az időzítés majdnem mindegy, a magas órajelet viszont nagyon meghálálja. Én belőném valami 2000-2200Mhz CL10-re, ha bírná a kitem.
Anno tesztem pár mérssel: [link].
Ja, és egy megjegyzés... A valós válaszidő szempontjából ugyanúgy fontos a CL érték, mint az órajel. A magas órajel kompenzálja a magas CL-t.Hogy pontosan mennyire, azt ki kell matekozni a konkrét esetben.
-
Habugi
addikt
válasz
Bacusuz #35207 üzenetére
A minimal installhoz ugyan még nem volt szerencsém, valszeg nem is lesz.., már maga az elnevezés is utal arra hogy ilyen dolgokat nem fogsz tudni véghezvinni vele.
Egy Y elágazáshoz értél, az egyik út arra vezet hogy leszeded a fenébe és felrakod rendesen, a másik pedig arra h visszateszed az AB-t és ott reseteled.
(#35205) Fandango:
Kis feszt adj még neki.
-
robertosz91
tag
válasz
Bacusuz #34637 üzenetére
Maxon teker a kártya, és a venti áll, ilyen százalékok mellett a venti lehet nem is pörög. Nyomj neki teljes venti fordulatot és figyeld, hogy megy-e lejjebb. Ha arra se reagál egyátalán, akkor lehet a hűtő nem fekszik fel rendesen a gpu-ra. Nézz utána nincs-e bitcoin miner a gépen, ahogy a többiek mondták. Meg nézd meg, hogy ne a gpu konvertálja fel az asztalt.
-
arnoldito
senior tag
válasz
Bacusuz #34424 üzenetére
Nem igazán, kb 80% mentek a magok. Még egy érdekeség, hogy Vallyban egyálltalán nem hozott pluszt a két kártya kb 3 fps-t. Én arra tippelek, hogy driver gond mert nem az új van fent, hanem az ucsó beta cata... Sajnos nem volt időm, de hátha legközelebb lesz ilyen lehetőség és többet tudok vele foglalkozni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HP notebook topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby elektronika
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged