- Google Pixel topik
- iPhone topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
k.soma #32236 üzenetére
Csak megneztem a konfigod, es ez szurt szemet. Amugy bongeszoben is lehet orajel ugralas, ha a hw gyorsitas be van kapcsolva.
Sajnos sokmindentol lehet. Azert kellene masik gepben kiprobalni mielott gariztatod, mert ha visszakuldod es ott mukodik, akkor csak hetekig kartya nelkul leszel es ugyanugy visszakapod. -
Speed®
titán
válasz
k.soma #29414 üzenetére
Ha ki van alakítva a 2 PCIe kanóc, azt illik használni, nem ok nélkül. Szoktak trükközni az ATX szabvány miatt, hogy elvileg ne léphesse túl a 18A/ág értéket, gyakorlatilag meg mégis. Molex átalakítóval az a baj, hogy ~8A/100W felett már nyűgös lehet melegedés okán, így ha 8PINt kötsz rá, ami 150Wot kérhet, lehet meglepi.
-
Speed®
titán
válasz
k.soma #29412 üzenetére
Bizonyos átfedések vannak persze, de ha odafigyel az ember, nagy baj nincs egy format Cnél sem. Nálam az asztalon lévő dolgok és a könyvjelzők kerülnek ilyenkor átmásolásra, aztán mehet a menet..
Az az osztott 12V felállás nem valami nyerő..bár nem tudom, konkrétan milyen módon kezeli a 18A+ áramfelvételt, tápos topikban járj utána max..de egy single rail megoldásra csere ártani nem árthat szvsz. Nekem 3x18as HX620al vacakolt a technika, 1x46os CX600Mel minden oké, OCval sem tudtam megsiratni
-
Speed®
titán
válasz
k.soma #29408 üzenetére
Valóban nem árthat egy friss telepítés..elég háklis a széria. Net nélkül csináld ~friss ISOval, előre leszedett driverekkel, ne a WinUpdate tolja fel automatikusan, mert lehet kellemetlen meglepi. W10 állandó használatra szvsz még odébb van, én idén nem hiszem, hogy nekiállok magam megszívatni vele ;p
Nálam minden maxon, AA totál off, így 40+ FPS átlagban. Igaz, én 2560x1080ban vagyok, de gyorsabb procival, picit nagyobb értékre is számíthatsz. A 4 mintájára ez is jobban érzi magát nVn sajnos..mennyi volt a kari amúgy?
-
Speed®
titán
válasz
k.soma #29405 üzenetére
TDR sok mindentől lehet, akár swkörnyezet is előidézheti..persze lehet a kari nem bírja a gyári OCt, ez is egy lehetőség..friss OS és 15.7?
Tempóra beállításoktól függően lehet érdemit hozzászólni, ha minden rá van tolva AAval, ne csodálkozz, lévén a karid nem sokkal jobb, mint egy 290, +1GHz RAM oldalon, ami kb. felesleges, hisz eddig sem volt gond a sávszélesség.
Nálam 290 TriXel gyári 1000/5200on a 4X AA simán betolja 30 alá az FPSt néha :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest