- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandoXXL
senior tag
válasz
robertosz91 #37723 üzenetére
Örülök hogy ilyen boldogok vagytok, nálam csak a gond volt a 290-el. Soha többet nem veszek ~275W kártyát, vízhűtés nélkül szart se érnek (röhej hogy felfűti a déli hidat, ha közel van hozzá, nem mintha bármely más ekkora TDP-és vga jobb lenne). A kezdeti Crimson driverekről nem beszélve. Remélem a Polairis változást hoz, jó lenne valami best buy, ami a régi időkre emlékeztet, értelmes TDP-vel, és hibátlan driverel.
#37727) MM válasza ricinus13 (#37725) üzenetére
Ha nem lenne NV, akkor a Polaris nem gyúrna a fogyasztásra.
-
ricinus13
senior tag
válasz
robertosz91 #37723 üzenetére
Nem akarnak nagyot bukni, mert most láttak valami nagy számot amit egyelőre semmi nem támaszt alá(persze lehet hogy úgy van ahogy az NV állítja) és már kell nekik.
Rubbi Én eddig is úgy tekintettem az AMD tulajokra mint megfontolt tudatos vásárlókra, és a csakazenvé meg kazánáemdéfújfelejtsdel bandára meg úgy hogy az a király mer a jútúbosnak olyan van nekem is kell. Ez a topic csak megerősítette bennem ezt. Pl itt van ez a topik, amióta itt vagyok egyetlen egyszer sem láttam kimondott fikázást, oké, nem szeretjük az NV-t erre felé, de attól még nem kell azt elfelejteni meg nem szar. Egy felől nagyon drukkolok az AMD-nek mert szeretem őket, de szívesen megnézném azt is milyen fejet vágnának ha az AMD befejezné az ipart és a csakazenvé bejelentené a GTX 1130-at 960-as teljesítménnyel 800 USD-s árral. Ezt kéne megérteni hogy a monopol helyzet mindenkinek rossz, meg ezt a stílust záros határidőn belül elfelejteni.
Nekem is előbb rohadna le a kezem mint hogy NV-t vegyek, de nem megyek minden hír alá trollkodni.
-
Ijk
nagyúr
válasz
robertosz91 #37621 üzenetére
Mihez kevés a 290?
-
Raggie
őstag
válasz
Irtózatosan korai még szerintem.
A pascal is még hónapok kérdése, a polaris még több is talán.Amikor kijönnek a hírek és az első tesztek itt PH-n vagy külföldi oldalakon még mindig több hét lesz mire bármi is elérhető lesz itthon. Tehát ha a cikkek után eldöntöd hogy akarsz egyet akkor is bőven van időd eladni a kártyát. Amíg nem lehet párhuzamosan kapni itthon is már az új kártyákat nem hiszem, hogy a nagy többség szemében akkorát csökkenne az előző generáció ára.
De ez csak az én véleményem.
Meg mondjuk ha hónapokra ellennél egy IGP-vel, akkor nem igazán értem, hogy miért akarsz egyből startnál beruházni egy legújabb kártyára!
-
Fandango
veterán
válasz
És addig mit használnál, integrált VGA? Ki tudja mennyi időt kell várnod az új kártyákra, hogy nálunk lehessen kapni, és mennyibe fog kerülni, ennek függvényében mérlegeld a döntésed (szerintem).
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
robertosz91 #36867 üzenetére
Ez a GTA V hibaja, ha infitas utan akadozik es alt+tabval lecsukod majd vissza az is megjavitja.
A vsync is olyan benne hogy 60 alatt levagja 30 fpsre. -
Gee_-
tag
válasz
robertosz91 #34961 üzenetére
A házamba még 2 ventilátort tudok rakni egyet oldalra hogy fújja befelé a levegő egyet alulra ahol ugyan úgy befelé fújja. Most a ház elejében van egy aki fújja befelé a levegőt és a ház hátuljában ahol kifelé visszi a levegő. Úgy vettem észre ott a legmelegebb a gépház ahol hátul az a venti van ami kifelé fújja a levegőt. Mitol lehet hogy ott ragad meg a meleg levegő csak?
A hazám egy collermaster k380Az oc gurut használom a ventilátor beállításához ott elég egyszerűen betudom állítani hogy hány foknál hány % menjen a ventilátor. A msi programja mivel jobb?
-
HSM
félisten
válasz
robertosz91 #34961 üzenetére
"Úgy, hogy kiírja a driver hibát?"
Igen pontosan. Ugyanis több dologtól eshet össze a driver. Az első, hogy hibásan működik a VGA, ez nálad 98%, hogy nem áll fenn, viszont összeeshet a hibásan működő rendszer (proci, ram, egyéb) miatt, vagy összeeshet amiatt, mert hibásan kódolta az AMD, és bizonyos feladatoknál összeesik.
A végeredmény minden esetben ugyanaz, valami váratlan dologba botlik a driver és összeesik, és bumm, ott a kék képernyő, ami azt mondja neked, hogy az AMD képernyőillesztő összeesett. És tényleg az botlott meg, csak marhára nem mindegy, hogy azért, mert kétbalkezesek voltak a driver írói, vagy egyszerűen csak nem megbízható valamelyik tuningod. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
robertosz91 #34955 üzenetére
Uj drivereknel pont hogy tuning miatt lehetnek osszeomlasok, mert mashogy terheli a hardvert mint az elozo, es lehet az addig stabil tuningittmar nem az.
-
HSM
félisten
válasz
robertosz91 #34955 üzenetére
Nekem meg kb. egy év gondtalan használat után kékhalálba ment a régi i7-em egy videó nézése alatt. Akkor derült ki, hogy a beton stabilnak hitt tuningom mégse olyan beton. Ez ilyen. Lehet beleoptimalizáltak valami olyan rutint, amit nem szeret a procituningod.
Nem tudom, milyen az új AMD driver, nem azt védem, csak megemlítettem, hogy a tuning is könnyen okozhat ilyesmit. -
HSM
félisten
válasz
robertosz91 #34952 üzenetére
A procituningtól is megbolondulhatott a driver, ha nem volt 100%-os.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
robertosz91 #34573 üzenetére
Valley ilyen szempontbol mar kezd nem mervado lenni, regi program es nem fejlesztik.
-
sixpak
nagyúr
válasz
robertosz91 #29227 üzenetére
Hi. Ennek semmi köze a videokártyához.
Főleg, hogy még el sem kezdődik a bootolás, amikor a csíkok megjelennek.
Nekem is volt valamelyik kártyámmal ilyen régebben. Azt hiszem egy Windows újratelepítés után szűnt meg. (Nyilván nem emiatt raktam újra).
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Inkabb utobbi lehet, nekem sok lap es sok kartya csinalta mar. Mielott megjelenik a boot villognak szines csikok.
-
ThodEE
őstag
válasz
PCIE 2.0 biztos nem gond, más tapasztalatom nincs
-
nubreed
veterán
válasz
robertosz91 #29090 üzenetére
Meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest