- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hidd el nekem attol nem lesz huvosebb ,hogy ajanlott kartya ,es masnal nem melegszik. Engem idegesit hogy felmegy 82 fokig ,es itt mar maxon porognek a ventik ami megjobban idegesit.
Speed(R)
Kornyezet ? Na azert azt ne mondd mar nekem ,hogy ezek a meregraga hazak amikben teszteltem nem elegek .... Szerintem az userek tobbsege ezeknel sokkalta szarabb hazakban hasznaljaDe a kerdesemre tovabbra sem kaptam valaszt , vajon ra lehet e rakni a linkelt vizhutest , vagy az MSI nem referenciakartya ? sehol se talalok ertelmes infot rola
-
szar a hutese konkretan az msi nek, oldalra fujja ki a meleget nem felfele, bemelegiti az egesz hazat (3db 35+ ezres hazban probaltam -Anidees Ai7 / NZXT Phantom full tower / Fractal Define S )
pilu85
Es az nem oriasi buko ? 120 at kiadsz erte aztan 1honap mulva eladod 90 ert . -
GeneraL_XTX
veterán
Hát akkor nem értem mind1. Eddig azt hittem a ház miatt van, mert eddig mindegyik kártya melegebb volt mint másnál, (290 Tri-X mondjuk ezt rezonálás miatt le kellett szabályoznom max 43% fordulatra, 970 Black, 970 G1, MSI 390) de a mostani MSI 970 tuningolva is stabilan 65-66 fokos pont mint másoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest