- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxxxxxxxx
tag
válasz
gergo19 #33007 üzenetére
Hello! Én gémelek a FarCry 4 -el legfrissebb patch minden DLC. Igaz csak VSR el.
3200X1800 4X es vonalsimítással egy Ultra Grafik modal is megspékelve azért szerintem ez így erősebb mint maga 4K. 25-30FPS-s mondanék átlagnak nagyrészt így megy. Elégé ugráló értékek vannak ez szituáció függő de szerintem nem lesz gond Ultra 4K val.Am meghajtó program kérdésben. Nekem is volt egy fél napos szó mi szó küszködésem driver fel-le majd regclear. Végelkeseredettségemben, nézzük mit tud a dobozban lévő DVD
és igen akkor volt először stabil patent minden! De amiket leír a kolléga elég aggasztó.
-
fantest1
csendes tag
-
fantest1
csendes tag
válasz
gergo19 #33005 üzenetére
Tessék:
DigitalFoundry teszt: 390, 390x, 290, 970 4K felbontásonFar Cry 4 (Very High + SMAA) 2:20-tól
-
Omli85
őstag
válasz
gergo19 #33001 üzenetére
Kompromisszumok árán ki lehet csikarni elfogadható értékeket, persze a fix 60fps-t kb el lehet felejteni.
4K-hoz mindenképp a top kártyák kellenek jelenleg és még ott is van ahol szükséges némi kompromisszum, hogy oké legyen a sebesség. Ellenben ha elég a fix 30 fps is akkor azt ki lehet hozni a 390-ből is. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Milyen autót vegyek?
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged