-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnoldito
senior tag
válasz
Bacusuz #34424 üzenetére
Nem igazán, kb 80% mentek a magok. Még egy érdekeség, hogy Vallyban egyálltalán nem hozott pluszt a két kártya kb 3 fps-t. Én arra tippelek, hogy driver gond mert nem az új van fent, hanem az ucsó beta cata... Sajnos nem volt időm, de hátha legközelebb lesz ilyen lehetőség és többet tudok vele foglalkozni...
-
arnoldito
senior tag
Egy kis érdekesség vasárnap estére, sajnos nem sok időm volt csak egy tesztet tudtam lefuttatni...
3DMark -
arnoldito
senior tag
Egy teszt a Giga G1-ről
-
arnoldito
senior tag
-
arnoldito
senior tag
válasz
watador600 #33651 üzenetére
Hali!
Írtam, hogy jelentkezem mire jutottam a Giga G1 390 képcsíkozás történettel. Na az van, hogy elvittem Cole86-hoz mivel nála vettem, majd berakta a gépbe, nála tökéletes a kártya. Hazajöttem, új win 10 fel és láss csodát a kártya szintén tökéletesen működik. Szóval a win 8.1 viccelt meg ennyire, hogy olyan hibát látok mintha a gpu izzana, de így most már minden jó és meg vagyok vele elégedve....
-
arnoldito
senior tag
Köszönöm Mindenkinek a segítséget! Már viszem is vissza, van Msi Gaming azt, hozom el helyette. Írok, hogy az jó lett e...
-
arnoldito
senior tag
válasz
Patrick #33638 üzenetére
Igen 1200W Fsp van. Leszedtem minden drivert csontra, de semmi. Ahogy jön az üdvözöljük, csíkozott kép és megáll az egész technika, fekete képernyő fogad. Most az az érdekes átvittem haverhoz nála is csíkozott, viszont fent volt egy ezer éves cata, leszedtük úgy, hogy benne volt a vga, majd fel az új beta driver, közben végig csíkozott, majd restart és jó lett. Szőrös fánk fut, WoWarship futott és 50% ventivel 56 fokos volt. Nálam meg kész off-on van a kártya...
-
arnoldito
senior tag
Hy All!
Ma vettem egy Giga G1 390 Gaminget( Zsír újat), berakom a gépbe, és a windows Üdvözöljük felíratnál kifagy a gép, többszöri próbálkozásra sem indul el a windows, ha be is jön az asztal hosszú vízszintes csíkok vannak, majd kifagy, utána reset és már biosig sem jutok el! Ez mi lehet? Alaplapon legújabb biosom van.
Köszönöm segítségetek!
Üdv
Mobilról vagyok nincs másik vga-m
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged