- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen USB töltőt vegyek?
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Habugi
üzenetére
Azért köszi a segítséget, de nekem ez a vga most nem jött be. Biztos lehetett volna még ezzel tovább próbálkozni, hogy miért nem úgy megy ahogy kéne, de se kedvem, se időm nincs most erre.
Hogy a proci órajel különbség mennyire szól bele, fene tudja, egyik teszt azt mutatja sokat számít, másik teszt meg az ellenkezőjét.Remélem megúszom lap, proci csere nélkül, de ha nem akkor tanulópénznek jó volt, hogy ezentúl csak tuningos procit veszek.

Ghoula: Mindenképp megírom.
mackosajt: Legalább 6-7 játékkal kipróbáltam, mennyivel kellett volna még? 20-25? Nincs időm egész nap a gépet nyomni.
Szóval értem én a viccet csak nem szeretem.
Szerintem a fő különbség az lehet kettőnk közt, meg valószínű még jó pár fan között, hogy nekem abszolút semmilyen érzelmi kötődésem nincs egyik gyártóhoz se. Pont leszar@m, hogy amd, intel, geforce, radeon van ráírva valamire, azt veszem amelyik jobban működik, jobb az ár/értéke. Ha holnap az amd piacra dob egy olyan cpu-t ami jobb mint az intel, ár/értékben is, akkor fogom és lecserélem az inteles cuccot amd-re, semmilyen kötődésem nincs és soha nem is volt.
-
válasz
Habugi
üzenetére
Nem csak a C3-ban tapasztaltam az ingadozó fps-t, tulajdonképpen az összes játékban ugrált 60-30 között bizonyos részeken, tényleg nagyon zavaróan. Lehet, hogy a procim kevés neki, nálam egy 3,2Ghz-en járó 6500 hajtotta, te meg egy 4,7Ghz-en járó 6600K-val hajtod, azért az sem mindegy. Ez mondjuk nem a kártya hibája, ez tény. Ha nálam is úgy ment volna mint nálad, akkor nyilván nem problémázok. Egyébként már eladtam a kártyát, ki fogok próbálni egy brokkolit.

Ha azzal is ingadozik, akkor meg ki fogom cserélni a procit lapot, stb.
A kártya biztos, hogy szuper, itt szoftveres gondok lehetnek, vagy csak kevés neki a procim. -
válasz
Habugi
üzenetére
A 1440p-t már nem volt időm kipróbálni, mert el kellett jönnöm otthonról, de holnap még azt kipróbálom.
Egyébként nem csak a c3 miatt tervezek brokkolit venni.
Amióta megvan ingadozik az fps, kíváncsi vagyok a másik oldalra is.
Utána tudok tényleges, konkrét véleményt formálni. AMD eddig nem annyira győzött meg, meglátjuk Nvidia tud e valami változást hozni. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Habugi
üzenetére
Ja én anno 5760x1080 mediumon toltam ki, eszméletlen élmény volt. Utánna felraktam megnézni ultrán, alig volt szebb szóval másodikra nem foglalkoztam vele. Pedig a 290X CFnek birnia kene szepen harom kijelzon. PChez egyébként van kontroller, nekem is van kettő hozzá, megspóroltam egy konzol árát
.PCn persze piszkálni kell a dolgokat picit, de egy konzolból nem lesz workstation, egy homebrew workstationból viszont simán lesz konzol (ld az enyém
).---
ON: Win10hez milyen drivert használtok? Felraktam, sign in képernyőn crashelt a driver (passz), jó lenne ezt elkerülni továbbiakban.
-
válasz
Habugi
üzenetére
Majd holnap megnézem, ma már nem leszek otthon, 30fps alá azért nem kéne mennie. De mi egyéb probléma lehet?
Legújabb driver is fent van. Egyébként nyílt területeken is van ahol 60fps, és olyanokat csinál, hogy bezuhan 30-ra, néhány esetben 25-28-ra is, majd gyorsan vissza 60-ra és ahogy mozogsz, ez váltakozik bizonyos részeken. Baromi idegesítő, így még rosszabb mintha folyamatos 30 lenne. Ez így kb játszhatatlan kategória egyelőre. Az is lehet, hogy ezért nem jön be a játék, mert elvonja a figyelmem a játék élményről ez a váltakozó fps ingadozás.Ez valami amd driver probléma, vagy ez nvidiára is ugyan úgy jellemező?
-
válasz
Habugi
üzenetére
Az a baj, hogy a monitorom max 1080p-t tud. Direkt nem vettem nagyobb felbontásút, mert nem akartam, hogy kevés legyen a hardver.

Így is kicsit magasabb az órajele a ramoknak 2400Mhz. De a b150-es lapban ez úgy is 2133-on megy, a 3000-es ram is, szóval ezt nem annyira értem, hogy miért lenne jobb.

Azért összességében nem érzem én se lassúnak ezt a procit, csak van néhány furcsa anomália egy-két játékban.
Az osd-t pontosan hol lehet bekapcsolni?
-
-
válasz
Habugi
üzenetére
Szóval akkor ez az a játék ahova 6700K proci kéne?

Én egyébként még itt nem tartok, a legelejétől kezdve már nem megy jól a game.Az egy dolog, hogy véleményem szerint ez a játék unalmas, grafikalilag sem látom azt a csudát ami indokolná ezt a bődületes hardver igényt. Vannak ennél szebb, vagy legalább ilyen szép játékok alacsonyabb gépigénnyel. Nyilván nem ronda, de itt szándékos leterhelésről van szó, az majdnem biztos.
Anno a crysis 1-nél érthető volt, hogy minden akkori csúcs gépet megfogott, de itt nem igazán értem. Igazából nem annyira érdekel, mert nem tetszik a játék túlzottan. Ehhez biztos nem fogok venni 110k-ért i7-es procit.
Egyébként amikor elkezdtem a gépet építeni, az volt a cél, hogy olyan proci kerüljön bele, ami meg tud hajtani egy ilyen szintű vga-t, még a 6500-nál gyengébb procikra is ezt mondták, hogy okés lesz, de biztosra akartam menni. Ezek szerint nem optimális egy 6500-as 390x mellé?
-
-
-
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Habugi
üzenetére
Fura ez, most direkt probaltam, facebook, YT, es nekem nem ugrik fel az orajel kikapcsolt PE mellett.
Facebook siman 300, YT lejatszas alatt 5-600.Tudsz kuldeni nekem egy oldalt ahol neked felugrik az orajel? Megneznem nalam milyen. Nalam mondjuk FF van, es kikapcsolt HW acceleration.
(#36906) ll-kobe
Filmnezesre Media Player Classicot hasznalok, mert azzal 300MHz-en jatssza le a filmeket, a W10 beepitett lejatszoja meg valamiert max orajelen.
-
pcsabat
őstag
válasz
Habugi
üzenetére
Én is ugyanígy jártam mint Runner_fxr kolléga. Valamiért hiába resetelek, csak a driver újratelepítése oldja meg, hogy visszaálljanak az órajelek - valami "beragad" -. Különben még reset után is maximum órajelen jár a gpu, még akkor is ha csak az asztal fut
. Mindegy, hátha a köv. AB megoldja. -
-
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Habugi
üzenetére
Rakhat bele akàrmennyi ventit, a sajàt ès a fórum tapasztalata azt mutatja, hogy ezen igazàn csak a vga magassàgàba elhelyezett, kifelè fújò, lehetôleg nagy àtmèrôjû venti segît az oldallapon.
Ha ez bizonyos okok miatt (plexi vagy furathiàny miatt) nem megvalòsíthatò csak a xarnak ad egy pofont. Pár fokot èn is nyertem az ùj ventikkel rövidtávon, de korànt sem eleget, ès hosszabb jàtèk etupok után ugyanúgy visszamelegedett, csak lassabban.
Èn meg pl nem voltam hajlandó ezèrt szètfurkálni a 30 rongyos házam...
-
válasz
Habugi
üzenetére
Lehet kissé túlzottan felkaptam a vizet, de sokat szívtam már ezzel a géppel vga nélkül is. Most meg még ez is. És azért itt nem kevés pénz ment el..
Na de, levettem az oldallapot és valóban jócskán lejjebb mentek a hőmérsékletek. Most már 80 foknál megáll a furmark is, előbb még 94 volt.
Sajnos ez a plexis oldallapos verzió, amibe nincs gyárilag furat, bár nem nagy dolog 4 lukat fúrni egy ventinek ami szív kifelé. levett oldallappal biztos nem akarom használni, bármi beleeshet, portól sem védett.
Nem tudom, de nem vagyok benne biztos, hogy akarom ezt a kártyát továbbra is. -
Ghoula
senior tag
válasz
Habugi
üzenetére
Örülök,hogy értelmesnek találod(játok?) az "ideböfögéseimet"

Azt hiszem sikerült dűlőre jutnom a biosokkal, vagyis inkább az órajelekkel.
Elhamarkodott volt részemről az az 1200Mhz, főleg olyan alacsony fesszel.
1.375V (1,28 drop után) 1190,felette néha behibázik az egyik shadercluster. De ezt már tovább nagyon nem erőltetném fesz ügyileg,az a 10Mhz meg semmit nem számít.
De ha elég a kraft, akkor inkább maradok az 1.325V (1,25V) 1150-nél, max ha nagyon kell, profilozom a fentit.Memória sem volt százas 1500-on,így maradtam 1375-ön, full Stit timingokkal 1250/1375/1500-on, így a memória strap váltásokat kiküszöbölve tudom emelni. És 1450-en már hibázott is,1400-on eddig jó, bár sok értelme nincs gyötörni.
Szóval eddig barátok vagyunk a fentebb említett hibrid biossal, bár a ref is ment, így azért csak biztosabb a mutatvány.
Ami a többiek hőmérséklet diskurzusát illeti, érdemes azt is megnézni, hogy a Szami76 kolléga 50% fix ventivel mért.
Na most ennyi idő alatt, gyári profilhoz mérten emelt fordulaton ( terheletlen részeknél pedig nem ejti le) 82C-ra felment a vrm, egy ilyen rövid teszt alatt. Nem mondom, hogy az önmagában sok, de azért nézd majd meg folyamatos, hosszú terheléssel is, játék alatt, hogy úgy mennyi lesz. Ehhez mérten tuningolj, és emeld a feszt, illetve a hűtésen is faraghatsz. Keress vissza, a nyák túloldalát meg kell fújni egy ventivel.Természetesen ez nem csak neked szól, többieknek is, ne egy 3 perces FS alapján döntsük már el, mennyire jó a teljes rendszer hűtése.... Ha ugyanezt tudja 2 óra full load-al is,akkor persze ok, de ez utóbbit erősen kétlem

-
szami76
tag
válasz
Habugi
üzenetére
Mimózáskodni??pfff,valószínű meglátnál lehet nem ez jutna elsőre eszedbe rólam??!!
Különben meg próbáltam másoknak segíteni,kérdeztek én válaszoltam.Régóta vagyok itt és sokat is olvasom a fórumot.
Tisztában vagyok vele,hogy a köménymag ül itt,de valószínű én is tudok olyan dolgokat mondani,amihez sokaknak fingjuk sincs!Természetesen nem ebben a témában,hanem másban az életben....
Ahogy írtam,nem kinevetni kell,ha valaki nem jártas bizonyos dolgokban,hanem segíteni! -
LLKobe
veterán
válasz
Habugi
üzenetére
Köszönöm a segítséget

Tehát ha jól értelmezem: neked 390X-ed van, ami többet eszik mint a sima 390. A képen az szerepel hogy: "Power out max: 420W". Tehát ennyit kellett kitolnia a tápodnak max. Ahogy írtam, az enyém 440W körül tud adni max a 12V-os ágon, és kevesebbet fogyasztó VGA-m is lenne. Tehát ez alátámasztja hogy elég kell hogy legyen a tápom.
-
Raggie
őstag
válasz
Habugi
üzenetére
Külföldi fórumokon és előző kártyáknál is az első kisebb VRM a VRM1 és a nagyobb hátsó sor a VRM2.

Saját HD7950-esemen biztos, mert teszteltem.
Az első kisebb rész hűtésére nem mindegyik gyártó figyel eléggé, de pont ezért az az amelyik jobban melegszik OC esetén.LINK konkrétan XFX R9 290-eshez:
KÉP -
-
LLKobe
veterán
-
pcsabat
őstag
válasz
Habugi
üzenetére
annyi, nvidia-sodunk na. Lehet, hogy az a jövő
. Egyébként hidegen hogy a VRM hőfok. Nem bontom meg a kártyát, süljön csak meg a 3 év gari idő alatt. Remélem nem fog, meg egyébként sem szoktak 2 évnél többet tanyázni nálam a VGA-k 
Azért vettem, hogy alkalom adtán játsszak vele, már sajna arra sincs túl sok időm, nemhogy pontszámfetisizmusra, játékra pedig ez is tökéletes

-
kp59
aktív tag
válasz
Habugi
üzenetére
Ezt a VSR dolgot nem igazán értem. Utánaolvasgattam kicsit és annyi rendben hogy a videókártya meghajtóprogramja a nagyobb felbontást visszaalakítja szoftveresen a képernyő natív felbontására de ebből hogyan lesz mondjuk 1440p a kép egy 1080p felbontású monitoron? Egy adott monitor ami 1920x1080 felbontásra képes az ettől a virtuális dologtól még ugyanúgy csak ezt a felbontást tudja nem?
Persze tudom hogy nem lehet nagyobb a felbontás mint amire a monitor alapvetően képes (gondolom ezért virtuális a neve) de hogy lesz ettől szebb a kép?
-
kp59
aktív tag
válasz
Habugi
üzenetére
Csakhogy gondolom nem ugyanolyan gépen és ugyanolyan beállításokkal futtatja mindenki az adott játékot mint te így ami nálad nem jelentkezik az lehet hogy nálam már előjön ilyen durva hibaként mint amit fentebb leírtam. Például ha jól látom a monitorodat akkor te 1920x1080 felbontáson én pedig 2560x1080 felbontáson futtatom a programot így akár már ez is előidézheti ezt a hibát.
-
Milka 78
nagyúr
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Habugi
üzenetére
na ha 1200at megy légen az elég jó, sajnos nálam a Matrix antituning és csak 1135ig megy 1.35Vn.
viszont nekem terhelve és idleben is kb ugyanolyan hangos a gépem, ami nekem szempont
, táp gyakorlatilag ami a leghangosabb alkatrész.970G1em egyébként volt, ha nem lett volna problémás a microlag miatt, akkor abból lett volna SLIm.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Habugi
üzenetére
290X matrixxal nekem megvolt ez az élmény, légen katasztrófa, vízen az egyik legjobb kártyám ami valaha volt.
ez az amit egyébként még szoktam mondani, 290X gyakorlatilag tempóban multimonitorra 970 G1 / ref 980 körül mozog, amíg vizezve van. vízen viszont egy árban van a 980al.
-
deadwing
addikt
válasz
Habugi
üzenetére

Micsoda egy hsz
De megértem, egy áruló ezt érdemli![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy a valleyt akkor utáltam meg, mikor CF rendszerem volt, és produkált vagy 60% skálázódást. Meg cf alatt kijött a cpu limitje is. Akkor kezdtem el ugatni rá
Egyébként rendes tesztnek inkább a 3dmarkot szoktam használni már. A heavent csak arra, hogy rendben felment-e a driver, megy-e a monitorozás, ilyenek. -
CptAdamica
veterán
válasz
Habugi
üzenetére
60Hz-es monitornál kell a v-sync, különben jön a szexi csíkozás, ami zavaró lehet. Szerintem az emberek többségénél be van kapcsolva, így 60 fps mellet ezek a hőfokok is érdekesek lehetnek.

Az 1440p az más, én még jó ideig maradok a fullHD mellett, plusz nálam semmi sincs húzva.

-
afelaldozhat
tag
válasz
Habugi
üzenetére
Ne is tedd
Igazi barát vagy de tényleg.Nagyon jó példa vagy arra,hogy hogy megváltozik az ember személyisége ha gíntelre vált....
Tudom pont én beszélek....Az,hogy ha valamelyik haverom szarban van mint most én és se privát ra sem túlóra nem válaszolok,az az emberi személyiség legalja.
Mintha az kívánná hadd szopja meg ha nincs gyí 6600a,meg 50000es háza.Én fordított esetben más lennék pedig nekem van pár millió dúrva hibám
Sebaj a lényeg h tapsolnak a hszeiden...... -
N.Ferry
senior tag
válasz
Habugi
üzenetére
Biztos hogy szoftveres de nem is csoda.. win7re
felokádottwin 10 frissítésként nem teljes telepítésként , na meg vagy 6 driver volt az Amd mappában, de a sweeper nem akart életre kellni 10 alatt, szóval csak mappa töröl, és oda fel ez a driver, szóval kész katasztrófa, csoda hogy megy
Majd jövőre kap egy friss rendszert...

-
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Habugi
üzenetére
AMD vs. és ott le van írva,hogy az AMD nem teszteli oc esetén...nem válla felelősséget...eula...nem ajánlott a 3rd party oc program...a power tune nem szoftveres,hanem hardveres ami titkosított és nem adja ki az amd...emiatt az oc program hibássan működtetheti a vga-t...hirtelen ennyi jutott eszembe amit Abu mondott.
Ellendbe Meaculpa a 15.12 valóban (venti) javított verzió (ellenben a fentiek ugyan úgy állnak).
Ui : Újabb példája annak,hogy nálad minden jobban megy,nem mond,hogy nem mondtam!!!

-
afelaldozhat
tag
válasz
Habugi
üzenetére
jójójó....
Csak utólag nézted,hogy ez a tetű vapor.x csak x4 ben megy az alsó slotba......
Az meg már úgy nem igazán buli mégsem.x4en azért már nem hiszem,hogy olyan nagy boldogság lenne....
De akkor miért van oda irva,hogy 2 x16 van rajta??
Kivetetem a boltossal az oldalsó keretet.....
De még mindig ott van a ram felőli rész ahol jó ha egy centi hely van...Ezért kérdeztem,hogy az új kártya a táp felé lesz szélesebb vagy a ramok irányába.
tudom,rohadt hülyén fogalmazok,de nincs kedvem bámulni az új kártyámat dec30tól január 3ig...Ez is a te hibád..ha nem cserélsz én sem cserélek...

-
HSM
félisten
válasz
Habugi
üzenetére
Régi tévedés ez a kihajtás téma. Nem az a lényeg, hogy kihajtsa, hanem hogy elég alap legyen alá. Nem az a baj, ha 80%-on megy a VGA, hanem az, ha a proci nem ad elég FPS-hez alapot. Vagy ha a közös magkiosztás vagy egyszálú limit miatt nem egyenletesen fut a játék. Ezekben viszont jobbak az Intel platformok. Egyszálon a 4 éves Sandy Bridge notim ugye tuning nèlkül hoz annyit pl. Cinebench-ben, mint egy szó szerint szénné húzott Vishera....
(#34829) korion: Remélem az azért megvan, hogy a szóban forgó VGA-k több, mint 3X gyorsabbak egy 6870-nél? Persze, hogy azzal a VGA-val röhögve elbírt az FX is.
Egy 3X gyorsabb VGA alatt viszont már állatira nem mindegy, milyen rendszer duruzsol. -
HSM
félisten
válasz
Habugi
üzenetére
Viszont ha a 290 nagyfelbontással való megfingatása helyett inkább FHD-n szeretnél több FPS-t, akkor az FX-el máris gázban vagy.

Szóval szerintem ez az irány eléggé zsákutca. A 6300-as FX-ben ráadásul csak 3 modul van, az húzva+full kihasználva/optimalizálva sem egy erőmű.
És akkor finoman fogalmaztam. Nézz meg ha gondolod pl. egy Cinebench R15-öt olyan procival.... -
afelaldozhat
tag
válasz
Habugi
üzenetére
Ki nem állhatom,hogy nagyon sokszor jobban emlékszel a saját dolgaimra mint én magam....

Valóban 6100am volt azonban az az FX-6100 4.2ghz-n ketyegett.
Ha visszaemlékszel nem is volt rá panaszom.Csupán addig addig hallgattam az intel igy Intel úgy-ot,hogy azt mondtam egye fene megvan rá a pénzem beruházok egy Intel I5 4440-re.
Valóban döbbenetes áll leejtő a különbség ha az ember 6100,6300ról vált.Pedig az enyém is meg volt húzva rendesen.
Mégis szinte valószinűtlen szinte dupla teljesitményüre gyorsult a rendszerem FPS ekben szinte tényleg a duplját érzékeltem.
Egy 280X-el.
Biztos vagyok benne,hogy még a 4440sem hozta ki a maximumot a rendszeremből.
Képtelenség,hogy egy 6300 egy R9 290et megfelelően kiszolgáljon..

Omli85: BO3at tolom 4440el 280X el minden highon TXAA bekapcsolt VSYNC mellett sincs igazán 60FPS-el kevesebb...
-
TTomax
félisten
válasz
Habugi
üzenetére
Nem tudom mennyire jó ötlet 100fps-el játszani egy 60Hz-es monitoron, (én nem biorm a tearinget)nem lenne egyszerűbb visszakapcsolni a vsyncet és a pp-t meg le,lakatot benyomod,és MSI AB-ban meg kilövödAz AMDnek ezt a crimsont ki kellett volna előbb adni betaban,és gyűjteni a feedbacket majd abból gyúrni egy hibátlan drivert,de ez márt egy másik topic...minden esetre én 90fps fölé nem engedném,mert 100-on tuti terminal bug van.
-
TTomax
félisten
válasz
Habugi
üzenetére
Ha normálisan működne a powerplay akkor nem lenne szükség a vsync kikapcsolására...nem dobálná össze-vissza az órajeleket,én biztosan azt kapcsolnám le,és nem a vsyncet ebben az esetben.Ezért írtam amit írtam, az általad vázolt workaround nem igazán megoldás,mert egy rakat bughalmaz lesz tőle a játék.
-
MastR
tag
válasz
Habugi
üzenetére
Jó hogy szóba hoztad a Fallout 4-et, mert én is ugyanezt tapasztaltam amit leírtál. Tehát V-sync onnal hiába stabil 60 fps, nekem nagyon darabosnak hat, viszont kikapcsolva teljesen kisimul. Ennél a játéknál sokkal jobban érezhető ez a jelenség, mint másoknál. Amire még rájöttem az az hogy érdemes max 90 fps-re korlátozni a játékot, mert 90fps-nél még nem gyorsul be észrevehetően, és 90 vagy alatta a terminál beragadós bug sincs. A 290X-em Diamond City belvárosán kívül mindenhol tudja a 90-fps-t amire korlátozom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Powercolor RX 5700 XT Red Devil videókártyát keresek!
- Asus GTX1050 OC 2GB GDDR5 videokártya eladó
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, dobozos, garanciás (2026.04.29)
- NVIDIA Founders Edition RTX 3090 24GB
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Utána tudok tényleges, konkrét véleményt formálni. AMD eddig nem annyira győzött meg, meglátjuk Nvidia tud e valami változást hozni.

. Mindegy, hátha a köv. AB megoldja.

És akkor finoman fogalmaztam. Nézz meg ha gondolod pl. egy Cinebench R15-öt olyan procival....