Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Habugi

addikt

Fallout 4.. & javított Crimson sztory On

Olvasni sok helyen hogy a 390es szériával mizéria van, mikrolagg, FPS drop, anyák kínja.

Ránéztem, 1440p @ Ultra, nem szórakoztam se a Godraysel sem semmivel, érdekelt mennyire gyalázatos ála naturále.. :DDD

Nos, nagyon! Viszont elég hamar kiderült miért, drága jó Vsync de szeretlek!

A történet nagyjából annyi, mivel végig monitoroztam (~30perc), hogy megvan a 60FPS ugyan de a droppokat az okozza, hogy a GPU 4-500Mhz-en tipródik, ugye fogja a vsync. Forgolódik az ember vagy tereket vált, GPU szenved 3-600Mhz között, véletlenül se látni maxon. Ettől darabos néha és emiatt droppolgat.

Operation Vsync oFF..

Drivert el lehet felejteni, semmit nem ér akkor sem ha Fallout 4 profilban állítja az ember, a játék meg maga ugye nem engedi.
    Gugli a barátom.., van 4db .ini fájlt amiben a iPresentInterval=1 sort át kell írni iPresentInterval=0 -ra.

Ők a kedves delikvensek:

d:\SteamApps\steamapps\common\Fallout 4\Fallout4_Default.ini
    d:\SteamApps\steamapps\common\Fallout 4\Fallout4\Fallout4Prefs.ini

c:\Users\Felhasználónév\Documents\My Games\Fallout4\Fallout4.ini
    c:\Users\Felhasználónév\Documents\My Games\Fallout4\Fallout4Prefs.ini

Az utóbbi azért van kiemelve, mert a Launcherben bármilyen Grafikára vonatkozó beállítást módosítunk, ebben ez .ini-ben vissza fog állni az érték 1-re, kvázi megint lesz vsync így újra át kell írni ha az ember babrált a beállításokkal.

Az eredmény? ... ;] :C

Yháááj, hát úgy megy mint a veszedelem, forró kés a vajban, nem is ugyan az a játék. :N
    GPU ugye így már nem tipródik, tartja az alap vagy tuning órajelet, ennek megfelelően nem droppol az FPS, nem akadozik, shemmi ilyesmi. Nem dobálóznék számokkal mert még nem másztam ki az első bunkerből de 100+ FPS 1440p-ben Ultrán, minden röcc-pöcc nélkül.

Szóval ajánlom kipróbálásra!

Másik kis érdekesség, radar "bug" ellen/javítására ezt a két fájlt be kell másolni a játék gyökerébe, az indítófájlok mellé. Kinek mi ugye.., 2x 64bites vagy 2x 32bites..

Új hozzászólás Aktív témák