Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuzma88
tag
-
válasz
pengwin #56813 üzenetére
Nem kapcsolják ki a ventillátort, nem azért szar. Amúgy meg én MSI AB-ba hűtöttem ezerrel, mikor már a második ment tönkre, aztán tök mindegy.
Azt képzeld el amikor teljesen hibátlan a kártya, aztán reggel fél ötkor melóba menet előtt olvasni akarsz, bekapcsolod a gépet, és a böngészéés közben, kb 5 perc után elmegy mindkét monitor! Pofára esés.
Nekem egy csalódás volt a kártya pedig nagyon tetszett, és szerettem is. 3ból 3 memóriahibás volt, illetve az imént említettnél csak feltételezem hogy memória hiba volt, a többin jól kivehető képernyő szemeteléssel krepált be.
No meg, a venti profilja érdekesen volt megcsinálva, bogarászd ki ebből a topikból ha van kedved. Jó magas Cˇ-on pörgött fel.
-
djculture
félisten
válasz
pengwin #56571 üzenetére
Én biztos nem vennék játékhoz ilyet, újabb játékokban már minimum kategória. Esetleg akinek nincs full hd-s monitorja még el lehet vele vagy nem szeretne új játékokkal játszani. Sajnos ez a széria manapság nagyon gyenge még amivel viszonylag el lehet lenni a 7970 /280x, 30 ezer az aprón a 7970 próba garival.
-
M@rdel
őstag
válasz
pengwin #56487 üzenetére
Radeon WattMan is available in the Radeon Settings application of Radeon Software, replacing the current AMD OverDrive™ tab, and is compatible with the Radeon™ RX 400 Series GPUs.
A WattMan csak RX 400 sorozathoz van!
Az Afterburner jó, csak néha ütközéseket okoz a driverrel.
-
-
-
-
-
Deer76
aktív tag
válasz
pengwin #56334 üzenetére
Nekem MSI 7850 OC 2GB kártyám volt, ami elhalálozott a gari idő lejártán belül, hasonló módon. Lett helyette egy Gigabyte R7 370 2GB és újraindult a gari. Akkor ennél is várható kipurcanás?
Mindegy, haveromtól vettem (számteches cég), majd intéztetem újra, ha baja lesz. Mondjuk 1 hónapot kellett várni, addig ment az i5 videóvezérlője. -
Pokesz007
senior tag
válasz
pengwin #56310 üzenetére
Hello!
OFF
Nekem pár évig régen ASUS EN8800GTS HTDP 320MB 320bit DDR3 PCI-E EN8800GTS/HTDP/320M Kártyám volt65 ezer FT volt
Nagyon stabil kártya volt. Azóta is üzemel máshol már.
Eredeti téma topic :
Sapphire 7850 2GB kártyával stabil 16.3.2 a Crimson driver mióta megjelent,ha tudok valakinek ezzel segíteni. Ajánlom mindenkinek. Egy ideje jelezget,hogy van újabb érdemes felrakni? (16.7.3)
-
-
Rundll32
tag
válasz
pengwin #56087 üzenetére
Szia !
Ne add fel, akármilyen hihetetlen is az enyém már itthon van és üzemel. Reggel elvittem itt Szegeden egy PC-s boltba ( ocsipc.hu ) és az ott folgozó srác megcsinálta. Ők foglalkoznak egyébként a kereskedelmen kivül laptopjavítással, alaplap és VGA javítással is. Mivel én ezeréve ismerem őket nekem megcsinálták soron kivül. Lényegében a GPU újra lett "forrasztva" és a hövezető paszta is megvolt száradva így a hűtésem se volt már az igazi, még újra lett pasztázva is egy specko ezüstös pasztával.
A gond szerinte az, hogy ezek a kártyák a hoszzuk és a rajta levő hűtő súlya miatt, eldefomált pozicióban vannak a gépben és ez okozhat hajszál repedéseket a forrasztásoknál pl.Na mind1
Zárás elött szólt, hogy kész is van hozzam haza és próbáljam ki
És láss csodát ezeket a sorokat már ismét a régi kártyával írom, eddig jó most jön a nyuzó próba.
Szóval nem kell mindjárt temetniÜdv:
-
válasz
pengwin #56031 üzenetére
Az lepett meg, hogy az i2125-be épített VGA-hoz képest az MSI R9 270x Gaming 2GB alig gyorsított a rendszeren a hétköznapi feladatokban. Míg az SSD beépítése után nagyon látványos volt a változás. Akkor ezen az alaplapon nem lehet érdemben továbblépni? Ami zavar, az a fényképen lassú megjelenítése, a rendszerlassulás sok office doksi nyitásakor, illetve sok (húsz felett, jó, nem létszükséglet) böngészőfül esetén.
-
válasz
pengwin #56025 üzenetére
Érdemben gyorsítaná a rendszer egy új proci? SSD-n van a rendszer. Sokfüles böngészés, egyszerre sok office fájl használata, illetve fénykép katalogizáló adatbáziskezelő, amiket használok. Van olyan proc, amelyiknek a beépített grafikus vezérlője együtt használható az Asrock B75 Pro3 alaplapban a videokártyával?
-
Bobó_20
aktív tag
válasz
pengwin #56012 üzenetére
Igen ez az. Egy sharkoon vs4-v házban van három venti társaságában (egy elölről fúj befelé, egy hátulról szív kifelé, egy pedig a vga alól rántja kifelé a levegőt). BIOS-át mennyire érdemes frissíteni? Még 2012-es van rajta. Ja és az 1200 a GPU frekije?
(egyébként hangoltam rajta, most teljes terhelésen 75 fok, de nagyon hangos
)
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
pengwin #55974 üzenetére
RTS-ek miatt, meg lesz a jövőben egy-két játék amik PC-n érdekelnek majd inkább.
Illetve ha úgy adódik, akkor be tudok vállani végre PC-s teszteket is az oldalnak.
szerk:
Overwatch-oztam egy kicsit ma (1 órát kb.), és közben nézegettem, hogy melegszik VGA.
Afterburner szerint 100%-os VGA haszálat és 100% Fan speed mellett 84 fokra melegszik a kártya. Gyanús nekem, mintha valami nem lenne okés. Vagy csak paranoiás vagyok, elszoktam PC-ktől.
-
-
-
válasz
pengwin #55883 üzenetére
Magán a házon megy a levegő rendesen De pont ezt akarom megszüntetni mert két 120mm-s venti mén akár elképzelhetetlen sebességgel is, az ennek megfelelő hanggal
-
-
-
válasz
pengwin #55839 üzenetére
A dell alaplapja 4 csatis és nem egyezik a sorrendje sajnos semmi szállítóéval
Rákötöttem egy próbát a gyári helyett, és a bios úgy vérnyákolt h csuda.
Előlapi helyen szabad már nincs , mert van 3 hdd 1 ssd és egy dvd lom, így minden hely foglalt (2db 5.25 és 1 dvd 1 hdd, a 2 db 3,5ben egy gyári usb-hang kivezetés és 1 hdd, plusz a lenyitható oldallapban van 1 hdd + 1ssd )Tudom béna vagyok, és a körülmények áldozata, de IJ esete van nekem. Majd ha lesz péz akkor lehet egy nagyobb dell-re váltok amiben több hely, meg 2 cpu lesz
Köszönöm szépen a segítséget! -
Giot
addikt
válasz
pengwin #55832 üzenetére
A 7850 lecsúszott az r7-es ligába. A teljesértékű pitcairn gpu-kat meg kétfelé tették.
Ez aztán a parasztvakítás.
Lehet szégyen hogy nem tudtam, pedig volt 2db 7870-em meg egy 270x-em, de ezt már nem követtem nyomon. Kösz! Most pótoltam utána is olvastam.
AMD nagy mestere az átnevezésnek....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fujifilm X
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RAM topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest