Új hozzászólás Aktív témák
-
F e Z o
veterán
-
Giot
addikt
válasz pengwin #55832 üzenetére
A 7850 lecsúszott az r7-es ligába. A teljesértékű pitcairn gpu-kat meg kétfelé tették.
Ez aztán a parasztvakítás.
Lehet szégyen hogy nem tudtam, pedig volt 2db 7870-em meg egy 270x-em, de ezt már nem követtem nyomon. Kösz! Most pótoltam utána is olvastam.
AMD nagy mestere az átnevezésnek.... -
válasz pengwin #55839 üzenetére
A dell alaplapja 4 csatis és nem egyezik a sorrendje sajnos semmi szállítóéval Rákötöttem egy próbát a gyári helyett, és a bios úgy vérnyákolt h csuda.
Előlapi helyen szabad már nincs , mert van 3 hdd 1 ssd és egy dvd lom, így minden hely foglalt (2db 5.25 és 1 dvd 1 hdd, a 2 db 3,5ben egy gyári usb-hang kivezetés és 1 hdd, plusz a lenyitható oldallapban van 1 hdd + 1ssd ) Tudom béna vagyok, és a körülmények áldozata, de IJ esete van nekem. Majd ha lesz péz akkor lehet egy nagyobb dell-re váltok amiben több hely, meg 2 cpu lesz
Köszönöm szépen a segítséget![ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
-
válasz pengwin #55883 üzenetére
Magán a házon megy a levegő rendesen De pont ezt akarom megszüntetni mert két 120mm-s venti mén akár elképzelhetetlen sebességgel is, az ennek megfelelő hanggal
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz pengwin #55974 üzenetére
RTS-ek miatt, meg lesz a jövőben egy-két játék amik PC-n érdekelnek majd inkább. Illetve ha úgy adódik, akkor be tudok vállani végre PC-s teszteket is az oldalnak.
szerk:
Overwatch-oztam egy kicsit ma (1 órát kb.), és közben nézegettem, hogy melegszik VGA.
Afterburner szerint 100%-os VGA haszálat és 100% Fan speed mellett 84 fokra melegszik a kártya. Gyanús nekem, mintha valami nem lenne okés. Vagy csak paranoiás vagyok, elszoktam PC-ktől.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Bobó_20
aktív tag
válasz pengwin #56012 üzenetére
Igen ez az. Egy sharkoon vs4-v házban van három venti társaságában (egy elölről fúj befelé, egy hátulról szív kifelé, egy pedig a vga alól rántja kifelé a levegőt). BIOS-át mennyire érdemes frissíteni? Még 2012-es van rajta. Ja és az 1200 a GPU frekije? (egyébként hangoltam rajta, most teljes terhelésen 75 fok, de nagyon hangos )
-
aktív tag
válasz pengwin #56025 üzenetére
Érdemben gyorsítaná a rendszer egy új proci? SSD-n van a rendszer. Sokfüles böngészés, egyszerre sok office fájl használata, illetve fénykép katalogizáló adatbáziskezelő, amiket használok. Van olyan proc, amelyiknek a beépített grafikus vezérlője együtt használható az Asrock B75 Pro3 alaplapban a videokártyával?
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz pengwin #56031 üzenetére
Az lepett meg, hogy az i2125-be épített VGA-hoz képest az MSI R9 270x Gaming 2GB alig gyorsított a rendszeren a hétköznapi feladatokban. Míg az SSD beépítése után nagyon látványos volt a változás. Akkor ezen az alaplapon nem lehet érdemben továbblépni? Ami zavar, az a fényképen lassú megjelenítése, a rendszerlassulás sok office doksi nyitásakor, illetve sok (húsz felett, jó, nem létszükséglet) böngészőfül esetén.
[ Szerkesztve ]
-
Rundll32
tag
válasz pengwin #56087 üzenetére
Szia !
Ne add fel, akármilyen hihetetlen is az enyém már itthon van és üzemel. Reggel elvittem itt Szegeden egy PC-s boltba ( ocsipc.hu ) és az ott folgozó srác megcsinálta. Ők foglalkoznak egyébként a kereskedelmen kivül laptopjavítással, alaplap és VGA javítással is. Mivel én ezeréve ismerem őket nekem megcsinálták soron kivül. Lényegében a GPU újra lett "forrasztva" és a hövezető paszta is megvolt száradva így a hűtésem se volt már az igazi, még újra lett pasztázva is egy specko ezüstös pasztával.
A gond szerinte az, hogy ezek a kártyák a hoszzuk és a rajta levő hűtő súlya miatt, eldefomált pozicióban vannak a gépben és ez okozhat hajszál repedéseket a forrasztásoknál pl.Na mind1
Zárás elött szólt, hogy kész is van hozzam haza és próbáljam ki
És láss csodát ezeket a sorokat már ismét a régi kártyával írom, eddig jó most jön a nyuzó próba.
Szóval nem kell mindjárt temetniÜdv:
[ Szerkesztve ]
Rendszergazda vagyok, ha röhögni lát, mentsen!
-
Ry0K3N
senior tag
válasz pengwin #56089 üzenetére
Nálam is fekete képernyős lett a 7870-em. Csak azt nem tudom somogy-baranya környéken hol tudnék reballoztatni mert eddig ahol néztem semelyik üzlet nem foglalkozik ilyennel.
"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
félisten
-
Pokesz007
senior tag
válasz pengwin #56310 üzenetére
Hello!
OFF
Nekem pár évig régen ASUS EN8800GTS HTDP 320MB 320bit DDR3 PCI-E EN8800GTS/HTDP/320M Kártyám volt 65 ezer FT volt Nagyon stabil kártya volt. Azóta is üzemel máshol már.Eredeti téma topic :
Sapphire 7850 2GB kártyával stabil 16.3.2 a Crimson driver mióta megjelent,ha tudok valakinek ezzel segíteni. Ajánlom mindenkinek. Egy ideje jelezget,hogy van újabb érdemes felrakni? (16.7.3)
️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
Deer76
aktív tag
válasz pengwin #56334 üzenetére
Nekem MSI 7850 OC 2GB kártyám volt, ami elhalálozott a gari idő lejártán belül, hasonló módon. Lett helyette egy Gigabyte R7 370 2GB és újraindult a gari. Akkor ennél is várható kipurcanás?
Mindegy, haveromtól vettem (számteches cég), majd intéztetem újra, ha baja lesz. Mondjuk 1 hónapot kellett várni, addig ment az i5 videóvezérlője.A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
csako84
csendes tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest