- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsa89
csendes tag
Gigabyte 7870 oc szaggat high beállításon... Az AC4-be. Másnak az ultra gagyi kartyán jól megy, szaggatás nélkűl. Van mellette 8gb ramom, és x4 955 3.2ghz BE procim. Ötlet?
-
csacsa89
csendes tag
Én gigabyte 7870 oc-t vettem 55ért, úgy hogy Esztergomi vagyok, és egy gyerekkori cimbim, az egyik pc bolt üzletvezetője..és ha Pestről rendelem, mert ott a neten olcsóbb, és ha elbaszódik akkor utazgathatok..így meg neki oda adom és intézi..53ért van neten, szállítással 55.. Ugyan annyit fizettem, csak így kényelmesebb. Használtan tuti nem vettem volna, mert szeretem ha valami bontatlan és nálam kezd el dolgozni. Egyébként valaki húzza a kártyáját? És mennyire? Privátba, köszi!
-
csacsa89
csendes tag
Betettem a régi kártyám nvidia geforce gtx550 Ti 1gb gddr5, és a Bf4-be ugyan úgy hullámzik a monitor. De csak egy sávba fel alá jár. Akkor úgynézki nem a kártyám a rossz, ha mindkettőnél ugyan az a hiba. Hdmi-be van bekötve tv-re. Monitoron is olyan.. Valami ötlet?
-
csacsa89
csendes tag
válasz
Steve198310 #38001 üzenetére
Huh köszi! Amúgy épp készülök átdugni másik csatlakozóba, mert hullámzik a kép és tesztelgetem, minden apró dolgot ki akarok zárni mielőtt szervízbe megy.
-
csacsa89
csendes tag
Az a baj, hogy nem az van a képen amit én látok !
Értsd úgy, hogy amikor megnyomom az Esc-et, akkor hirtelen összehúzódik a kép, és szét.. és jobb oldalt a kép szélén fut fel alá egy hullám, bal oldalt meg kék az egész kép széle.. és mindig kék, nem csak akkor amikor kék lámpa van. Amikor a tengeren vagyok, és kilépek akkor is ugrál a kép.. és hullámzik..
-
csacsa89
csendes tag
500W-os táp, elég a gigabyte Amd Radeon Hd 7870 2gb Gddr5 OC kártyának ? Azt írják a kártya infónál, hogy annyi kell. Mivel még mindig nem sikerült megoldani a képernyő hullámzást, ezért mindent ki akarok zárni, mielőtt gariba visszamegy. 4 napja lett véve a kártya...!
-
csacsa89
csendes tag
driver csere megvolt, de semmi változás. Tuti gyári hibás. de amugy annyira nem zavaró, de azért cseréltetem.
-
-
csacsa89
csendes tag
Hy all!
Vettem egy Gigabyte Ati radeon hd 7870 OC-t 2gb Gddr5-ös kártyát, behelyeztem, feltettem a legfrissebb Ati drivert, és minden játéknál hullámos a kép, ahogy fullon pörög a kártya. Ugyebár jönnének a kérdések, milyen monitor kábelem van stb... HDMI-be is próbáltam Tv-re kötni, úgy hogy kihúztam a monitor kábelt.. a Tv-n is hullámzik a kép. Lehet hogy gyári hibás ? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest