- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
KatonaT #39043 üzenetére
Pontosan erről beszéltem!
Sőt, azt hiszem ez korábban már fel is merült itt a topikban. Én is néztem használtan ezt a kártyát az aprón és a kollega beárazott kártyájának megfelelő árakat láttam. Ami tényleg vicc, mert most néztem 50k-ért R9 270X-et lehet kapni boltban.
Még meg is jegyeztem az egyik eladónak, hogy ha csak 5k-val adja olcsóbban, mint a bolti ár akkor én mégis miért venném meg nála? Meg bárki más...Szvsz egy Asus 7870 ha még van rá gari rendesen, akkor 40k-t megérhet használtan. Az az az ár amiért az ember bevállalja az ismeretlen "gipsz jakabtól" történő vásárlást, a kockázatot meg minden ilyesmit.
-
-
RMZ250
senior tag
válasz
KatonaT #38779 üzenetére
Épp ezt akartam mondani. Nem értem a komát
max 60é keres karit, erre olyat néz ami aprón 50 alatt van újonan garival. A seggömet verném a földhöz ha 60é tudnék most venni 7950-et. Jóval bikább kari, egy percet se gondolkodnék. Én még 70é vettem az enyémet valamikor egy éve kb.
-
rayoliviero
veterán
válasz
KatonaT #38118 üzenetére
Barátnőm már bevitte hamarabb (azt nem tudom már, hogy 3 napon belül volt-e), de őt kiröhögte az eladó a Te szavaiddal élve. Később utána már együtt mentünk be...
Az eladó az nagyon gerinces, előttem küldött el egy srácot vicc indokkal, hogy nem küldi szervizbe az egerét, vegyen újat. A "gyengéket" elhajtják, aki viszont nem hagyja magát, azzal nem tudnak mit csinálni. -
rayoliviero
veterán
válasz
KatonaT #38115 üzenetére
Te kiröhögtél volna, én pedig írtam volna a panaszkönyvbe a neveddel együtt, a neten pedig leírtam volna a negatív véleményem a boltról szintén a neveddel, mint eladó, aztán vagy lesz hatása vagy nem. De erről inkább ne vitatkozzunk szakmai topikban. Nem kell sajnálni az Edigitalt amúgy, sem az eladóikat... Ez az eladó amúgy a sorban előttem álló srácnak azt mondta, aki visszavitt egy hibás egeret, hogy nem küldi el neki a szervizbe, mert fordított polaritással volt benne az elem és innentől kezdbe szerinte nincs miről beszélni. Hiába mondta neki a srác, hogy előtte sem működött, amikor megfelelő polaritással volt benne, nem érdekelte a kedves eladót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI 3080 10G GAMING Z TRIO ( Fehérre festett)
- Asus Rog Strix RX 6800 XT LC 16 GB - GARIS (ritkaság)
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Asus Rog Strix G16
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest