- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Zirowe #27888 üzenetére
Semmi baja a kártyádnak, a driver hibája. Sok hasonló program produkál ilyet sajnos, egy kolléga is bányászott pár tíz hozzászólással ezelőtt és neki is ugyanez, nálam is ez a bibi boinc futtatása közben. Viszont neked is tudom ugyanazt ajánlani mint neki, ha bányászol érdemes alulfeszelni a kártyádat, akár 30-50 wattot is lenyisszanthatsz.
-
Anaren91
senior tag
válasz
Zirowe #27888 üzenetére
Őszintén fogalmam sincs,hogy mi az a Litecoin meg mit csinál de az ilyen pixeleződés általában memória hibára vagy driver hibára utal. Mivel frissítetted a drivert is az kilőve. Ez a cucc megterheli a VGA-t? Játékok közben előjön? Mert ha nem akkor lehet hogy csak a böngésződ vacakol... Nézd meg másik böngészővel is.
(#27891) Looserke Aham hát akkor lehet rossz hírem van, mert ha ennyire terheli a kártyát akkor lehet megolvadtak a kis forrasztások amik összekötik a memóriát a nyákkal... Lehet reballozni kellesz a kártyádat:S A kártya hőmérsékletét nem nézted miközbe futtattad ezt a cuccost? Nem volt túl meleg?
-
korcsi
veterán
-
Tomix24
addikt
Tipp: HDMI menjen az erősítőbe a VGA-n keresztül(1.4 out-ból 1.4 In-be), onnan meg az erősítőből HDMI-vel a 3D-s Monitorra, és akár egy TV-re is. Két HDMI kimenet van állt egy erősítőn.
3D -HALF SBS/tab foilmekhez bármi elég, DVi is egyébként.
3D - PC játék, 3D BD MVC - HDMI High speed kábelek, HDMI 1.4-es kimenetü VGA és Erősítő kell. -
mrhitoshi
veterán
Oké. Átlagot tekintve.
Én pl.: napi 6 órát használom, és így is van hogy alvó állapotba megy. Szóval számomra irreleváns, hogy most ennyivel többet fogyaszt vagy sem.(#5848) asdxv: Meg tudom érteni azt is ha valakinek ez mondjuk döntő lehet, mert tegyük fel alapórajelen használja napi 16 órában, mert ott előjön a különbség az biztos.
-
milszab
senior tag
És honnét veszed hogy nem megy? Fogyasztásmérővel lemérted? Csak mer nálam kb 10wattal foyaszt ilyenkor kevesebbet, ahhoz képest mintha csak simán kikapcsolnám a monitort.
Nemrég járt nálam egy 7770-es, azon is elindultak a ventik néha de 7850-emhez képest sokkal tovább álltak és alig hogy csak 2mp-re indultak be. Jah és semmi hangjuk nem volt. Amúgy konkrétan vapor-x-es!
-
=HG=
addikt
Ezt írtad: "beállítottam, hogy a win 5perc tétlenség után kapcsoljon ki".
Szerintem nem kell win-nek alvó módba lennie(készenlétbe). Szerintem kifejezetten a vga csinálja ezt a zero cor-t, nem windows beállítás. Nálam 12.8 driver van fent, és semmit nem kellett állítgatni, alapból csinálja...Ja, és nem röfög indulásnál...(Bár nekem 7850-em van) -
Zirowe
nagyúr
Sőt, most, hogy jobban megnéztem, eléggé furán viselkedik.
5perces kikapcsolás után elkezd egyre lassabban pörögni, leáll, aztán újraindul, majd megint lassul és leáll, stb.
Itt egy videó a viselkedéséről (most töltöm fel, remélhetőleg reggelre elérhető lesz rendesen).
Kártyán egy hdmi kábel tv-be kötve (tv is ki volt kapcsolva) és dvivel (a monitor végén hdmi átalakító) monitorra kötve.
-
mrhitoshi
veterán
-
Ne FurMark -al teszteljél!
próbáld meg Heaven Benchmark -al és meglátod hogy semmivel nem lesz több még ha +20.ra tekered sem! csak akkor ha emeled az órajeleket is!
FurMark nál azért több mert ott irreálisan sokat fogyaszt a kártya és bele szól már a PowerTune de valós játékoknál nem számít semmit ha alap órajeleken járatod a VGA -t mindegy hogy 0.án vagy +20.on van! -
Zirowe
nagyúr
Órajeleket hagytam alapon, ventit 100%-ra felhúztam (jó hangos
), teljesítmény vezérlő beállítását pedig 0-ról felvittem 10%-ra.
képMax hőmérséklet 62fok volt, stabilan 61-en volt, a terhelés pedig 100% helyett csak 64% volt ugyanazon furmark beállítások mellett, pontszám is magasabb lett: BURN-IN SCORE: 3348 points, 33067 frames, 36 FPS, 62°C.
-
-
synthattik
aktív tag
Ahogy előttem is írták ,ha megvan a megfelelő számú fps ,akkor annál jobb nem hajtja maxona kártyát fölöslegesen,de ebben az is szerepet játszhat,hogy be van kapcsolva a vsync.
A cysis 2 nél is ez van, vsync on és csak kb 65% hajtja a kártyát,ha meg vsync off akkor 99%-on. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Rog Strix RX 6800 XT LC 16 GB - GARIS (ritkaság)
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged