Új hozzászólás Aktív témák
-
csubakka2141
csendes tag
-
törölt tag
-
-
-
Steve198310
őstag
válasz
mikka07 #37904 üzenetére
Most gammeltem a Ghost-al. nekem tetszik. RAM 3500 volt a max amit fogyasztott (teljes rendszer 1600 körül üres járatban ) a VRAM 1800Mb majdnem. És majdnem maxon van a game beállítás de asszem maxon is van. HFD mellet 45-130 FPS tartományban mozog.
(kártyám húzva van) -
Dany007
veterán
válasz
mikka07 #37904 üzenetére
Frankó! Köszönöm!
@zserbox: Na most rákerestem én is a gépigényre. Tényleg 6-6-8GB a megadott érték. De minek ha 2GB-nál nem eszik többet... Nem értem én ezt.
Sőt, most belenéztem gameplay videókban 1080p max grafika és szvsz csúnya. Főleg az űrös rész... A Föld is a háttérben elmosódott fos, az űrhajó része is valami műanyaghatású low textúrás kidolgozatlan valaminek tűnik... =/ Azért a BF3-4 így videón keresztül is szebbnek tűnt.
Az első pár percben mikor futnak a lezuhanó törmelékek elől kettészakad a talaj stb... na ott a csatornából "hömpölygő" víz kb HL2 színvonaló... Ritka szar volt.. :S Lehet "élőben" szebb, nem tudom. -
Dany007
veterán
válasz
mikka07 #37893 üzenetére
Melyik Cod-ot próbáltad? És mennyivel ment?
Csak azért kíváncsiskodom, mert nekem procilimitet jósoltak az 5800k-ra, viszont ahogy látom neked azért gyengébb a procid mint az enyém és én is 7870-et szeretnék. Ezért érdekelne hogy hogy ment a Cod pl... De igazából minden más is érdekel.@#37895) Grave444:
Ez azért elég érdekes. És akkor mi is a megoldás? Resetelni kell a biost? Esetleg jumperrel? Áramtalanítani mindent, kivenni az elemet a ramokat stb...?
Gondolkozom én is hogy csináljam, de csak az IGP miatt. Előtte szépen letiltom az IGP-t aztán berakom a kártyát... De biosban kéne képet adni így is úgy is... -
RMZ250
senior tag
válasz
mikka07 #37884 üzenetére
Komolyan mondom minnyá megőrülök
Szó se vót proci tuningról, sőt semilyen tuningról. Csak fesz akart csökkenteni. De jól sejtettem, hogy összekeveri a procit a GPU-val.
Amúgy meg csak megint kötöszködni tudnék mert mi az, hogy nem gyári hűtő
A Sapíííír hűtője nem gyárba készűt
vagy mi és szerintem neki nem is ref hűtője van hanem egy kimondottan halk és hatékony megoldás.
-
Dany007
veterán
válasz
mikka07 #37872 üzenetére
Passz, én is játszanék 3D-ben, de még sose találtam rá opciót sehol se. Anno NV kártyával próbáltam én is, de kérte az NVision kittet...
Aztán további játékokban se találtam erre opciót. Fogalmam sincs mért nem megy meg hogy megy egyáltalán...
Jómúltkor talán még a Cod - Black Ops-szal játszottam, abban tudom, hogy van 3D, mert láttam róla videót. De én ilyen opciót nem találtam. Úgyhogy fogalmam sincs. De jó lenne tudni.
Filmeknél nem gond, mert eleve HSBS-t szedek le, amit sima playerrel lejátszok, majd a tévé összerakja.. De ugye játéknál először a gépnek kéne kettéválasztani a képet... -
Dany007
veterán
válasz
mikka07 #37870 üzenetére
Én a gpu órajelére gondoltam. Ha az húzva van.
Bár még az lehet reális, hogy a korábbi VGA-val nem volt annyira megnyúzva a procid, mint most. Elvégre ahogy mondtad proci limites a rendszer a 7870 miatt.
A másik az a driver lehet. Másra nem tudok gondolni.Nálam a gpu húzás okozott pont ilyen tünetet. Az is csak akkor ha kicsit sokat vártam el tőle.
A crysis 3-ra én is kíváncsi lennék, mert lehet nálam is befigyel majd egy kis cpu limit.
"érdekes hogy gtx470-nél is be volt kapcsolva tress fx radeonon is be van állitva és Lara Croft haja sokkal jobban néz ki mint nvidia-n)"
Ez nem érdekes, hanem nyilvánvaló.
Ugyanis az AMD fícsörje a tress fx és ha jól tudom a tomb raider-ben debütált, direkt AMD kártyákhoz... : )
-
Dany007
veterán
válasz
mikka07 #37866 üzenetére
Próbáld meg visszavenni te is alapra az órajelet. Aztán meglátod. Egy próbát megér.
Esetleg csekkold a hőmérsékleteket, bár ha azzal lenne gond akkor terhelés alatt jönne ki egyből...Nekem is csinált ilyet a gép, mikor az IGP-t és a procit is túlhúztam rendesen... Szvsz biztos, hogy valami ilyesmi jellegű a probléma.
@proci985: Hoppá! Elnézést, nem tudom mi volt velem reggel. Még most is azon gondolkozom mit írhattam be olyat és miért... =/ bár sejtem mit, de nem értem miért írtam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest