- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
válasz
csacsa89 #38596 üzenetére
Este megnézem neked h nálam hogy megy
Utánna tanakodhatunk..de ha nincs húzva akkor kevés a proci..bár nem ismerem a pontos gépigényt..de egy jó 3.8-4ghzre megérné felrántani..még úgyis maradna egy kevés a kártyában. Próbáld meg levenni a kártya órajeleit...hátha javulnak a szaggatás gondok, esetleg friss driver a kártyához..13.11 beta 9v2 vagy mégfrissebbbet...
-
LamaCube
addikt
válasz
csacsa89 #38018 üzenetére
Próbáld úgy, hogy nincs a tv-re kötve csak a monitorra, lehet ott zavar be valami. Szerintem valami beállítási hiba lesz a catalystban.
Más:
Mennyire lenne értelme tuningolni a vga-m. /adatlapomon/ Lenne változás pl. bf4-ben. Nem mintha most nem lenne elég, de ha lehet és van értelme, akkor miért ne.
És mivel? Asus gpu tweak vagy ab? Jah és hogyan? -
mikka07
tag
válasz
csacsa89 #37994 üzenetére
A tápod biztos hogy elég hozzá én a geforce gtx470-es kártyámat egy 480w-os táppal felszerelt gépbe adtam el amibe van 4db hdd is és műkődik pedig a gtx470 225w-ot fogyaszt 7870 pedig csak 175w-ot ,ha kevés a táp el se indul vagy terhelésnél ujraindul a gép szvsz ez valamilyen szoftveres gond lesz vagy meg kellenne probálni visszavenni a gpu és memoria órajelekből és úgy kipróbálni.A tápod is leadja áganként a megfelő ampert ugy látom képen, gondolom kűlőn ágon van rákötve a két 6 pines tápcsatlakozó.
-
-
Dany007
veterán
válasz
csacsa89 #37987 üzenetére
ööö mit kell nézni?
Szvsz az effekt, nem? Ahogy a vizes ablakon megtörik a lámpák fénye. Próbáld ki más játékban is, mert szerintem ez elég érdekes hiba lenne, ami csak a lámpákra korlátozódik.Futtas le egy 3D markot vagy valami olyan fix játék részletet, amit tudsz ellenőrizni a neten. Mert mondjuk 3D markból biztos tele van a youtube. Azonos beállítások mellett lefuttatod és megnézed van-e eltérés a youtube-os videó meg aközött amit te látsz magadnál.
-
mikka07
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest