- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
synthattik
aktív tag
válasz
seederking #2148 üzenetére
ezek a kártyák általában röhögve viszik az 1000 gpu-s órajelet és ahhoz még tuningmatyinak sem kell lenni,csak ccc ben 1-2 húzás és már kész is.
Nekem sapphire 7850 oc van és alapra a kártya a 6950-70 között helyezkedik el ,de inkább közelebb az alap 6970-hez,az már más kérdés,hogy mennyit kell ráfordítani,mert én 6950-et cseréltem ref hűtésestés csak pár k--ba került a csere tehár nekem megérte,hogy végre csönd van és nem melegszik mint a barom,ezt csak te tudod eldönteni meg éri e neked,mert ha belegondolok és vagy 20k pluszt kellett volna rádobni,akkor azért meggondoltam volna.
Néztem itt 3d mark vantage meg ilyen teszteket stock 5870-ről, ott olyan 15-20% meg van a két kártya között,de hát ezek csak tesztek,valszeg játékban teljesen más lenne a helyzet.
De esetleg mondjál vmit amivel szoktál játszani és megnézem neked ,hogy viszi és akkor el tudod dönteni,hogy szeretnéd e vagy sem
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓ MONITOROK
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest