Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Casanova*
üzenetére
Sajnos még a prémium monitorokhoz is kacat Single Lik DVi kábelt adnak! (Spórolnak azzal a ~2500.Ft al mert kb annyiba kerül egy normális Dual Link kábel)

Nekem ilyen DP kábelem van nem olcsó mert van már 2.e alatt is! de én nem sajnáltam rá mert ezt nem kell cserélgetni 1-2.évente mint pl a VGA karit csak 1X kell megvenni

Nálam nincs semmi féle csíkozás, kép ugrálás meg miegymás amit itt olvastál hibákat! és Driver ügyileg sem volt gondom egyik driver -el sem pedig kipróbáltam már a 7850 el 12.3 tól az összeset 12.7 ig mind! Ja és firefox ban sem kell(ett) kikapcsolnom a HW -s gyorsítást DP kábellal nincs gond vele!
-
akela91
addikt
-
synthattik
aktív tag
válasz
Casanova*
üzenetére
Vedd meg nyugodtan,nekem szerencsére még 1 olyan hibám sem volt a sapphire 7850-el amit itt leírtak,eddig minden driverrel szépen futott,nem villodznak a dolgok,nem esik szét a kép,nem ugrál a böngészőben,de ha meg ezeket javítják remélhetőleg később,akkor meg már pattent lesz a dolog.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- RX 6500 XT 8GB Eladó - Garancia
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Vedd meg nyugodtan.