- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Apple Watch
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tempileul
tag
Valaki aki ismeri az Asus Gpu Tweaket, vagy a Trixx-et segítsen pls.
Beállítom a 7850 esem GPu órajelét 1Ghz, és windows restart után vissza megy 920, pedig elmentem a profilt, csak azt vettem ki hogy a program ne induljon a windowsal. Ha benn hagyom akkor Oc za magától, a kérdés az hogy akkor mindig el kell indulni a proginak, hogy Oc-on, nem lehet vmi silentbe ?
The easy day was yesterday!
-
Tempileul
tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a 7850-esenke kell több teljesítményt(Power Limit) adni, ha meg van húzva a Gpu 1 Ghz vagy 1050 re, mert találtam egy tesztet ami azt írja adjunk neki 20%-ot plusba?!?!
http://www.guru3d.com/article/amd-radeon-hd-7850-and-7870-review/23
[ Szerkesztve ]
-
Tempileul
tag
-
Tempileul
tag
Így utólag bele gondolva ha 130W a TDP alapból 15-16% nem is érdemes többet adni neki, úgy se kap többet.
-
Tempileul
tag
Nekem is egy 7850 esem van sapphire OC változat, húzás nélkül elkezd villódzani, olvastam hogy hasonló gondok vannak itt másoknak is.
Mi lehet a megoldás ?Nem szeretném visszább venni a karit.
Próbáljam gariztatni ? Várjak esetleg hátha lesz vmi új driver ami megoldja a problémát, mi a koncepció?
Akiknek hasonló gondjuk van mit tesznek ?
-
Tempileul
tag
válasz csucsbicep #1981 üzenetére
Nem segít, 1200 alá meg nem fogok menni.
-
Tempileul
tag
Kolléga videóját mutatom meg: http://www.youtube.com/watch?v=v5eCR2hWUq4
Nálam is ilyen gond van , csak nem látszik ennyire, de egyébként beremeg a kép, mint amikor a régi crt monitort kapcsoltad be, csak itt adott időközönként.
Másik kolléga videója ez a legdurvább: http://data.hu/get/5138688/MOV_0128.mp4
[ Szerkesztve ]
-
Tempileul
tag
Én itt vettem: http://hardverapro.hu/apro/sapphire_hd7850_uj_2_ev_gari/hsz_1-50.html#msg10
egy fórum társtól , remélem lehetséges a csere, kaptam rá két év garit.
Egy kicsit mindenki nézegesse meg akinek 7850-es e van a monitorát amikor az asztalon van főleg az alját és a tetejét, hogy van e ilyen hibája.
[ Szerkesztve ]
-
Tempileul
tag
válasz DroiDMester #1999 üzenetére
Nekem sajna a legújabbal is előjön a probléma.
-
Tempileul
tag
Ez milyen ? [link]
1,038 alap fexThe easy day was yesterday!
-
Tempileul
tag
válasz synthattik #3530 üzenetére
Dragon Age 2 vel full grafon és ez a saját venti szabályzásom, mert alapból olyan mint egy porszívó és nagyon zavart.
-
Tempileul
tag
Vki tudja, hogy mi lehet az oka, hogy ekkora szórás van az alap feszek között ?
Másik elvileg az alap fesz emeléssel nő a kártya hőmérséklete, de elvileg jobban bírja a tuningot is ?!
-
Tempileul
tag
válasz synthattik #3533 üzenetére
egy ilyen:[link]
csucsbicep És akkor az én 1038-om gyenge lenne ? Vagy mi számít jól sikerültnek ?
[ Szerkesztve ]
-
Tempileul
tag
válasz csucsbicep #3537 üzenetére
Próbáltam 1080-as GPu frekvenciánál, már lekapcsolt a kari, gondolom ez az elég alacsony alap fesz miatt van, mert azért az 1038 a refhez képest jóval alacsonyabb.
Egyébként meddig mehetek el a fesz emeléssel ? A referencia értékig vagyis 1.220 ?
De pl volt nálam anno egy Sap 7850 oc kari aminek a fesze meg 1,138 volt gyárilag.
[ Szerkesztve ]
-
Tempileul
tag
Egy érdekes dologra figyeltem fel, Asus GPu tweaket használok ,be van állítva az OC profil, amikor bekapcsol a gép, a windowsal indul a GPU tweak és betölti a profilomat. Rá kb 10 másodpercere a ccc, visszatölti az eredeti oc mentes beállítást, pedig a ccc overdrive nincs bekapcsolva. Ha megint rámegyek a GPu tweak-re és rányomok az 1 es profilra, akkor úgy maradnak a be állítások ahogy az nekem kell . Nem lehet ki kapcsolni a ccc-ben ezt az utólagos vissza állítást. Mások, hogy használják , ezeket a programokat és a ccc-t együtt ?
Minden játék inditás előtt inditott az adott OC profilt ?
-
Tempileul
tag
Ki próbáltam a 12.6-os drivert és egy olyan hibát produkál, hogy böngészés közben, tehát az asztalon, elmegy a kép majd 3 másodpercre rá vissza jön és azt írja ki, a videó illesztő program le állt, majd újra indult. Vmi ötlet ez miért, van? 12.4 es driverel semmi probléma nincs. Az asus GPu tweak kavar be, mert még nem kompatibilis vele ?
A kártya nem reseteli magát, szóval nem az OC vel lehet a baj, mert 12.4-el hibátlan.
-
-
Tempileul
tag
válasz DroiDMester #3594 üzenetére
Amit linkeltél catalyst driver, az pontosan melyik is és mit takar az pontosan, hogy nem ragadnak be az órajelek ? Nekem az a bajom a 12.4 el, hogy bekapcs után kb 5 percre, kapcsol be az overdrive, ha meg ki van az lőve, vissza rakja gyári be állításokra, a 12.6-al meg video illesztő program gondok vannak.
-
Tempileul
tag
Az miért van, hogy a játékba lemegy az FPS-em 60 ról 45 meg 40 re, de a gpu csak 37% van kihasználva ? 7850 i2600.al.
Van olyan játék ami meg 90% ba kihasználja. Rosszul van megírva a játék ?
-
Tempileul
tag
ccc 12.8 ról vmi tapasztalat , stabil ?
-
Tempileul
tag
Egy olyan problémám van, hogy a ccc 12.8-al és asus gpu tweak 2.2.0.1, van egy játék ami pár óra után lefagy, majd kilép, megnéztem windows logba az írja: amd video driver le állt, majd újra indult. ccc 12.4 el nincs ez ajelenség, mi lehet a gond ?!
-
Tempileul
tag
válasz DroiDMester #4173 üzenetére
Honnan tudható meg hogy ami nekem van az Hynix vagy Elpida ?
-
Tempileul
tag
válasz DroiDMester #4178 üzenetére
Nekem 1 első szériás asus dc2 2gb ramos van. Az sanszos, hogy még a régi memóriás ?
-
Tempileul
tag
Egy asus 7850-es kártyám van és egy olyan jelenségre lettem figyelmes, hogy játékok közben , néha bevillan, néhány fekete csík(árnyék). Nem vízszintesek és nem is függőlegesek. CCC 12.4 ben nem állt fen a hiba, mióta áttértem 12.8-ra most meg 12.9b-re azóta látom ezeket időnként, de csak játékban. Valaki találkozott hasonló dolgokkal?
-
Tempileul
tag
Hello!
Egy olyan problémával fordulok hozzátok, hogy van egy 7850-es karim asus, amikor megvettem ccc 12.4 es driverel használtam hibátlanul működött több hónapig. Később frissítettem a drivert 12.8-ra, és furcsa vonalhibák jelentek meg a játékokban, (csak a játékokban), utána próbálkoztam a ccc 12.9, 12.10, majd a 12.11-el is. A hibák nem szűntek meg egy minta ezekről a bevillanásokról: , rengeteg játékban tapasztaltam őket: Skyrim,Diablo 3, Borderlands 2 Dota2, Dishonored.
Próbáltam húzás nélkül is teljesen alap beállítással ugyan azt csinálja mint húzva.
A mai nap folyamán beletúrtam a ccc programjába és ennek a beállításnak: az állításával szűnt meg a hiba, a probléma csak az hogy így az fps -30 ban van, szóval szintén nem megoldás mert 60 helyett 30 az fps-em meg 25.Van vkinek vmi ötlete mi lehet a gond és a megoldás rá ?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztrofotózás
- Wise (ex-TransferWise)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- ASUS ROG GTX 1660 Ti
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest