- iPhone topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
Ha hasznaltan, jo arban es garisan kapsz akkor egy 2500K + asus Z68-as lap (mondjuk egy maximus gene-z, az szuper). Ha zsir uj kell, akkor es akkarsz tuningolni, akkor a 3570K. Nagyon jo kis processzor, en egy Gelid GX-7 hutot raktam ra, 4.3 ghz-en nem lepte tul a 70 fokot.
Alaplapban ha tuningolsz akkor a Z77 es szerintem az asus a nyero. Nekem asrock-om van, es nem vagyok vele megelegedve, de van sok olyan kollega aki szereti.
AMD oldalon a bulldozert csak akkor vedd ha nagyon AMD "fanboy" vagy. -
szasanyi
félisten
Sandy Bridre procik (vannak mobil CPU-k is (M, E jelzéssel, de az más neked nem érdekes) 45-95W TDP
Ivy Bridge procik (itt csak desktop CPU lesz) 35-77W TDPMOD - az S és T jelzés csökkentett TDP-t valamint kisebb teljesítményt jelent. A K pedig szorzózármenteset, azaz ezeket lehet tuningolni szorzó emeléssel (Z68 vagy az újabb Z77 lap ajánlott hozzá, de jó a P67 is csak az régebbi, újból olyat már nem érdemes választani)
-
szasanyi
félisten
E mellé a tévhit mellé (nem gondoltam volna, hogy 2012-ben még hallok ilyet) említeném még, hogy a hasonlóan izmos AMD CPU többet fogyaszt és jobban melegszik mint az INTEL Sandy Bridge, ami elfogadható áron megvehető. i5-2500 vagy i5-2500K jó választás - attól függően akarsz-e tuningolni -, akár garis és használt esetében is, mint bármelyik AMD.
Én nem erőltetném az Ivy Bridge CPU-t, mert drága, uo. órajelen jobban melegszik és olyan 3-5% lehet az előnye alapból. -
Casanova*
veterán
sokat számít a proci. Jó,ha 100% kihajtja a vgat. Sandy vagy ivy procit ajánlom neked! i5 2400, i5 3550 ezek nem tuningos procik. i5 2500k vagy 3570k ezek tuningos procik. A tuningos procik pluszba sokat rádobnak teljesítményben játékok alatt. Helyedbe 3570k vennék. 4-4,2 ghz simán megy alapfeszen. Nem kell hűtö. Majd később veszel rá jó hűtöt. 3570k 56 ezerért kapható. Alaplapra mennyi a max kereted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged