- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt1
tag
válasz
papírzacsi #52383 üzenetére
(#52384) mrab
Köszi a tanácsokat mindkettőtöknek!
A windows-t szerintem nem rakom még egyszer újra, nem ér annyit az egész, legalább több időt fordítok majd a zh-kra tanulásra, a SATA drivert viszont megnézem, bár én sem értem, hogy mi köze lehet az egészhez, de a lényeg, hogy megszűnjön az akadás.
-
Zsolt1
tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy Windows reinstall után 1 héttel valamiért nagy akadások (5-10 másodpercenként kb 1-2 másodpercre megakad teljesen) vannak Battlefield 3-ban, illetve más játékokban is tapasztaltam ezt, igaz nem ilyen sűrűn és hosszan. Megpróbáltam originben javítani a játékot, nem használt semmit, megpróbáltam catalyst-ben javítani a drivert ez sem használt semmit, végül újraraktam a teljes catalystot + drivert, de sajnos így sem volt javulás.
Eredeti Win 7 van a gépemen + legújabb 14.9 whql catalyst, ez volt fent a reinstall előtt is (a VGAm egy Sapphire Radeon HD 7870). Alap órajelen megy a kártya, soha nem is volt húzva, mindig 65-70°C körül van a hőmérséklete, szóval nem is melegszik túl. Idáig egyszer sem történt semmi ilyen játékok közben, pedig már megvan ~1.5 éve a kártya. Valakinek van valami tippje, hogy mi lehet a probléma és mi rá a megoldás? Előre is köszi -
Zsolt1
tag
válasz
Algotis #36430 üzenetére
Igazából én sem értettem/hittem el először, hogy hogy lehet ilyen(még most sem értem, mert a processzornak is elvileg elégnek kéne lennie), csak ültem és néztem, mert még az ajánlott gépigényhez is ezt a kártyát írták, de inkább nem is foglalkozok vele tovább, hanem megyek aztán csinálok valami értelmesebb dolgot.
-
Zsolt1
tag
Sziasztok! Szerintetek lehet a videókártyám miatt, hogy a bf4-ben low-on 720p-ben is csak 10-15 fps-em van? Jelenleg a 13.4-es driver van fenn a gépen, hoz valamennyi plusz fps-t, ha felrakom a 13.10-est?
-
Zsolt1
tag
Sziasztok!
Ma érkezett meg a videókártyám (Sapphire HD 7870 GHz Edition) és egy olyan problémám van vele, hogy valamiért nem szabályozza rendesen a ventilátorok fordulatszámát. 10-20 perc játék után már 70 fok felett van és még akkor sem kezdenek el jobban pörögni a ventilátorok. Megnéztem MSI Afterburnerrel és automatikusra van állítva a ventilátorok szabályozása, de ettől függetlenül marad 30%-on a ventilátorok sebessége, hiába melegszik egyre jobban a kártya. Hol lehet beállítani, hogy valóban automatikusan szabályozzon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Kedvenc zene a mai napra
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox Series X|S
- MotoGP & WSBK
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest