- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Új hozzászólás Aktív témák
-
rento
őstag
sziasztok!
powercolor r270x kártyám van. ha bekapcsolom a gépet, akkor bejön ugye a win7 logo, aztán mielőtt üdvözölne a windows 2-3 másodpercig fekete ugye a kép, na most ilyenkor kikapcsolja a monitort a kártya, mintha energia takarékos módba rakná. a windows betölt de nincs kép, hiába kattintgatok az egérrel és a billentyűzettel, nem éled fel, viszont ha ki és utána bekapcsolom a monitort akkor bejön kép és a látom az asztalt. játékok alatt és máshol nincs gondom a karival, hibátlan, nem szemetel, nem omlik össze semmi. mi a lehet a gond, driver, vagy a kari kezdi magát megadni? 16.7.2-s driver van fenn.
-
rento
őstag
válasz
>Deego.. #22961 üzenetére
azért mertem megvenni, mert előtte a 6950-esem is ilyen volt, és az égvilágon semmi baj nem volt vele, sőt nagyon szerettem azt a kártyát. itt van a sapphire ami a legnagyobb ati kártya gyártó, mégis tele van bs-s kártyákkal. szóval az egyik gyártó sem tökéletes sajnos.
HSM: ennyire nem vagyok amatőr
próbáltam úgy is, hogy a pciex. 16x-os foglalatot állítottam elsődleges vga-nak, de úgy sem volt jó. plussz úgy is kipróbáltam, hogy mikor benne volt a 7870-es, akkor az alaplapira dugtam a monitort, de ugyanaz volt a jelenség. meg amikor benne van a kártya, akkor nem is csippan a gép miután bekapcsolom, tehát valami tuti nem okés.
-
rento
őstag
válasz
papírzacsi #22956 üzenetére
újonnan vettem.
>Deego..: egyik dviben sem működött, sőt hdmi-n keresztül sem. a táp biztos, hogy jó, mert eddig egy 6950-es volt benne, ahogy HSM kolléga is írta, ráadásul nem régi a táp, kb. 1-1,5 éves. akkor megy vissza gariba úgy látom...
plekk: az lesz, mindjárt át is ugrok ismerősömhöz, ott letesztelni. viszont nem hiszem, hogy más gondom lenne, mert gépem a vga nélkül megy. (alaplapi dvi kimenetről)
-
rento
őstag
Sziasztok!
vettem egy ilyen kártyát: VTX3D HD7870 2GB X-EDITION (VX7870 2GBD5-2DHX). olyan gondom van vele, hogy nem indul el vele a gép. berakom, elindítom a gépet, pörögnek a ventik, képet nem ad a monitor, aztán fél kb. fél perc után lekapcsol, majd magától újraindul a gép, és ugyan ezt játsza addig amíg le nem lövöm a tápot. olvastam erről a black screen problémáról, de ahogy néztem azt játék alatt szokta csinálni. valaki találkozott már ilyen hibával?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- E-roller topik
- Sorozatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Goddess of Victory:Nikke
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest