- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
halhatatlan #52663 üzenetére
mit vettél?
-
Találtgyerek
veterán
válasz
halhatatlan #52654 üzenetére
Én vettem tőle egy másik Taiwanból hozott 7850-es kártyát.Annak Yeston volt a márkája.Semmi gond nem volt vele.Több órás terhelés alatt ment fel 73 fokra,de itt a fórumon írták,hogy ez normális még.Sőt egy másik fórumtárs írta,hogy ő is vett ilyen Yeston-t újra pasztázta venti csere és 50 fok.Ha ez az DataLand is hasonló,akkor jó vétel szerintem.
-
katt777
félisten
válasz
halhatatlan #52649 üzenetére
Na, ez komoly.
Kínai wint installáltam már, de ennyire nem értem a nyelvet.
Gondolom, ánglius nem véletlenül nincs, hazai piacra szánták (és olyan minőségben).
Én mindenképpen 78x0 sorozatot javaslok (valamilyen minőségibb darabot, lehetőleg garral), leginkább azért, mert ezekkel a kártyákkal van a legkevesebb driveres probléma. Régebbieknél már belefutsz avultatásba, újak meg nem kiforrottak (nem is nagyon tuningolhatóak, ez rendszeresen olvasható itt), és lényegében nem tudnak többet.
Speed(R): Alighanem jó helyre vezették a megérzései.
-
joysefke
veterán
válasz
halhatatlan #52654 üzenetére
ne vedd meg!
Megbízható gyártótól vegyél, ennék még csak a nevét sem hallottuk itt, és szerintem ez jelzésértékű...
J.
-
papírzacsi
aktív tag
válasz
halhatatlan #52652 üzenetére
Legalább gari van rá? Ismertebb márka nemvolt?
-
F e Z o
veterán
válasz
halhatatlan #52646 üzenetére
Vaku nélkül lehet jobb lett volna a fénykép. Ha csak 1 ágon adja le a 18A-t akkor az is kevés, tekintve, hogy az egész gépet kell, hogy vigye, nemcsak vga-t. 12V1 és 12V2 alatt is 18A van? Akkor rendben vagy.
-
katt777
félisten
válasz
halhatatlan #52642 üzenetére
A legalább 18A-t lead az a táp a 12V ágakon, akkor jó lehet. Az a kérdés, valójában milyen bélre tették rá a Sharkoon csomagolást.
DataLand?
Még nem is hallottam róla. Ha a blokk rendesen lefedi a VRAM-okat és a VRM-eket, akkor talán OK, de nem találtam ilyen képet róla. Ha tényleg ilyen (lásd előbb) butított verziót adtak ki "noname", inkább kerülendő. Én nem is találtam gyártói oldalt. Viszont ha összejön 970-re való, én majd eladom a remek kis 7870XT-met.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
halhatatlan #52642 üzenetére
Üdv!
Hát jó volna tudni, hogy az a táp hány százalékát képes leadni a teljesítményének 12 V-on.
Meg hát mellé azt sem ártana tudni, hogy milyen processzorod van, hogy az mennyit fogyaszt max teljesítményen. De egyébként szerintem elég az a táp.
Viszont arról a márkáról én még sosem hallottam! Én nem ajánlanám...
Ezt ne vedd készpénznek, egyéni vélemény!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android játékok topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen videókártyát?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Apple MacBook
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest